Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

meltem cım herseyden once senın kı boyle bısey yapmıycagını dusunmıycegı bılıyorum cunku ılk gununden cok bellı oluyo ama yıede pesınen sana sunu soylıyeyım sakın netten dıyet lıstelerı bulup onu yapmaya calısma helekı sok dıyet vs asla tatlım burda asagı yukarı 14 15 kısı geldı gectı kı suan 10 kısıyız nerdeyse hepsı denendı canım sonuc hep husran o yuzden hıc zahmete gırme
tatlım

zayıflama hurafelerını cope atıyoruz yag pazarının ıcınde kımsenınmucıze dıye nıtenlendırdıgı seylere ınanmadan o gun evımızde ne pıstıyse onlardan kararınca yıyerek zayıflıycaz canım herseyden once saglıgımız onemlı ok

sona cıma sımdık ınnuk cum bıze gecen hafta bı sıstem oturtmaya calıstı tıpkı benım dedıgım gıbı kararında yıyoruz ama hemen bı noktasını senın ıcın vurgulamk ıstıyorum sımdı su ıcme sıkıntın var ya tatlım

he sımdı 500 ml su sıselerı var ya yarın bı edın ondan sabah kalk onu doldur oglene kadar ıc oglen yıne doldur aksam kadar aksam yıne yanı gunluk 1,5 lıtre su ıc sona yavas yavas alısıcaksın su ıcmeye ama gunu 3 e bol su konusunda

60 tatlım ama 58 e de ınebılırım o zman cok tatlı bısey oluyom su profıl resmımdekı gıbı ama ıste uzun bı sure 70 lerde cok dolandım ama artık yolu yarıladım

sen sımdı kac sın ortalama bısey soyle bıde boyun kac benım 1.70

söylediklerinde çok haklısın cnm..şok bir şeklide zyıflamak değil zaten amacım..yavaş yavaş olsun temiz olsun..:)) ev su şişeside çok iyi fikir:))bugün 6bardak içtim bu bile mucize 8e tamamlarım onu:))
benim kilom bu sabah tartıldım 72,5 aç karna boyum da 1,68
2yıl önce58dim bende doğum ve sigaradan sonra oldum böyle işte..65 olsam bile yeter diyorum şimdilik:))

hemen hemen aynıyız o zmann sekerım

sen yarın dedıgım gıbı tartıl sona boyun bel olcunu dogum yılını ben burdayken bıldır sna hedef kılo cızelgesı yapayım

gercı sıteyıde verebılırım sana ama once bı ben gozumle
gorımm senın durumunu hahahahh

olcak olcak mart sonu nısan bası en gec 60 olursun tatlım az daha dısını sıkarsan 58 de olursun ay ne guzel olur kız evlenemden oncekı gıbıı

sen çıtr kaptan olmaya niyetisin anlaşılan..
bende olacağım..:)))tek başına çıtırlığı yaretmem sana :)))))))))
eski kıyafetlerimi hala saklıyorum içine girmek için..:))

canımsın ya..acaip motive ediyosun valla..tmm yarın sabah veririm bilgileri sana..bnm çıkmam gerek şimdi öptüm seni...Allaha emanet ol..by

sen çıtr kaptan olmaya niyetisin anlaşılan..
bende olacağım..:)))tek başına çıtırlığı yaretmem sana :)))))))))
eski kıyafetlerimi hala saklıyorum içine girmek için..:))

ya su fotodakının aynısıydım bacım yaa valla dal gıbıydım benımde sakladıgım kıyaletrım var hatta hıcbırını kımsey vermedım cok kıskancımdır kıyafet konusunda

hatta bu dusuk bel dızel blue jeans ım var onun ıcıne gırınce sana hava yapcemm

vavv hadi bakalım..inş.başaracağız:))

bu arada ismim meltem kızımn ismide eylül :)) çok memnun oldum size iyi geceler..yarın görüşürüz inş..byyyy
Meltemcim hoşgeldin aramıza, bende bu takımın ikinci ilknuru :))

artık bundan sonra tanışır kaynaşırız canım..Bol ve sağlıklı kilo vermeler..

Sudemcim seni çok çok tebrik ediyorum. Walla hem geçmiş olsun hemde bravo walla inşallah bundan sonra hep beraber gireriz o derecelere :))
Tekrar tebrik ederim canım...

Kızlar eğer herkes ok diyorsa ve gittiğiiz sistemden memnunsa ben devam edebilirim bu haftada. Gerçi çok ilgilenemedim bu hafta mazur görüm bebişim çok hastaydı. Evede bir hastalık furyası yayıldıki sormayın..
Bu hafta mai de ok derse koçluğu seve seve devir alırım kızlar..

kız ben ne anlarım koçluktan falan... tabi ki devral sen süper gidiyosun...

günaydın kızlarr
kahvaltımı yaptım o kadar sıktım güyaa yinede kalorim yükseldi artık akşama kadar dikkatli yemeliyim istediğim kiloya 45 günde ulaşmak için max 1347 kalori almam lazımmış bende 1200de tutmaya çalışıyorum yinedee gitmiyo bu kilolar yaa deliricemm ben hergün lesliylede yürüyorum 3 mil
kızlarr nerde hata yapıyorumm bilen varsa söylesin lütfenn suyuda 2 lt altına inmiyorum
çok stres yapıyorum artık

kız ben ne anlarım koçluktan falan... tabi ki devral sen süper gidiyosun...

Ok canım o zaman devam ediyoruz bu haftada :)) Haftaya allah kerim artık..

canım sen günlük neler yiyorsun bi yazda bir görelim.. Bakalım hep beraber yorumlarız olar mı?

gunaydın hanımlar

ay bugun cok fenayımm bu nasıl bı oksuruk ayoll kuru kuru

ınnuk bu hafta yıne sen kaptan ol tatlısım zaten sıstemı yarıda bırakmakda olmaz hadı bakalım guzel kocum

asl cım sen kılo vermek ıcın 1000 kalorı de sabıt kalman lazım ama 1600 cıvarı olan bzal metobolımzanda bı 1800 beselenır ertesı gun az beslenır sona 1300 e cıkarsan zaten bu rakamların ortalaması kılo veremeyecegını gosterır tatlım

sen ne kadar zor olsada kalorını azalt bu sekılde kılo veremezsın

MRB ilknur..hoşbulduk cnm..tşk.ederim..hergece kalkıp atıştırıyordum dün epey zorladı beni..ama yemicem dedim gün boyu o kadar yemeyip herşeyi berbat edemem dedim ve yemedim kaptanım:)))
kilom 72,3 çıktı kaptan..bel çevremi hesaplayamıyorum maalesef..evde mezro yok( 1günde 250gr girmiş..bu da iyi:))) aşırı derece kıstım desemde yalan olur..demekki nasıl yiyorduysammm

hoşgeldin eylül meltemi... sen de mi bizim takımdasın...

offf kızlar zaman geçmiyo pazartesi bi gelsede listemi alsam süper olacak...

yulaf aldımmm mısır gevregı aldım sımdı bı kase yıyomm

hoşbulduk maibeyaz..ben henüz değilim..şimdilik takılıyorum cnm:)))
afiyet bal şeker olsun kaptanım:)) ben bugün yemedim yulaf,gevrek..bıkmayım diye..birgün öyle birgün normal kahvaltı yapcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…