Makecım gözün aydın olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Seni acilen kampa almamız lazım makecım artık.. Hep beraber harekete geçiyoruz..
Kızlar daha önce deneyip çok güzel kilo verdiğim bir yöntem var. Diyet listesi falan yok herşeyden yiyip yavaş yavaş zayıflıyoruz. Bu şekilde haftada ortalama 500-800 gr. rahatlıkla veriliyor. Eğer isterseniz hep beraber başlayabiliriz. Birlikte yaparsak başarırız ne diosunuz? katılmak isteyen varsa he desin bu cuma başlıyalım..
ben de malesef insülin direnci var... karbonhidratlı olan şeylerden malesef azar azar yiyemiyoum... bi lokma diye başlıyorum sonra bi bakıyorum tepsinin yarısı gitmiş... hatta bazen bi daha bakıyorum tepsi bitmiş...o yüzden azar azar herşeyden yemek bana göre değil....
iki gündür telaştan şafak saymıyodum...
bu gün bi baktm 3 gün biden gitmş... çok mutlu oldum...
alışsamda alışmasamda günler geçiyorrr işte...
gel tez kere gel tezkere kocemi ver banaaa...
kafayı yiyommm yavaş yavaş...
Makecım gözün aydın olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Seni acilen kampa almamız lazım makecım artık.. Hep beraber harekete geçiyoruz..
Kızlar daha önce deneyip çok güzel kilo verdiğim bir yöntem var. Diyet listesi falan yok herşeyden yiyip yavaş yavaş zayıflıyoruz. Bu şekilde haftada ortalama 500-800 gr. rahatlıkla veriliyor. Eğer isterseniz hep beraber başlayabiliriz. Birlikte yaparsak başarırız ne diosunuz? katılmak isteyen varsa he desin bu cuma başlıyalım..
slm canım biraz bahsedermisin canım nasılmış denediysen banada uyarsa bende katılabilirim ayın 20sinden sonra karbonhitrat diyetini deniycem ben öbür topikteki arkadaşta onu methetti çok güzel kilo vermiş 2 ayda 16 kilo hemde zorlanmadım diyo bakalım hangisi uyarsa onu yaparım bende bekliyorummm
Canım sistemin amacı kişilere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak bunu uzun sürelere yavaş yavaş yayarak yaptıkları için kişi kilo vermede hiç zorlanmıyor. Böylelikle yanlış beslenme alışkanlıkları bırakılıp yerine sağlıkla beslenme ve spor alışkanlıkları yerleştiriliyor. Bu yöntemle zamanla hayatın boyu devam edecek bir sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyorsun. Sağlıklı yaşam koçlarının uyguladıkları yöntem.
Şu şekilde başlıyoruz normalde her hafta bir değişiklik ekleniyor ama biz zaten çoğunu yaptığımız için 3 gün de bir de değişiklik ekleyebiliriz. Örn: ilk olarak üç gün boyunca haftada 6 öğün düzenli yiyoruz ne yediğimizin önemi yok amaç 6 öğün düzenini eklemek. Ama tabi kebep çikolata falanda yemiyoruz :)) Sonra ki 3 gün 6 öğün + günlük 1,5 litre su bununda tam olarak başardıktan sonra devam eden 3 gün 6 öğün +1.5 litre su+ öğle ve akşam öğünlerine 1 kase ile başalama vs.. şeklinde devam ediyor..
ilk etapta saçma görünebilir ama detayları ile yapmaya başladıkça ve birlikte yapınca çok zevkli olacak emin olun. 2007 yılında bu yöntemle hiç zorlanmadan 63 ten 54 e düşmüştüm 3 ayda.. Ama tabi bu alışkanlığı bir müddet sonra tamamen bıraktım işsiz kaldığım dönemde bunalıma girip tüm düzenimi değiştirdim ve tekrar kilo almaya başladım ama devam ettiği sürece çok etkili bir yöntem.
Ayrıca özellikle altını çiziyorum, diyet yöntemi değil sağlıklı beslenme alışkanlığı ben ekimden beri uyguluyorum istisnalar dışında çok başarılı gidiyor o zamanlar dünya para vermiştim sağlıklı yaşam koçuna ama şimdi aynı yöntemi kendi kendime de uyguladığımda başarılı olabildiğimi gördüm. ekimden bu yana yaklaşık 7,5 kilo verdim ve spor yapmadan verdim..
Ok diyorsanız artık şu kamp işini uygulayalım... Gelinlik kızlarımız var yaza düğün ver nişan var..
Hadi bakalım kızlar.. HE diyen varmı ??
canım bende aralığın 21 de diyetisyene başladım 6 öğün yiyorum zaten ve günde 2 litrenin altına düşmüyorum suyuda yani zaten benim yaptığım gibiymişte öğlen akşam 1 kase demişsin ya onu anlamadım yani ilerde 1 kaseylemi sınırlıycaz yemekleriii
daha başka değişiklikte varmı
allah tammamına erdirsin kuzummmmmmm:))))kız napımmm heycandan geberıyodum
neyse kı atlattık ılk asamayıkızlar annem dedıkı cocuklar tanıssın kaynassınnasıpse olur dedı ( cıktıgımızı bılmıyomus gıbı davrandı yanıı )
ay bucagım allah sanada nasıp etsın cok guzeldı ay nasıl ozlemısım yaaa askımı neyse hafta sonu kacıp gelcem dedı ay anlatcek cok sey var nerde baslasam bılmıyomm
velhasıl basımbaglı artık kızlarr bıde bı suru cıkolata getırmıs askımmmmm yesemmı yemesemmı bılemıyom kııı yıyımmı kızlarrrr koca totısımı buyuturmuu
ahh canımm kıyammmam sanaaa, ,valla dilekçe yazıcam orduya mainin kocasını geri gönderin diyeiki gündür telaştan şafak saymıyodum...
bu gün bi baktm 3 gün biden gitmş... çok mutlu oldum...
alışsamda alışmasamda günler geçiyorrr işte...
gel tez kere gel tezkere kocemi ver banaaa...
kafayı yiyommm yavaş yavaş...
