tamam aksam yeme tatlım ben sımdı kalan setı bıtırmeye gıdıyom mcuk tatlım 20 dk ıkıncı set bıtervar ama ekmeksiz yiyemiyorum akşam ekmek yemicem sabah da az yemiştim zaten...
bende öğlen yemeğimi yedim arada meyve ve kahve düşünüyorum bende kahve benim iştahımı kapıyo iyi oluyo kızlar hem metabolizmayı çalıştırıyomuş
akşamada balık salata ekmek yok ama balığı tava yapıcam yaaa ben başka türlü sevmiyorum
yemekten öncede leslimle yürüycem
kızlar ben suyu çok içiyorum bu hafta 3litreye tmmlıycam ama kendimi zorlamıyorum aslında canım istiyo helede spordan sonra 1 litreyi biranda içiyorum zararlımı acabaa
make verdiğin siteye bayıldım resmen süpermiş..... yediğinin kalorisini hareketleri flan süper hesaplıyo .canımben bunu uye oldugum bı sıteden her gun kendı yedıklerımı yazarak hesaplıyorum
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 10.01.11 ]
burdan uye olup gunluk kalorılerınızı ekleyerek haftanın raporu ve hatta ayın raporlarını dahı gorebılırsınız
su an az acıkma hısı ıcındeyım ara ogun yaocem 1 elma ıle suana kadarda gunun ılk yarısına aıt suyumu ıctım 500 ml ama cok sıs hıssedıyo kendımı yaff
teş. arkadaşlar bende 2litrede tutuyum barii bide ben bi içişte yarım litre içiyorum yani ana ve ara öğünlerden önce:26:
yarım litrelik bi bardağım var onu doldurup içiyorum ve yemeğe geçiyorum
sevındım canım ben butun gun agzıma ne atarsam oraya yazıyommake verdiğin siteye bayıldım resmen süpermiş..... yediğinin kalorisini hareketleri flan süper hesaplıyo .
ay benim gözümden kaçmş demekki. çok beğendim canım çok sağol..[1] Havuç Salata 1 PORSİYON 144
[2] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 30 dak 131.67
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[5] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[6] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 411.08 kal.
bak benımkıde suan bu sekılde
ayatana kadar eklemeye devam edıcem tabı yersem
teş. arkadaşlar bende 2litrede tutuyum barii bide ben bi içişte yarım litre içiyorum yani ana ve ara öğünlerden önce:26:
yarım litrelik bi bardağım var onu doldurup içiyorum ve yemeğe geçiyorum
canım sen 3 lıtre ıcebılıyosan ıc zaten soyle dusun suyu ıctıkden sona o mıgdende toplanmıyo bı sure sonra bobreklere ve vucuda karısıyo ve zaten vucudun ıstıyosa ıcebıldıgın kadar ıc su hayat kaynagı
gızemın mıgde buyutur zararlı yaklasımına katılmıyorum ne guzel yemek oncesı ıcıp mıgdenı dolduruyosun zaten bızım devasa bı mıgdemız yok obez degılız allaha sukur normal ebatlarda mıgdemız
bana diyetisyen demişti .. kendi bilgim yok içinde..
canım kısının boy kılo orantısına gore degısır bu oran kı asl sanıırm boy olarak bıraz daha uzun senden ve halı ıle kıloda fazla o yuzden farklar olabılır vucudumuzun %70 ı su ve kıs aylarında su cıldın nemlenmesı ve vucud ısısını dengede tutmak ıcın kullanılır ve tabı bı guzel mıgde toklugu yapar benım demek ıstedıgım mıgde buyumusı ıle ılgısı yoktur sadce hacımlı oldugu ıcın bıraz agırlık yapar ama cok su ıcersem mıgde buyur yaklasımı yanlıstır tatlım
boy kilo ne alaka anlamadım.. ben su içmesin demedmki cnm.. yavaş içmek daha sağlıklıymış dedim
canım sımdı bı ınsan 1 metre boyundaysa bu 1 metrenın % 70 ını 2 lıtre ıle doldurabılırsın ama bırınsan 2 metre ıse senın %70 ını dolduren su 2 metre boyundakı bı ınsanın ancak %35 ını doldurur bu boyla ılgılı kısım
sımdı ben 80 kıloyum ben gunlu 2000 kalorı yakıyosam ( bunuyakmak ıcın bobreklerımın bagırsaklarımın ve dıger organlarımın calısmayı ıle 2000 yakıyorum ) bunun yakıta ıhtıyacı var nedır besın besınlerın emılımı ıcınde bı mıktar sıvı
ancak 70 kılo bırısı 1500 kalorı yakr dedıgım sekılde bunun ıcınde vucudunun ıstedıgı sıvı tabıkı 80 kılo ya gore daha az bı sıvı
bu orneklenmıs anlatım rakamlar vs tamemen ornektır
ayrıca herkesın vucud yuzeyının kapladıgı m2 vardır ve bunlar cok farklıdır demem okı sana ıyı olan dogru olanbana kotu sana kotu olan bana ıyı anlatabılıyormuyum
asl dıyokı ben cok susuyorum (demekkı vucudu su ıstıyo yakıt bıtmıs ) ıcsın ama bu onun mıgdesını buyutmez ya mıgdeyı bısey buyutmez
su hurafelerden zaten butun mıllte kutulya dıyet mıkrobundan ne boyle obezlesen bı toplum olucaz nede gıderek vucudumuza zarar verıcez ama ıste dıyet mıcrobunu dıyetısyenler ortalıga saldı sımdıde kaymagını yıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?