Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız sen nereye gidiyon hayırdır gitme bak sonra çooooooooook ararsın hiçbiyer ist. benzemiyo valla
ya ne bilim ev ,araba istiyom ben .burda evler pahalı ankarada evimiz var zaten .bi de ilerde çoluk çocuk olursa istanbulda büyütmek çok zor ya ne bilim.:26::26::26:

.
gözün aydın canım .
tartıya gelince basit bişey istersen ben bimden almıştım 2 sene oldu nerdeyse maşşallah .15 e mi ne almıştım markası kıng idare ediyo beni dijital zaten gram gram da ölçüyo.

ben de sizi özledim valla... internetsiz hayat susuz hayat gibiymiş...
canım fiyat önemli değil de o dediğin alet formülle hesaplıyomuş yağı kası, gerçek değerer değilmiş... şu 60-69 topiğindeki farmasi de almış da 1 haftadır onu konuşuyolar orda...
benimki de sinbonun... eşimin anneler günü hediyesi... hamelilelikte aniden kilo alınca eşim de bana tartı almıştı hediye...

ben de şimdilik sadece tartı ve kocemi istiyom...
king de iyi marka sasnırım ona da bi bakayım...

amanınnn tartılar ne kadar pahalıymış yaw...
iyiler hep 100 den fazla...
ben bi tartıya 100 verirsem üzerine çıkmaya kıyamam...

kaptan fakir terroyla vendo arasında ne fark var...
vendo daha şık geldi de bana...
ama terro daha iyiyse onu alayım...

selam kızlar
aslım nerdesın kuzum
kızlar bana yardım edın :84::84::84:acil 68 olmam lazım kocamla anlaşma yaptık :26::26:68 olduğun gün sana çamaşır kurutma makınesi alcam dedi sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

Aslıı noluyoo aslııı, çikolatayı anlarımda..2 çikolata fazla olmamış mı ?? Bu hafta 0 puan alırsan sorarım sana haberin olaaa...

Makecım bu yediklerinin yanındakiler kalori bilgilerimi canım? nasıl hesaplıyorsun banada öğret ben internetten ordan burdan buluyorum ama hiç birbirini tutmuyor güvenemiyorum..
Bide sen bu yediklerine çok diyorsan birde benim yediklerimi görsen oohooo ooooo....

ben sabah kahvaltı yapmadım 6 tane mercime köfte 4 küçük yaprak marul yedim...
şimdi form çayımı içiyorum...
dün tartıda 65 i gördüğümden beri psikolojim bozuldu... baklım yeni tartım gelsin onda kaç çıkıcam...
imkansız yaa ben 65 olmamam olamaz böyle bir şey 2 günde 5 kilo alınır mı kızlar...

slm kızlarr
geldim canımm bugün temizlik günümdü anca bitirdim hemen bi bakıyım bizim kızlara dedimm

canım sana yardımım beni aklından çıkarma kıskan birazzz çünki kafama koydum bu cuma 72 görücem 73 900 bile kabulüm o yüzden çok dikkat edicem protein ağırlıklı beslenicem veee sabah akşam leslimle yürüycem bugün sabah yürüyemedim ama iş yaptım spor yerine geçer sanırım çünki hiç durmadan2 buçuk saat yaptım yanii

innukcum günlük 3 litre su ve 6 öğün mutlaka uyguluycam dün azcık kaçtı ama arada oda lazım diye düşünüyorum belki bünyemiz şaşarda diyet modundan çıkarr

canımben bunu uye oldugum bı sıteden her gun kendı yedıklerımı yazarak hesaplıyorum

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 10.01.11 ]

burdan uye olup gunluk kalorılerınızı ekleyerek haftanın raporu ve hatta ayın raporlarını dahı gorebılırsınız

su an az acıkma hısı ıcındeyım ara ogun yaocem 1 elma ıle suana kadarda gunun ılk yarısına aıt suyumu ıctım 500 ml ama cok sıs hıssedıyo kendımı yaff

07.00 => 1 kase çorba içtim
10.00 => döner+meyve suyu (3 tane sınavım vardı.başım falan dönmesin dye yedim dha ekmek yemycem)
13.15 => 1 parça tavuk
1 kase çorba
1 kaşık pazı kavurması
2 kaşık yoğurt

okula gidiş dönüş toplam 1 saat yürüdüm.. bugün egzersizlerimide yapıcam.. daha da ekmek yemiycem bugün.

1 elma ve 1 tane sekersız sutlu neskafe ıle ara yaptımm

sımdı 45 dk bısıkletle calıscam sona ders

bende öğlen yemeğimi yedim arada meyve ve kahve düşünüyorum bende kahve benim iştahımı kapıyo iyi oluyo kızlar hem metabolizmayı çalıştırıyomuş

akşamada balık salata ekmek yok ama balığı tava yapıcam yaaa ben başka türlü sevmiyorum

yemekten öncede leslimle yürüycem

kızlar ben suyu çok içiyorum bu hafta 3litreye tmmlıycam ama kendimi zorlamıyorum aslında canım istiyo helede spordan sonra 1 litreyi biranda içiyorum zararlımı acabaa

kız yaglı kagıda sırala boyle ver fırına nefıs oluyo yada cok afıyet olyagda pısırme yoksa kalorısı unla beraber cok oluyo yada kendıne 1 porsıyon yaglı kagıdı tavaya ser uzerıne dız oyle pısır afıyet olsun

ben hala tartı konusunda kararsız kaldım
fakirn vendo mdeli var yağ kas felan ölçen
bir de tefalin var sadece kilo ölçen
ikisi de aynı fiyat ama yağ kas ölçene formülle hesaplıyo gerçek değerler değil diolar... bi de çabuk bozuluyomuş... hiç kullanan var mı acaba... hangisini alsam ki... cumaya kadar elimde olsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…