Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ben geldım oyy spor yapcem dedım ama annemı evden gondermısken temızlıge basladık 2 saatır sil supr sıl supr neyse bıttı bende hazır ısınmısken spor yapımdıyorum

bu arada 1 elma yedım ara ogun olarak ana ogun ıcın henuz acıkmadım acıkırsam yogurt ve yulaf yıcem aslında canım bu hafta o kadan kurabıye ıstedıkı tarıflere baktım yapcaktım aslında aman ne o margarın sıvı yag vazgectım yapmıcam neyse

ınnukum 500 ml su ıctım 2 cı sıseyı ıccem spor sonrası sona yatana kadarda son sıse 3 e bolmek cok mantıklıymıs cok tesekkur ederım canım hem sıslık olmadı hemde zorlanmadım hadı ben bısıklete gıtcem

bu hafta herkes kılo vercek bak puanınızı kırarım haa ona gore ınnukun sozunden cıkmıycaz bende tam olarak benzemesede hıc dıyet lıstesı uygulayamadım agustosdan berı ama verdım bu ısler dıyet lıstesıyle olmuyo vucud sıze lıstedekını ye yoksa kılo vermem demıyo ne yersen ye kalorısı az olsun eger pasta ıstıyosan bı dılım degıl bı catal yıyın agzınızda tadını cıkarın hemen yutmayın en fazla 3 catal yersınız dılımı bıtırmezsınız emın olun ee sonucda 500 kalorı yerıne 100 kalorı ıle yırtmıs oluyosunz hakısızmıyım ınnukum

iyilik canımmmm evet kıpır kıpır dimii afiyet olsun canımm inşş güzel güzel kilolar veririzz
ellerine saglıkkk canımmm ohh kalorileri yaktın sporla birazcık daha ericemm
evet canım haklısın valla kilo vermemiz lazımm en çokta benimm çok çokk güzel kilolar aldımmm bunları defetmem lazımmm ve edicemde inşş düzzene koycam yediklerimi ve sporumu bakalım o zamanda durabilcekler mii

çok mutluyum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.
innuk kaptan
dün 1.5 lt suyumu tamamladım 30 dakıka bısıklet sürdüm 122 kalorı yaktım
100 mekık çektim
30 dakika kemer taktım
15 dakıka twist yaptım
gelelim bugune suyumu içiyorum.
30 dakıka kemer
10 dakıka bisiklet 45 kalorı yaktım
20+20 =40 dk yürüdüm
9.30 kahvaltı
13.30 ögle
15 te felan portakal suyuyla 3 öğun oldu 6 ya tamamlıycam

bu hafta hedefim 1.8 kilo verip 74.9 a inmek.
innukcum bişey sorcam
ben yürümek yerine bisiklet çevirsem olmazmı .basen bölgem incelsin istiyorum bi de bisiklet daha kolay geliyo

kuzum bısıklet karın kaslarınıda calıstıryo ben de gercı elıptık var ayakta yapıyorum kollarda bırlıkte calısıyo ve cok memnunum he sımdı tartıdım ınnukum sevgılı kocum tartıda hem karnımda 1 lıtre su hemde yemek olmasına ragmen yıne 70 cıktım normalde daha fazla cıkardım 1 lıtre su ıle dımıı aynen devam kızlarr

ay ınnuk bu hafta en cok kıloyu vererek ne ıyı ettın kızzz aynen takıpdeyım sende ıycene motıve oldunn dımı koc olunca cadı u haftada en cok kıloyu ver uzerınde manevı baskı uygulıcam senın

kızlar elimden geldikçe yazdıklarınızı okuyup motive olucam ve sizi saşırtıcam hazırlıklı olunuz lütfennnnnn

Son düzenleme:
o zaman bi taşta iki kuş süper hem göbüşüm gider hem basenim bisiklete devam

kızlar elimden geldikçe yazdıklarınızı okuyup motive olucam ve sizi saşırtıcam hazırlıklı olunuz lütfennnnnn

hadı bakalım bu hafta tur bındırcez hadın bakım

bende 20 dak zorluk dercesı 4 de bısıklet yaptım 2 kez daha 20 yapcem bı tane sımdı bıde yatmadan once 20 yapıp yatıcam

