süpersinn adaşımmmm tabiki bende varımmmmm çok tşklerrrrr haydeee haydeeeeeee zaylıflayakkkGizemcim bu yöntemle kendimizi sağlıklı beslenmeye alıştıracağız bunu adım adım yavaş yavaş yapacağı böylece hem zayıflayacağız hemde zayıf kalacağız..
her hafta beslenme düzeninmizde bir değişiklik yapacağız. Ama biz zaten bir çok şeyi yaptığımız için 3 günde bir değişiklik yaparız die düşündük. Örn bu hafta günde 6 öğün yemek bir sonrakinde 6 öğün + günde 1,5 litre su sonrakinde 6 öğün +1,5 litre su+ yemeklere salata ile başlamak vs. gibi ... Zaten yarın başlıycaz inşallah :))
seyyyy ama kareler küçüktüü yaaa oyle büyütülcekk kadar delkiiılknurr kız sen benı delımı etcenn 4 kare peynırmı naptın annem sen o kare peynırlerı 1 e ındırıyosun sarma ıcı pılav ve bunun gıbı seylerın yanında ekmekde ne demekkk
aaaa yarından ıtıbaren dıkkat edıyozz ben zaten sabah yuruyuslerıne baslıyom calsıyumla bırlıkte sabah ıcıp hemen yuruyus ardından kahvaltıı sona ders sona meyve su ve aksam ogunu
sarma,kek,bisküvi,pasta,börek ama azar azar abartmadan yedim galiba:26::26::26::26:seni şişkooo seniii ne yedin söyleee bakalımbide kilo veremiyom diye yakınıyon
sarma,kek,bisküvi,pasta,börek ama azar azar abartmadan yedim galiba:26::26::26::26:
sporda yaptım onu es gecmayelım ac karnına bisiklet sürdum.sonra olene dogru mekık cektım,twıst yaptım
Merhaba arkadaşlar, grubumuzu yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, aranızda olmayı çok istiyorum fakat hiç zamanım olmuyor, sınavları bitirirsem rahatlayacağım, o zaman daha sık girerim, sabah tarı 73 ü gösteriyordu, bu koşuşuturmacada ne yedim hiç bilmiyorum fakat yoğun tempo zayıflattı beni, listeyi hazırlarken beni unutmayın anacığım
arkadaş bildirimini yapmış gözden kaçırma diye sölim dedimlızte hazır kızlar kılonuzu lıstenın uzerıne yazmayı ıhmall etmezsınız dımı
napıyoduk son kılo bıldırımı yapan arkadasımızın msjdan alıntılayarak lısteyı devam ettırıyoruz dımıı
sımıden tesk ederım tatlıslarım
neden kimse bildirim yapmıyooo herkes pesmi etti acabaaa kızlarrrr bugün cumaa haydi gelin artık
innukcum nasılsınnbu kızlara bişey oldu herkes çekildi biz başlıyomuyuz bugün neler yapıcaz ilk etapta ben 6 öğün +2 litre su içiyorum günde ve lesliyle yürüyorum yine tartı fazla gösterdi ya neyse
:18:
İyi canım saoll ...
Biz başlıyoruz ben yazdım yuklarda okumuşsundur heralde.. kızlar gelir gün içinde bildirim günü bugün..
ama ben çok yoğunum nbu gun allah yardımcım olsun.. arada uğramaya çalışıcam öpüldün..
Kızlar günaydın....
Bu sabah artıyı görünce gözlerim yuvalarından fırladı inanamadım...nerdeyse 2 kilo cırttt diye gitmiş.. Sporun çok etkisi varmış meğerse... 67,6 yı görüdüm çok şükür
Kilosunu bildirip çizelgeye giremeyen arkadaşları ben ekledim. Ama hesaplama formülünü bilmediğim için onu make e bırakıyorum
Eeee bayanlar hazırmıyız bu gün başlayalım diyorum. herkesler bir toplansın...
Anladığım kadarıyla herkes çok düzenli gitmiyor. O yüzden ilk uygulamayı 3 değişimle başlatıyoruz..
Öncelikle salı gününe kadar aşağıdakileri uyguluyoruz.
1. Günde 3 ana 3 ara öğün yemek ; Ne yediğimiz bu aşamada önemli değil tabiki tatlı börek çörek yemiyoruz ama yemiş isek onu ya öğün yada ara öğün sayıyoruz. Aralıklarını en az 2 en fazla 4 saat tutuyoruz. Gece yatmadan son öğünümüzü en geç yatağa girmeden 2 saat önce yemiş olmalıyız.
2. Günde 1.5 litre su; Hepimiz zaten mutlaka gün içerisinde bol su içiyoruzdur. Ama bunu 1,5 litre olarak belirli bir miktarda tüketmemiz gerekiyor.
3. 30 dk tempolu yürüyüş; haftada 5 gün düzenli yürüyoruz. ilk üç gün üst üste yapıp 1 gün ara verip 2 gün daha yapıyoruz.Zaten bir çoğumuz leslie yapıyoruz, yada spor aletleri kullanıyoruz ritmimiz belli. Eğer dışarıda normal yürüyüş yapan arkadaşımız varsa temposunu belirleyebilmesi için bir nabız hesaplama yöntemi var bana bildirsin hesaplayalım..
Şimdilik bu kadar kızlar.. hepimize kolay gelsin...
İlk defası böyle oldu zaten bu şekilde yapan arkadaşlarımız zaten var ama birlikte yapabilmek için bu haftayı 3 değişimle başlattık. Bundan sonra 3 günde bir 1 değişim uygulayacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?