Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoşgeldin canım.. evet kesin kaçamak yapıyolar kimse uğramıyo yaa...
bisikletle az kalori yakılıyo sanırım çünkü ben şimdi stepperın en düşük seviyesinde 600 adım attım.. 600 adım 11 dk sürüyo bana 72 kalori yaktığımı söyledi...

haklı olabılırsın canım benım amacım basen bolgesını sıkılastırmak kıloyu dıyetle halledecemde basen bolgem ırsi bıraz kendimi bildim bileli böyle çocukluğumdan beri vucudum kıollarım hep zayıftı basenım kocamandıinşallah kurtulcam şunlardan

hımmm inşallah çabalarımızın sonucunu alacağız canım..
2011 de biz de çıtır olacağız...
yanlız ben biyrde hata yapıyorum sanırım...sabah tartıldım da 1 kilo almış görünüyorum...
aşureyi fazla mı kaçırdım ne... offf ne güzel şekeri bırakmıştım...keşke yemeseydim...

az önce make burdaydı ama yazmadan gitti... hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım...

az önce make burdaydı ama yazmadan gitti... hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım...

canım benım bızım sokkata kazı calısması var o yuzdden elektırık kesılıyo dolayısıyla da net sureklı kesılıyoo pek gıremıyorum yanıı
sukur kotu bısey yok sımıde elektırıkler gelmısken yemek yapcemm mcuk sıızee

ha bıde asure tantalasondan 2 kase yedım yaww off cok sınırlıyım o yuzdne

yaw kızlar kaç gündür fena durumdayım..
ipin ucu bir kaçtı pir kaçtı kaç gündür bir türlü toparlıyamıyorum iştahımı. psikolojik olarak salıvermedim kendimi ama işte tüm düzen kaçtı..
Bana bir el atmanızı rica edeceğim.. Motivasyonumu acilen toparlamam lazım.. Bu yolda bana olan desteğiniz ne kadar büyükmüş biliyormusunuz uzak kaldığım her dakika motivasyonum yok gibi oluyor help mee helpp meee

kızlaarrrrrrrrr ben geldimmm bugün kpss sonucları acıklandı 81.5 aldımmmm düseliyo galiba hayatımmm bu puanla ilk atama olmasada iiki yada üçüncü atamaya giderimmm insallah hırslıyım daha fazla cünkü atanınca düğünümüzü yapcaz ondan dolayı kilo vermem sarttt

slm kızlarrr nabersiniz
ben iyiyim şükür şimdi geldim eve yemek yiycemmm
menüm bol yağsız salataaaa 3 kaşık bulgurpilavı ve 3 kaşık yoğurt

sudemcimmmmmm canım benim fazla heveslenme derim:76::76::76: çünki bu hafta kaçamak yapmıyorum sayılır listemdekilerin çoğunu yemiyorum bilee bugün kaçamak olarak 1 üçübir arada kahve ve kuşlukvaktide 1 dil bol kepekli kek ama onların yerine bugün hiç meyve yemedim

yarında tümgün çorba düşünüyorum kabak çorbası şöyle bol dereotlu inş başkabişey yememde rakibemi geçerimm

sudemm bişey sorabilirmiyimm sen çörekotuna benden önce başladın ben daha dün ama bi sabah aldım sonra unutmuşum bugün 3 öğündede aldım
faydasını görüyomusun yani bi değişiklik oldumu ben farketmedim bide çok acı devam etsemmi bilemedimm

cuma günü görecez bakalım canım bende hıc spor yapmıyordum bu hafta spor yapıoyrum ohhhhhhhhhhh
cumartesı yuzdum
pazar yurudum
dun ve bugünde bısiklet cevırıyorum az önce 20 dakıkada 70 kalorı yaktım

sakınnnnnnn gunde bır çay kaşııgından fazla alma uzmanlar gunde en fazla 1 çay kaşıgı diyo üstelık ben çörekotunu zayıflamaktan zıyade unutkanlık ve uyku hastalıgı tedavıısı amacıyla kullanıyom eşım kolesterol duzenleyıcı amacıyla kullanıyo.
3 ogunde toplam 3 çay kasıgı mı aldın?
ben gunde 1 çay kaşıgı balla 1 çay kasıgı cörek otunu karıstırıyom o zaman acı olmuyo bugun 11 gun mu 12 gun mu ne oldu haftaya cuma 21 gun oluyo ve bırakıyorum.
sen ne amaçlı kullanıyorsun?
3 çay kaşıgı aldıysan 2 gun alma bence sonra kaldıgın yerden devam.bıde kaç gun ıctıgını say basladıgın günü bi yere yaz.ben mesela hafta sonu 3 gun ıcmedım toplaya toplaya gııdiyom ıctııgim gunlerı.

Son düzenleme:

öylemiiii ay canım yaa ben bilmiyodum fazlası zararlımıymış bi ara kanal 7de ömer coşkun diye bi adam çıkıyodu her zayıflamak isteyene yemeklerden önce 1 tatlı kaş. yiyin diyodu
bende ondan duydum 21 gün bu şekilde devam etmek istiyodum bakkk şimdi bıraksammı o zaman

zayıflmaya faydasını bende duydum zaten çörekotu için ölümden başka herşeye deva diyolar nettede öle yazıyo.müthiş faydalı.
sen benım dedııgme yap bala karıstır 2 gun ıcme sonra devam.kaç gun olduugnu da yaz bı yere...

offf brn çok kötü bişry yaptım... mercimek köfteye saldırdım... çok abarttım yaa...
cuma günü 1 kilodan fazla almış olacağım böyle giderse

sacını cekicem seninnnnn ayıp yenirmi hiç koçişin gelince cıtır hatun olucan 4 ay göz acıp kapayıncaya geçerrr
ayy evet yaa 4 ay çok az çıtır olmaya...
yok yok ben yarın ciddi bi şekilde diyete başlıyorum ama öyle aç kalarak değil sağlıklı bi şekilde vericem artık...

tabi kimse gelmiyo ki destek olmaya...
hep sizin yüzünüzden işte...
evet canım kımse destek olmuyo bu hafta kılo alırsak topıktekı kızların hepiciği suçlu destek olmıyler

innukcum hosgeldın canım
ya eskdıen ne guzel sen spor yapardın hadı toparlan ya
2011 de de mı tombık gezecez

ayy yok ben silkeleniyorum ve yarın çok sıkı bi diyete başlıyorum...
bu kez kararlıyım... 60-69 topiğinede yazdım kaçamak yapar salarsam kendimi ceza verin bana...
kocişimi hatırlatın... desteklerinizi bekliyorum kızlar..

kızlar bende buraya ugramamnın cezasını cekıyorum suan ne yedıgımı ne yaptıgımı soylemıycem ama galıba takım bastan kokar kaptan olarak hem takıma yeterı kadar ugramayıp (kı elde olan sebeplerden degıl ) hemde yedıklerımeı dıkkat etmez sabah sabah tatlı yersem olacagı bu ıdı hala 70 ım ama hemen su dakıkadan ıtıbaren toplanıyoruz kızlarrr ay basım catlcıak gıbı agrıyoo o kadar kotuyumkı yedıgım yemekler hasta halsız ettı benı ben bılıyom bıda yemek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…