asl cım sen kılo vermek ıcın 1000 kalorı de sabıt kalman lazım ama 1600 cıvarı olan bzal metobolımzanda bı 1800 beselenır ertesı gun az beslenır sona 1300 e cıkarsan zaten bu rakamların ortalaması kılo veremeyecegını gosterır tatlım
sen ne kadar zor olsada kalorını azalt bu sekılde kılo veremezsın
afiyet olsun canım
hoşbulduk maibeyaz..ben henüz değilim..şimdilik takılıyorum cnm:)))
afiyet bal şeker olsun kaptanım:)) ben bugün yemedim yulaf,gevrek..bıkmayım diye..birgün öyle birgün normal kahvaltı yapcam:))
kaptanım...1200 kalorinin altı şok diyet diye biliyorum ben geçmişte çok şok diyet yaptığım için korkuyom açıkçası meselaa geçen hafta baktım baze 1500 bazen 1300 bazende 800 civarı almışım ortalama 900 diyo ben yinede .....100 gr kaldım dahamı azalt diyon yani
Ok canım o zaman devam ediyoruz bu haftada :)) Haftaya allah kerim artık..
canım sen günlük neler yiyorsun bi yazda bir görelim.. Bakalım hep beraber yorumlarız olar mı?
tesekkur ederımm canımm gel beraber olsunn :26: hastayım ulen netten banada bulastırdınız
tsk ederımm hım ıyı taktık aferım sanabenım bısey yıcek halım yok dun geceden berı canım kornfleks ıstıyodu onu yedım o kadar sımdı uyuyasım var bıde terlesem oksurukde geccseee ıylesem yaff
innukcumm.. bugün biraz fazla oldu kahvaltım ama bütün ev halkı evdeydi onlara ıspanaklı börek yaptım kendim ise azcık içinden ayırıp üstüne yumurta kırdım ıspanaklı yumurta yani( böreğin tadına bile bakmadım nasıl bi iradeyse bende şaştım kendime )ve çok az yağlı işte sabah menüm
[1] Ekmek (çok tahıllı) 3 DİLİM 195
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Ispanak (yumurtalı) 1 PORSİYON 206
Toplam : 566 kal.
akşama kadar meyve ve kalorisi düşük şeyler yiycem fırında kızartmadan yaptığım karnıyarık 1 bar.ayran ekmeksiz düşünüyorum toplamda 1000 kaloriyi geçmiycem yani benim haftasonları 1 öğünüm kayıyo geç kalkıyo çocuklar çünki
saolasın canım iyileşmeye çalışıyorum.inşallah her hafta derece bizden çıkar açılışı sen yaptın geçen hafta bu hafta da ben bakalım haftaya kım derece yapcek?Meltemcim hoşgeldin aramıza, bende bu takımın ikinci ilknuru :))
artık bundan sonra tanışır kaynaşırız canım..Bol ve sağlıklı kilo vermeler..
Sudemcim seni çok çok tebrik ediyorum. Walla hem geçmiş olsun hemde bravo walla inşallah bundan sonra hep beraber gireriz o derecelere :))
Tekrar tebrik ederim canım...
Kızlar eğer herkes ok diyorsa ve gittiğiiz sistemden memnunsa ben devam edebilirim bu haftada. Gerçi çok ilgilenemedim bu hafta mazur görüm bebişim çok hastaydı. Evede bir hastalık furyası yayıldıki sormayın..
Bu hafta mai de ok derse koçluğu seve seve devir alırım kızlar..
aslım sen en iyisi hasta ol ter at:2::2::2::2:günaydın kızlarr
kahvaltımı yaptım o kadar sıktım güyaa yinede kalorim yükseldi artık akşama kadar dikkatli yemeliyim istediğim kiloya 45 günde ulaşmak için max 1347 kalori almam lazımmış bende 1200de tutmaya çalışıyorum yinedee gitmiyo bu kilolar yaa deliricemm ben hergün lesliylede yürüyorum 3 mil
kızlarr nerde hata yapıyorumm bilen varsa söylesin lütfennsuyuda 2 lt altına inmiyorum
çok stres yapıyorum artık
desene bu hafta dereceye sen gircen bi 2.5 da senden gidertesekkur ederımm canımm gel beraber olsunn :26: hastayım ulen netten banada bulastırdınız
tsk ederımm hım ıyı taktık aferım sanabenım bısey yıcek halım yok dun geceden berı canım kornfleks ıstıyodu onu yedım o kadar sımdı uyuyasım var bıde terlesem oksurukde geccseee ıylesem yaff
saolasın canım iyileşmeye çalışıyorum.inşallah her hafta derece bizden çıkar açılışı sen yaptın geçen hafta bu hafta da ben bakalım haftaya kım derece yapcek?
Şimdiden hayırlı olsun koç
aslım sen en iyisi hasta ol ter at:2::2::2::2:
desene bu hafta dereceye sen gircen bi 2.5 da senden gider
geçmiş olsunnnn kaptanımmmmmmm ooooo hiç bişide yememişsinnn sen haftaya kesin mezun olcan demiikızalr ıyıcene hasatlıgım beterlestııı dıyet mıyet su bu yok ılac alıyorum dıye abur cubur yedımm hepp reglıde olucam 2 3gun ıcınde atlıya karsı koyamıyorumm
[1] Patates Cipsi 50 gr 284
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113
[4] Tartini Frambuazlı Turta 40 GRAM 170.4
[5] Tartini Frambuazlı Turta 20 GRAM 85.2
[6] Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası 1 PORSİYON 46
[7] Peynirli Makarna 1 PORSİYON 354
[8] Cornflakes 20 GRAM 77.2
[9] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65
[10] Kornfleks 40 GRAM 153.2
[11] Yulaf 20 GRAM 72.8
Toplam : 1470.8 kal.
geçmiş olsunnnn kaptanımmmmmmm ooooo hiç bişide yememişsinnn sen haftaya kesin mezun olcan demiibide bana laf söylerrr
merhabalarrrr,
eğitim bitti, henüz dönmedim yarın dönüyorum
nasılsınız bakalımmm ben çok iyiyim hergün 1 saat spor salonunda spor yaptım , sağlıklı beslendim bakalım pazartesi tartılıcam ne olmuş bitmiş görücem
sizlerin nasıl gidiyor
kaptanım senin iyi gitmiyor galibaaaa
hehehhehehulen ben hastayım ve oyle senın gıbı kocısıme ınat yemıyom hastayım bugun vucud dırencım artsın dıye yedımm
hem bazal metobolızma hızıma gore hala kalorı eksıgım varr naberrr cıccımm
hoşgeldin canımmmmmerhabalarrrr,
eğitim bitti, henüz dönmedim yarın dönüyorum
nasılsınız bakalımmm ben çok iyiyim hergün 1 saat spor salonunda spor yaptım , sağlıklı beslendim bakalım pazartesi tartılıcam ne olmuş bitmiş görücem
sizlerin nasıl gidiyor
kaptanım senin iyi gitmiyor galibaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?