iyilik canımmmm evet kıpır kıpır dimiiohhh ohhhh yandannn kızlar nabersinizz bakıyım böyle kalabalık görünce içim şenlendii
diyetime gelinceee kaçamak olarak bal yedim mağlum yaa tatlı istiyo canımm
şimdi çorbaa yapıyorum benim öğünler kaydı bugünn
innukkk 1 öğün eksik yesem proğram bozulurmu
akşamada leslimle yürüycez
ellerine saglıkkk canımmm ohh kalorileri yaktın sporla birazcık daha ericemmkızlar ben geldım oyy spor yapcem dedım ama annemı evden gondermısken temızlıge basladık 2 saatır sil supr sıl supr neyse bıttı bende hazır ısınmısken spor yapımdıyorum
bu arada 1 elma yedım ara ogun olarak ana ogun ıcın henuz acıkmadım acıkırsam yogurt ve yulaf yıcem aslında canım bu hafta o kadan kurabıye ıstedıkı tarıflere baktım yapcaktım aslında aman ne o margarın sıvı yag vazgectım yapmıcam neyse
ınnukum 500 ml su ıctım 2 cı sıseyı ıccem spor sonrası sona yatana kadarda son sıse 3 e bolmek cok mantıklıymıs cok tesekkur ederım canım hem sıslık olmadı hemde zorlanmadım hadı ben bısıklete gıtcem
bu hafta herkes kılo vercek bak puanınızı kırarım haa ona gore ınnukun sozunden cıkmıycaz bende tam olarak benzemesede hıc dıyet lıstesı uygulayamadım agustosdan berı ama verdım bu ısler dıyet lıstesıyle olmuyo vucud sıze lıstedekını ye yoksa kılo vermem demıyo ne yersen ye kalorısı az olsun eger pasta ıstıyosan bı dılım degıl bı catal yıyın agzınızda tadını cıkarın hemen yutmayın en fazla 3 catal yersınız dılımı bıtırmezsınız emın olun ee sonucda 500 kalorı yerıne 100 kalorı ıle yırtmıs oluyosunz hakısızmıyım ınnukum
çok mutluyum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.
innuk kaptan
dün 1.5 lt suyumu tamamladım 30 dakıka bısıklet sürdüm 122 kalorı yaktım
100 mekık çektim
30 dakika kemer taktım
15 dakıka twist yaptım
gelelim bugune suyumu içiyorum.
30 dakıka kemer
10 dakıka bisiklet 45 kalorı yaktım
20+20 =40 dk yürüdüm
9.30 kahvaltı
13.30 ögle
15 te felan portakal suyuyla 3 öğun oldu 6 ya tamamlıycam
bu hafta hedefim 1.8 kilo verip 74.9 a inmek.
innukcum bişey sorcam
ben yürümek yerine bisiklet çevirsem olmazmı .basen bölgem incelsin istiyorum bi de bisiklet daha kolay geliyo
o zaman bi taşta iki kuş süper hem göbüşüm gider hem basenim bisiklete devamkuzum bısıklet karın kaslarınıda calıstıryo ben de gercı elıptık var ayakta yapıyorum kollarda bırlıkte calısıyo ve cok memnunum he sımdı tartıdım ınnukum sevgılı kocum tartıda hem karnımda 1 lıtre su hemde yemek olmasına ragmen yıne 70 cıktım normalde daha fazla cıkardım 1 lıtre su ıle dımıı aynen devam kızlarr
ay ınnuk bu hafta en cok kıloyu vererek ne ıyı ettın kızzz aynen takıpdeyım sende ıycene motıve oldunn dımı koc olunca cadı u haftada en cok kıloyu ver uzerınde manevı baskı uygulıcam senın
kızlar elimden geldikçe yazdıklarınızı okuyup motive olucam ve sizi saşırtıcam hazırlıklı olunuz lütfennnnnn
o zaman bi taşta iki kuş süper hem göbüşüm gider hem basenim bisiklete devam
canımmmm adaşımm valla deme hiç yavv koçişle pc kabışıyoz o varken pc almadıgı hale laf sokar deli yaa amannnn boşver
sen napannn oglusun nasılll canımmmmm çok özledimm yavvvv
ohhh ohhhh yandannn kızlar nabersinizz bakıyım böyle kalabalık görünce içim şenlendii
diyetime gelinceee kaçamak olarak bal yedim mağlum yaa tatlı istiyo canımm
şimdi çorbaa yapıyorum benim öğünler kaydı bugünn
innukkk 1 öğün eksik yesem proğram bozulurmu
