valla zavallı yavrum bir haftadır çekiyor teyzesi iğne ilaç ancak bugün biraz kendine gelebildi. Birde ben bulaştırdım ona hastalığı. ortalık virüs kol geziyor dikkat etmek lazım güzelim..
kız benimde belim sırtım çok ağrıyordu spor yapmaya başlayınca geçtiydi sanki.. ama işte ben kalınca en az 1 saat kalıyorum iyide oluyor eve servisle dönüyorum saati ayarlayıp. Bu hafta hiç olmazsa 2 gün falan kalıyım kar kardır sonuçta..
Birde güzel haber evlenmeden önce aldığım bir kotum vardı dandirik bir kot ama 2-3 ay önce denemiştim içine giremiyordum. bugün elime geçti bi giydim annaaa tam oldu. üstten biraz göbecik pörtledi ama yinede eskiden yukarı çekemiyordum bayaa fark etmiş..
canım ben 2 ay gittim bayramdan önceydi 6 kilo verdim sonra biara bıraktım tekrar başladım başkasına devlethastenesinde bu sefer oda yine baştan başlattıki kalorisi 1800 olan diyet verdi benim bünyem bu diyete alışkın olunca veremedim çünki çok bana göre söyledimde ama yok 1 ay deniycez dedi bende 1 ayım boşa gitmesin dedim güya başkalarının tecrübesinden faydalanayım dedim yine olmadı
cuma günü kontrolüm var bakalım veremediğimi görünce nasıl bi diyet daha verecek dediğin gibi ekmek çok günde nerdeyse 9 dilim ben bunu yemedim yiyemedim haftasonları yiyorum ama hafta içi bana çok geliyo 9 dil.ekmek ben ekmek seven biri değilim aramam aslında benim derdim tatlı ve çikolatayla bide balllllartık 1 hafta daha almadan atlatırsam kontrolüm cuma günü:26::26:
işte akşam yemeğim patates olmasaydı güzel olacaktıda fırında çok az yağlı yaptım 1 tane alınca dayanmadım 1] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[2] Knorr Çabuk Çorba (Ezogelin) 1 ADET 75
[3] Mevsim Salata 45
[4] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
Toplam : 530 kal.
nasıl kızlar yinemi çok bilemedim
valla zavallı yavrum bir haftadır çekiyor teyzesi iğne ilaç ancak bugün biraz kendine gelebildi. Birde ben bulaştırdım ona hastalığı. ortalık virüs kol geziyor dikkat etmek lazım güzelim..
kız benimde belim sırtım çok ağrıyordu spor yapmaya başlayınca geçtiydi sanki.. ama işte ben kalınca en az 1 saat kalıyorum iyide oluyor eve servisle dönüyorum saati ayarlayıp. Bu hafta hiç olmazsa 2 gün falan kalıyım kar kardır sonuçta..
Birde güzel haber evlenmeden önce aldığım bir kotum vardı dandirik bir kot ama 2-3 ay önce denemiştim içine giremiyordum. bugün elime geçti bi giydim annaaa tam oldu. üstten biraz göbecik pörtledi ama yinede eskiden yukarı çekemiyordum bayaa fark etmiş..
eee super buuu bak bı kac gun sen evde fılan gıybu kotu nasıl motıve olcen bende 2 haftadır sıyah kotumu gıyıyomm 38 bedennn sımıtler cıksada her gıyısımde dahda zayıf olmak ıstıyom sen evde gıy hele hafta sonları o sıktık ca yemekde yemıyoınsan
Maicim çok saol inşallah atlatır kısa zamanda dün biraz iyi gibiydi. bugün biraz daha toparlamasını umuyorum :))canım benim yaa geçmiş olsun kuzuya...inşallah sağ salim kavuşur sağlığına... hastayken öylece baygın yatıyolarya inan ki kalksalarda yaramazlık yapsalar diye gözlerine bakıyorum...
seni de tebrik ediyorum canım kot pantolonuna girebildiğin için... benim de bi abiyem var ben de eşim gitmeden ona girebiliyordum ama dün denedim olmadı.. 1 ayda yine başladığım yere döndüm...
ama ben sağlıksız vermiştim... hep aç kaldım ne protein ne başka bişey hiç dikkat etmedim ondan oldu...
bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorummm :)
ve takımn yne dereceye grmesini istiyorumm :))
inşallah böyle gdersek olckkk :)
ılacımı ıcmeye mutfaga gıttım bıseyler atıstırayım dedım dedım ve orda kaldım yaz gelıyoo dedım badyler gıyılcek mayo bıkını sezonu bı yazıda saklanarak yada saklayarak gobecıgımı gecmez dedım 1 bardak su ıctım ve yatagıma gırıp sıze bakayım dedım burdasınız ve evet bu hafta 68 benı bekle dedımm
günaydın k.knün güzel bayanları hemen hava raporu veriyim çok kapalı benimde içim kapandı valla
nasılsınız bakıyım ben bugün bazı kararlar alarak başladım güne bakalım hayırlısı kahvaltımı yaptım öğlen ve akşamıda hesaplattım
makecimmm şimdi söyle bakıyım hangilerini çıkarıyım innukcummm sanada soruyorum bu arada oğluşuna geçmiş olsun canım havalar çok fena bi sıcak bi soğuk bide yağmur kar yok bizim burda sizde nasıl bilmem etraf mikrop kaynıyo
buda akşam:
[1] Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası 1 PORSİYON 46
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[4] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 2 ADET 140
öğlen:
[5] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[6] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[7] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[8] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
ara:
[9] Portakal 1 ADET 50
kahvaltım:
[10] Sucuklu Yumurta 0.2 PORSİYON 68
[11] Mevsim Salata 0.5 POR.(150GR.) 22.5
[12] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[13] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
Toplam : 952 kal.kaynıyo
kopyalayınca kahvaltı alta geldi yorumlarınızı bekliyorummmm
3 milde lesliyle yürüycem 100 de mekik çekicem
haretlerde 270 düşürecek kalorimi 680 filan düşürecek
şimdi çıkıyorum ama bakarım ara ara
çok sevindim bende bi kaç ay önce eşofman altı aldım çok güsel zayıflayınca gıyııyım dıy ekenaa attydım bı kaç gundur guyıyorum nasıl hosuma gııdyor hem sıkılasmısım hem zayıflamsıım cumartesı yegenımın dogumgunu vaerdı yemgem zayuflmamısısın dedı nasıl hosuma gıttıvalla zavallı yavrum bir haftadır çekiyor teyzesi iğne ilaç ancak bugün biraz kendine gelebildi. Birde ben bulaştırdım ona hastalığı. ortalık virüs kol geziyor dikkat etmek lazım güzelim..
canım inşallah ama ben bu hafat almaktan korkuyorum gıdenler ya su kaybıysaa....bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorummm :)
ve takımn yne dereceye grmesini istiyorumm :))
inşallah böyle gdersek olckkk :)
çok sevindim bende bi kaç ay önce eşofman altı aldım çok güsel zayıflayınca gıyııyım dıy ekenaa attydım bı kaç gundur guyıyorum nasıl hosuma gııdyor hem sıkılasmısım hem zayıflamsıım cumartesı yegenımın dogumgunu vaerdı yemgem zayuflmamısısın dedı nasıl hosuma gıttı
canım inşallah ama ben bu hafat almaktan korkuyorum gıdenler ya su kaybıysaa....
Şu haliyle gayet güzel bence ama işte buna uyman gerekir canım benim.. Sen bu listelerin dışına çıktığın için sorun yaşıyorsun zaten..
Birde diyetisyene gittiğinde vazgeçemediğin şeyleri mutlaka söyle tatlı mesela.. Sana tatlı hakkı verecektir bu kaçamak yapmanı engeller daha rahat edersin canım..
öpüyorum canım senisobeeyakalandımm
öpüyorum canım seni
KAHVALTIM
2011-01-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kayısı reçeli 1 GRAM 2.87
[2] Zeytin (yeşil) 2 GRAM 2.88
[3] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[4] Portakal Suyu 0.2 LİTRE 90
[5] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64
Toplam : 187.25 kal.
offffffff hastayım diye cozuttum ıyıce innuk kaptan döv beni make sen de döv
ben şımardım hem hastayım hem de bırincı oldum dıye sonuncu olcam heral bu sefer
hastayım dıye bu gune kadar koca bardaklarla portakal suyu içtim,2 kaşık pekmez içtim,2 koca kase aşure yedim,yegenımın dogum gununde bolca mantı ,yaglı salata,pasta,baklava yedım,hatta salatayı bıle ekmek bana bana yedım.şekerli çaylarda içtimbugun 1000 kalorıyı gecmemelıyım ,en ıyısı çorbaya devam edıyım ben yemeklerı cıgnemeyı sevmedııgm ıcin hemen yutuyom oda kılo aldırıyo bana.
haaaaaaa bugun cıktım tartıya bu ben olamam dedım ve akıllanıyorum.
aslım sevin göbek at.pis boğazımı tutmadım bogazımdan katı şeyler gecıyo sonunda dıye ne bulursam gecırdım anlıycan
senle ben iki ileri bi geri
günaydın k.knün güzel bayanları hemen hava raporu veriyim çok kapalı benimde içim kapandı valla
nasılsınız bakıyım ben bugün bazı kararlar alarak başladım güne bakalım hayırlısı kahvaltımı yaptım öğlen ve akşamıda hesaplattım
makecimmm şimdi söyle bakıyım hangilerini çıkarıyım innukcummm sanada soruyorum bu arada oğluşuna geçmiş olsun canım havalar çok fena bi sıcak bi soğuk bide yağmur kar yok bizim burda sizde nasıl bilmem etraf mikrop kaynıyo
buda akşam:
[2] Elma 1 ADET 60
öğlen:
ara:
[9] Portakal 1 ADET 50
kahvaltım:
buda akşam:
[2] Elma 1 ADET 60
öğlen:
ara:
[9] Portakal 1 ADET 50
kahvaltım:
make puan sistemini yapmıycakmıydın ?,
hani kilo alana - puan falan verilecekti o ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?