Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlımcım cok haklısın hepbırlıkte bunu uygulaycaz dımı

o zaman bu actıvıtenın kocu sensın yagları senın erıt kuzum sana lımıtsız yetkı verıyom ahahah

bakalım baska fıkrı olan varsa bır adım one cıksınn

erıcez ıste erıcez

iyi geceler kızlarrr
yarın annemler gelecek kısmetse o yüzden bu haftada doğru dürüst girebileceğimi zannetmiyorum ama önümüzdeki haftadan itibaren yanınızdayım inşallahh
hepinizi kocamann öpüyorum kendinize çok iyi bakın

herkese iyi geceler
inşallah canım gel aramıza bir an önce:92::92:

gel tabeee yaw kuzum kamberz dıyet olmazz hadı ozledıkk

hoşgeldin canımmm yuppiiii gelll hepberaber olalımmmm sende k.i.b ogluşunu öppp sporla diyetle gelll çok özledim senii

bütün kıslarrrrrrrr toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkilolardan usandık usandıkkkkkkkkkk vercez onlaruııııııııı vercezzzzzzzzzzzzzzzzzz

tşklerrrrrr canımmmm allah tamamına erdirsinnn ayyyy çok güzelll duruyolarrr (çaktırmadan doldurayım cebime) bi tane aldım kaptanımmm

tşklerrrrrr canımmmm allah tamamına erdirsinnn ayyyy çok güzelll duruyolarrr (çaktırmadan doldurayım cebime) bi tane aldım kaptanımmm

nen bunlar degılkı bunlar netten ıstedıgın kadar al benımkı boyle gumus gondolda heheh vermemkı hepsnı defterımın arasında saklıcam

günaydın hayatımmm bence vaktin varsa önce yürü lesli bacımla sonra kahvaltı et

canım kahvaltımı erken yapıyorum mecburen yoksa 6 öğüne tmamlıyamıyorum yani 8de engeç kahvaltım 9 gibide lesliyle yürüyorum

yürüyüşü erken yapmak dahamı iyi olur aç karna spor olmaz diye biliyorum ben:26::26:

bana doktorum önce yürüyüş yap yarım saat sonra kahvaltı et eve dönünce dedii bende hep öle yaptımmm bu zamana kadar aç karnına sanırsam yağlar daha ii gidiyo

selam çıtırlık yolunda ilerleyen kızlar
portakalımı sıktım ohh bi güzel yanına da bi tost

Ok kaptan seve seve :))

Yanlız şu an kimin hangi durumda olduğunu belirleyip bir noktada buluşabilmek için katılmak isteyen tüm arkadaşlarımdan ricam günde kaç öğün yediklerini toplamda ne kadar su içtiklerini ve hafatda kaç gün kaç dk. yürüyüş yaptıklarını bana yazabilirlerse cuma ortak bir noktadan başlamış ve zaman kaybetmemiş oluruz..
Baştan şunu belirteyim sabırsız davranmayacağız.. kilo kilo değil gram gram zayıflayacağız.. Bundan sonra böyle besleneceğiz ve bi daha kilo almayacağız.
Kaçamak diye bişe yok çikolatalı pasta da yiyeceğiz dondurmada ama kararında.. yedikten sonra pişman olup salmak yerine 20 dk fazla yürüyeceğiz... Bu bir diyet yöntemi değil. Bu konuda herkes hem fikirse süper olcek demektir...
Ayrıca işin süper bir yanı var herkes sizin hem tepsi dolusu yemek yiyip hem nasıl zayıfladığınızı görünce böyyyyleee kalacaklar.. Sizdee böyyylee yapcaksınız onlara. Heheheheee

canım ben bayadr giremedim o yzden geçmişi pek takip edemedim..
bana yapcağımz şeyden biraz bahsedermisin
bende başlıyayım sizinle =)

canım o zaman ilk cevaplayan ben oluyum ben 15 gündür 6 öğün yemeye çalışıyorum hergün lesliyle 3 mil yürüyorum ve 2 litrede su içiyorum çaylar hariç

benim zaafım tatlılarrrrr tuzlularla işim yok yaniii sen pastada yiycez deyince gerçekten gözlerim parladııı

zaten 10 yıldır diyet yapıyorum şimdiye kadarr iğne iplik olmam lazımdı ama ben tatlı delisi olunca hop geri geliyo verdiğim kilolar inş bu sefer öyle olmaz bide bunu deneyelim bide sen denemişsin daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…