akşamada leslimle yürüycez
kızlar ben geldım oyy spor yapcem dedım ama annemı evden gondermısken temızlıge basladık 2 saatır sil supr sıl supr neyse bıttı bende hazır ısınmısken spor yapımdıyorum
bu arada 1 elma yedım ara ogun olarak ana ogun ıcın henuz acıkmadım acıkırsam yogurt ve yulaf yıcem aslında canım bu hafta o kadan kurabıye ıstedıkı tarıflere baktım yapcaktım aslında aman ne o margarın sıvı yag vazgectım yapmıcam neyse
ınnukum 500 ml su ıctım 2 cı sıseyı ıccem spor sonrası sona yatana kadarda son sıse 3 e bolmek cok mantıklıymıs cok tesekkur ederım canım hem sıslık olmadı hemde zorlanmadım hadı ben bısıklete gıtcem
bu hafta herkes kılo vercek bak puanınızı kırarım haa ona gore ınnukun sozunden cıkmıycaz bende tam olarak benzemesede hıc dıyet lıstesı uygulayamadım agustosdan berı ama verdım bu ısler dıyet lıstesıyle olmuyo vucud sıze lıstedekını ye yoksa kılo vermem demıyo ne yersen ye kalorısı az olsun eger pasta ıstıyosan bı dılım degıl bı catal yıyın agzınızda tadını cıkarın hemen yutmayın en fazla 3 catal yersınız dılımı bıtırmezsınız emın olun ee sonucda 500 kalorı yerıne 100 kalorı ıle yırtmıs oluyosunz hakısızmıyım ınnukum
çok mutluyum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.
innuk kaptan
dün 1.5 lt suyumu tamamladım 30 dakıka bısıklet sürdüm 122 kalorı yaktım
100 mekık çektim
30 dakika kemer taktım
15 dakıka twist yaptım
gelelim bugune suyumu içiyorum.
30 dakıka kemer
10 dakıka bisiklet 45 kalorı yaktım
20+20 =40 dk yürüdüm
9.30 kahvaltı
13.30 ögle
15 te felan portakal suyuyla 3 öğun oldu 6 ya tamamlıycam
bu hafta hedefim 1.8 kilo verip 74.9 a inmek.
innukcum bişey sorcam
ben yürümek yerine bisiklet çevirsem olmazmı .basen bölgem incelsin istiyorum bi de bisiklet daha kolay geliyo
:))) uygula hayatım ayıp ediyon.. bak süper gidiyo işte. Gün ortası dolu mideye 70 çıkıyorsan sabah aç karnına en az 500 gr fark eder 60 lı rakamlar geliyor kaptann hehhehheeeyyyyttt..kuzum bısıklet karın kaslarınıda calıstıryo ben de gercı elıptık var ayakta yapıyorum kollarda bırlıkte calısıyo ve cok memnunum he sımdı tartıdım ınnukum sevgılı kocum tartıda hem karnımda 1 lıtre su hemde yemek olmasına ragmen yıne 70 cıktım normalde daha fazla cıkardım 1 lıtre su ıle dımıı aynen devam kızlarr
ay ınnuk bu hafta en cok kıloyu vererek ne ıyı ettın kızzz aynen takıpdeyım sende ıycene motıve oldunn dımı koc olunca cadı u haftada en cok kıloyu ver uzerınde manevı baskı uygulıcam senın
hadı bakalım bu hafta tur bındırcez hadın bakım
bende 20 dak zorluk dercesı 4 de bısıklet yaptım 2 kez daha 20 yapcem bı tane sımdı bıde yatmadan once 20 yapıp yatıcam
3 sıse suyuma gectımm ay bıde gıttım tatlandırıcı aldım bu hafta ekmek seker kesınlıkle yokk ve spor kesıntısız ve ve veeee gunluk 1 ,5 lıtre suu bakalım sonuc ne olcakkk ay hadı kızlarrr su eksılerden kurtulalım artıkkk ay ben cok motıvasyonu yukseltım bu hafta ınnukun sayesınde tabe baska guzel seylerde oldu mutluluk hormonu salgıladım bol bol ohh be işte bu kızım diyorum kendımee bu motıvasyon dusmıcekk haberınız olsun yakarız ulennn
İyi canım nolsun.. koştur koştur geçiyor hayat.. Oğluşumla pek görüşemiyoruz akşamları spora kalıyorum eve geç dönüyorum haliyle. Ancak 1 saat falan vakit geçirebiliyoruz sonra uyuyor meleğim.Çok özlüyorum onu... Seninkiler napıyor?
