yat make karpuz kavun da yata yata büyür zatenoh muabbetler edılmıs ne guzel
hım o zman anladım magnezyumu neden verıdgını sureklı spor yapıyorum ya ondan verdı galıba ay ne bılım yarın sorarım uyukm vardı bugunbısey sormadım aha ben yıne yatıyomm
ıyı geceler tembel kaptan yatakdaaa
kızlar anca gelebıldım hastaneden
tabe bu kez tahlılerım sadece ınsulınden zııade hepsıne bakıldı normal cıktı ama calsuyum ve magnezyum bıde kas gevsetıcı verdı doktor ay aman yoruldum calsıyumu anladım hadı az et sut vs beslenıyom magnezyumu anlamadım aman neyse kullanım netten baktım onemlı bı mıneralmıs eheheheh
gecmısı okuyamadım cok yoruldum ve acım belkı sona okucem mcuk kactım
canım ben bayadr giremedim o yzden geçmişi pek takip edemedim..
bana yapcağımz şeyden biraz bahsedermisin
bende başlıyayım sizinle =)
tatlım daha iyi sonuç almak istiyosan sporu aç karnına yap yağlardan verirsin.sonra kahvaltı yapgünaydın hayırlı sabahlarrr kızlarrr
noldu bu topike eskisi gibi canlı değil sanki eskiden sabah bi bakardım sayfalar dolmuş oku oku bitiremezdim
neyse yarın herkes gelir herhalde bende dün adet olmam gerekiyodu olmadı onun etkisi var üzerimde yarın tartıyada yansıycak muhtemelen bende sinir olucamm veremedim diyee napsam tartımasammı acabaaduramam gerçii 73 de olsam razıyım
kahvaltım peynir zeytin salata ekmek veeeeee 1 dil kek küçüktü amaa şimdi yeşil çayımı içiyorum sonrada leslimle yürüycez beni bekliyoooo
kızlar bişey sorucam bu lesliyi düzenli yapanlar.en çok altmı yoksa üst bölgemi inceldi sizde benim sanki bacak bölgem inceliyo gibii onuda hiç istemiyorumm
tatlım daha iyi sonuç almak istiyosan sporu aç karnına yap yağlardan verirsin.sonra kahvaltı yap
hadi bakalım canım inşallah verirsin...
gruptaki herkes girip bişeyler paylaşsa daha iyi olacağız aslında ama kimse girmiyo ki...
ben de şimdi ara öğün yapacağım ne yesem karar veremedim...
hahacanım sağol bide öyle deniycem haftaya yani biraz önce adet oldum 2 gün yapamam herhalde sancılı geçiyo biraz benimki
yarında eksik çıkmam herhalde zaten 2 gündür 1 er dil. kek yedim pişman değilim ama keşke canım çekmese tatlı sevmiyorum diyenler öyle imreniyorum ki
Canımcım magnezyumu kalsiyum emilimini artırdığı için veriyor doktorlar. Yani kalsiyum aldığında ya beraberinde D3 vitamini alacaksın ya da magnezyum. Aldığın kalsiyumun daha fazla depolanması için..
Kızlar aslı haricinde yazan olmamış.. Bakın yarın başlıyoruz sizden ricamm günde kaç öğün yiyoruz, ne kadar su içiyoruz ve haftada kaç gün kaç dk. yürüyoruz. bana bugün bildirirseniz sevinirim :)
hahasen ıkı dilim keke mi üzülüyon.
ben gün içerisinde neler yiyom bunları yiyipte kilo almazsam iyidir.
slmmmmm arkadaşlar ben geldimmmm offf yaaaaa dünde gelemedim anca şimdi gelebildim sabah geç kalktım kahvaltı temizlik derken ögle oldu tam oturdum zil arkadaşım geldi ve geç kalktı yemei yedim geldim bende sabah 8 yarım simit 2 bardak suyla 11 gibi kalhvaltı yedimm 4 kare peynir 1 zeytin yarım yumurta 1 domates 3 dilim kadar ekmek yedim
arkdaşımla neskafe içtik meyve yedik habersiz olunca hazırlık yapmadım kaçak olmadı :)
akşamda 3 minik dolma içi :) yedim 1 dilim ekmekle
şimdide mandalin yedim durummun böyle arkideşlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?