insülin direnci nasıl bi şey baktım ama pek anlamadım ailende şeker hastası mı var?ben de malesef insülin direnci var... karbonhidratlı olan şeylerden malesef azar azar yiyemiyoum... bi lokma diye başlıyorum sonra bi bakıyorum tepsinin yarısı gitmiş... hatta bazen bi daha bakıyorum tepsi bitmiş...o yüzden azar azar herşeyden yemek bana göre değil....
maşallah hep böyle hırslı ol canımkızlar günaydınnnnn bugün bi enerjikimki sormayın lesli bacımla ilk önce ısınmak için 500 adım yürüdüm sonra hemen 2 mile geçtim üzerine 100 tane iip atladım şimdide elimde bi kupa sıcak limonlu sıcak su belimde bel kemerim yarım saaat böle gidecek sonrada 1 dilim kepek ekmekli tostum var ama küçüçük tostt kararlıyım bu hafta en cok kiloyu ben verecemmmm
ben de varım canım zaten ben de canım ne isterse yiyom diyet listesi felan uygulamadım hiçCanım sistemin amacı kişilere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak bunu uzun sürelere yavaş yavaş yayarak yaptıkları için kişi kilo vermede hiç zorlanmıyor. Böylelikle yanlış beslenme alışkanlıkları bırakılıp yerine sağlıkla beslenme ve spor alışkanlıkları yerleştiriliyor. Bu yöntemle zamanla hayatın boyu devam edecek bir sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyorsun. Sağlıklı yaşam koçlarının uyguladıkları yöntem.
Şu şekilde başlıyoruz normalde her hafta bir değişiklik ekleniyor ama biz zaten çoğunu yaptığımız için 3 gün de bir de değişiklik ekleyebiliriz. Örn: ilk olarak üç gün boyunca haftada 6 öğün düzenli yiyoruz ne yediğimizin önemi yok amaç 6 öğün düzenini eklemek. Ama tabi kebep çikolata falanda yemiyoruz :)) Sonra ki 3 gün 6 öğün + günlük 1,5 litre su bununda tam olarak başardıktan sonra devam eden 3 gün 6 öğün +1.5 litre su+ öğle ve akşam öğünlerine 1 kase ile başalama vs.. şeklinde devam ediyor..
ilk etapta saçma görünebilir ama detayları ile yapmaya başladıkça ve birlikte yapınca çok zevkli olacak emin olun. 2007 yılında bu yöntemle hiç zorlanmadan 63 ten 54 e düşmüştüm 3 ayda.. Ama tabi bu alışkanlığı bir müddet sonra tamamen bıraktım işsiz kaldığım dönemde bunalıma girip tüm düzenimi değiştirdim ve tekrar kilo almaya başladım ama devam ettiği sürece çok etkili bir yöntem.
Ayrıca özellikle altını çiziyorum, diyet yöntemi değil sağlıklı beslenme alışkanlığı ben ekimden beri uyguluyorum istisnalar dışında çok başarılı gidiyor o zamanlar dünya para vermiştim sağlıklı yaşam koçuna ama şimdi aynı yöntemi kendi kendime de uyguladığımda başarılı olabildiğimi gördüm. ekimden bu yana yaklaşık 7,5 kilo verdim ve spor yapmadan verdim..
Ok diyorsanız artık şu kamp işini uygulayalım... Gelinlik kızlarımız var yaza düğün ver nişan var..
Hadi bakalım kızlar.. HE diyen varmı ??
