Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[1] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65
[2] Kornfleks 40 GRAM 153.2
[3] Yulaf 20 GRAM 72.8
Toplam : 291 kal.

kaptanım...1200 kalorinin altı şok diyet diye biliyorum ben geçmişte çok şok diyet yaptığım için korkuyom açıkçası meselaa geçen hafta baktım baze 1500 bazen 1300 bazende 800 civarı almışım ortalama 900 diyo ben yinede .....100 gr kaldım dahamı azalt diyon yani

afiyet olsun canım

tesekkur ederımm canımm gel beraber olsunn :26: hastayım ulen netten banada bulastırdınız

hoşbulduk maibeyaz..ben henüz değilim..şimdilik takılıyorum cnm:)))
afiyet bal şeker olsun kaptanım:)) ben bugün yemedim yulaf,gevrek..bıkmayım diye..birgün öyle birgün normal kahvaltı yapcam:))

tsk ederımm hım ıyı taktık aferım sana benım bısey yıcek halım yok dun geceden berı canım kornfleks ıstıyodu onu yedım o kadar sımdı uyuyasım var bıde terlesem oksurukde geccseee ıylesem yaff

yok canım 700 800 altı sok dıyet ama sok dıyet dedıgımız bay baya ac gezmek yada tek tıp yemek yemekk yedıklerını sen buraya bı yaz ınnukla bı bakalım ama atlama lokma lokma yaz tatlımm

çok geçmiş olsun ya ...lütfen dikkat et kendine..geleyim sana bir çorba yapam istersen:))))

Ok canım o zaman devam ediyoruz bu haftada :)) Haftaya allah kerim artık..

canım sen günlük neler yiyorsun bi yazda bir görelim.. Bakalım hep beraber yorumlarız olar mı?

innukcumm.. bugün biraz fazla oldu kahvaltım ama bütün ev halkı evdeydi onlara ıspanaklı börek yaptım kendim ise azcık içinden ayırıp üstüne yumurta kırdım ıspanaklı yumurta yani( böreğin tadına bile bakmadım nasıl bi iradeyse bende şaştım kendime )ve çok az yağlı işte sabah menüm
[1] Ekmek (çok tahıllı) 3 DİLİM 195
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75

[6] Ispanak (yumurtalı) 1 PORSİYON 206
Toplam : 566 kal.
akşama kadar meyve ve kalorisi düşük şeyler yiycem fırında kızartmadan yaptığım karnıyarık 1 bar.ayran ekmeksiz düşünüyorum toplamda 1000 kaloriyi geçmiycem yani benim haftasonları 1 öğünüm kayıyo geç kalkıyo çocuklar çünki

Son düzenleme:

oyy kıyamam sana...
sana mis gibi grip çorbası yaptım.... msn i aç da gönderem...
virüs gittiğine göre çorbada gider herhalde..

Bence gayet sağlıklı güzel gidiyor... ama tüm hafta aynı istikrarda gitmek lazım ki kilo verebilelim..
Mesela ben dün akşam bir abartmışım make saçımı çekecek ama napiimm itiraf etmem lazım 2180 kal ile kapattım günün yuhhh dedim kendime yani bir gün 1000 kal aşmasam bile telafi edemeyeceğim bir halt etmişim yediklerimde de görünürde birşey yok gibi görünüyor ama işte insan yazmadan bilemiyor..
Aslıcım sana birde şunu tavsiye edicem normalde geçen hatfa günlük 1000 kal.üzeri günlerine bak b ne kadar almışsın. Örn. 1500 mü alıyorsun ortalama.. hergün 50 kal düşür bak listene bugün şunu yemesem çok şey değişmez de ve onu çıkar listeden bu hafta bunu dene haftanın sonunda 1250 alıyor olacaksın önümüzdeki haftada aynı yöntemi kullanırsan 1000 kal düşmüş olursun bu arada hatfalık 1 kilo vermezsen bile 300-500 gr verirsin en azından :)

saolasın canım iyileşmeye çalışıyorum.inşallah her hafta derece bizden çıkar açılışı sen yaptın geçen hafta bu hafta da ben bakalım haftaya kım derece yapcek?
Şimdiden hayırlı olsun koç

aslım sen en iyisi hasta ol ter at:2::2::2::2:

desene bu hafta dereceye sen gircen bi 2.5 da senden gider

heee bu hafta ben olcem ondan dun hasta olım dıye ayazda durdumm hahahahhhh yok nen su oksurukten kurtulsam ay ne guzel olcekkk

can sıkıntısıyla kendimi yemeğe verdim bir sürü petübör bisküvi yedim sabahtan beri...

kızalr ıyıcene hasatlıgım beterlestııı dıyet mıyet su bu yok ılac alıyorum dıye abur cubur yedımm hepp reglıde olucam 2 3gun ıcınde atlıya karsı koyamıyorumm

[1] Patates Cipsi 50 gr 284
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113
[4] Tartini Frambuazlı Turta 40 GRAM 170.4
[5] Tartini Frambuazlı Turta 20 GRAM 85.2
[6] Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası 1 PORSİYON 46
[7] Peynirli Makarna 1 PORSİYON 354
[8] Cornflakes 20 GRAM 77.2
[9] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65
[10] Kornfleks 40 GRAM 153.2
[11] Yulaf 20 GRAM 72.8
Toplam : 1470.8 kal.

geçmiş olsunnnn kaptanımmmmmmm ooooo hiç bişide yememişsinnn sen haftaya kesin mezun olcan demii bide bana laf söylerrr

geçmiş olsunnnn kaptanımmmmmmm ooooo hiç bişide yememişsinnn sen haftaya kesin mezun olcan demii bide bana laf söylerrr

ulen ben hastayım ve oyle senın gıbı kocısıme ınat yemıyom hastayım bugun vucud dırencım artsın dıye yedımm

hem bazal metobolızma hızıma gore hala kalorı eksıgım varr naberrr cıccımm

merhabalarrrr,
eğitim bitti, henüz dönmedim yarın dönüyorum
nasılsınız bakalımmm ben çok iyiyim hergün 1 saat spor salonunda spor yaptım , sağlıklı beslendim bakalım pazartesi tartılıcam ne olmuş bitmiş görücem
sizlerin nasıl gidiyor
kaptanım senin iyi gitmiyor galibaaaa

doktorrrr haastayım ulennnnn oksurmekden elmı ayagım tıtrıyoo bu halde dıyetmı yapımm heee acıyın banaaa yaff

hemen de bahane buluyorsun,öksürüüyorsan gel bana iyi ediyim seniiii
sigara içiyor musun yoksa bırakmıştın en son

hehehheheh bende hastaydım bi kere hemde ruhssal çökünkü naberrrr ama şükür düzeldimmmm bende kalori hesaplicam artık bende
hoşgeldin canımmmm ohhh ne güzelll canımmm sporda saglıklı beslenmende süper olmuş

slm kızlar nabersiniz ben iyi sayılırım kahvaltıda tadına bakmadığım ıspanaklı börek artınca ikindi dayanamadım ve yedim sadece 1 dilim ama onun haricinde kaçamak ypmadım gibi bişey bide 4 adet peynirli çubuk kreker yedim o kadar şimdi yeşil çayımı içiyorum bi bakıyım dedim
topikk bayağı kalabalıkmış içim açıldııı
nasılsınız kızlar ilknur... cumbo.. kaptann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…