canım ben burdayım üzülme sen kıyamam galiba hepsi kaçamak yapıyo.girmeye dekorkuyolar onları dövecez diyecuma görecez bakalım nıye gırmemişler
bıraz yavas suruyom ama anca dayanıyom zaten baya bı agrıyo oturdıugum kemıgım sızlıyor.bı kase asureyı erıtmek ııcn 1.5 sat bısklet surmem lazım benım...
ye aslım ye
bol bol ye bol bol kaçamak yap seni gececem bu hafta
7 de kalktım 1kasık balve çörekotu yedım,1 kasık pekmez ıctım kansızlıgım ııcn,1 tane de kayısı yedım
yattım
10.30 da kalktım 25 dakıka bısıklet surdum 90 kalorı yaktım
sımdıde kahvaltımı yaptım....
haklı olabılırsın canım benım amacım basen bolgesını sıkılastırmak kıloyu dıyetle halledecemde basen bolgem ırsi bıraz kendimi bildim bileli böyle çocukluğumdan beri vucudum kıollarım hep zayıftı basenım kocamandıhoşgeldin canım.. evet kesin kaçamak yapıyolar kimse uğramıyo yaa...
bisikletle az kalori yakılıyo sanırım çünkü ben şimdi stepperın en düşük seviyesinde 600 adım attım.. 600 adım 11 dk sürüyo bana 72 kalori yaktığımı söyledi...
az önce make burdaydı ama yazmadan gitti... hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım...
cuma günü görecez bakalım canım bende hıc spor yapmıyordum bu hafta spor yapıoyrum ohhhhhhhhhhhslm kızlarrr nabersiniz
ben iyiyim şükür şimdi geldim eve yemek yiycemmm
menüm bol yağsız salataaaa 3 kaşık bulgurpilavı ve 3 kaşık yoğurt
sudemcimmmmmm canım benim fazla heveslenme derim:76::76::76: çünki bu hafta kaçamak yapmıyorum sayılır listemdekilerin çoğunu yemiyorum bilee bugün kaçamak olarak 1 üçübir arada kahve ve kuşlukvaktide 1 dil bol kepekli kek ama onların yerine bugün hiç meyve yemedim
yarında tümgün çorba düşünüyorum kabak çorbası şöyle bol dereotlu inş başkabişey yememde rakibemi geçerimm
sakınnnnnnn gunde bır çay kaşııgından fazla alma uzmanlar gunde en fazla 1 çay kaşıgı diyo üstelık ben çörekotunu zayıflamaktan zıyade unutkanlık ve uyku hastalıgı tedavıısı amacıyla kullanıyom eşım kolesterol duzenleyıcı amacıyla kullanıyo.sudemm bişey sorabilirmiyimm sen çörekotuna benden önce başladın ben daha dün ama bi sabah aldım sonra unutmuşum bugün 3 öğündede aldım
faydasını görüyomusun yani bi değişiklik oldumu ben farketmedim bide çok acı devam etsemmi bilemedimm
cuma günü görecez bakalım canım bende hıc spor yapmıyordum bu hfat spor yapıoyrum ohhhhhhhhhhh
cumartesı yuzdum
ppazar yurudum
dun ve buugnde bıısklet cevırıyorum az önce 20 dakıkada 70 kalorı yaktım
sakınnnnnnn gunden bır çay kaşııgndan fazla alma uzmnalr gunde en fazla 1 çay kaşıgı diyo üstelık ben çörekotunu zayıflmaktan zıyade unutkanlık ve uyku hastalıgı tedavıısı amacıyla kullanıyom eşım kolestrol duzenleyıcı amacıyla kullanıyo.
3 ogunde toplam 2 çay kasıgı mı aldın?
ben 1 çay kaşıgı balla 1 çay kasıgı cörek otunu karıstııryom ozamn acı olmuyo buugn 11 gun mu 12 gunmu ne oldu haftaya cuma 21 gun oluyo ve bırakıyorum.
sen ne amaçlı kullanıyorsun?
zayıflmaya faydasını bende duydum zaten çörekotu için ölümden başka herşeye deva diyolar nettede öle yazıyo.müthiş faydalı.öylemiiii ay canım yaa ben bilmiyodum fazlası zararlımıymışbi ara kanal 7de ömer coşkun diye bi adam çıkıyodu her zayıflamak isteyene yemeklerden önce 1 tatlı kaş. yiyin diyodu
bende ondan duydum 21 gün bu şekilde devam etmek istiyodum bakkk şimdi bıraksammı o zaman
offf brn çok kötü bişry yaptım... mercimek köfteye saldırdım... çok abarttım yaa...
cuma günü 1 kilodan fazla almış olacağım böyle giderse
ayy evet yaa 4 ay çok az çıtır olmaya...sacını cekicem seninnnnn ayıp yenirmi hiç koçişin gelince cıtır hatun olucan 4 ay göz acıp kapayıncaya geçerrr
evet canım kımse destek olmuyo bu hafta kılo alırsak topıktekı kızların hepiciği suçlu destek olmıylertabi kimse gelmiyo ki destek olmaya...
hep sizin yüzünüzden işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?