Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu hafta takım 1 cımız sudem34 ve onumuzdekı hafta cuma ya kadar takım koclugu yapıcak gecen hafta ınnuk arkadasımız gıbı yıne bu hafta sudem34 kaptan kadar yetkıye sahıpdır butun takıma duyurulur

haftanın 2cısı maıbeyaz
haftanın 3cusu ınnuk

buda 1 cılık kupası sudem bu hafta bu kupa senın ıstersen profıl resmı yap butun hafta gururla takımda yıldızını parlat canımm

Son düzenleme:
bu hafta takım 1 cımız sudem34 ve onumuzdekı hafta cuma ya kadar takım koclugu yapıcak gecen hafta ınnuk arkadasımız gıbı yıne bu hafta sudem34 kaptan kadar yetkıye sahıpdır butun takıma duyurulur

haftanın 2cısı maıbeyaz
haftanın 3cusu ınnuk

buda 1 cılık kupası sudem bu hafta bu kupa senın ıstersen profıl resmı yap butun hafta gururla takımda yıldızını parlat canımm

haftanın birincisini bende tebrik ederim.:))) bende bugün başladım..:)) sabah yulaf ezmesi ve süt..arada elma ve muz öğlen bir kase çorba salata bir dilim ekmek..arkasına şekerli nescafe(..yarım saatte yüdüm..5 brdk su..şimdilik bu kadar..kaptan yorumlarnı bekliyorum:))

189. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
7 OCAK - 14 OCAK

1) 8.TAKIM (0,84%)
2) 14. TAKIM (0.56% )
3) 1. TAKIM ( 0,255% )

189. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
7 OCAK - 14 OCAK

1) kanatsız_melek( 4,31% ) - 13. TAKIM
2) sudem34( 3,25%) - 1. TAKIM
3) azra_sila( 2,52% ) - 13.TAKIM

işste budur ılk 3 deyız 1 puan farkla 2 cılıgı kacırdık

kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenlerı kınıyorumm hele alanları varya onları hıc gozum gormesın

sudemcımm bıreyseldekı basarını tebrık edıyom canımm umarım buhafta gerı almadan kılonu sabıtlersınn

kilo veren herkesii kutluyorummmmmmmmmmmmmmmmm kendimi kınıyorummm ama düzelttim kendimi haftaya bende vermiş olcam bakında görünnn sudemmmm tekrar kutluyorummm ve kilo veren herkesi yani ben hariç herkesssiii

hosgeldın canım gazan mubarek olsun o zman bakalım ne yemıssın yyulafı gordum dedımkı evet bukızda ıs var kesın hem saglıklı hemde hızla ıncelcek dedım

3 bardak daha suyu yatana kadar ıcersen haftaya 1 kılo vermen ısten bıle degıl tatlım

bu arada sana kolaylık olsun dıye kullandıgımız bı sıte var onu vereyım gun boyu yedıklerımızı yaptıklarımızın kalorı degerını goruyoruzz bı bak bakalım kızlar bu hafta ck begendı ve ıyı sonuc aldıkk

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 14.01.11 ]

ama pesın soylım eger paylasıma devam eder ve ıstıkrarını bozmazdan senı 1 2 ayda mezun ederız tabe ezgıılknur gıbı bogazını tutamazsan koca potıslı olursun yavrumm

kilo veren herkesii kutluyorummmmmmmmmmmmmmmmm kendimi kınıyorummm ama düzelttim kendimi haftaya bende vermiş olcam bakında görünnn sudemmmm tekrar kutluyorummm ve kilo veren herkesi yani ben hariç herkesssiii

suss sen daha konusuyonmuu heee 3 haftadır borsa gıbı yukselıse cıktın bu ne hal bu ne yeme azmı kız normal beslensen kılo almazsın sen kılo alıyon ezgıı varya gozume gozukme bu hafta kılo verene kadar senınle konusmıcamm

şişko ılknurrr kocısıne ınat ye ye şiş emı bunasılınatsa ınsan ınadına fıt olur ayy

[1] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 60 dak 262.314
[2] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
[3] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[4] Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
[5] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3
[6] Yumurta (haşlanmış) 80 GRAM 126.4
[7] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 626.636 kal.

durumum bu kızlarr aksam yemegımıde ekledım

kaptan çok saol ya..acaip moral verdin bana inan..:)) ama gerçekten kararlıyım..ben hayatımda ilk defa kilo aldım ve kilolu olmaya tahammül edemiyorum(
kalori hesabı yapmaya başlayım bende ozaman:)) çok tşkler sana..motive oldum bile..kesinlikle vereceğim sana söz..:))

ah senı cokıyı anlıyorum bende bı zmanlar 56 kıloydum sona depresyona sokup kendımı bı anda 78 fırladım sımdı verıyorum allaha sukur o yuzden kılolu olmak yada olmamak arasındakı fark cok degısık ınsan bı kere cok dınc ve hafıf hıssedıyo kendını adım atarken bıle ınsan bu halde pek bı hantal oluyo hele kıyafetler konusu hec onlara gırmek dahı ıstemıyorumm

eskıden en basıttınden bı allık bı stıck surmeden sokaga cıkmazdım sımdı makyaj yapıca eblek gıbı oluyo yuzum o yuzden sakın daha fazla almadan hemen eskı kılona don yoksa cok daha zorlanıyo ınsan tatlım

sen sık sık gel ben de kızlarda senı cok motıve ederız ama az once soyledıklerım latıfe degıldı ılk gun genelde kacamak yapar dıyete gırenler ama senın menunu gorunce kesın kısa zmanda mezun olur dedımm

puanlama sistemne ne zaman geçtik kızlar hiç haberim yoktu benim...
haftaya inşallah etap 1. si olacağım... 64 ü görünce çok hırslandım çokkkk...

puanlama sistemne ne zaman geçtik kızlar hiç haberim yoktu benim...
haftaya inşallah etap 1. si olacağım... 64 ü görünce çok hırslandım çokkkk...

kız gecen hafta bangır bangır bagırdım herkesde onayladı senın pc bozuktu galıbaa canımm

herkesın 30 puanı var bu puanı sıfırlayan lıste dısı kalcak lıste dısı ıkende kılo vermezse takımdan ıhrac edılcek suresız

2 hafta aynı kıloda kalmak kılo verememkde lıste dısı olmaya sabepp canım bılgın olsunn excelde lıste yaptım ıycene takıp etcem artık

kızlar bilgisayarm bozuk biliyosunuz ayrıca iki gündür gribim işe bile zor gidip geldimm yarım kilo vermişdim ancak söhylüyorummm geçti gerci artık ama bilgisayarcıya gitti makine bakalım yarına alırım artık bundan böle yanınızdayı merak etmeyin

kız ne bu resmıyet 5 puan kırdım dıye trıpmı yapıyon nen kaptanaa heee sacını cekerım bakk

hadı cabuk gel 76 lık guzell senıı

hımmm tmm canım iyi olmuş bak bu... evet benim bilgisayar bozuktu geçmişe de bakmamışım demekki...
geçmiş olsun bucak mağduru sana nedense hep bacak mağduru diyorum... daha yeni farkettim ismin bucakmağğduruymuş...
ben de çok hatayım böbreklerime kadar her yanım ağrıyo...:2:

amanınnnn 3. olmuşuz...
üstelik sudem de 2. olmuş dereceye girmiş...
tebrik ederim sudemcim başarılarının devamını dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…