Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın, pazartesi görüşürüz , hepinizi öptümmm

hemen de bahane buluyorsun,öksürüüyorsan gel bana iyi ediyim seniiii
sigara içiyor musun yoksa bırakmıştın en son

yok canım yaa gunde 1 tane ıcıyodum ama bugun hıc ıcmedım zaten ıcmem hemen tıkanıyorum

gelım bacımıyı et benıı

kaçamak sayılmaz canımm afiyet olsunnnn iyiyim canım kaptanımda laf sokamasa süperimm benim gibi çıtıra şişko diyo bide

can sıkıntısından kendimi karbonhidrata verdim...
valla dankek varmış attım mideme... :103:

ayy aman dikkat et canım...
abarttık bu gün gerçekten hadi gidip yatalım daha fazla kalori almadan...

günaydın k.k nün çıtır adayları ben hariç
kral gibi bi kahvaltı yaptım offfff offff nolacak benim halim haftasonu ben deliriyorum yaaa çokta pişmannn oluyorum sonra kalorilerilerine bile bakamadım ama sanırım 500ü geçti
2 tost bir ısırık poğça
bol söğüş
5 6 zeytin
1 sucuklu yumurta ama yağsızdı
birazcık çilek reçeli
şekersiz çay
önden form çayı
kralıda geçmişim yaaaa artık akşama kadar başka karbon. yememeliyim inş. dayanırım

kız 2 tost mu yedın ooo sen daha zayıflıcam dıye bekle 1 tane yeseydın ya aynı tat sonucda yaw asl senınle yarından ıtıbaren kahvaltı anında yada oncesınde bı goruselım bak bende 1 sımıt yedım yanında peynır ama kızarmıs ekmek ustelık cavdar ekmegı vardı ellemedım bılee

dıkkat et kuzum bu hafta yemek oncesı goruselım senınle ıs ısten gectıkden sona sonuc husran oluyo

make kalori spetinde geçmiş günleri nasıl kaydetcez bi bilgin varmııı
ben annemde yedklerimi yazdım ama nasıl geçmişi düzenlycem blmiyorum

kaptan sorma nolacak benim bu halim aranızda belkide enfazla( psikolojik sorun halinde zayıflamak isteyen benim herhalde nasıl bi cümleyse buda)
simit alıcaktım kalorisi fazla diye almadım ama sofraya oturunca tüm ev halkıyla nasıl yedimi anlamadan 2 tost bitti
ben kahvaltımı 08.00 gibi yapıyorum canım amaherhafta söz verdiğim gibi bu haftada çok dikkat edicem sömestra kadar enaz3 kilo verricem ahandaa buraya yazıyommmmm veremesem tüüüüüüh bana emii eşime karnıbahar brokoli ısmarladım öğlen et akşama sebze ekmek filan yok bakalım günlük 2 de meyve

canım sanırım diyette ekmekçok önemli... diyetisyen kontrolünde zayıflayanlara bakıyorum da günlük 5 dilim ekmek hakları var genelde.. çavdar, tam tahıllı ya da kepek ekmeği a...l her öğün 1 tane ye olmazsa...biz az yediğimiz için kaçamağa yöneliyoruz...sendin sanırım diyetisyene gidipte listeye uymayan... bir de o listeyi dene istersen... ben diyetisyene gidip te zayıflayamayan görmedim hiç.. nasipse ben de gidicem tek başıma halledemicem anladım artık...

canım ben 2 ay gittim bayramdan önceydi 6 kilo verdim sonra biara bıraktım tekrar başladım başkasına devlethastenesinde bu sefer oda yine baştan başlattıki kalorisi 1800 olan diyet verdi benim bünyem bu diyete alışkın olunca veremedim çünki çok bana göre söyledimde ama yok 1 ay deniycez dedi bende 1 ayım boşa gitmesin dedim güya başkalarının tecrübesinden faydalanayım dedim yine olmadı
cuma günü kontrolüm var bakalım veremediğimi görünce nasıl bi diyet daha verecek dediğin gibi ekmek çok günde nerdeyse 9 dilim ben bunu yemedim yiyemedim haftasonları yiyorum ama hafta içi bana çok geliyo 9 dil.ekmek ben ekmek seven biri değilim aramam aslında benim derdim tatlı ve çikolatayla bide balllllartık 1 hafta daha almadan atlatırsam kontrolüm cuma günü:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…