regl oldum arkadaslar ve tartı ne yazıkki yarım kilo fazla gösterdii benim sucum yokkkkk vücudum sisss
makecim hesaplamaları yapamayan arkadasların hesaplamalarınııda yaptım kuzummmmm
ınnunkcum sabah kahvaltısı yaptım
1 dılım kızarmıs ekmek 1 kk peynır 4 zeytın
2 fıncan cay
ara olarak :)1 tane orta turk kahvesı :))))9
su ıcmeye baslıcam ama 3 gundur kabızım rahatlamak ıcın ılac aldım oda cok karın agrısı yaptı
ıcemyıyom sımdıı tatlım
nasılım sevgili koçum
Gayet güzel kahvaltın hata maydonaz vs. ekleyebilirsinde yani..
Kız allah seni napmasın.. türk kahvesinden ara öğün olurmu hiç.. Bari bir meyve havuç mavuç bişe ye...
Karın ağrı geçsin hemen başla su içmeye günü üçe böl yani sabah 500 ml, öğleden sonra 500 ml ve akşam yatana kadar 500 ml içersen hiç zorlanmazsın tatlım..
olurrrrrrrrrrrrrrr ben sımdı kacıyom gelcem kızlar 1 2 saateKızlar ara öğünler üzerine konuşalım biraz..
Çoğumuz bu öğünü çok rahat altıyoruz. Ama çok önemli metabolizma hızı açısından. zamanımız genelde müsait olmayabiliyor yada günün her saati ara öğün bulamayabiliriz. Ama çantamızda form bisküvi, kuru meyve, meyveli yoğurt, fındık,yada meyve rahatlıkla taşıyabiliriz.
Ara öğünleri zevkli hale getirmek ve açlığımızı bastırmak için sevdiğimiz şeyleri hazırlayabiliriz. Ara öğünde limitimiz yok sandviç yapıp yarısını sabah kalan yarısını öğleden sonra ara öğününde bile yiyebilriz..
bugün herkes ara öğününü yazsın olarmı arkedeşlerim..
bende regl oldum bugün acayip bi şişlik var kızlar patlıycak gibyim.. pazartesi düzgün i dyete başlamak istiyorum sürekli burayada uğruycam motivenize ihtiyacım var.. karbonhdrat dyetimi yapıyosunuz asl cm .. bütün karbonhidratlar kesiliyomu.. biraz bilgilendrrmisin ?
canım hepimiz aynı durumdayız demekkki bende dün oldum çok fenayım tartıda canımı sıktı +500 çıkardı
hayır canım koçumuz innukkkk.. onun daha önce denediği bi yöntem geçmiş sayfalara bakarsan anlatıyo yeme düzeni. bakalım bide onu deniyoruz bu hafta
ben bide 70 79 aralığındakiler topiğindeyim orda bi arkadaş karbonhitrat yani puanlı diyet yapıyo çokta güzel kilo veriyo ama meyve yok ben bu aralar kendimi hazır hissetmediğim için ona başlayamadım meyve delisiyimde
ama protein ağırlıklı diyet herzaman güzel sonuç veriyo o yüzde bu hafta karbon. minumuma indireceğim bakalım becerebilirsem haftaya güzel sonuç alırım
Gizemcim bu yöntemle kendimizi sağlıklı beslenmeye alıştıracağız bunu adım adım yavaş yavaş yapacağı böylece hem zayıflayacağız hemde zayıf kalacağız..
her hafta beslenme düzeninmizde bir değişiklik yapacağız. Ama biz zaten bir çok şeyi yaptığımız için 3 günde bir değişiklik yaparız die düşündük. Örn bu hafta günde 6 öğün yemek bir sonrakinde 6 öğün + günde 1,5 litre su sonrakinde 6 öğün +1,5 litre su+ yemeklere salata ile başlamak vs. gibi ... Zaten yarın başlıycaz inşallah :))
slm kızlarrrr
moral bozmak yokk yolaa devam şimdiiii ben sabah erken çıktım işlerim vardııtabi ara öğün yapamadım biraz önce geldim canım kahvaltı türü istedi bende 1 tost yaptım ayrıca 2 dil ekmek. (ara öğün yapmayınca kurt gibi acıktım önemini bi kez daha anladım) sonra kahvaltılarda 3 5 zeytin 12 çatal peynir veee birazda bal yedimm bol maydanoz eşliğindeama 2buçuksaat yürüdüm
neyse canlarım bugün böyle oldu söz bidaha olmazz
innukcumm...suyu 1.5 litreylemi sınırlıycaz yoksa enazmı 1.5 litre içicez anlamadım canımm yaa
ara öğün olarak meyve ve özellikle havuç düşünüyorum çünki canım çok tatlı çekiyo mağlum günlerimde hep oluyorum benn
pazartesiden itibaren proteine ağırlık vericem
bende başlıyorum o zaman sizinle =)
pazartesi başlasak daha iyi olmaz mıydı aslında ?
bide neler yiyeceksinz .
tamam innukcum =) 6 öğün yiyoruz.. yarım saat kesin yürüyüş.. 1.5 lt su.. ve hiç karbonhdrt yok değilmi ? bu şekilde..
ben zaten hafta içi okula giderken sabahları 30 dk yürümüş oluyprum.. haftasonuda sbah yürürüm artk 30 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?