Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydın kızlarr

gecmısı okudum o zman puan sıstemı bu hafta ıtıbarı ıle aktıvdır 0 ı goren lıste dısı ona gore

bu haftanın kocu ınnuk sozunden cıkmıyoz hıcbırımız ınnuk ne derse onu yapıyoruz anlastıkmı kızlar

bakın bende kaltım kahvaltı yaptım 1 dılım ekmek 1 kk peynır 2 3 bandırıkda recel hahah sey affedersınız ama napımm canım cektıı ama 2 3 lokmacık ekmek bandırıverdım abanmadım yanıı

sımdı 500 ml su ıccem saat 13 e kadar ve sporumu yapcem tabe sımdı ılacımı ıcıyom calsıyum hemen spora baslıycam ogleden sona 500 ml su aksam 500 ml su kocumuz oyle dedı 3 ara ogunde 3 degısık meyve yıcem yanı gun boyu 1 elma 1 portakal 1 havuc ana yemeklerde yogurttu felan beslencem hadı bakalım bu hafta butun takımları sollıcaz

Süpersin makee harikasın...
O kadarcık reçel yemekten bişe olmaz, madem 2-3 lokma yedim aralardan birince meyveyi eksik ye ikiside şeker. dengelemiş olursun meyve yerine ayran iç mesela

Herkesten aynı özeni bekliyorum kızlar. Herkes kendisinden sorumlu öncelikle istiyorsanız başarırsınız.. Keşke elimizde sihirli deynek olsada bir dokunuşla 36 beden oluversek ama öyle bir deynek yok maaalesef...O zaman napıyoruz çaba harcıyoruz hadi bakalımmm

Son düzenleme:
make hollywood diyetini denedn mi hiç.. nasıl bi diyet güzel verdiriyormu

Noluyo kızzz sen hala diyet peşindesin....

Sağlıklı beslencez kilo vercez diyoruz diyet listesi yok bir daha da kilo vermeye çalışmak ya da diyetlerle uğraşmaya gerek kalmayacak diyoruz. Ok ben varım diyosun..
Sonra hollyywood diyetini denedinmi diye soruyosun??
Ne iş ??
Var canımm önce 1 er 1 er veriyorsun, sonra 3 er 3 er alıyorsun diyet bitince.. Çok güzel dene istersen

cnım sen diyet listesine kısıtlı kalmadan vermeyi seviyormuşsun.. bende bişeye göre gtmessem cozutuyorum. fazla yiyorum. o yzden sordum
napcamki

make hollywood diyetini denedn mi hiç.. nasıl bi diyet güzel verdiriyormu

gızem sen benım sopamı denedınmı

kız ben sana 5 aydır ne dıyom kuzum saglıklı vercez oyle sacma dıyetlerle verdıgımızı gerı alıyoz demedımmıı kız barı verdıgımız yerınde kalsa ıyı ama aynen ıade gerı donuyo bak sen ınnuk kocumuzu dınle bu hafta hem saglıklı hemde kılo verdırıcıı ben ınnuku dınlıcem bak

cnım sen diyet listesine kısıtlı kalmadan vermeyi seviyormuşsun.. bende bişeye göre gtmessem cozutuyorum. fazla yiyorum. o yzden sordum
napcamki

canım ben böyle sevdiğim için yapmıyruz :)) ay çok güldürdün beni yawww
ben istiyorum ki hepimiz diyet yapar gibi değil sağlıklı beslenerek zayıflayalım ve istediğimiz kilomuzda kalalım hep.. Daha önce denedim çok zevkli bir yöntem hiç aç kalmıyorsun..
Ama tabi bu sistemden %100 uzaklaşınca birde üzerine doğum yapınca hoooppp çıkıverdim 80 lere..

Sen bu hafta beni takip et.. madem çozutmak istemiyorsun ben sana yediklerimi yazayım günlük ardan aynını yemeye çalış ok.. ama şunu belirteyim ben bu sistemin oldukça ileri aşamasındayım.
en azından kendi yeme düzenin oluşuncaya kadar böyle yapalım yoksa seni bu diyet listelerinden kurtaramayacağız..

Ayrıca bu sisteme geçisinde birazcık kilo alabilirsin oturana kadar çünkü hep aç bırakan diyetler yapıyorsun vücudun kıtlık alarmı vermiş olabilir..

Sana dün ki ara ve akşam öğünümü yazayım birde bu sabah ki kahvaltımı..
yarın öğleye kadar bunları yersin ok canım..

