hadi gözümüz aydın 3. olmuşuz.inşallah haftaya da birinci oluruz.
benim başım ağrıyooooooooooo Allahım bir de misafir gelecek napıcam ben yaaaaaa
hastalıktan varya sevinemedim de inşallah su kaybı değildir gerçekten kilo kaybıdır birde çorba ağırlıklı besleniyom yutkunmak zor oluyo.
aslım valla bana da süpriz oldu bende pekmez felan içiyodum kansızlıktan titriyom diye diyet felan kalmadı diyodum kısmet....
slm kızlar slm kaptann kimseler yokk
herkes gr larda bu hafta bi ...sudemm ..bayağı kilo kaybetmiş
sudemmmm uygulayıp bize söylemdiğin sırrın mı var yoksaaaaa
bu hafta takım 1 cımız sudem34 ve onumuzdekı hafta cuma ya kadar takım koclugu yapıcak gecen hafta ınnuk arkadasımız gıbı yıne bu hafta sudem34 kaptan kadar yetkıye sahıpdır butun takıma duyurulur
haftanın 2cısı maıbeyaz
haftanın 3cusu ınnuk
buda 1 cılık kupası sudem bu hafta bu kupa senın ıstersen profıl resmı yap butun hafta gururla takımda yıldızını parlat canımm
sudemmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrr canımmmmmmmmmmmmm canımı gönülden kutluyorum seniiiiiiiiiiiiiiii
kilo veren herkesii kutluyorummmmmmmmmmmmmmmmm kendimi kınıyorummmama düzelttim kendimi haftaya bende vermiş olcam bakında görünnn sudemmmm tekrar kutluyorummm ve kilo veren herkesi yani ben hariç herkesssiii
amanınnnn 3. olmuşuz...
üstelik sudem de 2. olmuş dereceye girmiş...
tebrik ederim sudemcim başarılarının devamını dilerim...
hepinize tek tek teşekkür ediyorumkilo veren herkesi bide ben tebrik ediyimözellikle rakibimi solladı geçti altında kaldım kız sudemmmmm :76:
amaaaa benim motivasyon yerinde duruyo benim hatam haftasonları kaçırmaktı bu hafta bunu yapmıycamm vee haftaya bende enaz 1 kilo vericemm inş.
hepinize tek tek teşekkür ediyorumkeşke bu kiloyu sporla sağlıklı bi, şekilde verip doyasıya sevinseydim ama kısmet....:2::2::2::2:
kaptan ben daha iyileşmedim nasıl koçluk yapım mai ile ınnuk yapsın ınnuk gecen hafta güzel kıvırdı.
ben koç olsam
ince giyinin,saçını kurutmadan gezin ,hasta olun,evde yatın,sıcak su torbasına sarılın ter atın derimbaşka ne diycem bide yutkunamadıgımız için çorba içicez derim.boyuna çorba içiyom böyle koç isterseniz buyrun başlayalım 24 saat yatıcaz spor neyım yapmıycaz ALLAH için salıya kadar innukun sistemini uyguladım salıdan beri hastayım başkada bişey yapmadım. bende anlamadım geçen hafta çok yediydim ondan mı çok çıktım .bu hafta dersimi aldım ama fazla almışım dersimi diğer topikte nilimben fırçalıyo burda ınnuk bı yandan....akıllı öğrenciyim galiba ...
ınnuk ve mai kızlar hastalığım dolayısıyle koçluğu ikinize devrediyom birbirinizin yokluğunda koçluğu devralırsınız.inuk geçen hafta çok güzel yaptı salıya kadar ben onu takip ettim hadi kızlar şimdiden başarılaro zman ınnuk kaldıgı yerden devam etsın canım maide onun sisteminı uyguluyo gercı maının olması lazım ama ıste sız 3 unuz aranızda konusun bende hastayım cok fena oksurmeye basladımm sen kıme devredersen o koc olsun bebemm hadı bakemm
ınnuk ve mai kızlar hastalığım dolayısıyle koçluğu ikinize devrediyom birbirinizin yokluğunda koçluğu devralırsınız.inuk geçen hafat çok güzel yaptı salıya kadar ben onu takip ettim hadi kızlar şimdiden başarılar
bu arada takıma yeni biri mi geldi ne oldu eylül meltemi kim ben neyi kaçırdım biri diskalifiye mi oldu?
