ya ne bilim ev ,araba istiyom ben .burda evler pahalı ankarada evimiz var zaten .bi de ilerde çoluk çocuk olursa istanbulda büyütmek çok zor ya ne bilim.:26::26::26:kız sen nereye gidiyon hayırdır gitme bak sonra çooooooooook ararsın hiçbiyer ist. benzemiyo valla
.selam kızlar ben geldim... modemim bozuktu 4 gündür bu gün gelip yaptılar allahtan..
tartımın pili bitmişti ama aldık hemen ama bozulmuş şimdi de bi çıkıyom 60 bi çıkıyom 64 gösteriyo sürekli değişiyo... yenisini alıcam artık mecburen...hangi marka tavsiye edersiniz...
canım benım hosgeldınn ozledık senı
tartı konusunda eger paranı 50 60 a cıkarsan tatlım fakırın yag su kas ve ayrı ayrı gosteren bı tartısı var ben tavısye ederım
google yaz FAKIR TERRO VUCUT ANALIZ TARTISI DE bukursun hem kalıtelı de ben almayı dusunuyom sımbonun kı var bende ama hec sevmıyom dedıgın gıbı kılo farkı cıkarıyo yer degısınce yada ıkı tartılma arası fark cıkıyo
ben de şimdilik sadece tartı ve kocemi istiyom...ya ne bilim ev ,araba istiyom ben .burda evler pahalı ankarada evimiz var zaten .bi de ilerde çoluk çocuk olursa istanbulda büyütmek çok zor ya ne bilim.:26::26::26:
.
gözün aydın canım .
tartıya gelince basit bişey istersen ben bimden almıştım 2 sene oldu nerdeyse maşşallah .15 e mi ne almıştım markası kıng idare ediyo beni dijital zaten gram gram da ölçüyo.
bende akşama için 4 fındık lahmacun ( kendim hazırladım) 2 bardak ayran içtimm herşey çok güzeldi amaaaaaaaa
ardından neskafe ve 2 çikolata yedim çok üşüdüm yaaa alışkın değilim doğalgazsız evlere buralarda klimayla geçiyo kış hiç ısınamadan zamanımız dolsada gitsek caaaaanım istanbulumuzaa
[1] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 25 dak 109.725
[2] Kırmızı turp 100 GRAM 22
[3] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
[4] Börülce (kuru) 70 gr 252
[5] havuç 2 adet 52
[6] Portakal 1 ADET 50
[7] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
[8] Yürümek (Asfalt) 30 dak 184.8
[9] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[10] Yumurta (haşlanmış) 90 GRAM 142.2
[11] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 435.325 kal.
butun gun bunları yedım dusunun okadar sısım kı dıyet degıl goren fıl dıyetı yapıyom sanır 3 ana ogunum burdakı her ogunde 1 dılım ekmek var sporumla bırlıkte tam olarak hala 435 kalorıdeyım sporlar olmasaydı da muhtemel 700 800 kalorı cıvarıı evet bak cokıyı beslendım bugun aferım bana az zman gecsın 1 2 saat kalan yarımsaatlık bısıklet egzersızımıde yapcem
selam kızlar
aslım nerdesın kuzum
kızlar bana yardım edın :84::84::84:acil 68 olmam lazım kocamla anlaşma yaptık :26::26:68 olduğun gün sana çamaşır kurutma makınesi alcam dedi sabırsızlanıyorum
Aslıı noluyoo aslııı, çikolatayı anlarımda..2 çikolata fazla olmamış mı ?? Bu hafta 0 puan alırsan sorarım sana haberin olaaa...
Makecım bu yediklerinin yanındakiler kalori bilgilerimi canım? nasıl hesaplıyorsun banada öğret ben internetten ordan burdan buluyorum ama hiç birbirini tutmuyor güvenemiyorum..
Bide sen bu yediklerine çok diyorsan birde benim yediklerimi görsen oohooo ooooo....
kız yaglı kagıda sırala boyle ver fırına nefıs oluyo yada cok afıyet olyagda pısırme yoksa kalorısı unla beraber cok oluyo yada kendıne 1 porsıyon yaglı kagıdı tavaya ser uzerıne dız oyle pısır afıyet olsunbende öğlen yemeğimi yedim arada meyve ve kahve düşünüyorum bende kahve benim iştahımı kapıyo iyi oluyo kızlar hem metabolizmayı çalıştırıyomuş
akşamada balık salata ekmek yok ama balığı tava yapıcam yaaa ben başka türlü sevmiyorum
yemekten öncede leslimle yürüycem
kızlar ben suyu çok içiyorum bu hafta 3litreye tmmlıycam ama kendimi zorlamıyorum aslında canım istiyo helede spordan sonra 1 litreyi biranda içiyorum zararlımı acabaa
5 kaşık pırasa yemeği 2 dilim kepek ekmeği yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?