kmsecikler yok
Ben burdayım canım üzülmeee...
Tebriklerin için teşekkürler canım.
Artık takım canlanıyor.. Yaza kadar hepimiz mezun olcaz inşallah...
gunaydın kızlarr
gecmısı okudum o zman puan sıstemı bu hafta ıtıbarı ıle aktıvdır 0 ı goren lıste dısı ona gore
bu haftanın kocu ınnuk sozunden cıkmıyoz hıcbırımız ınnuk ne derse onu yapıyoruz anlastıkmı kızlar
bakın bende kaltım kahvaltı yaptım 1 dılım ekmek 1 kk peynır 2 3 bandırıkda recel hahah sey affedersınız ama napımm canım cektıı ama 2 3 lokmacık ekmek bandırıverdım abanmadım yanıı
sımdı 500 ml su ıccem saat 13 e kadar ve sporumu yapcem tabe sımdı ılacımı ıcıyom calsıyum hemen spora baslıycam ogleden sona 500 ml su aksam 500 ml su kocumuz oyle dedı 3 ara ogunde 3 degısık meyve yıcem yanı gun boyu 1 elma 1 portakal 1 havuc ana yemeklerde yogurttu felan beslencem hadı bakalım bu hafta butun takımları sollıcaz
make hollywood diyetini denedn mi hiç.. nasıl bi diyet güzel verdiriyormu
Noluyo kızzz sen hala diyet peşindesin....
Sağlıklı beslencez kilo vercez diyoruz diyet listesi yok bir daha da kilo vermeye çalışmak ya da diyetlerle uğraşmaya gerek kalmayacak diyoruz. Ok ben varım diyosun..
Sonra hollyywood diyetini denedinmi diye soruyosun??
Ne iş ??
Var canımm önce 1 er 1 er veriyorsun, sonra 3 er 3 er alıyorsun diyet bitince.. Çok güzel dene istersen
make hollywood diyetini denedn mi hiç.. nasıl bi diyet güzel verdiriyormu
cnım sen diyet listesine kısıtlı kalmadan vermeyi seviyormuşsun.. bende bişeye göre gtmessem cozutuyorum. fazla yiyorum. o yzden sordum
napcamki
gızem sen benım sopamı denedınmı
kız ben sana 5 aydır ne dıyom kuzum saglıklı vercez oyle sacma dıyetlerle verdıgımızı gerı alıyoz demedımmıı kız barı verdıgımız yerınde kalsa ıyı ama aynen ıade gerı donuyo bak sen ınnuk kocumuzu dınle bu hafta hem saglıklı hemde kılo verdırıcıı ben ınnuku dınlıcem bak
gızem sen benım sopamı denedınmı
kız ben sana 5 aydır ne dıyom kuzum saglıklı vercez oyle sacma dıyetlerle verdıgımızı gerı alıyoz demedımmıı kız barı verdıgımız yerınde kalsa ıyı ama aynen ıade gerı donuyo bak sen ınnuk kocumuzu dınle bu hafta hem saglıklı hemde kılo verdırıcıı ben ınnuku dınlıcem bak
innukcum siz diyetsyen diyet listeleri gbi besleniyorsunuz o zamn dmi?
önceden dyetsyenden aldğm diyet listesi gbi anlattıkların.. o listeyle ben hiç veremiyordum son zamnlar ..
innuk yazdıkların için sağol canım.. bilgilendrdiğin için ama ben onları yersem dahada kilo alırım.. bende eski halime döneyim kaçamaksz bi şeklde evde olan yemeklerden az sık yicem işte..
slm kızlar nasılsınızzz özelliklede inuukcumm
dışardaydım yeni geldim bi bakıyım dedim kızımın kreş toplantısı vardı bayağı uzadı pskolog konuştu filan yemeğim gecikti o yüzden
innuk sen menülerini yazmaya devam et canım ben yarından sonra seni takip edicem aynını yiycem vee bu hafta güzel bi sonuç almayı çok istiyorumm
canımmmm adaşımm valla deme hiç yavv koçişle pc kabışıyoz o varken pc almadıgı hale laf sokar deli yaa amannnn boşverahanda adaşım gelmişşşşşş napiiinn kızzz nerelerdeydin caaduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?