[1] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[2] Menemen 1 PORSİYON 179
[3] Tavuklu Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 160
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366
[6] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 2 dak 7.695
[7] Mekik 5 dak 53.15
[8] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19
[9] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[10] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[11] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[12] Dönerli sandviç 1 ADET 308
Toplam : 968.655 kal.
make çokmu olmuş ne ?
yok canım sana cok gelıyo 1000 kalorılık bı dıyet uygulamıs olursun bu rakamda kalırsan bence de sahane olur bu
artık şok dyetleri hayatımdan kesinkes çıkarıyorum..
bu sitede bana çok yardımcı olacak..
günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışcam hep..
bu şekildede haftada yarım kiloda versem süper olur..
niye 3 litre innuk kaptan 3 lt cıkardı da benım mı haberım yokslm kızlarr
geldim canımm bugün temizlik günümdü anca bitirdim hemen bi bakıyım bizim kızlara dedimm
canım sana yardımım beni aklından çıkarma kıskan birazzzçünki kafama koydum bu cuma 72 görücem 73 900 bile kabulüm o yüzden çok dikkat edicem protein ağırlıklı beslenicem veee sabah akşam leslimle yürüycem bugün sabah yürüyemedim ama iş yaptım spor yerine geçer sanırım çünki hiç durmadan2 buçuk saat yaptım yanii
innukcum günlük 3 litre su ve 6 öğün mutlaka uyguluycam dün azcık kaçtı ama arada oda lazım diye düşünüyorum belki bünyemiz şaşarda diyet modundan çıkarr
o zman ben cok cokk mutlu olrum senın adına ve bu kararından dolayı senı tebrık edıyorum ne cok sey yedık dımı hala gunluk ıhtıyacımızın uzerıne cıkmadık sok sıyette kılo verılmıyoaldıgın karardan dolayı cok cok mutlu oldum
niye 3 litre innuk kaptan 3 lt cıkardı da benım mı haberım yok
makecimmm bende seni dinledim balığımı fırında yaptım sıfır yağlı ama 1 tatlı kaşığı kadar mısır ununa buladım çooooook güzel oldu valla çıtır çıtır hamsiyeee gelllllllllllllllll
o siteden bende kalorilerimi hesaplayamadım yaaa nasıl olcak
sağol canım şimdi yaptım da 1851 kalori çıktı yediklerim...o kdar çok mu yediklerim yaa..
saol canımyok canım .. asl susadığı için kendi isteğiyle içiyor. biz yne 1.5 lt içiyoruz. aslında böyle bir sınır yok 1.5 en az .
bu yaptığımız sporları da + kalori olarak ekliyomuş..
ben onları düşüyo sanmıştım...
yok onları dusuyo nen ustelık yesıl oluyoo
saol canım
ya ben haftada ıkı kılo vermek için günlük kaç kalori alsam yeterli olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?