Canım sistemin amacı kişilere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak bunu uzun sürelere yavaş yavaş yayarak yaptıkları için kişi kilo vermede hiç zorlanmıyor. Böylelikle yanlış beslenme alışkanlıkları bırakılıp yerine sağlıkla beslenme ve spor alışkanlıkları yerleştiriliyor. Bu yöntemle zamanla hayatın boyu devam edecek bir sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyorsun. Sağlıklı yaşam koçlarının uyguladıkları yöntem.
Şu şekilde başlıyoruz normalde her hafta bir değişiklik ekleniyor ama biz zaten çoğunu yaptığımız için 3 gün de bir de değişiklik ekleyebiliriz. Örn: ilk olarak üç gün boyunca haftada 6 öğün düzenli yiyoruz ne yediğimizin önemi yok amaç 6 öğün düzenini eklemek. Ama tabi kebep çikolata falanda yemiyoruz :)) Sonra ki 3 gün 6 öğün + günlük 1,5 litre su bununda tam olarak başardıktan sonra devam eden 3 gün 6 öğün +1.5 litre su+ öğle ve akşam öğünlerine 1 kase ile başalama vs.. şeklinde devam ediyor..
hadi ben varım deneyelim bakalım ,, zaten aç da klasam yarım kilo ancak veriyorum haftada , hiç değilse sağlıklı beslenmiş olurum ,, YAZ BENİ LİSTEYEEEEEEE
ilk etapta saçma görünebilir ama detayları ile yapmaya başladıkça ve birlikte yapınca çok zevkli olacak emin olun. 2007 yılında bu yöntemle hiç zorlanmadan 63 ten 54 e düşmüştüm 3 ayda.. Ama tabi bu alışkanlığı bir müddet sonra tamamen bıraktım işsiz kaldığım dönemde bunalıma girip tüm düzenimi değiştirdim ve tekrar kilo almaya başladım ama devam ettiği sürece çok etkili bir yöntem.
Ayrıca özellikle altını çiziyorum, diyet yöntemi değil sağlıklı beslenme alışkanlığı ben ekimden beri uyguluyorum istisnalar dışında çok başarılı gidiyor o zamanlar dünya para vermiştim sağlıklı yaşam koçuna ama şimdi aynı yöntemi kendi kendime de uyguladığımda başarılı olabildiğimi gördüm. ekimden bu yana yaklaşık 7,5 kilo verdim ve spor yapmadan verdim..
Ok diyorsanız artık şu kamp işini uygulayalım... Gelinlik kızlarımız var yaza düğün ver nişan var..
Evet zaten çoğunu biz zaten yapıyoruz o yüzden zaten 1 hafta yerine 3 günde 1 değiştireceğiz..
1 kase olayına gelince..
Normalde akşam yemeğinde ne yersin çorba, pilav yada makarna, ana yemek, yoğurt yada cacık, salata tatlı dimi.. Çoğu zaman bunların hepsini bir öğünde yemeyiz bile. Bu sistemde her değişklikte yeme sırası yapıyor örn. Bu hafta yemeğe önce 1 kase salata ile başlayacaksın sonra menüde ne varsa ye diyor. sonrakinde bu hafta 1 kase salatadan sonra 1 kase yoğurt var sonra ne yiyeceksen ye diyor. böyle böyle her değişimden sonra menüde daha az şey yeyip daha çok doymuş oluyorsun yani tatlıya pilava sonrasında coğu zaman ana yemeğe bile yer kalmıyor..
yerken en düşük kaloriliden başlıyorsun yemek yemeğe hepsinden sıra ile yiyorsun birini bitirmeden diğerine geçmiyorsun..
Detayları var daha başlarsak eğer göreceksin.. Katılım olursa bu cuma başlayalım diyorum make bi gelsin konuşuruz detaylıca...
ayyy make gözün aydınnnn çok sevindim canımmmmm
ay tesekkur ederım nenn nerdesın sen kac gundurrr heee
ben spora devam hafta sonu askım gelen kadar acık daha ıncelcem ehehehe
farketti dmi kilo verdiğiniii =)=)=)
guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım
sıstem bence %100 luk zıra ben aynen dedıgın gıbı yapıyorum tabe bazı farkalr var ne yedıgımın degıl ne kadar yedıgımın onemı var dıyorum ve bunun ıcıne bana en cok zararı olan karbonhıdratları cıkaarıyrum aksam akadar sankı dunya yemıs gıbı oluyom tokluk acısından ama kalorı hesabında 500 600 de kalıyo ama ıcıne ne zman karbonhıdrat gırse yedıkelrımın ogun 1000 ın uzerıne cıkıyo kalorıler ve gun boyuda ac oluyorum
ben uygulama taraftarıyım bıde gunluk bı cızelge yapma planım vardı bu hafta ıcın onuda yaparsak varya hıc zorlanmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?