zaten bu puanlama sisteminden sonra uzaklaştırma felan fıstık takım baya değişeceğe benziyo:26::26::26:hı evet canım dun gece tanıstık eylul meltemle cok kısa surede mezun olur zannımca azımlı kımse dıskalıfıye olmadı zaten suan 2 kısılık yerımız var ama eylul meltem bu hafta deneme haftasında bebemmm
merıspek ve jnaz ın yerı bos ıkısınıde bklıyorum ama ses yok gelırlerse ben cıkarım lısteden onları alırım eylul meltemı de yalnız bırakmak ıstemedım napım :44:
zaten bu puanlama sisteminden sonra uzaklaştırma felan fıstık takım baya değişeceğe benziyo:26::26::26:
hadi hayırlı olsun o zaman
hoşgeldin eylül meltemitebriğin için de teşekkürler canım
hakettim bacım, ceza da verebilirsin, anca akıllanırım ben, son bir kaç aydır doğru dürüst kilo veremedim, 65 hedefim hayal olacak yoksa :18:teocum gunaydın bu hafta puanından duscem kılo veremeyenlere alanlara artık puanlama sıtemı getırdık bılıyosundur belkı haftaya en cok kıloyu verıp kaybettıgın puanını gerı alırsınn
hakettim bacım, ceza da verebilirsin, anca akıllanırım ben, son bir kaç aydır doğru dürüst kilo veremedim, 65 hedefim hayal olacak yoksa :18:
ben geldim.:)))sudem 34 hoşbulduk cnm....
kaptanım çok sağol güzel yüreğin için..ben kilo verirsem sayende veririm sanırım..:))) ben açlıktan kazınıyorum..şu bikaç günü bir atlatırsam alışacağım sanırım:))
hoşbulduk cnm..alıştım bile ben..sanki uzun zamandır konuşuyormuş gibi hissettim kendim.doğru söyledin valla yapalım birer çay..ben bu sefer elmalısını almışım hiç sevmedim ya.:))sen bana normal gönder:))ay ıyı kı geldınn hosgeldın canımm bende sos verıyodum rıca ederım canım sen soyle bı alıs bak takıam kızlarla bı kaynas oo mubbdelası olursun burdan cıkmazsın ben sana dıım haftasonudıye kızlar yok ama hafta ıcı masllahları var
ay canım sorma bende suan yatagın ıcınde kıvranıyorum ac degılım ama atıstırmak ıstıyorum bı yesıl cay mı yapsak kendımıze ne dersın hem muabbet ederken ıyı olur hem oylar hemde yaglarımızı erıtırr heheheh
hoşbulduk cnm..alıştım bile ben..sanki uzun zamandır konuşuyormuş gibi hissettim kendim.doğru söyledin valla yapalım birer çay..ben bu sefer elmalısını almışım hiç sevmedim ya.:))sen bana normal gönder:))
bu arada akşam yemeğinde sadece ıspanakla yoğurt yedim..eşimide soktum rejime:)) ikimiz birden devrildik taşdık:)))
birde sana bişey sorsam ne zaman tartılayım sence?
kaptanm ayıp ettin.sen gönder ben sana yapayım getireyim çayını demek istedim sen yanlış anladın:))bende de sade var hıc sevmıyorum yarın kıpya gıdıp gıngolusunu alcem bıde cıleklısını bıde meyve cayı ay gozum dondu kornfleksde alcemmyok yok muslı alcem kıskandım s enı
ayrıca kaptanda cay ıstedınulenn sacını cekerım senınde madem alıstın bıde bu yuzumu gor sacını cekerım senınn sen kaptana cay yapcen delırme benı supurgeme atlar gelırım aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?