Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarr akşam yemeğim 1 kase tarhana çorbası 1 kase sebze çorbası ve salataaaaa

öğleni geç yemiştim yumurtalı kıyma kavurması birazda ekmek yemiştimm artık başka bişey yemiycem yeşilçay sıcak süt ve madensuyuyla bugünü bitiricem inş.

nennn kahve yaptım ehe konuya baslasalar yawww off bı saattır hava dan sudan ay sıkıdllıdm annemmm askım nasıl ttalı olmu sbenım oyle opmemek ıcın zor tutuyomendımıı ahanda kactımkonu acılcek herhall

nennn kahve yaptım ehe konuya baslasalar yawww off bı saattır hava dan sudan ay sıkıdllıdm annemmm askım nasıl ttalı olmu sbenım oyle opmemek ıcın zor tutuyomendımıı ahanda kactımkonu acılcek herhall
ayy canımm benimmm nasılda heyecan sarmışşşş haydi bism.hayırlısı olsunda tamama ersin inşşş seni gidi seniiiii öpmekk cıxxxxx

dur kız öppme biri miri görür ayıppp sonraa bol bol öpersinn hele bi şu geceyi atlatta hayırlısıylaa

selam kızlaarr nette problem olduğu için uzun süre giremedim,
nabersiniz
makeeeee gözün aydın canımmmm tebrikler şimdiden
jaleee en sonunda döndün özledik seni
kuzum izin vermiyoki yazayım rahat rahat

ahhhhh canımmm başka bişey vermedilermi sanaaaa kıyamammm
ya lezzetli yediğim yiyecekleri yazmıyorum motivasyonu düşürmeyeyim
hadi hayırlısı ay benim vucudum zangır zangır titriyordu o zamanlar

ne yapmıs ne etmiş iki dkka girmiş siteye allahım yaaa kızım git dinle onları iice bize anlatıcan dahhaaaaa ayrıca artık gelsende anlatsan catlıyom merakdan

ne yapmıs ne etmiş iki dkka girmiş siteye allahım yaaa kızım git dinle onları iice bize anlatıcan dahhaaaaa ayrıca artık gelsende anlatsan catlıyom merakdan

kız napımmm heycandan geberıyodum

neyse kı atlattık ılk asamayıkızlar annem dedıkı cocuklar tanıssın kaynassın nasıpse olur dedı ( cıktıgımızı bılmıyomus gıbı davrandı yanıı )

ay bucagım allah sanada nasıp etsın cok guzeldı ay nasıl ozlemısım yaaa askımı neyse hafta sonu kacıp gelcem dedı ay anlatcek cok sey var nerde baslasam bılmıyomm

velhasıl basımbaglı artık kızlarr bıde bı suru cıkolata getırmıs askımmmmm yesemmı yemesemmı bılemıyom kııı yıyımmı kızlarrrr koca totısımı buyuturmuu

dur kız öppme biri miri görür ayıppp sonraa bol bol öpersinn hele bi şu geceyi atlatta hayırlısıylaa

ay ama cok yakısıklı olmus bırlıkte aldıgımız takım elbıseyı gıymıs ben begenmıstımm pıs kopek bıde cılvelı cılvelı bakıyoo ıcım gıtttıı ay hafta sonu bıda gelcekkk eheheh soz nısan yaza olur artık yalnız su var benımannemde kayın valıdemde huyları sankı aynı bızım cok arayı uzatmamamız lazım yoksa bu ıkı kayınvalıde bızı arada yer nenn:26:

ha bu arada bugun 2 havuc 1 elme yemısım sımdı aklıma geldı hala cım yawww

ay kuzummmm hadi hayırlı olsun insallahhhh bütün gece aklım sendeydi ders anlatırken darısı basıma insallah bi atansam bende yasıcam bu tatlı telasları2 tane ye çikolata bugünün hatrına

ay kuzummmm hadi hayırlı olsun insallahhhh bütün gece aklım sendeydi ders anlatırken darısı basıma insallah bi atansam bende yasıcam bu tatlı telasları2 tane ye çikolata bugünün hatrına

ay canım benım cok tesekkur ederımm allah sana da nasıp etsın en kısa zmanda ınsallah
zor ama cok guzel tatlımm ama sımdı soz nısan olana kadar asıl resmıyet baslayana kadar butun kılolardan kurtulmam lazımm tatlım

bı corba ıcım ben bu saatte kızmayın bana oluyom yyaww tıtrek tıtrek dolanmaktan bıde kokmasın dıye sıgarada ıcemedım oldum butun gecee

oyy kıyamam canım arkadasımmmmm daha bu heyecanla uykuda tutmaz seni ekmeksiz iç çorbanıı bekliyom muhabbete hadii

ayyyy canım benimmmm gözün aydınnnnn çok sevindimmmm hımmm o çikolatadan yememek olmas ama abartmamak lazım tabii

ayyy canımmm ac ac gezme yazık ama heyecan vardı tabiii:))

günaydın kızlarrrrr nasılsınız diyet güzelleri

makecimm hayırlı uğurlu olsun allah tammına erdirsin inş. senin adına çok sevindim inan benimde yani hepimizin biz bir takımız içi kıpır kıpırdı dün akşam heyacanına ortak olduk inan ilk günü atlattınya artık gerisi o kadar zor olmaz olsada tatlı telaş bunlar sonra çocuklarına anlatacak çokk güzel anılarr allah bütün bekarlara nasip etsin kimseyi yalnız bırakmasın yalnızlık allaha mahsus hadiiii şimdiii diyet zamanıııı gitsin yağlarrrrrr

Makecım gözün aydın olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Seni acilen kampa almamız lazım makecım artık.. Hep beraber harekete geçiyoruz..

Kızlar daha önce deneyip çok güzel kilo verdiğim bir yöntem var. Diyet listesi falan yok herşeyden yiyip yavaş yavaş zayıflıyoruz. Bu şekilde haftada ortalama 500-800 gr. rahatlıkla veriliyor. Eğer isterseniz hep beraber başlayabiliriz. Birlikte yaparsak başarırız ne diosunuz? katılmak isteyen varsa he desin bu cuma başlıyalım..

uleynnn neler olmuş böyle.... iki gün girmedik bi sürü şey kaçırmışım..
makecimmmm kaptanım hayırlı olun bebemmm...allah tamamına erdirsinnn inşalllah...
hadi artık hiç bırakmaman lazım diyeti gelinliğinin xl olmasını istemezsin değil mi...
beni istemeye geldiklerinde ben de hiç bişey yememiştim açlıktan.. ama akşam karnım öyle bi gurulduyodu ki sanırsın gökgürültüsü... rezil olmuştum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…