kaptanm ayıp ettin.sen gönder ben sana yapayım getireyim çayını demek istedim sen yanlış anladın:))
bak sende ne güzel şevke gelmişsin..:))motive olmak ne güzel..umarım hep devam eder..7-8kilo vermem gerek en az benim...:)) senin hedef ne???
60 tatlım ama 58 e de ınebılırım o zman cok tatlı bısey oluyom su profıl resmımdekı gıbıama ıste uzun bı sure 70 lerde cok dolandım ama artık yolu yarıladım
sen sımdı kac sın ortalama bısey soyle bıde boyun kac benım 1.70
söylediklerinde çok haklısın cnm..şok bir şeklide zyıflamak değil zaten amacım..yavaş yavaş olsun temiz olsun..:)) ev su şişeside çok iyi fikir:))bugün 6bardak içtim bu bile mucize 8e tamamlarım onu:))
benim kilom bu sabah tartıldım 72,5 aç karna boyum da 1,68
2yıl önce58dim bende doğum ve sigaradan sonra oldum böyle işte..65 olsam bile yeter diyorum şimdilik:))
sen çıtr kaptan olmaya niyetisin anlaşılan..
bende olacağım..:)))tek başına çıtırlığı yaretmem sana :)))))))))
eski kıyafetlerimi hala saklıyorum içine girmek için..:))
vavv hadi bakalım..inş.başaracağız:))ya su fotodakının aynısıydım bacım yaa valla dal gıbıydım benımde sakladıgım kıyaletrım var hatta hıcbırını kımsey vermedım cok kıskancımdır kıyafet konusunda
hatta bu dusuk bel dızel blue jeans ım var onun ıcıne gırınce sana hava yapcemm
canımsın ya..acaip motive ediyosun valla..tmm yarın sabah veririm bilgileri sana..bnm çıkmam gerek şimdi öptüm seni...Allaha emanet ol..by
Meltemcim hoşgeldin aramıza, bende bu takımın ikinci ilknuru :))bu arada ismim meltem kızımn ismide eylül :)) çok memnun oldum size iyi geceler..yarın görüşürüz inş..byyyy
bu hafta takım 1 cımız sudem34 ve onumuzdekı hafta cuma ya kadar takım koclugu yapıcak gecen hafta ınnuk arkadasımız gıbı yıne bu hafta sudem34 kaptan kadar yetkıye sahıpdır butun takıma duyurulur
haftanın 2cısı maıbeyaz
haftanın 3cusu ınnuk
buda 1 cılık kupası sudem bu hafta bu kupa senın ıstersen profıl resmı yap butun hafta gururla takımda yıldızını parlat canımm
189. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
7 OCAK - 14 OCAK
1) 8.TAKIM (0,84%)
2) 14. TAKIM (0.56% )
3) 1. TAKIM ( 0,255% )
189. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
7 OCAK - 14 OCAK
1) kanatsız_melek( 4,31% ) - 13. TAKIM
2) sudem34( 3,25%) - 1. TAKIM
3) azra_sila( 2,52% ) - 13.TAKIM
işste budur ılk 3 deyız 1 puan farkla 2 cılıgı kacırdık
kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenlerı kınıyorumm hele alanları varya onları hıc gozum gormesın
sudemcımm bıreyseldekı basarını tebrık edıyom canımm umarım buhafta gerı almadan kılonu sabıtlersınn
o zman ınnuk kaldıgı yerden devam etsın canım maide onun sisteminı uyguluyo gercı maının olması lazım ama ıste sız 3 unuz aranızda konusun bende hastayım cok fena oksurmeye basladımm sen kıme devredersen o koc olsun bebemm hadı bakemm
ınnuk ve mai kızlar hastalığım dolayısıyle koçluğu ikinize devrediyom birbirinizin yokluğunda koçluğu devralırsınız.inuk geçen hafta çok güzel yaptı salıya kadar ben onu takip ettim hadi kızlar şimdiden başarılar
bu arada takıma yeni biri mi geldi ne oldu eylül meltemi kim ben neyi kaçırdım biri diskalifiye mi oldu?
kız ben ne anlarım koçluktan falan... tabi ki devral sen süper gidiyosun...
günaydın kızlarr
kahvaltımı yaptım o kadar sıktım güyaa yinede kalorim yükseldi artık akşama kadar dikkatli yemeliyim istediğim kiloya 45 günde ulaşmak için max 1347 kalori almam lazımmış bende 1200de tutmaya çalışıyorum yinedee gitmiyo bu kilolar yaa deliricemm ben hergün lesliylede yürüyorum 3 mil
kızlarr nerde hata yapıyorumm bilen varsa söylesin lütfennsuyuda 2 lt altına inmiyorum
çok stres yapıyorum artık
günaydın kızlarr
kahvaltımı yaptım o kadar sıktım güyaa yinede kalorim yükseldi artık akşama kadar dikkatli yemeliyim istediğim kiloya 45 günde ulaşmak için max 1347 kalori almam lazımmış bende 1200de tutmaya çalışıyorum yinedee gitmiyo bu kilolar yaa deliricemm ben hergün lesliylede yürüyorum 3 mil
kızlarr nerde hata yapıyorumm bilen varsa söylesin lütfennsuyuda 2 lt altına inmiyorum
çok stres yapıyorum artık
MRB ilknur..hoşbulduk cnm..tşk.ederim..hergece kalkıp atıştırıyordum dün epey zorladı beni..ama yemicem dedim gün boyu o kadar yemeyip herşeyi berbat edemem dedim ve yemedim kaptanım:)))
kilom 72,3 çıktı kaptan..bel çevremi hesaplayamıyorum maalesef..evde mezro yok( 1günde 250gr girmiş..bu da iyi:))) aşırı derece kıstım desemde yalan olur..demekki nasıl yiyorduysammm
afiyet olsun canımyulaf aldımmm mısır gevregı aldım sımdı bı kase yıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?