hemen de bahane buluyorsun,öksürüüyorsan gel bana iyi ediyim seniiii
sigara içiyor musun yoksa bırakmıştın en son
kaçamak sayılmaz canımm afiyet olsunnnn iyiyim canım kaptanımda laf sokamasa süperimm benim gibi çıtıra şişko diyo bideslm kızlar nabersiniz ben iyi sayılırım kahvaltıda tadına bakmadığım ıspanaklı börek artınca ikindi dayanamadım ve yedim sadece 1 dilim ama onun haricinde kaçamak ypmadım gibi bişey bide 4 adet peynirli çubuk kreker yedim o kadar şimdi yeşil çayımı içiyorum bi bakıyım dedim
topikk bayağı kalabalıkmış içim açıldııı
nasılsınız kızlar ilknur... cumbo.. kaptann..
kaçamak sayılmaz canımm afiyet olsunnnn iyiyim canım kaptanımda laf sokamasa süperimm benim gibi çıtıra şişko diyo bide
konusma nen mecalım yok cemkıremıcem sımdı sana bırıktırelım ben ıyı olunca bol bol cemkırırım sanaa
güle güle canım k.i.b görüşürüz :79::79::79:canlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın, pazartesi görüşürüz , hepinizi öptümmm
:111:gözüm döniiiii
:125:
ohhhh miisss gibiydiiii
can sıkıntısından kendimi karbonhidrata verdim...
valla dankek varmış attım mideme... :103:
ayy aman dikkat et canım...
abarttık bu gün gerçekten hadi gidip yatalım daha fazla kalori almadan...
günaydın k.k nün çıtır adayları ben hariç
kral gibi bi kahvaltı yaptım offfff offff nolacak benim halim haftasonu ben deliriyorum yaaa çokta pişmannn oluyorum sonra kalorilerilerine bile bakamadım ama sanırım 500ü geçti
2 tost bir ısırık poğça
bol söğüş
5 6 zeytin
1 sucuklu yumurta ama yağsızdı
birazcık çilek reçeli
şekersiz çay
önden form çayı
kralıda geçmişim yaaaa artık akşama kadar başka karbon. yememeliyim inş. dayanırım
herkese günaydınnn
kız 2 tost mu yedın ooo sen daha zayıflıcam dıye bekle 1 tane yeseydın ya aynı tat sonucda yaw asl senınle yarından ıtıbaren kahvaltı anında yada oncesınde bı goruselım bak bende 1 sımıt yedım yanında peynır ama kızarmıs ekmek ustelık cavdar ekmegı vardı ellemedım bılee
dıkkat et kuzum bu hafta yemek oncesı goruselım senınle ıs ısten gectıkden sona sonuc husran oluyo
canım sanırım diyette ekmekçok önemli... diyetisyen kontrolünde zayıflayanlara bakıyorum da günlük 5 dilim ekmek hakları var genelde.. çavdar, tam tahıllı ya da kepek ekmeği a...l her öğün 1 tane ye olmazsa...biz az yediğimiz için kaçamağa yöneliyoruz...sendin sanırım diyetisyene gidipte listeye uymayan... bir de o listeyi dene istersen... ben diyetisyene gidip te zayıflayamayan görmedim hiç.. nasipse ben de gidicem tek başıma halledemicem anladım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?