ya make ole deme kocamla anlaşmama var ya bir an önce inmek istiyom çok hırslandım valla.sporla felan desteklesem olmaz mı yaaakız 2 kılo deme 1 de hedefıne ulas allam yaa olmayacak seyle ugrasma gunde -(eksı)250 fılan kalorı de beslenmen lazım
ya make ole deme kocamla anlaşmama var ya bir an önce inmek istiyom çok hırslandım valla.sporla felan desteklesem olmaz mı yaaa
make benımle ılgılen 68 olana kadar yaaaaaaaa
makecim tmm şimdi hesaplamayı becerdim sağol
sporunuzu nasıl hesaplatıyosunuz onu bulamadımm yaa bi el atsan göremedim sporla ilgili bişey
tamam canım o tabloda haftada 1.25 kılo verıyoduk.ben buna gayret edıyım ulaşılır olsun en azındancanım dıkkat edersen sana dah once verıdıgım hedef tablonu tam olarak uygulayabılırz tatlım sen su ıcıyosun dımı ben bu hafta o cok su ıcmenın faydasını gordum dıyeyım sana
ılgılenırım hayatım ne demek su bugun konustugumuz sıte var ya o sıteye hergun yedıklerını hemen ekle ınan cok faydasını goruceksın
can ben o kadar detay bılmıyom ıste 3 4 yemk kasıgı tabagı dolduruyo dımı oyle hesaplıyom kalorı bulamazsam baska bısey eklıyom onunkadar kalorısı olan yedım seye benzeyentamam canım o tabloda haftada 1.25 kılo verıyoduk.ben buna gayret edıyım ulaşılır olsun en azından
evet canım ınnuk un sayesınde su içmeye basladım.her gun 1.5 a tamamlamaya calsııyorum.
siteye den de kalorılere bakıyom ama ben hiç doymuyorum ya midem çok mu büyümüş ne sürekli kazınıyo midem açlık hissi var .uzun süren aç kalmıyorum.2 saatte bır bıseyler de yıyorum.
bi de sana ne sorcam bi porsiyon yemek kaç kaşık oluyo?
bi de sporu ekleyınce aldıgımız kalorıden düşüyo mu *?
hemen aaltında hareket hesapla var aynını orda yapıyosun canım
canım kusura bakma ben bulamıyorum yaa saftrikliğimi maruz gör
kız kıskandırma beni eger boleyse 2 kılo bırden verırsın .ben okul gunlerı spor yapamıyom yaa:26::26::26:makeeee tmm buldum canımm yaaa ben nerde arıyom teee allahım çok sağol canım bu site çok işime yarayacak ama sporu ekleyince benim yedikleri 280 kaloriye düştü
kız bak sımdı o eklme yaptıgın yerde ılk basta kategorıye gore ara var hemen altında ısıme gore ara onun altında herekete gore ara var heehh
harekete gore arayı tıkla ac altına yaz hangı sporu yaptıysan yandan sec sepete dak gır olay bu
nerde cadı varsa hepsını bulmusum sıtede ayol cadıı asl
nerde benimmmmm süpürgemmmmmmmmmm
çekilinnn yoldannnnnnnnnnnn cadıyım benn bak kaptan öyle diyo
ezgiilknur nerdee bilen varmıı girmiyo bayağıdır yoksa benmi karşılaşmıyorummm
saol canım benim evet giremiyorum eş ve az hastalık diyeyim canımmmm nasılsın tattlımmm nasıl gidiyo diyetinnnnerde benimmmmm süpürgemmmmmmmmmm
çekilinnn yoldannnnnnnnnnnn cadıyım benn bak kaptan öyle diyo
ezgiilknur nerdee bilen varmıı girmiyo bayağıdır yoksa benmi karşılaşmıyorummm
ayyyy nasılda bilir beniimmm makemmm bu adam beni öldürcek sonrada yeni hanım alıp otutturacak pc başınacanım onun kocısı var problem yapıyo evdeyken pc ye ılknur gecınce ondan gırememısdır fırsatını bulsa kesın gırerdı
ınnuk gunaydınn tatlımm yogunmusun ıkı gundur sadece goruyorum senı ama hemen kacıyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?