Dun öğleden sonra ara öğün..
yarım paket eti form bisküvi
1 bardak ayran

Akşam
büyük bir kase salata
1 kase yoğurt
6-7 kaşık barbunya yemeği
3-4 kaşık pilav
2 kaşık pırasa yemeği

bu sabah kahvaltı
5-6 zeytin
1 kk kaşar peyniri
1/2 domates
1 salatalık
bol maydanoz dereotu
yeşil çay

ara
eti form patlamış mısır paketin yarısı
yeşil çay

Tamameeen katılıyorum..

o zamn tamam normal diyet yapıcam .. eskisi gbi devm edicem

sabah 30 dk yürüdüüm
15 dk leslie
yarım mekik => 60 kere
ters mekik => 40 kere
çapraz mekik => sağ sol 20 şer kere
sopa çevirme => 50 kere
kol çevirme => 100kere
vücut esnetme (yukarı doğru) => 25 kere
görünmez sandalye => 15 sn
2ayağı beraber kaldırma => 15 kere
bacak esnetme => 25 er kere
yan yatıp bacak açma kapama => 25 er kere
çömelme => 45 kere
geri tekme => 20 şer kere
ip atlama => 100 kere

bugünlük bu kadarr ..

innukcum siz diyetsyen diyet listeleri gbi besleniyorsunuz o zamn dmi?

önceden dyetsyenden aldğm diyet listesi gbi anlattıkların.. o listeyle ben hiç veremiyordum son zamnlar ..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınızzz özelliklede inuukcumm
dışardaydım yeni geldim bi bakıyım dedim kızımın kreş toplantısı vardı bayağı uzadı pskolog konuştu filan yemeğim gecikti o yüzden

innuk sen menülerini yazmaya devam et canım ben yarından sonra seni takip edicem aynını yiycem vee bu hafta güzel bi sonuç almayı çok istiyorumm

innuk yazdıkların için sağol canım.. bilgilendrdiğin için ama ben onları yersem dahada kilo alırım.. bende eski halime döneyim kaçamaksz bi şeklde evde olan yemeklerden az sık yicem işte..

innukcum siz diyetsyen diyet listeleri gbi besleniyorsunuz o zamn dmi?

önceden dyetsyenden aldğm diyet listesi gbi anlattıkların.. o listeyle ben hiç veremiyordum son zamnlar ..

innuk yazdıkların için sağol canım.. bilgilendrdiğin için ama ben onları yersem dahada kilo alırım.. bende eski halime döneyim kaçamaksz bi şeklde evde olan yemeklerden az sık yicem işte..

canım bizde liste falan yok en baştan beri söylüyorum ayrıca bu bir diyet değil zaten..
sen nasıl biliyorsan öyle yap ama ben bu yediklerimle kilo veriyorum...
sonuçta karar senin tatlışkom..

Kızz aslııı o ne demek öyle kopyacılık mı yapacan???
Anam yok öyle baştan gidicez sizinle... Ben bu sistemi ekimden beri uyguluyorum, dolayısıyla baya ilerledim. Sekmeden uçmak olur benim menülerimi takip etmen, hayal kırıklığı olmasın tatlım en baştan gidelim güzel güzel olar mı?

slmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız ben bayadır yani dün hiç ugrayamadım saolsun benim koçişle atışıyozda 3 tam giriyodum dedikoducu herif hemen geç pc ye aç kk yi dedi sinirimi hoplattı
eeeeeeeeee sizler nasılsınız nasıl diyetler adaşımmmmm canımmmm senin uygulamanı yapmak istiyorum elimden geldigince bugunkü yediklerimi yazayım canım bak bakalım yanlışım varsa de bana tatlım düzeltem
7.30: 4/3 simit 2 bardak su
11.25 : 1 kare peynir 1 minnik domates azcık reçel 1 haşlama yumurta 3 dilim ekmek yeşilcay( aslında normal içerdim ama eşim olmayınca yeşil içeyim dedim tabi az senden kopya cektim:26:)
14.30(suan ) k flas yiyorum birazdan ip atlıcam twister yapcam mekikte akşamda 5 mil yapcam canım bayadır spor yapmıyorumda
nasıl sekerim

ahanda adaşım gelmişşşşşş napiiinn kızzz nerelerdeydin caaduuuu
canımmmm adaşımm valla deme hiç yavv koçişle pc kabışıyoz o varken pc almadıgı hale laf sokar deli yaa amannnn boşver
sen napannn oglusun nasılll canımmmmm çok özledimm yavvvv

ohhh ohhhh yandannn kızlar nabersinizz bakıyım böyle kalabalık görünce içim şenlendii
diyetime gelinceee kaçamak olarak bal yedim mağlum yaa tatlı istiyo canımm
şimdi çorbaa yapıyorum benim öğünler kaydı bugünn

innukkk 1 öğün eksik yesem proğram bozulurmu

akşamada leslimle yürüycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…