Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

make up canım listenizi kontrol ettimde sonuç yüzdenizi 0.04 olması gerekiyor canım. gerisi doğrudur.

innukcum sende 67.6 olmuşsun bende 67.5 um.. hatta şişkinlkten 68 bile çıkablirim ama tartlmadım şmdi
bizde asl lar gbi snnle rakip olalim mı =)
kilolarımz aynı sayılır.. bakalım her hafta km dha çok kiloverecek =)?

kızlar bilgisayarım bozuldu arada sırada uramaya çalısıcam işyerinde vakit bulduça sizi seviyorummm

innukkk.. ben yanlışmı okudum bademli magnummugerçekten bu şekilde kilo verebilirsek süper yaaa valla ömrümün sonuna kadar duacın olurum senin

Canım yanlış okumadın gerçekten ara öğün olarak kahve browni, bademli magnum yada çikolata ne biliyim zevk aldığım başka yiyecekler yiyordum ama tabi kilo verdikten sonra oldu bunlar.. SAbırla azimle devam edersek olacak.
Eminim ki güzel diyet listeleri ile haftada 1-1,5 kilo verilebiliyordur ama ben kısıtlamalara listelere gelemiyorum oyüzden bu yöntem bana çok uygun gelmişti. inanın o zaman ki koçumu şimdi bulsam yine dökerdim paraları hiç düşünmezdim ama yok sırra kadem bastı sanki. Ama geriye dönüp bakınca 5 ayda 10 kilo hiçde fena değil kendi çabalarımla..

İnşallah sizlerde yapacaksınız VE HEPİMİZ İSTEDİĞİNİ YİYİP YİNE DE ZAYIF KALAN ÇITIRLAR OLCEZZ

Canım ben eylülden beri bu programla veriyorum ama spor yapmıyordum. Bu hafta totomu kaldırıp spor yapmaya başladım ve cuuuvvvv diye gitti kilolar.. Ne yedin kısmına gelince walla herşeyi yedim dün ve bugün kini yazayım istersen..

Dün sabah kahvaltısı
2 kk beyaz peynir
bol maydanoz
domates salatalık
yumurta
3 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

ara 2 mandalina

Öğlen
1 kocaman kase salata
1 parça tavuk şinitzel
1 kase yoğurt

ara
eti stick çikolata karamelli

Akşam
1 büyük kase salata
1 tabak pırasa yemeği
1 kase mercimek Çorbası

Spor olarak 30 dk tempolu yürüyüş, 5 dk bisikler 5 dk eliptikle, ve çeşitli göbek eritme hareketleri

Bugün
Sabah kahvaltısı (işe geç kaldığım için)

küçük hamburger ekmeği büyüklüğünde ekmek içine kaşar dometes ve yeşil çay ( her kahvaltıda yeşil çay içerim )

ara 1/2 paket form bisküvi ve 1 tane çilekli aktivia

Öğlen
1 kase çorba
1 kase salata
1 kase cacık
1 tabak etli mantar sote
2 dilim ekmek (bu fazlaydı)
2 mercimek köftesi
2 kaşık zeytin yağlı fasulye

ara
1 bardak ayran ile kalan form bisküvi

akşama allah kerim .... şimdi spora gitmem lazım..

Ok tatlım bana uyar..

Makee makeee fikim geldi...
rakibem olurmusun diye yarışma yapalım.. ikişer ikişer yarışalım.. Heeee nasıl olurrr??
Ay spora geç kaldım sen bi kurgula bu fikri ne dersin ??

innukkk canım bugünde sana ne çok soru sordum cevapların için ayrıca teş. sporu kendinmi yapıyosun yoksa spor salonuna filanmı başladın ben lesliyle yürüyorum 3 mil ama sanki bacaklarım inceliyo

Son düzenleme:
aslım canım rakibem nasılsın?

innuk bende katılıyorum sana

11 de kahvaltı
14 de ögle yemegı
18 de aksam
20 de 22 de ara öğun yapıcam gec akltıgım ıcın 6 ogune tamamlayamıycam canım .
3 ana 2 ara öğunle kapatıcam bugunu

spora gelınce daha hıç yammadım 30 dakıka bisiklet süreyim o zaman.

su daha bir yudum içmedım acılen 1.5 lıtre içeyim.4 kupa bitki çayı.1 kupa şekerli kahve içtim.

188. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
31 ARALIK-7 OCAK

1) zilan( 3,79% ) - 6. TAKIM
2) innuk( 3,01%) - 1. TAKIM
3) julia_( 2.39% ) - 14.TAKIM

ınnukcum tebrıkler canım 2 cı olmusun bu hafta
gecmısı okuycem bırazdan aksama kadar dısardaydım bı geldım lıste hazır degıl hemen lısteyı yaptım allahdan gecıken baska taımlarda olmus neyse ucuz atlattıkk

ınnukum tekrra tebrık edıyorum

Makee makeee fikim geldi...
rakibem olurmusun diye yarışma yapalım.. ikişer ikişer yarışalım.. Heeee nasıl olurrr??
Ay spora geç kaldım sen bi kurgula bu fikri ne dersin ??

olur canım bızım daha once bı turlu oturtamadıgımız kocluk kuzuluk gıbı zannedersem o zman bıde haftanın en cok kılo verenı kalan kısılerın kocu olsun dıgerını hem yonlendırsın hemde hepsı ıle yarısssın evet olur bu haftanın kocu sensın ıstedıgın kuralı koyup cıkarabılırsın canım boylelıkle herkes daha aktıv olur begendım fıkrını hatta bu hafta senı cok begendımm saolasın canım valla muthıssın ıste boyle kımın motıvasyonu yuksekse takımı suruklıcek ardından takım olmak bu ıste çakkk bebemm

aaa bak buna bıde takım puantaj sıstemı getırelım herkesın bellı bı puanı olsun ve eger o hafta kılo verdıyse takımdakı 1 cı kısıye 10 puan 2 cıye 9 3 cuye 8 ..... dıye puan verelım o hafta kılo aldıysa dırek kafadan 20 puan ceza 100 gram dahı fark olsa sabıtte kalan da yıne 10 puan ceza alsın

sona elındekı puanı 0 ( sıfır a) ulasan kısı lıste dısı kalsın ve 2 hafta ıcınde kılo verıp puanını yukseltmezse takımdann ıhrac edelım ahahahah
cok gaddarım bak senınle bu fıkırlerı sekıllendırelım tamammı ama bu puan ceza yontemını pazartesıden ıtıbaren hayata gecırıyorum hatta bugun puanlı lıstenızı hazırlayıp buraya yapıstırcem oyle kıcı devırıp yatmak yok ulen

Son düzenleme:

innukcum çok sevindim tebrikler

bende tebrik ederim innukcumm.. hadi bakalım kendimizi sana teslim ettik aynı başarıyı bizde gösterebilecezmii

1 takım puan durumu

makeup (30 puan
teodase (30
giz3mmm (30
cumbo (30
merıspek (30
ezgıılknur (30
maibeyaz (30
bucakmagduru (30
asl35 (30
innuk (30
sudem34 30[/B

kurallar

1 haftanın 1 cısıne +10 puan ( haftanın bırıncısı o hafta butun takımın kocu olur takımda kaptan ve kaptan yrd kadar soz sahıbıdır hatta kaptanın uzerınde dahı
2 haftanın 2 cısıne + 8 puan
3 haftanın 3 cusune + 5 puan
4 haftanın - de bıtıren yanı kılo alanlara -10 puan
5 haftayı sabıt bıtıren yarısmacıya - 5 puan
6 ıkı hafta ust uste kılo veremeyen yada alan takım yarısmacısı takım lıstesınden cıkarılır :80:
7 lısteden cıkan takım yarsımacısı yıne 2 hafta ıcınde kılo veremezse takımdan ıhrac edılır :79:
8 hala uslanmayan takım arkadasımızın hakkı kotek dır:84:

