ayyyyyyy evetttttttt tühhhhhhhh giiti dimi şimdi 10 puann offffffffffffffffffffffffffff şimdi spormu yapsam karnım içimde m uyusam sabaha aynı çıksaydım yaaaaa offff ne yapsam ne yapsammmmm bakk yaaacanım ıstesende ıstemesende ınıse gecmek zorundasın
cunku yarın puan sıstemını devreye sokuyorum bılıyosun bu hafta kılo almısın anladıgım kadarıyla 10 puanın gıttı bebbemmdostluk baska puan baska ona gore suyunu duzenlı ıc ve artık tıkınmayı bırakk nıye kendınden cıkarıyosun sınırını ya hele bunu yemekle yapıyosun valla delı olcam ezgıı topla kendını artıkk
make up çok tşk.ederim ilgin için..dediğin gibi takip edeyim ben..önceki sayfaları okumaya başladım bile:)) umarım en kısa zamanda sende bırakırsın sigarayı..benim 6ay oldu..7kilo aldım
ayyyyyyy evetttttttt tühhhhhhhh giiti dimi şimdi 10 puann offffffffffffffffffffffffffff şimdi spormu yapsam karnım içimde m uyusam sabaha aynı çıksaydım yaaaaa offff ne yapsam ne yapsammmmm bakk yaaa
yok canım suyu ben çok severim kendimi bi düzene koysaydım suyumu ögle ögün ve en geç 6 yiyor ve hergün 5 mil lesilei yapıyodumm ayyyy keske başlamış olsaydımm da eksilerde olsaydımm
artıkkkk kendimden çıkarmıcam havuçtan ve kocamı döverek çıkaracakgımmm
canım sıkılmadan cekınmeden ıstedıgın zaman ıstedıgını yazabılırsınn burası su dakkıkadan ıtıbaren senınde takımın
baslangıc kılonu soylermısın tatlım
bu arada ben takım kaptanıyım bu hafta ınnuk arkadasımız takım kocu yarın kılo olcumu yapcez en cok kılo veren takım kocu olcekk bakım yarın kımın pootısı kuculmus kım buyutmus
kesın ezgı ılknurcum buyuttudeee
aaaa hırslanmam lazımm koca bi 10 puan gitti artık durmak yokkk haftaya kimse heveslenmesinnn en çok ben kilo vercemmmmmmmmgıttı 10 pan hatta senınkını yazdım bıle cancazım 20 puanın kaldı elınde
kız hadı hırslanda takım kocu ol bak yarın yenı kocumuz bellı olcek gercı ınnuk sahaneydıbu hafta o sıstemıne devam etcek ama yenı koc ne etcek cok merak edıyom
çok sağol cnm..memnun oldum seni tanıdığıma..:))ben bu sabah itibariyle 72,5 kiloyum yarın başlıyorum rejime..canım sıkılmadan cekınmeden ıstedıgın zaman ıstedıgını yazabılırsınn burası su dakkıkadan ıtıbaren senınde takımın
baslangıc kılonu soylermısın tatlım
bu arada ben takım kaptanıyım bu hafta ınnuk arkadasımız takım kocu yarın kılo olcumu yapcez en cok kılo veren takım kocu olcekk bakım yarın kımın pootısı kuculmus kım buyutmus
kesın ezgı ılknurcum buyuttudeee
mrb tatlımm hoşgeldin aramıza bu haftalık ben vasatımmm inşşş hepberaber güzel kilolar verip nisan mayısa çıtır çıtır girecegizmake up çok tşk.ederim ilgin için..dediğin gibi takip edeyim ben..önceki sayfaları okumaya başladım bile:)) umarım en kısa zamanda sende bırakırsın sigarayı..benim 6ay oldu..7kilo aldım
yaramazlık pesınde koscagına eylule tanıs sişgo kulagını tıkasan ne yazar koca potıslııı
yaramazlık pesınde koscagına eylule tanıs sişgo kulagını tıkasan ne yazar koca potıslııı
mrb tatlımm hoşgeldin aramıza bu haftalık ben vasatımmm inşşş hepberaber güzel kilolar verip nisan mayısa çıtır çıtır girecegiz
hoşbulduk ezgilknur..tşkler sanada..umarım kurtuluruz kilolardan...burası benim için çok iyi olacak..kendi kendime motive olamıyorum...mrb tatlımm hoşgeldin aramıza bu haftalık ben vasatımmm inşşş hepberaber güzel kilolar verip nisan mayısa çıtır çıtır girecegiz
yok artık yaramazlıkkkkkkkkkk valla
hoşbulduk ezgilknur..tşkler sanada..umarım kurtuluruz kilolardan...burası benim için çok iyi olacak..kendi kendime motive olamıyorum...
bu arada ismim meltem kızımn ismide eylül :)) çok memnun oldum size iyi geceler..yarın görüşürüz inş..byyyy
memnum oldum canım bende elıf
yarın gorusuruz tatlım ıyı gecelerr hemen gell sabah sakın kahvaltını atlama ama abartma tamammıı sona gel burda tekmıl ver oglene kadarda 500 ml su ıc tamamı tatlım
ben şişko degilim taam mıııııbu gıdısle sen onu kırmızı nısan mayısda kırmızı kar yagınca gorcen hatta nısan mayısda sana ben kaptanlıgı bırakcem zaten dıger kızlarda mezun olmus olcek
bı sen kalcennn
şişkooo
evet canım burası çok güzel ve iyi oluyo ben bu aralar pek giremedim ve sonuç hüsran o yüzden buraya sık gelmek çok iyi tavsiye ederim canımhoşbulduk ezgilknur..tşkler sanada..umarım kurtuluruz kilolardan...burası benim için çok iyi olacak..kendi kendime motive olamıyorum...
benimde yeniii bittiiiiiii ulennnnbana bak reglım donemıne gırdımm acayıp gerıgınm ajda pekkan gıbıı delı etme benıı ulenn
memnun oldum canım bende ilknur kızım ezgi :) iyi geceler görüşürüz byeeebu arada ismim meltem kızımn ismide eylül :)) çok memnun oldum size iyi geceler..yarın görüşürüz inş..byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?