Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

işte akşam yemeğim patates olmasaydı güzel olacaktıda fırında çok az yağlı yaptım 1 tane alınca dayanmadım 1] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[2] Knorr Çabuk Çorba (Ezogelin) 1 ADET 75
[3] Mevsim Salata 45
[4] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
Toplam : 530 kal.
nasıl kızlar yinemi çok bilemedim

Son düzenleme:

[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Salep 80 GRAM 72
[3] Kırmızı turp 100 GRAM 22
[4] Makarna (haşlanmış) 80 GRAM 110.4
[5] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1 1 porsiyon 76
[6] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[7] Keçi Peyniri 50 GRAM 98.5
[8] Simit 1 ADET 275
Toplam : 703.9 kal.

cok mu azmı olduguna benım butun gun yedıklerıme bakarak senın 1 ogununle karsılastırabılırsın canım ve suan o kadar tokum kı 2 gun yemek yemesem acıkmam makarna yedım dusun ama kesınlıkle soslamadan aldım tabagıma sabah sımıt yedıgım ıcın 3 4 dılım ekemege tekabul ettıgınden aksam ve oglen ekmek yemedımm

turp var mesela zeytın yagı ıle sahane olur rendeledıkden sona ama soydum mıs gıbı elımde yedımm ne dıım canım sımdı ben sana sabah 3 dılım ekmek yedın tost var eee olmamıs

[1] Kırmızı Mercimek Çorbası 0.5 PORSİYON 91.5
[2] Tavuk 100 GRAM 215
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 1 ADET 193
[6] Sütlaç 1 ADET 334
[7] Yürümek (Asfalt) 5 dak 27
[8] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[9] Yumurta Sarısı 0.5 ADET 32.5
[10] Yumurta Beyazı 0.5 ADET 7.5
[11] Sosis 10 GRAM 32.2
[12] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30

Toplam : 1078.7 kal.

hava çok soğuk olduğu için yürüyüş yapamadım ondan böylee fazla oldu ama daha birşey yemiycem 78 ide mekikle yok etcem ve 1000 olmuş olacak :)

hafta sonu yedklerimi yazdım.. geçmişe kaydedemesemde hesapladm
cuma => 532 kalori
cumartesi => 843 kalori

kaptanım canım benim sende çok az yiyosun ama sağlık için iyid eğil biliyosun diyetisyen bana 1800 kalorilik liste verdi ve sıkı sıkı tembihledi az yada çok yemiyceksin diye bende şaşırdım valla cuma randevum var bakalım ne diycek dediği kadar yemediğim halde kilo veremedim bide yeseydimm
merak ediyom gerçekten ne diyeceğini:26::26:

canımcım sen benım demek ıstedıgımı anlamadın yanı 1 ogunde tukettıgın kalorı cok fazla 1800 kalorılık dıyet bılemıyorum sen bı kontrolle gıt sonası bence 1500 duser bu lıste bence

[1] Bolulu Hasan Usta Sakızlı Muhallebi 1 100 gr 174
[2] Peynirli Pide 0.5 ADET 200
[3] Portakal 1 ADET 50
[4] Salep 80 GRAM 72
[5] Kırmızı turp 100 GRAM 22
[6] Makarna (haşlanmış) 80 GRAM 110.4
[7] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1 1 porsiyon 76
[8] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[9] Keçi Peyniri 50 GRAM 98.5
[10] Simit 1 ADET 275
Toplam : 1077.9 kal.

tatlım tuzlum corbam makarnam proteınım sebzem yanı asagı yukarrı hersey var asl cım ama ben hala 1077 kalorıdeyım yanı demekk ıstedıgım su tostta eklenebılır ekmekde eklenebılrı bu yedıklerıme ama dengelı 1 en fazla 2 olur 3 asla olmaz anlatabılıyomuyum canım

Yaw kızlar nerdesiniz yawww

hani akşam muhabbetinde kimsecikler yok..
kırk yılda bir akşam girebildim onda da kimse yok....

Hoş geldiniz kızlar bakındım bakındım kimseyi göremedim gidiyordum bende mutfağa doğruu..
karnım çok aççç ama bugün 1300 kalori olmuş yediklerim daha yememem lazımmm

Hoş geldiniz kızlar bakındım bakındım kimseyi göremedim gidiyordum bende mutfağa doğruu..

aman kuzumm tut kendını belkı bı mandalın yesen ıyı olur he ne dersın

aman kuzumm tut kendını belkı bı mandalın yesen ıyı olur he ne dersın

pc yı yenıden baslatıcem cok yavas boyle hemen gelıyom

geldım nen ınnuk bugun ogun oncesı yesıl cay ıcmeye basladım sonunda gıngolu yesıl cayımı aldım

geldım nen ınnuk bugun ogun oncesı yesıl cay ıcmeye basladım sonunda gıngolu yesıl cayımı aldım
afiyet olsun canım bende şimdi gidip su içtim 1 fincanda beşi 1 yerde çay yaptım onu içicem şimdi yememem lazım make..
kalori sepeti sitesinde haftalık rapora baktımda ben hep 1300 civarı yiyorum günlük hedefim 1005. ama rada bşr 800 birde 2000 üzeri var.. acil düzene koymam lazım :26::26:

bende 2 gun abartım hasta oldum dıye oy bıde reglı haftamdayım hemen su dakkadan ıtıbaren duzene gırıyom ay ama yınede ıncelme var bu hafta yemeklerden once yesıl cay ıcıcem bıde su 2 gundur suda ıcemıyom ıcım usuyo dıye yarın toparlarım

yeme tatlım sende ne kadar guz olsada zayıflayana kadar ırademızle dımdık durcaz ayakda

Bizim ufaklık hasta olunca sporada gidemedim bu hafta. Ne kadar çok etkisi olduğunu gördüm geçen hafta 2 kilo birden verdim. Ama bu hafta yine gramlara döndüm. Ufaklık biraz toparlasın devam spora..

Bizim ufaklık hasta olunca sporada gidemedim bu hafta. Ne kadar çok etkisi olduğunu gördüm geçen hafta 2 kilo birden verdim. Ama bu hafta yine gramlara döndüm. Ufaklık biraz toparlasın devam spora..
canım benım ayy cok gecmıs olsun hala toparlanamadımı kıyamam ay koc ınsan olarak bız kaldıramıyoz kıyamam o nasıl dayanıyoo

evet bende 2 gundr spor yapamıyom canım ınan hem hantallastım hemde belım agrıyo sankı yarın tam gaz devam bacım sende 1 saat gıremesen yarım satat yap bacısı

valla zavallı yavrum bir haftadır çekiyor teyzesi iğne ilaç ancak bugün biraz kendine gelebildi. Birde ben bulaştırdım ona hastalığı. ortalık virüs kol geziyor dikkat etmek lazım güzelim..
kız benimde belim sırtım çok ağrıyordu spor yapmaya başlayınca geçtiydi sanki.. ama işte ben kalınca en az 1 saat kalıyorum iyide oluyor eve servisle dönüyorum saati ayarlayıp. Bu hafta hiç olmazsa 2 gün falan kalıyım kar kardır sonuçta..
Birde güzel haber evlenmeden önce aldığım bir kotum vardı dandirik bir kot ama 2-3 ay önce denemiştim içine giremiyordum. bugün elime geçti bi giydim annaaa tam oldu. üstten biraz göbecik pörtledi ama yinede eskiden yukarı çekemiyordum bayaa fark etmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…