haha çeyreğin nerde haha iri kıyım ben de bayıldım bu tabirlere benimde çeyreğim gitsin yaaaa:84::84:canım konusamadık o kadar malum hem onun annesı babası hem benımkıler oyle saygılı saygılı durdukk dusun elını sıktım sadce opemedım bılee
ama gıttıkden sonra msj atmıs senın dıger ceyregın nerde naptın sevgılıme dıye o benım bu halımı bılıyo da en zayıf halımı bılmıyo verdıgım 8 kılo onun aldırdıgı 8 kılo ıdı tatlım o yuzden sımdı sıra kendı aldıgım 10 kıloyu vermekde hahahah
ama gobegım mobegım portlemedı aksam eskısıne gore en azından sadce iri kıyım duruyodum sısman degıl ahah iri kıyım bak bu tabırı begendımm kendımde
ne güzel bayıldımbütün kıslarrrrrrrr toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkilolardan usandık usandıkkkkkkkkkk vercez onlaruııııııııı vercezzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım her türlü sporu aç karnına yaparsan yagların erir ,tok karnına yaparsan yediklerin erircanım kahvaltımı erken yapıyorum mecburen yoksa 6 öğüne tmamlıyamıyorum yani 8de engeç kahvaltım 9 gibide lesliyle yürüyorum
yürüyüşü erken yapmak dahamı iyi olur aç karna spor olmaz diye biliyorum ben:26::26:
geçmiş olsun dikkat et benimde kociş çok hastaçok hastayız ailecek yatıyoz...:2::2:
canım genelde hamilere variliyor ben de uzun bi süre kullanmıştım bacaklardaki kramp a felan iyi geliyo önlüyo krampıkızlar anca gelebıldım hastaneden
tabe bu kez tahlılerım sadece ınsulınden zııade hepsıne bakıldı normal cıktı ama calsuyum ve magnezyum bıde kas gevsetıcı verdı doktor ay aman yoruldum calsıyumu anladım hadı az et sut vs beslenıyom magnezyumu anlamadım aman neyse kullanım netten baktım onemlı bı mıneralmıs eheheheh
gecmısı okuyamadım cok yoruldum ve acım belkı sona okucem mcuk kactım
limonlu omlet nasıl oluyor tadı güzel mi?bu günkü yediklerimi yazayım ben de
sabah limonlu omlet 1 dilim beyaz ekmek
ara 5 etiform biküvi
öğle domatesli bulgur pilavı haşlama karnabahar sarımsak yoğurtlu
ara 1 elma
akşam yemeğim yok çok halsizim yemek yiyesim gelmedi
birazdan greyfurt suyu içicem...
şimdi kayısılı form çayı içiyorum...
gözün aydınbu arada aşkım aradı gündüz..
çanakkalenin bayramiç ilçesine gidecekmiş ustabirliğinde...
14 şubatta da izne gelecekmiş... 14 şubatı kaçırmıcam senle olcam dedi...
okulda sinirliydim önüme geleni paraladım da şimdi iyiyim gayetslm kızlarrr nerdesiniz yaaaaaa
kimseler yokk :26::26:
akşam yemeğim yarım kepçe çorba fırında köfte haşlama sebze salata az yoğurtt
sudemcimmm naber nasılsın
okulda sinirliydim önüme geleni paraladım da şimdi iyiyim gayet
uzun zamandır kocam pc ye gırmeme kızıyo abartıyorum .
bazen sabah 5 e kadar felan giriyorum ya:84::84::84:
ancak girip okuyorum hızlıca kim ne yazmış:87::87::87::87:
diyet iyi gidiyo zaten aşırı sıkı bir diyetim yok rahat rahat ,azar azar veriyorum bakalım:92::92::92:
insülin direnci nasıl bi şey baktım ama pek anlamadım ailende şeker hastası mı var?
geçmiş olsun dikkat et benimde kociş çok hasta
limonlu omlet nasıl oluyor tadı güzel mi?
gözün aydın
ne güzel canım yaaa ben o işi beceremiyorum azar azar yemeyi yani helde tatlı olursa abartıyorum
sinirli olduğundaa çayına 3 5 adet karanfil at canım bayağı yatıştırıyo nacizane tavsiye benden
sende de mi insülin direnci var acaba..
