Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de malesef insülin direnci var... karbonhidratlı olan şeylerden malesef azar azar yiyemiyoum... bi lokma diye başlıyorum sonra bi bakıyorum tepsinin yarısı gitmiş... hatta bazen bi daha bakıyorum tepsi bitmiş... o yüzden azar azar herşeyden yemek bana göre değil....

iki gündür telaştan şafak saymıyodum...
bu gün bi baktm 3 gün biden gitmş... çok mutlu oldum...
alışsamda alışmasamda günler geçiyorrr işte...
gel tez kere gel tezkere kocemi ver banaaa...
kafayı yiyommm yavaş yavaş...

Bahsettiğim öyle bir yöntem değil. Kızlar isterde başlarsak göreceksin aslından normal yediğin gibi yiyorsun ama kiloyu yavaş veriyorsun. yani öyle kaçamak yaptım, tatlı yedim vs. pişmanlıkları yok onlarıda yiyorsun.. Ama tabi sağlık sorunu varsa dr kontrolü olmalı..

Allah kavuştursun canım hayırlısıyla..
Çok zor tahmin ediyorum ama allahtan çok uzun değil askerliği eşinin. Sayılı gün tez geçermiş.
Ama işte dile kolay, kalbe zor..

kızlar günaydınnnnn bugün bi enerjikimki sormayın lesli bacımla ilk önce ısınmak için 500 adım yürüdüm sonra hemen 2 mile geçtim üzerine 100 tane iip atladım şimdide elimde bi kupa sıcak limonlu sıcak su belimde bel kemerim yarım saaat böle gidecek sonrada 1 dilim kepek ekmekli tostum var ama küçüçük tostt kararlıyım bu hafta en cok kiloyu ben verecemmmm

slm canım biraz bahsedermisin canım nasılmış denediysen banada uyarsa bende katılabilirim ayın 20sinden sonra karbonhitrat diyetini deniycem ben öbür topikteki arkadaşta onu methetti çok güzel kilo vermiş 2 ayda 16 kilo hemde zorlanmadım diyo bakalım hangisi uyarsa onu yaparım bende bekliyorummm

Canım sistemin amacı kişilere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak bunu uzun sürelere yavaş yavaş yayarak yaptıkları için kişi kilo vermede hiç zorlanmıyor. Böylelikle yanlış beslenme alışkanlıkları bırakılıp yerine sağlıkla beslenme ve spor alışkanlıkları yerleştiriliyor. Bu yöntemle zamanla hayatın boyu devam edecek bir sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyorsun. Sağlıklı yaşam koçlarının uyguladıkları yöntem.

Şu şekilde başlıyoruz normalde her hafta bir değişiklik ekleniyor ama biz zaten çoğunu yaptığımız için 3 gün de bir de değişiklik ekleyebiliriz. Örn: ilk olarak üç gün boyunca haftada 6 öğün düzenli yiyoruz ne yediğimizin önemi yok amaç 6 öğün düzenini eklemek. Ama tabi kebep çikolata falanda yemiyoruz :)) Sonra ki 3 gün 6 öğün + günlük 1,5 litre su bununda tam olarak başardıktan sonra devam eden 3 gün 6 öğün +1.5 litre su+ öğle ve akşam öğünlerine 1 kase ile başalama vs.. şeklinde devam ediyor..
ilk etapta saçma görünebilir ama detayları ile yapmaya başladıkça ve birlikte yapınca çok zevkli olacak emin olun. 2007 yılında bu yöntemle hiç zorlanmadan 63 ten 54 e düşmüştüm 3 ayda.. Ama tabi bu alışkanlığı bir müddet sonra tamamen bıraktım işsiz kaldığım dönemde bunalıma girip tüm düzenimi değiştirdim ve tekrar kilo almaya başladım ama devam ettiği sürece çok etkili bir yöntem.

Ayrıca özellikle altını çiziyorum, diyet yöntemi değil sağlıklı beslenme alışkanlığı ben ekimden beri uyguluyorum istisnalar dışında çok başarılı gidiyor o zamanlar dünya para vermiştim sağlıklı yaşam koçuna ama şimdi aynı yöntemi kendi kendime de uyguladığımda başarılı olabildiğimi gördüm. ekimden bu yana yaklaşık 7,5 kilo verdim ve spor yapmadan verdim..

Ok diyorsanız artık şu kamp işini uygulayalım... Gelinlik kızlarımız var yaza düğün ver nişan var..
Hadi bakalım kızlar.. HE diyen varmı ??

canım bende aralığın 21 de diyetisyene başladım 6 öğün yiyorum zaten ve günde 2 litrenin altına düşmüyorum suyuda yani zaten benim yaptığım gibiymişte öğlen akşam 1 kase demişsin ya onu anlamadım yani ilerde 1 kaseylemi sınırlıycaz yemekleriii
daha başka değişiklikte varmı

Son düzenleme:

Evet zaten çoğunu biz zaten yapıyoruz o yüzden zaten 1 hafta yerine 3 günde 1 değiştireceğiz..
1 kase olayına gelince..
Normalde akşam yemeğinde ne yersin çorba, pilav yada makarna, ana yemek, yoğurt yada cacık, salata tatlı dimi.. Çoğu zaman bunların hepsini bir öğünde yemeyiz bile. Bu sistemde her değişklikte yeme sırası yapıyor örn. Bu hafta yemeğe önce 1 kase salata ile başlayacaksın sonra menüde ne varsa ye diyor. sonrakinde bu hafta 1 kase salatadan sonra 1 kase yoğurt var sonra ne yiyeceksen ye diyor. böyle böyle her değişimden sonra menüde daha az şey yeyip daha çok doymuş oluyorsun yani tatlıya pilava sonrasında coğu zaman ana yemeğe bile yer kalmıyor..
yerken en düşük kaloriliden başlıyorsun yemek yemeğe hepsinden sıra ile yiyorsun birini bitirmeden diğerine geçmiyorsun..
Detayları var daha başlarsak eğer göreceksin.. Katılım olursa bu cuma başlayalım diyorum make bi gelsin konuşuruz detaylıca...

allah tammamına erdirsin kuzummmmmmm:))))
yeme çikoltaları , yazık bak değmez , zar zor verdin o kilolarııı
ahh canımm kıyammmam sanaaa, ,valla dilekçe yazıcam orduya mainin kocasını geri gönderin diye

kızlarda bi gelsinlerr ama benim mantığıma yattı gibi ben varım yaniii bide hepberaber olunca daha zevkli olur

canlar ben geldım mısafır felan dolu mıllet dedıkodu pesınde ozellıkle apt komsularımız dun kalabalık oldu ya bugun hemen dedıkodu pesıne bıze damaldılar kokmuslar neyse bende bısey yemedım yanı yedımde oyle bartılı degıl

1 elma 1 havuc sabah yarım sahanda yumurta hımsınırsız cay sımdı bı mandalın bırazdan bısıklet yapcemm acıkırssam bıseyler yerım ama mumkun oldugunca az kalorı almaya calısıyorum canlarım
henuz gecmısı okuyamadım bırazdan okucemm tek tek yazcem ama sımdı bı mola verım ok tatlıslar

guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım

sıstem bence %100 luk zıra ben aynen dedıgın gıbı yapıyorum tabe bazı farkalr var ne yedıgımın degıl ne kadar yedıgımın onemı var dıyorum ve bunun ıcıne bana en cok zararı olan karbonhıdratları cıkaarıyrum aksam akadar sankı dunya yemıs gıbı oluyom tokluk acısından ama kalorı hesabında 500 600 de kalıyo ama ıcıne ne zman karbonhıdrat gırse yedıkelrımın ogun 1000 ın uzerıne cıkıyo kalorıler ve gun boyuda ac oluyorum

ben uygulama taraftarıyım bıde gunluk bı cızelge yapma planım vardı bu hafta ıcın onuda yaparsak varya hıc zorlanmayız

bu arada cumbo maı ve butun kkızlar ıyı dılekleınız ıcın cok teskkur ederım allah herkese nasıp etsın sonunda basladık evlılık yolunda kı ılk adıma hayırlısı ıle sona ulasırız ınsallah

cıkolatalarımdan ıkram etmek ısterdım ama pc ye foto yukleyemıyorum

sımdılık nette buldugumal ıdare edın cok yemeyın sacınızı cekerım haaa

Son düzenleme:
farketti dmi kilo verdiğiniii =)=)=)

canım konusamadık o kadar malum hem onun annesı babası hem benımkıler oyle saygılı saygılı durdukk dusun elını sıktım sadce opemedım bılee

ama gıttıkden sonra msj atmıs senın dıger ceyregın nerde naptın sevgılıme dıye o benım bu halımı bılıyo da en zayıf halımı bılmıyo verdıgım 8 kılo onun aldırdıgı 8 kılo ıdı tatlım o yuzden sımdı sıra kendı aldıgım 10 kıloyu vermekde hahahah

ama gobegım mobegım portlemedı aksam eskısıne gore en azından sadce iri kıyım duruyodum sısman degıl ahah iri kıyım bak bu tabırı begendımm kendımde

Kaptanım süper o zaman bu cumadan itibaren başlıyalım diğer kızlar da gelsin onlarda ok derse artık cumadan itibaren başlarız zaten hemen hemen hepimiz bu sistemin bir tarafından tutuyoruz. Ama işte diyet psikolojisi bizi bitiren. Diyet bitince verilenlerde geri alınıyor..
inşallah bu defa geri almayacağız verdiklerimizi. hemde aç kalmayacağız..
Zaten bu sistemde sonlara doğru herkes kendi beslenme sistemini oturmuş oluyor örn. et yemeyen etten makarna pilav sevmeyen ordan kısmış oluyor. Herkes sevdiği şeyleri yiyerek zayıflıyor ve formunu koruyor..
Walla çok güzel olcak kızlarr. :93::93:

kızlarrr bende baslıcam hhaaa benide alınnn sevgülümün bidaki gelişine şişko olmıyayım en azından demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…