3 sıse suyuma gectımm ay bıde gıttım tatlandırıcı aldım bu hafta ekmek seker kesınlıkle yokk ve spor kesıntısız ve ve veeee gunluk 1 ,5 lıtre suu bakalım sonuc ne olcakkk ay hadı kızlarrr su eksılerden kurtulalım artıkkk ay ben cok motıvasyonu yukseltım bu hafta ınnukun sayesınde tabe baska guzel seylerde oldu mutluluk hormonu salgıladım bol bol ohh be işte bu kızım diyorum kendımee bu motıvasyon dusmıcekk haberınız olsun yakarız ulennn

o zaman bi taşta iki kuş süper hem göbüşüm gider hem basenim bisiklete devam

kuzum valla super olur ben sana dıımm ee hadı o zman daha ıncecık olcaz ama sana tavsıyem bebemm spor yaparken yururken yada bısıklet cevırıken karnını acık ıce cekerek kaslarını sıkılastır faydasını daha cok goruceksın ben 1 haftadır bacak kaslarıma yapıyorum ozellıkle yuruken arka bacak kaslarım acıyo ama 1 cm ıncelmıs selulıtlerde gıtcek dal gıbı hatun olcaz iri kıyım olmakdan kurtulcaz

2 cı set ıcın bısıkletımın basına gecıyorum 20 dk kadar yokum sudem cım burdan ayrılmıcam bu hafta sıkıldım aynı rakamda deli dana gibş donup durmayıı

canımmmm adaşımm valla deme hiç yavv koçişle pc kabışıyoz o varken pc almadıgı hale laf sokar deli yaa amannnn boşver
sen napannn oglusun nasılll canımmmmm çok özledimm yavvvv

İyi canım nolsun.. koştur koştur geçiyor hayat.. Oğluşumla pek görüşemiyoruz akşamları spora kalıyorum eve geç dönüyorum haliyle. Ancak 1 saat falan vakit geçirebiliyoruz sonra uyuyor meleğim.Çok özlüyorum onu... Seninkiler napıyor?

Canım ben ohh allah neşeni eksiltmesin..
Bal kaçamak sayılmaz canım afiyet olsun :)) heheheee
1 öğün eksik yeme program bozulmaz ama düzeni oturtmak uzun sürer bu bal mesekesini ara öğün sayalım bugunlük olur mu? Çok mu yedin ne kadar yedin ??

Dillerine sağlık makecımm çok çok doğrudur.. Sen bu sistemi çok güzel oturtacaksın gör bak.. Aç gezerek. tatlıdan pastadan kaçarak yaşanmaz. Zaten yapamıyoruz bir yerde pes ediyoruz sonrada diyet bozuldu diye saldırıyoruz yemeğe.. O yüzden nefsimizde buna alıştırmak en güzeli..
Çok doğru noktadasın walla..
Herkes düşüncesini bu yönde değiştirmeli bence...Kurtulun kızlar şu diyet psikolojisinden yaaww.

Canım olur neden olmasın amaç yağ yakmak. Eğer bol bol ter atabiliyorsan bisiklet çevir. Ama terleme yoksa bişiler eksik demektir..

Bu arada çok çok iyi gidiyorsun görünüşe göre hadi bakalım bu hafta en çok puanı kim alcak..

:))) uygula hayatım ayıp ediyon.. bak süper gidiyo işte. Gün ortası dolu mideye 70 çıkıyorsan sabah aç karnına en az 500 gr fark eder 60 lı rakamlar geliyor kaptann hehhehheeeyyyyttt..