not: puanlarınızı sıfırlamamaya gayret edın

butun kızların dıkkatıne

Son düzenleme:
kaptannnnn naptın böyleama olsun dediğin gibi laftan anlamayanın sonu kötektir
hakettik biz ben yanii haftaya çok azimli olucam inş.10 alamasamda 8 puanı kapıcamm

hakettik biz ben yanii haftaya çok azimli olucam inş.10 alamasamda 8 puanı kapıcamm

proje ıstemıyomuydın sen hee alsana projee fıstıkım ama napım barı zoru gorunce erırız kendıme bıle cok kızdım ay napım 4 hafa oldu herhlade 70 de kaldım hatta utanmadım demın bozdum yemek yedım ayne bılım pek bı zevkıcın yıyesım geldı tatlımhala da var barı uyuyayımm

katılıyorum aslıya make naptın öyle :18::18:gözüm korktu bu hafta çok gayret edecem inşallah +10 puan benimdir.
şampiyon belli ikinci kim?o da aslı olur heralde
maden suyumu içiyorum şimdi

katılıyorum aslıya make naptın öyle :18::18:gözüm korktu bu hafta çok gayret edecem inşallah +10 puan benimdir.
şampiyon belli ikinci kim?o da aslı olur heralde
maden suyumu içiyorum şimdi

korkmayın sekerlerım boylelıkle herhafta potısımızı sermeyız azcıkda olsa korkudan kılo verırız hadı bakalım sudem ve asl kolay gelsın bakım hangınız dercede olcek

günaydın canlarımmmm gittim dedim kimse bişicik dememiş:2::2: arada sırada girmeye dikkat edicem görücenizzz kiloda vericem bugün işyerindeyim vakit buldukça giricemmmmmm

Teşekkür ediyorum canım inşallah bundan sonrası takım birinciliğine hep beraber başarırız inşallah :))

innukkk canım bugünde sana ne çok soru sordum cevapların için ayrıca teş. sporu kendinmi yapıyosun yoksa spor salonuna filanmı başladın ben lesliyle yürüyorum 3 mil ama sanki bacaklarım inceliyo

Rica ederim canım sor tabiki lafımı olur..
Spor salonuna gidiyorum canım iş yerinde salonumuz var allahtan. Akşam çıkışta iki kat aşağı iniveriyorum. Yoksa başlayacağım yoktu..

canım salıya kadar oturtman lazım bu düzeni yarından itibaren aksatmamaya çalış. GEç kalksan bile aralıkları kısa tutup yersen hiç sorun olmaz. Sporuda hafta da 5 gün 30 dk yapıyoruz.

Walla makecım aynı motivasyon aynı takım ruhu 9. takımda olsaydı şimdiye kadar çok daha fazla kilo veriridik. Neyse bakalım puanlama yöntemi iyiymiş. Bunu uygulayalım bu hafta.Takımda aktif oldukça buraya hergün takıldıkça insana istek azim geliyor hele birde böyle aktivitelerimiz olursa allaaaahhhh kim tutar bizi.1. takıma geldiğimden beri canlandım resmen iyiki geldik yanınıza ve iyi ki sen kaptanımızsın.Takımımız güzel kaptanımız güzel eee sistemizinde güzel olcak daha ne olsun. Kilo vermemize engel tek durum kendi irademiz. Bu puan sistemine hemen geçelim hem bu şekilde daha fazla istek gelir kızlarada. Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman...

Son düzenleme:
make çok iyi düşünmüşsün.. çok beğendim puan sistemini.. ama bırakmyalım bu sistemi sonunu getirelim yanii.. ki herkes 0 puan olmamak için çaba göstersin..

innukcum tebrk ederim derecen için

bugün 30 dk yürüdüm .. sporda yaparım bugün hasta olmama rağmen yapcam bi şekilde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…