Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol innukcum...:2:evet canım grip olmuşuz... :2:
ben de deneyeceğim canım senin bahsettiğin yöntemi..
cuma başlayalım inşallah ozaman..

kızlar anca gelebıldım hastaneden

tabe bu kez tahlılerım sadece ınsulınden zııade hepsıne bakıldı normal cıktı ama calsuyum ve magnezyum bıde kas gevsetıcı verdı doktor ay aman yoruldum calsıyumu anladım hadı az et sut vs beslenıyom magnezyumu anlamadım aman neyse kullanım netten baktım onemlı bı mıneralmıs eheheheh

gecmısı okuyamadım cok yoruldum ve acım belkı sona okucem mcuk kactım

ben yine tek başıma
ben yine tek başıma
kalım buralarda bi başıma

bu günkü yediklerimi yazayım ben de
sabah limonlu omlet 1 dilim beyaz ekmek
ara 5 etiform biküvi
öğle domatesli bulgur pilavı haşlama karnabahar sarımsak yoğurtlu
ara 1 elma
akşam yemeğim yok çok halsizim yemek yiyesim gelmedi
birazdan greyfurt suyu içicem...
şimdi kayısılı form çayı içiyorum...

bu arada aşkım aradı gündüz..
çanakkalenin bayramiç ilçesine gidecekmiş ustabirliğinde...
14 şubatta da izne gelecekmiş... 14 şubatı kaçırmıcam senle olcam dedi...

slm kızlarrr nerdesiniz yaaaaaa
kimseler yokk :26::26:

akşam yemeğim yarım kepçe çorba fırında köfte haşlama sebze salata az yoğurtt

sudemcimmm naber nasılsın

insülin direnci nasıl bi şey baktım ama pek anlamadım ailende şeker hastası mı var?

maşallah hep böyle hırslı ol canım

ben de varım canım zaten ben de canım ne isterse yiyom diyet listesi felan uygulamadım hiç

haha çeyreğin nerde haha iri kıyım ben de bayıldım bu tabirlere benimde çeyreğim gitsin yaaaa:84::84:

bütün kıslarrrrrrrr toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkilolardan usandık usandıkkkkkkkkkk vercez onlaruııııııııı vercezzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne güzel bayıldım

canım her türlü sporu aç karnına yaparsan yagların erir ,tok karnına yaparsan yediklerin erir

çok hastayız ailecek yatıyoz...:2::2:
geçmiş olsun dikkat et benimde kociş çok hasta

canım genelde hamilere variliyor ben de uzun bi süre kullanmıştım bacaklardaki kramp a felan iyi geliyo önlüyo krampı

limonlu omlet nasıl oluyor tadı güzel mi?

bu arada aşkım aradı gündüz..
çanakkalenin bayramiç ilçesine gidecekmiş ustabirliğinde...
14 şubatta da izne gelecekmiş... 14 şubatı kaçırmıcam senle olcam dedi...
gözün aydın

slm kızlarrr nerdesiniz yaaaaaa
kimseler yokk :26::26:

akşam yemeğim yarım kepçe çorba fırında köfte haşlama sebze salata az yoğurtt

sudemcimmm naber nasılsın
okulda sinirliydim önüme geleni paraladım da şimdi iyiyim gayet
uzun zamandır kocam pc ye gırmeme kızıyo abartıyorum .
bazen sabah 5 e kadar felan giriyorum ya:84::84::84:
ancak girip okuyorum hızlıca kim ne yazmış:87::87::87::87:
diyet iyi gidiyo zaten aşırı sıkı bir diyetim yok rahat rahat ,azar azar veriyorum bakalım:92::92::92:

ne güzel canım yaaa ben o işi beceremiyorum azar azar yemeyi yani helde tatlı olursa abartıyorum

sinirli olduğundaa çayına 3 5 adet karanfil at canım bayağı yatıştırıyo nacizane tavsiye benden

insülin direnci nasıl bi şey baktım ama pek anlamadım ailende şeker hastası mı var?

geçmiş olsun dikkat et benimde kociş çok hasta

limonlu omlet nasıl oluyor tadı güzel mi?

