offffffffffffffffffffffffff
kilo veren herkesii kutluyorummmmmmmmmmmmmmmmm kendimi kınıyorummm189. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
7 OCAK - 14 OCAK
1) 8.TAKIM (0,84%)
2) 14. TAKIM (0.56% )
3) 1. TAKIM ( 0,255% )
189. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
7 OCAK - 14 OCAK
1) kanatsız_melek( 4,31% ) - 13. TAKIM
2) sudem34( 3,25%) - 1. TAKIM
3) azra_sila( 2,52% ) - 13.TAKIM
işste budur ılk 3 deyız 1 puan farkla 2 cılıgı kacırdık
kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenlerı kınıyorumm hele alanları varya onları hıc gozum gormesın
sudemcımm bıreyseldekı basarını tebrık edıyom canımm umarım buhafta gerı almadan kılonu sabıtlersınn
haftanın birincisini bende tebrik ederim.:))) bende bugün başladım..:)) sabah yulaf ezmesi ve süt..arada elma ve muz öğlen bir kase çorba salata bir dilim ekmek..arkasına şekerli nescafe(..yarım saatte yüdüm..5 brdk su..şimdilik bu kadar..kaptan yorumlarnı bekliyorum:))
kilo veren herkesii kutluyorummmmmmmmmmmmmmmmm kendimi kınıyorummmama düzelttim kendimi haftaya bende vermiş olcam bakında görünnn sudemmmm tekrar kutluyorummm ve kilo veren herkesi yani ben hariç herkesssiii
kaptan çok saol ya..acaip moral verdin bana inan..:)) ama gerçekten kararlıyım..ben hayatımda ilk defa kilo aldım ve kilolu olmaya tahammül edemiyorum(
kalori hesabı yapmaya başlayım bende ozaman:)) çok tşkler sana..motive oldum bile..kesinlikle vereceğim sana söz..:))
puanlama sistemne ne zaman geçtik kızlar hiç haberim yoktu benim...
haftaya inşallah etap 1. si olacağım... 64 ü görünce çok hırslandım çokkkk...
kızlar bilgisayarm bozuk biliyosunuz ayrıca iki gündür gribim işe bile zor gidip geldimm yarım kilo vermişdim ancak söhylüyorummm geçti gerci artık ama bilgisayarcıya gitti makine bakalım yarına alırım artık bundan böle yanınızdayı merak etmeyin
hımmm tmm canım iyi olmuş bak bu... evet benim bilgisayar bozuktu geçmişe de bakmamışım demekki...kız gecen hafta bangır bangır bagırdım herkesde onayladı senın pc bozuktu galıbaa canımm
herkesın 30 puanı var bu puanı sıfırlayan lıste dısı kalcak lıste dısı ıkende kılo vermezse takımdan ıhrac edılcek suresız
2 hafta aynı kıloda kalmak kılo verememkde lıste dısı olmaya sabepp canım bılgın olsunn excelde lıste yaptım ıycene takıp etcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?