Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yat make karpuz kavun da yata yata büyür zaten

günaydın hayırlı sabahlarrr kızlarrr
noldu bu topike eskisi gibi canlı değil sanki eskiden sabah bi bakardım sayfalar dolmuş oku oku bitiremezdim
neyse yarın herkes gelir herhalde bende dün adet olmam gerekiyodu olmadı onun etkisi var üzerimde yarın tartıyada yansıycak muhtemelen bende sinir olucamm veremedim diyee napsam tartımasammı acabaaduramam gerçii 73 de olsam razıyım

kahvaltım peynir zeytin salata ekmek veeeeee 1 dil kek küçüktü amaa şimdi yeşil çayımı içiyorum sonrada leslimle yürüycez beni bekliyoooo

kızlar bişey sorucam bu lesliyi düzenli yapanlar.en çok altmı yoksa üst bölgemi inceldi sizde benim sanki bacak bölgem inceliyo gibii onuda hiç istemiyorumm

Canımcım magnezyumu kalsiyum emilimini artırdığı için veriyor doktorlar. Yani kalsiyum aldığında ya beraberinde D3 vitamini alacaksın ya da magnezyum. Aldığın kalsiyumun daha fazla depolanması için..

Kızlar aslı haricinde yazan olmamış.. Bakın yarın başlıyoruz sizden ricamm günde kaç öğün yiyoruz, ne kadar su içiyoruz ve haftada kaç gün kaç dk. yürüyoruz. bana bugün bildirirseniz sevinirim :)

canım ben bayadr giremedim o yzden geçmişi pek takip edemedim..
bana yapcağımz şeyden biraz bahsedermisin
bende başlıyayım sizinle =)

Gizemcim bu yöntemle kendimizi sağlıklı beslenmeye alıştıracağız bunu adım adım yavaş yavaş yapacağı böylece hem zayıflayacağız hemde zayıf kalacağız..
her hafta beslenme düzeninmizde bir değişiklik yapacağız. Ama biz zaten bir çok şeyi yaptığımız için 3 günde bir değişiklik yaparız die düşündük. Örn bu hafta günde 6 öğün yemek bir sonrakinde 6 öğün + günde 1,5 litre su sonrakinde 6 öğün +1,5 litre su+ yemeklere salata ile başlamak vs. gibi ... Zaten yarın başlıycaz inşallah :))

tatlım daha iyi sonuç almak istiyosan sporu aç karnına yap yağlardan verirsin.sonra kahvaltı yap

tatlım daha iyi sonuç almak istiyosan sporu aç karnına yap yağlardan verirsin.sonra kahvaltı yap

canım sağol bide öyle deniycem haftaya yani biraz önce adet oldum 2 gün yapamam herhalde sancılı geçiyo biraz benimki

yarında eksik çıkmam herhalde zaten 2 gündür 1 er dil. kek yedim pişman değilim ama keşke canım çekmese tatlı sevmiyorum diyenler öyle imreniyorum ki

innukkk... nasılsın canım başlıyomuyuz yarın kimseden ses çıkmıyo neden acabaa:26::26:

yavaş vermek cazip gelmedimi yoksa kızlaraaa

ben bu zamana kadar hep şok diyetler yapıp hemen geri aldığımdan bu sefer özellikle yavaş gitsinler bidaha gelmesinler istiyorum

selam kızlar...
benim tartımın pili bitmiş iyi mi..
çıkıp alamam da malesef, birine aldırana kadar en iyisi geri dönmek üzere ayrıldı diyin benim için...
ama yine yazıcam takılıcam buralarda...

yine kimsecikler yok...
ben de yediklerimi yaayım..
sabah geç kalktım
10:00 da kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
1 domates
1 ceviz
2 çay bardağı şekersiz çay
1 dilim beyz ekmek( kepek ekmeğim bitmiş de..)
yaklaşık yarım saat sonra 1 su bardağı greyfurt suyu

arada
1 elma
5 altınbaşak bisküvi

spor yaptım 674 adım stepparda 96 kalori yakmışım...
aslında devam edecektim ama çocuklar ağlamaya başladı çok gıcırdıyoda uykudan uynadılar gıcırtıdan...