lezzetli yiyecelerde gerçekten zor :26::26:.azar azar yemek o yüzden mümkün olduğunda lezzetli yiyecek yapmamak lazım ya da porsiyonları küçültmak lazım.:95::95:ne güzel canım yaaa ben o işi beceremiyorum azar azar yemeyi yani helde tatlı olursa abartıyorum
sinirli olduğundaa çayına 3 5 adet karanfil at canım bayağı yatıştırıyo nacizane tavsiye benden
ahhhhh düştüğümüz hallere bakın kilo vermek uğruna tadı kötü de olsa neler yiyoz yaaa ama sonu güzel olacak inşallahevet canım anne tarafımda neredeyse herkeste şeker hastalığı var... insülin direnci de şeker hastalığının bi önceki kademesi... eğer kendini frenlemezsen şekerden ve zararlı karbonhidretlerdan uzak durmazsan sonu şeker hastalığı...
sağol canım senin de eşine geçmiş olsun...
limonlu omlet bence tadı çok kötü.. ama limonun yağ yakma özelliği var diye ben neredeyse bütün yemeklerime katıyorum caım...
teşekkür ederim canım kocişim gelene kadar göbüşümü eritmem lazım...
olsa tahlilde çıkmazmı caanım yaa bak şimdi merak ettim ama benim tahlillerim yapıldı diyetisyen kontrolündeyim ben
senin kilonda az yinede şeker tehlikesi var yanii bilmiyodum bak
benim şekere karşı bi bağımlılığım var yani ne yersem yeyim son lokmam tatlı olmalı ne olursa olsun toz şeker bile olabilir yani o derece
lezzetli yiyecelerde gerçekten zor :26::26:.azar azar yemek o yüzden mümkün olduğunda lezzetli yiyecek yapmamak lazım ya da porsiyonları küçültmak lazım.:95::95:
tarçınlı karanfil çayı içiyorum ama dediğini de deneyim saolasın tavsıyen için canım rakibem.en iyisi markete gidince bi de karanfil alıyım.
ahhhhh düştüğümüz hallere bakın kilo vermek uğruna tadı kötü de olsa neler yiyoz yaaa ama sonu güzel olacak inşallahay canım sende dikkatli ol ya .bende araştırdım da insilün belirtilerinin çoğu eşimde var.inşallah onda yoktur bu hastalık.çok bilgi de insana zarar ya insanın bildikçe kafası iyice karışıyo .:26::26:eskiden annemle dalga gecerdim her duyduğu hastalığa bende de var derdi .simdi bende öle olacam heralde eeeeee ne de olsa anamın kızıyım o huyum da ona çekmiş heralde
canım seni tebrik ediyorum , en doğrusunu yapıyorsun kendine dikkat etmekleevet çıkardı canım.... ama sen yine de dikkat et..
ben de öyleydim tatlıya çok düşkündüm... gece yarısı kalkar bi tencere un helvası yapar oturur bitirirdim onu.. durduramazdım kendimi... ama sonra şekerim yüksek çıkınca bi bıraktım şekeri çayıma bile atmadım...arada 3ü bi arada içtim... taaaki aşure ayına kadar geçen haftalarda aşure yedim 1 kaşık dedim bişey olmaz ama oldu kendimi durduramadım yedikçe yedim....
şimdi yine bıraktım 1 haftadır hiç ağzıma sürmedim... çok zor oluyo ama napayım ilerde şişko bi şeker hastası olmak istemiyorum... teyzelerim şeker hstalığı yüzünden 100 kiloyu geçmişler düşünsene...
ahh canım hiç sorma napayım kocişim gelene kadar çok seksüüü olmam lazım...
ya bi de ne var biliyomusun bu çevrede hiç kilolu insan yok nerdeyse herkes incecik bi ben varım göbüşü olan... ben de annen gibiyim bi hastalık duyarım ilk fırsatta onun doktoruna giderim ben de var mı diye... çok şükür şeker ve adet düzensizliği dışında bi sorun çıkmadı...haa birazda kafayı çizmiş durumdayım okadar...
evet haklısın biz beraberken hiç geçinemeyiz sürekli didişir dururuz...biz varız ya sana kim izin verecek sanıyon kafayı çizmene
günler çabuk geçiyo bak kocişin gelecek hemn yanına sabırlı ol biraz.aman onlarda uzaktayken özleniyo da sürekli burnunun dibinde de bazen sıkılıyo insan .bazen uzak kalmakta da hayır vardır.aşkınız taze kalcak hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?