gözün aydın

evet canım anne tarafımda neredeyse herkeste şeker hastalığı var... insülin direnci de şeker hastalığının bi önceki kademesi... eğer kendini frenlemezsen şekerden ve zararlı karbonhidretlerdan uzak durmazsan sonu şeker hastalığı...
sağol canım senin de eşine geçmiş olsun...
limonlu omlet bence tadı çok kötü.. ama limonun yağ yakma özelliği var diye ben neredeyse bütün yemeklerime katıyorum caım...
teşekkür ederim canım kocişim gelene kadar göbüşümü eritmem lazım...

ne güzel canım yaaa ben o işi beceremiyorum azar azar yemeyi yani helde tatlı olursa abartıyorum

sinirli olduğundaa çayına 3 5 adet karanfil at canım bayağı yatıştırıyo nacizane tavsiye benden

sende de mi insülin direnci var acaba..

sende de mi insülin direnci var acaba..

olsa tahlilde çıkmazmı caanım yaa bak şimdi merak ettim ama benim tahlillerim yapıldı diyetisyen kontrolündeyim ben

senin kilonda az yinede şeker tehlikesi var yanii bilmiyodum bak

benim şekere karşı bi bağımlılığım var yani ne yersem yeyim son lokmam tatlı olmalı ne olursa olsun toz şeker bile olabilir yani o derece

lezzetli yiyecelerde gerçekten zor :26::26:.azar azar yemek o yüzden mümkün olduğunda lezzetli yiyecek yapmamak lazım ya da porsiyonları küçültmak lazım.:95::95:
tarçınlı karanfil çayı içiyorum ama dediğini de deneyim saolasın tavsıyen için canım rakibem.en iyisi markete gidince bi de karanfil alıyım.

ahhhhh düştüğümüz hallere bakın kilo vermek uğruna tadı kötü de olsa neler yiyoz yaaa ama sonu güzel olacak inşallahay canım sende dikkatli ol ya .bende araştırdım da insilün belirtilerinin çoğu eşimde var.inşallah onda yoktur bu hastalık.çok bilgi de insana zarar ya insanın bildikçe kafası iyice karışıyo .:26::26:eskiden annemle dalga gecerdim her duyduğu hastalığa bende de var derdi .simdi bende öle olacam heralde eeeeee ne de olsa anamın kızıyım o huyum da ona çekmiş heralde

evet çıkardı canım.... ama sen yine de dikkat et..
ben de öyleydim tatlıya çok düşkündüm... gece yarısı kalkar bi tencere un helvası yapar oturur bitirirdim onu.. durduramazdım kendimi... ama sonra şekerim yüksek çıkınca bi bıraktım şekeri çayıma bile atmadım...arada 3ü bi arada içtim... taaaki aşure ayına kadar geçen haftalarda aşure yedim 1 kaşık dedim bişey olmaz ama oldu kendimi durduramadım yedikçe yedim....
şimdi yine bıraktım 1 haftadır hiç ağzıma sürmedim... çok zor oluyo ama napayım ilerde şişko bi şeker hastası olmak istemiyorum... teyzelerim şeker hstalığı yüzünden 100 kiloyu geçmişler düşünsene...

ahh canım hiç sorma napayım kocişim gelene kadar çok seksüüü olmam lazım...
ya bi de ne var biliyomusun bu çevrede hiç kilolu insan yok nerdeyse herkes incecik bi ben varım göbüşü olan... ben de annen gibiyim bi hastalık duyarım ilk fırsatta onun doktoruna giderim ben de var mı diye... çok şükür şeker ve adet düzensizliği dışında bi sorun çıkmadı...haa birazda kafayı çizmiş durumdayım okadar...

canım seni tebrik ediyorum , en doğrusunu yapıyorsun kendine dikkat etmekle

biz varız ya sana kim izin verecek sanıyon kafayı çizmene
günler çabuk geçiyo bak kocişin gelecek hemn yanına sabırlı ol biraz.aman onlarda uzaktayken özleniyo da sürekli burnunun dibinde de bazen sıkılıyo insan .bazen uzak kalmakta da hayır vardır.aşkınız taze kalcak hep

evet haklısın biz beraberken hiç geçinemeyiz sürekli didişir dururuz...

oh muabbetler edılmıs ne guzel

hım o zman anladım magnezyumu neden verıdgını sureklı spor yapıyorum ya ondan verdı galıba ay ne bılım yarın sorarım uyukm vardı bugunbısey sormadım aha ben yıne yatıyomm

ıyı geceler tembel kaptan yatakdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…