Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM 189. ETAP

makeup (70.0/
teodase (73.0/
giz3mmm( 67.5/67.3/
cumbo( 59.4/59.4/0.0/0.0%)
merıspek( 80/80.0/0.0/0.0%) gerı donmek uzere ayrıldı
ezgıılknur(78.4/
maibeyaz (65.0/
bucakmagduru( 77.0/
asl35 (74.0/
innuk(67.6/
sudem34(76.7/

1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 784.1/

kızlar lıstenın uzerıne alıntılayarak kılonuzu eklermısınızz mcukkk

ayyyyyyy evetttttttt tühhhhhhhh giiti dimi şimdi 10 puann offffffffffffffffffffffffffff şimdi spormu yapsam karnım içimde m uyusam sabaha aynı çıksaydım yaaaaa offff ne yapsam ne yapsammmmm bakk yaaa
yok canım suyu ben çok severim kendimi bi düzene koysaydım suyumu ögle ögün ve en geç 6 yiyor ve hergün 5 mil lesilei yapıyodumm ayyyy keske başlamış olsaydımm da eksilerde olsaydımm
artıkkkk kendimden çıkarmıcam havuçtan ve kocamı döverek çıkaracakgımmm

make up çok tşk.ederim ilgin için..dediğin gibi takip edeyim ben..önceki sayfaları okumaya başladım bile:)) umarım en kısa zamanda sende bırakırsın sigarayı..benim 6ay oldu..7kilo aldım

canım sıkılmadan cekınmeden ıstedıgın zaman ıstedıgını yazabılırsınn burası su dakkıkadan ıtıbaren senınde takımın

baslangıc kılonu soylermısın tatlım

bu arada ben takım kaptanıyım bu hafta ınnuk arkadasımız takım kocu yarın kılo olcumu yapcez en cok kılo veren takım kocu olcekk bakım yarın kımın pootısı kuculmus kım buyutmus

kesın ezgı ılknurcum buyuttudeee

gıttı 10 pan hatta senınkını yazdım bıle cancazım 20 puanın kaldı elınde

kız hadı hırslanda takım kocu ol bak yarın yenı kocumuz bellı olcek gercı ınnuk sahaneydıbu hafta o sıstemıne devam etcek ama yenı koc ne etcek cok merak edıyom

aaaa hırslanmam lazımm koca bi 10 puan gitti artık durmak yokkk haftaya kimse heveslenmesinnn en çok ben kilo vercemmmmmmmm

şişko ezgıı msn ac sana tarıh dersınız ses dosyasını vercem barı calısmıyon dınle de aklında kalsın ılk konunun ses dosyasını gonderım pazartesı sınav yapcam sana tembell

çok sağol cnm..memnun oldum seni tanıdığıma..:))ben bu sabah itibariyle 72,5 kiloyum yarın başlıyorum rejime..

make up çok tşk.ederim ilgin için..dediğin gibi takip edeyim ben..önceki sayfaları okumaya başladım bile:)) umarım en kısa zamanda sende bırakırsın sigarayı..benim 6ay oldu..7kilo aldım
mrb tatlımm hoşgeldin aramıza bu haftalık ben vasatımmm inşşş hepberaber güzel kilolar verip nisan mayısa çıtır çıtır girecegiz

mrb tatlımm hoşgeldin aramıza bu haftalık ben vasatımmm inşşş hepberaber güzel kilolar verip nisan mayısa çıtır çıtır girecegiz

bu gıdısle sen onu kırmızı nısan mayısda kırmızı kar yagınca gorcen hatta nısan mayısda sana ben kaptanlıgı bırakcem zaten dıger kızlarda mezun olmus olcek
bı sen kalcennn

şişkooo

hoşbulduk ezgilknur..tşkler sanada..umarım kurtuluruz kilolardan...burası benim için çok iyi olacak..kendi kendime motive olamıyorum...

bu arada ismim meltem kızımn ismide eylül :)) çok memnun oldum size iyi geceler..yarın görüşürüz inş..byyyy

hoşbulduk ezgilknur..tşkler sanada..umarım kurtuluruz kilolardan...burası benim için çok iyi olacak..kendi kendime motive olamıyorum...

oo burda motıvasyon cok tatlım bak gece seansı yapıyom sızeee hahah ezgı delırdıı haftaya kılo vermezse bende kaptanlıkdan cekılırım hahahahaha

bu arada ismim meltem kızımn ismide eylül :)) çok memnun oldum size iyi geceler..yarın görüşürüz inş..byyyy

memnum oldum canım bende elıf

yarın gorusuruz tatlım ıyı gecelerr hemen gell sabah sakın kahvaltını atlama ama abartma tamammıı sona gel burda tekmıl ver oglene kadarda 500 ml su ıc tamamı tatlım

memnum oldum canım bende elıf

yarın gorusuruz tatlım ıyı gecelerr hemen gell sabah sakın kahvaltını atlama ama abartma tamammıı sona gel burda tekmıl ver oglene kadarda 500 ml su ıc tamamı tatlım

tmm cnm öğlene burdayım..500ml su iyi hatırlattın pek içemem ben su..içicem mutlaka:)))

bu gıdısle sen onu kırmızı nısan mayısda kırmızı kar yagınca gorcen hatta nısan mayısda sana ben kaptanlıgı bırakcem zaten dıger kızlarda mezun olmus olcek
bı sen kalcennn

şişkooo
ben şişko degilim taam mııııı ben sizden önce mezun olcem bi kereeee görcezzzz yarınnnn fırtına gibi dönüyorummm naberrrrrrrrrrr
evet canım burası çok güzel ve iyi oluyo ben bu aralar pek giremedim ve sonuç hüsran o yüzden buraya sık gelmek çok iyi tavsiye ederim canım
bana bak reglım donemıne gırdımm acayıp gerıgınm ajda pekkan gıbıı delı etme benıı ulenn
benimde yeniii bittiiiiiii ulennnn bende yeni sakinledim artıkk canımmm çikolata da çekmicekkkkk ohhhhhhhh
memnun oldum canım bende ilknur kızım ezgi :) iyi geceler görüşürüz byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…