şimdi 5 kaşık nohut yemeği ve 1 kase yoğurt yemeye gidiyorum... ekmek yemicem...

Merhaba arkadaşlar, grubumuzu yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, aranızda olmayı çok istiyorum fakat hiç zamanım olmuyor, sınavları bitirirsem rahatlayacağım, o zaman daha sık girerim, sabah tarı 73 ü gösteriyordu, bu koşuşuturmacada ne yedim hiç bilmiyorum fakat yoğun tempo zayıflattı beni, listeyi hazırlarken beni unutmayın anacığım

ben geldimmmm
ama kimsecikler yokkk .....makeee.... nerdesin anam gel artık sen yoksun herkes dağıldı
akşama barbunya ve pilav yapıyorum bolda salata
kızlar adet oldum çok fenayım yarın tartı beni fazla gösterecek eminimm yoksa ben verdim yaniii ben öyle hissediyorum bugün herkesde söyledi ayyyy bi mutlu oldum anlatamam
karne tatiline kadar 70 görsem varyaa hepinize yemek ısmarlıycam bakk cidden

hadi bakalım canım inşallah verirsin...
gruptaki herkes girip bişeyler paylaşsa daha iyi olacağız aslında ama kimse girmiyo ki...
ben de şimdi ara öğün yapacağım ne yesem karar veremedim...

hadi bakalım canım inşallah verirsin...
gruptaki herkes girip bişeyler paylaşsa daha iyi olacağız aslında ama kimse girmiyo ki...
ben de şimdi ara öğün yapacağım ne yesem karar veremedim...

gerçekten bu aralar helede gündüz kimse uğramıyoo

canım ben bugün ara öğünlerimde sabah muz yedim biraz öncede havuç ve yeşil çay
canım çok tatlı çekiyo napıyım bende bugün sabrediyorum yarın tartı günü mağlum ama ben çok bişey beklemiyorum yarım kiloya razıyım

haha sen ıkı dilim keke mi üzülüyon.
ben gün içerisinde neler yiyom bunları yiyipte kilo almazsam iyidir.

he evet canım ya magnezyum ve calsıyum d3 de verdıı bugun kullanma basladım

tamam canım yarın baslıyoruz bu sıtemın kocu sensın hadı bakalım sana teslımız

bugun ben 2 ogun yaptım bı sabah sımıt yedım bıde aksam kuru fasulye yedım sabah sımıtyedıgım ıcın aksam ekmege dokunmadım bol slata doyurdum ac karnımı

slmmmmm arkadaşlar ben geldimmmm offf yaaaaa dünde gelemedim anca şimdi gelebildim sabah geç kalktım kahvaltı temizlik derken ögle oldu tam oturdum zil arkadaşım geldi ve geç kalktı yemei yedim geldim bende sabah 8 yarım simit 2 bardak suyla 11 gibi kalhvaltı yedimm 4 kare peynir 1 zeytin yarım yumurta 1 domates 3 dilim kadar ekmek yedim
arkdaşımla neskafe içtik meyve yedik habersiz olunca hazırlık yapmadım kaçak olmadı :)
akşamda 3 minik dolma içi :) yedim 1 dilim ekmekle
şimdide mandalin yedim durummun böyle arkideşlerrrrr

kızlar ben gunduzlerı dısardaydım 2 gundur sız nıye gelıp yazmıyosunuz kı aaa ask olsunn kız yarın bırgun ben ıse baslayınca napcenız heee

ılknurr kız sen benı delımı etcenn 4 kare peynırmı naptın annem sen o kare peynırlerı 1 e ındırıyosun sarma ıcı pılav ve bunun gıbı seylerın yanında ekmekde ne demekkk

aaaa yarından ıtıbaren dıkkat edıyozz ben zaten sabah yuruyuslerıne baslıyom calsıyumla bırlıkte sabah ıcıp hemen yuruyus ardından kahvaltıı sona ders sona meyve su ve aksam ogunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…