Motivasyon herşeyin başı yavrııımm..
Hadi bakalım.. bu hafta ilk üç de bizim takım olacak mutlaka inanıyorum

saol cıcım ben hıc dıyet lıstesı uygulamadım hep yapccam deyıp ardından yeme krızı gecrdım buna ragmen kı aksam yemlerıde dahıl buna 3 kılo verdım ama gece yemegını kesıp yeme krızlerımıde yanı ınsulın dırencı nıde kontrol altına ldıgımdan buyana 4 kılo gıttı hemde kısa surede ama eksıgım ıste su ıcmıyorum kıs geldı ya neysekı senın sayende su 3 e bolmeyle su olayınıda kendıme ekledım ama evet hep dıyorum ortalık yag pazarı olmus dıyetısyenler cesıtlı programlara cıkıp sarlatanlık yapıyo ve tabıkı hasta kazanıyolar 1 hastadan mılyarla kaldıyorlar ha bıde su nu yıyın bunu yemeyın su ılcaı kullanın bırakın bu ıslerı

karnınız acıktımı oturun bı corba ıcın ne bılım alın 1 dılım ekmek peynır yıyın ama bunu oturrarak ve lutfen zevkını cıkararak yıyın yanında ne bılım bı yudum su bı yudum ayran oyle aheste aheste aheste yıyın sona evde yemek hazırlnmıs sofraya oturmanız lazım ama hala toksunz acıkıncaya kadar bekleyın acıkma sınyalı aldınız bı 10 dk daha bekleyın acıkınca hem yedıgınız herseyden zevk alıcak hemde acıkmayı vucudunuzu dınlemeyı ogrenıceksınız

BEbişim ben şimdi çıkıyom spor vaktim geldi... Yarın pazar siz uyurken ben yine işe gelcem (
Artıkın öğlen siz uyanınca görüşürüz tekrardan.. Öptüm hepinizi :)))

kızlar ben bugun karar aldım sıgarayı bıraktım suan tam 4 sattır ıcmıyorum spordan sona bıde temız dusumu aldım yatak carsaflarımı degıstırdım sıgara kokusu hec bıyerde kalmadıyanı malum gunduzde temızlık yaptım ya ıste yanı ınsallah kıloma yansımaz ama bıktım artık saclarımın sıgara kokmasından gunde 5lıra vermekten

tebrik ederim canımm çok yerinde bi karar olmuşş
inş bidaha başlamazsın

kızlar ben geldim aksam 4 yemek kaşığı ekmek ebe gümeci 4 kasık fırında patates yedim ekmeksiz birazda salata yedimm şimdi bol bol su içiom teyzemdeyim eve dönüncede spor yapcam

sbah 30 dk yürüdüm 20 dk leslie yaptım ve diğer hareketlerimide tamamladım
1.5 lt su içtim..
sabah 1 bardak meyve suyu içtim
kahvaltıda 2 kk kadar yağsz peynir
1 domates
2 dlim ekmek

öğle
uyuduğum için bişey yiyemedim

akşam
evde sadece çorba vrdı..
o yzdn 1.5 kase çorba
2 kk peynir
1 domates
yarım salatalık
bol maydonoz
2 dlim ekmek

şimdi çayla 20 tane siyah kuru üzüm ve 1 avuç leblebi yedim

yatmadan önce meyve yerim..

innuk nasıl gidiyor durumum .. 6 öğün olmadı ama yarın daha düzenli yaparım artık..

herkese merhaba bugünün listesi

sabah 1 lt ılık su

bugün tatil olduğu için çocuklarımla kahvaltımı biraz geç yapıyorum onları bekliyorum ve de günler kısa evde olunca okuldaki gibi fazla enerji harcamadığım için sabah -öğleni birlikte yapıveriyorum tatillerde.

kahvaltım
1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
250 ml şekersiz çok açık çay

hasta ziyaretine gittiğim yerde

1 kare kek (2.5-3 kk büyüklüğünde )
1 kare peynirli maydanozlu pişi yani hamur kızarması( 2 kk kadar)
200 ml şekersiz çay

ikindi vakti

4 badem
6 fındık
yarım Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
1 armut

akşam menüm

4 yemek kaşığı karnıbahar yemeği ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

şimdi 2 kuru kayısı

ve bütün gün şu ana kadar 2.5 lt su içtim

1 elma
1 portakal hazırladım ilerleyen saatlerde yerim
en az 500 ml daha su içerim toplamda 3 lt olmuş olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…