innukkk.. ben yanlışmı okudum bademli magnummugerçekten bu şekilde kilo verebilirsek süper yaaa valla ömrümün sonuna kadar duacın olurum senin
innukkkk.. canım bu hafta sen bu proğramlamı verdin 2 kiloyu maş. çok güzel vermişsin neler yaptın spor olarak ve ne yedin menülerini paylaşırmısın ister burda ister özelden merak ettim tecrübeye ihtiyacım varr ve biran önce hiç olmazsa şu 3 kilodan kurtulmayaa
innukcum sende 67.6 olmuşsun bende 67.5 um.. hatta şişkinlkten 68 bile çıkablirim ama tartlmadım şmdi
bizde asl lar gbi snnle rakip olalim mı =)
kilolarımz aynı sayılır.. bakalım her hafta km dha çok kiloverecek =)?
Makee makeee fikim geldi...
rakibem olurmusun diye yarışma yapalım.. ikişer ikişer yarışalım.. Heeee nasıl olurrr??
Ay spora geç kaldım sen bi kurgula bu fikri ne dersin ??
188. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
31 ARALIK-7 OCAK
1) zilan( 3,79% ) - 6. TAKIM
2) innuk( 3,01%) - 1. TAKIM
3) julia_( 2.39% ) - 14.TAKIM
ınnukcum tebrıkler canım 2 cı olmusun bu hafta
gecmısı okuycem bırazdan aksama kadar dısardaydım bı geldım lıste hazır degıl hemen lısteyı yaptım allahdan gecıken baska taımlarda olmus neyse ucuz atlattıkk
ınnukum tekrra tebrık edıyorum
31 ARALIK-7 OCAK
gecmısı okuycem bırazdan aksama kadar dısardaydım bı geldım lıste hazır degıl hemen lısteyı yaptım allahdan gecıken baska taımlarda olmus neyse ucuz atlattıkk
kaptannnnn naptın böyleama olsun dediğin gibi laftan anlamayanın sonu kötektir
hakettik biz ben yanii haftaya çok azimli olucam inş.10 alamasamda 8 puanı kapıcamm
katılıyorum aslıya make naptın öyle :18::18:gözüm korktukaptannnnn naptın böyleama olsun dediğin gibi laftan anlamayanın sonu kötektir
hakettik biz ben yanii haftaya çok azimli olucam inş.10 alamasamda 8 puanı kapıcamm
katılıyorum aslıya make naptın öyle :18::18:gözüm korktubu hafta çok gayret edecem inşallah +10 puan benimdir.
şampiyon belli ikinci kim?o da aslı olur heralde
maden suyumu içiyorum şimdi
31 ARALIK-7 OCAK
innukkk canım bugünde sana ne çok soru sordum cevapların için ayrıca teş. sporu kendinmi yapıyosun yoksa spor salonuna filanmı başladın ben lesliyle yürüyorum 3 mil ama sanki bacaklarım inceliyo
aslım canım rakibem nasılsın?
innuk bende katılıyorum sana
11 de kahvaltı
14 de ögle yemegı
18 de aksam
20 de 22 de ara öğun yapıcam gec akltıgım ıcın 6 ogune tamamlayamıycam canım .
3 ana 2 ara öğunle kapatıcam bugunu
spora gelınce daha hıç yammadım 30 dakıka bisiklet süreyim o zaman.
su daha bir yudum içmedım acılen 1.5 lıtre içeyim.4 kupa bitki çayı.1 kupa şekerli kahve içtim.
olur canım bızım daha once bı turlu oturtamadıgımız kocluk kuzuluk gıbı zannedersem o zman bıde haftanın en cok kılo verenı kalan kısılerın kocu olsun dıgerını hem yonlendırsın hemde hepsı ıle yarısssın evet olur bu haftanın kocu sensın ıstedıgın kuralı koyup cıkarabılırsın canım boylelıkle herkes daha aktıv olur begendım fıkrını hatta bu hafta senı cok begendımm saolasın canım valla muthıssın ıste boyle kımın motıvasyonu yuksekse takımı suruklıcek ardından takım olmak bu ıste çakkk bebemm
aaa bak buna bıde takım puantaj sıstemı getırelım herkesın bellı bı puanı olsun ve eger o hafta kılo verdıyse takımdakı 1 cı kısıye 10 puan 2 cıye 9 3 cuye 8 ..... dıye puan verelım o hafta kılo aldıysa dırek kafadan 20 puan ceza 100 gram dahı fark olsa sabıtte kalan da yıne 10 puan ceza alsın
sona elındekı puanı 0 ( sıfır a) ulasan kısı lıste dısı kalsın ve 2 hafta ıcınde kılo verıp puanını yukseltmezse takımdann ıhrac edelım ahahahah
cok gaddarım bak senınle bu fıkırlerı sekıllendırelım tamammı ama bu puan ceza yontemını pazartesıden ıtıbaren hayata gecırıyorum hatta bugun puanlı lıstenızı hazırlayıp buraya yapıstırcem oyle kıcı devırıp yatmak yok ulen
innukcum çok sevindim tebrikler
bende tebrik ederim innukcumm.. hadi bakalım kendimizi sana teslim ettik aynı başarıyı bizde gösterebilecezmii
günaydın canlarımmmm gittim dedim kimse bişicik dememiş:2::2: arada sırada girmeye dikkat edicem görücenizzz kiloda vericem bugün işyerindeyim vakit buldukça giricemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?