tamam canım dedıgını yapcamkuzum valla super olur ben sana dıımm ee hadı o zman daha ıncecık olcaz ama sana tavsıyem bebemm spor yaparken yururken yada bısıklet cevırıken karnını acık ıce cekerek kaslarını sıkılastır faydasını daha cok goruceksın ben 1 haftadır bacak kaslarıma yapıyorum ozellıkle yuruken arka bacak kaslarım acıyo ama 1 cm ıncelmıs selulıtlerde gıtcek dal gıbı hatun olcaz iri kıyım olmakdan kurtulcaz
evet ya artık baska rakam gormek ıstıyorum 75,74,73 gibi2 cı set ıcın bısıkletımın basına gecıyorum 20 dk kadar yokum sudem cım burdan ayrılmıcam bu hafta sıkıldım aynı rakamda deli dana gibş donup durmayıı
canım çok gterleyemıyorum ama benım amacımda bacaklarımın incelmesi ve kalori kaybıCanım olur neden olmasın amaç yağ yakmak. Eğer bol bol ter atabiliyorsan bisiklet çevir. Ama terleme yoksa bişiler eksik demektir..
Bu arada çok çok iyi gidiyorsun görünüşe göre hadi bakalım bu hafta en çok puanı kim alcak..
iyi düşünmüşsün ben depresyondayken başlıycaktım sigaraya başlamadım şükür düşünsene 25 sene içme birden başlamak istekızlar ben bugun karar aldım sıgarayı bıraktım suan tam 4 sattır ıcmıyorum spordan sona bıde temız dusumu aldım yatak carsaflarımı degıstırdım sıgara kokusu hec bıyerde kalmadıyanı malum gunduzde temızlık yaptım ya ıste yanı ınsallah kıloma yansımaz ama bıktım artık saclarımın sıgara kokmasından gunde 5lıra vermekten
afiyet olsun kuzumkızlar ben geldim aksam 4 yemek kaşığı ekmek ebe gümeci 4 kasık fırında patates yedim ekmeksiz birazda salata yedimm şimdi bol bol su içiom teyzemdeyim eve dönüncede spor yapcam
ben geldim tatlım iyi uykular sana ben gunduz 2 saat uyudumkızlar kımse gelmedı bende uyuyork olurmuu yarın yenı gun bızı beklıyo ıyı geceler
kızlar ben bugun karar aldım sıgarayı bıraktım suan tam 4 sattır ıcmıyorum spordan sona bıde temız dusumu aldım yatak carsaflarımı degıstırdım sıgara kokusu hec bıyerde kalmadıyanı malum gunduzde temızlık yaptım ya ıste yanı ınsallah kıloma yansımaz ama bıktım artık saclarımın sıgara kokmasından gunde 5lıra vermekten
günaydın hanımlarrrrr vee innukcummm
yine güneşli hava bugün böyle havaları çok seviyorum insanın içi açılıyo
daha kahvaltı yapmadım ne yesem diye düşünüyorum
innukkk.. hafta sonları benim öğünüm 5 e düşüyo elimde olmadan hep kayıyo erkende yatınca son öğüne zaman kalmıyoyaniii 2 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum mecburen
gel anam ben istanbuldn gitmeden gelbende akşama için 4 fındık lahmacun ( kendim hazırladım) 2 bardak ayran içtimm herşey çok güzeldi amaaaaaaaa
ardından neskafe ve 2 çikolata yedim çok üşüdüm yaaa alışkın değilim doğalgazsız evlere buralarda klimayla geçiyo kış hiç ısınamadan zamanımız dolsada gitsek caaaaanım istanbulumuzaa
gel anam ben istanbuldn gitmeden gel
selam kızlar ben geldim... modemim bozuktu 4 gündür bu gün gelip yaptılar allahtan..
tartımın pili bitmişti ama aldık hemen ama bozulmuş şimdi de bi çıkıyom 60 bi çıkıyom 64 gösteriyo sürekli değişiyo... yenisini alıcam artık mecburen...hangi marka tavsiye edersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?