Kaptanım süper o zaman bu cumadan itibaren başlıyalım diğer kızlar da gelsin onlarda ok derse artık cumadan itibaren başlarız zaten hemen hemen hepimiz bu sistemin bir tarafından tutuyoruz. Ama işte diyet psikolojisi bizi bitiren. Diyet bitince verilenlerde geri alınıyor..
inşallah bu defa geri almayacağız verdiklerimizi. hemde aç kalmayacağız..
Zaten bu sistemde sonlara doğru herkes kendi beslenme sistemini oturmuş oluyor örn. et yemeyen etten makarna pilav sevmeyen ordan kısmış oluyor. Herkes sevdiği şeyleri yiyerek zayıflıyor ve formunu koruyor..
Walla çok güzel olcak kızlarr. :93::93:
herkese iyi geceleriyi geceler kızlarrr
yarın annemler gelecek kısmetse o yüzden bu haftada doğru dürüst girebileceğimi zannetmiyorum ama önümüzdeki haftadan itibaren yanınızdayım inşallahh
hepinizi kocamann öpüyorum kendinize çok iyi bakın
iyi geceler kızlarrr
yarın annemler gelecek kısmetse o yüzden bu haftada doğru dürüst girebileceğimi zannetmiyorum ama önümüzdeki haftadan itibaren yanınızdayım inşallahh
hoşgeldin canımmm yuppiiii gelll hepberaber olalımmmm sende k.i.b ogluşunu öppp sporla diyetle gellliyi geceler kızlarrr
bütün kıslarrrrrrrr toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkilolardan usandık usandıkkkkkkkkkk vercez onlaruııııııııı vercezzzzzzzzzzzzzzzzzz
tşklerrrrrr canımmmm allah tamamına erdirsinnn ayyyy çok güzelll duruyolarrr (çaktırmadan doldurayım cebimebu arada cumbo maı ve butun kkızlar ıyı dılekleınız ıcın cok teskkur ederım allah herkese nasıp etsın sonunda basladık evlılık yolunda kı ılk adıma hayırlısı ıle sona ulasırız ınsallah
cıkolatalarımdan ıkram etmek ısterdım ama pc ye foto yukleyemıyorum
sımdılık nette buldugumal ıdare edın cok yemeyın sacınızı cekerım haaa
tşklerrrrrr canımmmm allah tamamına erdirsinnn ayyyy çok güzelll duruyolarrr (çaktırmadan doldurayım cebime) bi tane aldım kaptanımmm
günaydınlarrrr herkese
kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içip leslimle yürüycemmm
günaydın hayatımmm bence vaktin varsa önce yürü lesli bacımla sonra kahvaltı et
canım kahvaltımı erken yapıyorum mecburen yoksa 6 öğüne tmamlıyamıyorum yani 8de engeç kahvaltım 9 gibide lesliyle yürüyorum
Yürüyüşü erken yapmak dahamı iyi olur aç karna spor olmaz diye biliyorum ben:26::26:
tatlımcım cok haklısın hepbırlıkte bunu uygulaycaz dımı
o zaman bu actıvıtenın kocu sensın yagları senın erıt kuzum sana lımıtsız yetkı verıyomahahah
bakalım baska fıkrı olan varsa bır adım one cıksınn
erıcez ıste erıcez
çok hastayız ailecek yatıyoz...:2::2:
Ok kaptan seve seve :))
Yanlız şu an kimin hangi durumda olduğunu belirleyip bir noktada buluşabilmek için katılmak isteyen tüm arkadaşlarımdan ricam günde kaç öğün yediklerini toplamda ne kadar su içtiklerini ve hafatda kaç gün kaç dk. yürüyüş yaptıklarını bana yazabilirlerse cuma ortak bir noktadan başlamış ve zaman kaybetmemiş oluruz..
Baştan şunu belirteyim sabırsız davranmayacağız.. kilo kilo değil gram gram zayıflayacağız.. Bundan sonra böyle besleneceğiz ve bi daha kilo almayacağız.
Kaçamak diye bişe yok çikolatalı pasta da yiyeceğiz dondurmada ama kararında.. yedikten sonra pişman olup salmak yerine 20 dk fazla yürüyeceğiz... Bu bir diyet yöntemi değil. Bu konuda herkes hem fikirse süper olcek demektir...
Ayrıca işin süper bir yanı var herkes sizin hem tepsi dolusu yemek yiyip hem nasıl zayıfladığınızı görünceböyyyyleee kalacaklar.. Sizdee böyyylee yapcaksınız onlara. Heheheheee
Ok kaptan seve seve :))
Yanlız şu an kimin hangi durumda olduğunu belirleyip bir noktada buluşabilmek için katılmak isteyen tüm arkadaşlarımdan ricam günde kaç öğün yediklerini toplamda ne kadar su içtiklerini ve hafatda kaç gün kaç dk. yürüyüş yaptıklarını bana yazabilirlerse cuma ortak bir noktadan başlamış ve zaman kaybetmemiş oluruz..
Baştan şunu belirteyim sabırsız davranmayacağız.. kilo kilo değil gram gram zayıflayacağız.. Bundan sonra böyle besleneceğiz ve bi daha kilo almayacağız.
Kaçamak diye bişe yok çikolatalı pasta da yiyeceğiz dondurmada ama kararında.. yedikten sonra pişman olup salmak yerine 20 dk fazla yürüyeceğiz... Bu bir diyet yöntemi değil. Bu konuda herkes hem fikirse süper olcek demektir...
Ayrıca işin süper bir yanı var herkes sizin hem tepsi dolusu yemek yiyip hem nasıl zayıfladığınızı görünceböyyyyleee kalacaklar.. Sizdee böyyylee yapcaksınız onlara. Heheheheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?