Canım ben ohh allah neşeni eksiltmesin..
Bal kaçamak sayılmaz canım afiyet olsun :)) heheheee
1 öğün eksik yeme program bozulmaz ama düzeni oturtmak uzun sürer bu bal mesekesini ara öğün sayalım bugunlük olur mu? Çok mu yedin ne kadar yedin ??
Dillerine sağlık makecımm çok çok doğrudur.. Sen bu sistemi çok güzel oturtacaksın gör bak.. Aç gezerek. tatlıdan pastadan kaçarak yaşanmaz. Zaten yapamıyoruz bir yerde pes ediyoruz sonrada diyet bozuldu diye saldırıyoruz yemeğe.. O yüzden nefsimizde buna alıştırmak en güzeli..
Çok doğru noktadasın walla..
Herkes düşüncesini bu yönde değiştirmeli bence...Kurtulun kızlar şu diyet psikolojisinden yaaww.
saol cıcım ben hıc dıyet lıstesı uygulamadım hep yapccam deyıp ardından yeme krızı gecrdım buna ragmen kı aksam yemlerıde dahıl buna 3 kılo verdım ama gece yemegını kesıp yeme krızlerımıde yanı ınsulın dırencı nıde kontrol altına ldıgımdan buyana 4 kılo gıttı hemde kısa surede ama eksıgım ıste su ıcmıyorum kıs geldı ya neysekı senın sayende su 3 e bolmeyle su olayınıda kendıme ekledım ama evet hep dıyorum ortalık yag pazarı olmus dıyetısyenler cesıtlı programlara cıkıp sarlatanlık yapıyo ve tabıkı hasta kazanıyolar 1 hastadan mılyarla kaldıyorlar ha bıde su nu yıyın bunu yemeyın su ılcaı kullanın bırakın bu ıslerı
karnınız acıktımı oturun bı corba ıcın ne bılım alın 1 dılım ekmek peynır yıyın ama bunu oturrarak ve lutfen zevkını cıkararak yıyın yanında ne bılım bı yudum su bı yudum ayran oyle aheste aheste aheste yıyın sona evde yemek hazırlnmıs sofraya oturmanız lazım ama hala toksunz acıkıncaya kadar bekleyın acıkma sınyalı aldınız bı 10 dk daha bekleyın acıkınca hem yedıgınız herseyden zevk alıcak hemde acıkmayı vucudunuzu dınlemeyı ogrenıceksınız
kızlar ben bugun karar aldım sıgarayı bıraktım suan tam 4 sattır ıcmıyorum spordan sona bıde temız dusumu aldım yatak carsaflarımı degıstırdım sıgara kokusu hec bıyerde kalmadıyanı malum gunduzde temızlık yaptım ya ıste yanı ınsallah kıloma yansımaz ama bıktım artık saclarımın sıgara kokmasından gunde 5lıra vermekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?