Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok canım sana cok gelıyo 1000 kalorılık bı dıyet uygulamıs olursun bu rakamda kalırsan bence de sahane olur bu

yok canım sana cok gelıyo 1000 kalorılık bı dıyet uygulamıs olursun bu rakamda kalırsan bence de sahane olur bu

artık şok dyetleri hayatımdan kesinkes çıkarıyorum..
bu sitede bana çok yardımcı olacak..
günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışcam hep..
bu şekildede haftada yarım kiloda versem süper olur..

artık şok dyetleri hayatımdan kesinkes çıkarıyorum..
bu sitede bana çok yardımcı olacak..
günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışcam hep..
bu şekildede haftada yarım kiloda versem süper olur..

o zman ben cok cokk mutlu olrum senın adına ve bu kararından dolayı senı tebrık edıyorum ne cok sey yedık dımı hala gunluk ıhtıyacımızın uzerıne cıkmadık sok sıyette kılo verılmıyo aldıgın karardan dolayı cok cok mutlu oldum

makecimmm bende seni dinledim balığımı fırında yaptım sıfır yağlı ama 1 tatlı kaşığı kadar mısır ununa buladım çooooook güzel oldu valla çıtır çıtır hamsiyeee gelllllllllllllllll

o siteden bende kalorilerimi hesaplayamadım yaaa nasıl olcak

niye 3 litre innuk kaptan 3 lt cıkardı da benım mı haberım yok

sizin sayenizde yahu.. siz söylemeseniz şimdi ben hollywoodu deniyor olacaktım.. verecektim diyet btince 2 kat hopp alacaktımm..
ama yok artık kararlıyım.. az ve öz vermek istiyorum ve sonunda hayl kırıklığı yaşamak istemiyorum..
teşekkürler make.. çok seviyorum kaptanımı ve takım arkadaşlarımı tabiiki.

hayırrrr akşam yemeğini çok kaçırdım sanırım patlıcak gibiyim...
8-9 kaşık kuru fasulye 5-6 kaşık bulgur pilavı yedim... offf sofraya oturmasaydım keşke odamda yeseydim...

Son düzenleyen: Moderatör:

afıyet olsun canım hem daha pratık oldu dımı tavada ıkısaat ugrasıyosun yoksa

sıteye gelınce kız kurcalayın az sagını solunu ogrencenız yukarda maıye anlatmıstımm

once kalorı ekleden kalorı ekle sayfasınıa cıyosunuz kategorıden arama var bıde ısımden

he ısımden aramda ne yedıysenız onun yazın sona yandan lıste gelcekk ordan da ne yedıysenız secın altta sepet var orda gram yada porsıyon mıktarını gırın sepetı tıklayın olay bu

asagı yukarı hersey var kalorı olarak hareket olarak da

1] Yürümek (Asfalt) 20 dak 121.6
[2] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[3] Ekmek 2 DİLİM 130
[4] Elma 1 ADET 60
[5] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.75 1 paket 132.75
[6] Mavi Yeşil Karamelli Bisküvi 0.75 PAKET 108
[7] Pekmez 1.5 YEMEK KAŞIĞI 96
[8] İzmir Köfte 1 PORSİYON 348
[9] Yoğurt (tam yağlı) 140 GRAM 95.2
[10] Badem 10 GRAM 60
[11] Meyveli Gazoz 0.2 LİTRE 210
toplam 1.154 kalorı ne çomuş ya.
kızlar bu benım en aç halim bi de porsiyonları tam bulamadım ekmek üstü eccük margarın surdum onun yerıen krem peynır yazdım,sulu köfte yedım onun yerıne ızmır kofte yazdım,bademle gazozu henuz tuketmedım ama bu aksam tuketırım

sağol canım şimdi yaptım da 1851 kalori çıktı yediklerim...o kdar çok mu yediklerim yaa..

demkkı cok tatlım bızım de cok bakma sen benım 1000 ın uzerınde ama yaklasık 250 kalorılık spor var onunla 750 yedusuyom

gorunurde az yemısız gıbı oluyo boyle takıp edınce hele bıde gun gun yazınca daha dıkkatlı oluyosun

suan benım acayıp tatlı yıyesım var mesela bıskuvı gıbı allahtan evde yokk ama kalorımı bıldıgım ıcın dırenıyorum napım daha az olsaydı alır yerdım valla

bu yaptığımız sporları da + kalori olarak ekliyomuş..
ben onları düşüyo sanmıştım...

ayy yok twister dondurma çeşidiymiş.. ben spor sanıp girmiştim pardon...

yok canım .. asl susadığı için kendi isteğiyle içiyor. biz yne 1.5 lt içiyoruz. aslında böyle bir sınır yok 1.5 en az .
saol canım
ya ben haftada ıkı kılo vermek için günlük kaç kalori alsam yeterli olur ki?

bu hafta herkes cok dıkkatlı emınım bunun sonuclarını alıcaz kızlar hadı bakalım aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…