kız gızem sen benım yazdıklarımı okumadınmı cuma gunu puanlamayıda yaptım takım bırınısı de belırlendıı ustelık 10 8 ve 5 puan larınıda aldı takım 1.cısı 2cisi ve 3 cusu tabı eksılerde alan oldu gecmıse bak ozellıkle cumaya lısteyı gorursun yada benım takım takıp albumundede var aynı lıste
kızlar şok diyet yaptığım zamanları dşünüyorum ne salakmışım..
şimdi herşeyden yiyorum ve günde 700-800 kalori oluyor genelde .
şok diyette örn btün gün patates yiyordum.. 1 patates 100 kalori ben akşama kadar 7-8 tane yiyordum zaten buda 700-800 kaloriye denk.. hem midem bulanıyordu .. hem aldığım kalori aynıydı.. hem sağlıksızdı .. hemde geri aldım..
şimdi ne güzel yağdan veriyorum:)
geçmişi okuyamadım pardon make.. hemen cumaya dönüp bakayım
tamam canım ılk 3 harısınde ve son 3 harıcınde kalnların puanı sabıt
ee o kadar soyledık sana dımıııbıyıgım yokkı lafım dınlensınn kac aydır hıc bı sıyet lıstesı uygulamadımkı uygulayamıyom zaten ama senden daha cok verdım bılıyon dımıı
selam kızlar...
bu gün diyetisyendeydim...
63,7 çıktı kilom...300 gr vermişim 4 gündür fil gibi yememe rağmen...
18 kilo yağım varmış...
vücut kitle orantım 23 müş...
7-8 kilo versem idealmiş... ama artık ne kadar uğraşsamda göbeğim bekarkenki gibi olmazmış...2 sezeryan oldum çünkü sezeryandan sonra dümdüz olmuyomuş... buna üzüldüm...
ya işte ne haldeyim gör utandım:26::26::26:kanka bunları senmi yedinneden bnm haberim yok
aslım harikasın canımkızlarrr mrb yine ben bugün süperim yaaa listemin dışına çıkmıyorum öğlen yemeğimide yedim + olmadan portakalımıda yemedim daha
yok busefer olacak sömestra kadar böyle olucam ama sporumu yapamadım daha sabah temizlik yaptım akşama doğruda lesliyle 3 mil yürüycem
doğru yolu bulmuşsun inşallah bende buluurm yaaaaaaaakızlar şok diyet yaptığım zamanları dşünüyorum ne salakmışım..
şimdi herşeyden yiyorum ve günde 700-800 kalori oluyor genelde .
şok diyette örn btün gün patates yiyordum.. 1 patates 100 kalori ben akşama kadar 7-8 tane yiyordum zaten buda 700-800 kaloriye denk.. hem midem bulanıyordu .. hem aldığım kalori aynıydı.. hem sağlıksızdı .. hemde geri aldım..
şimdi ne güzel yağdan veriyorum:)
yaaaa bende üzüldüm bende sezeryan oldum benimdemi göbüş tümsek li olacakselam kızlar...
bu gün diyetisyendeydim...
63,7 çıktı kilom...300 gr vermişim 4 gündür fil gibi yememe rağmen...
18 kilo yağım varmış...
vücut kitle orantım 23 müş...
7-8 kilo versem idealmiş... ama artık ne kadar uğraşsamda göbeğim bekarkenki gibi olmazmış...2 sezeryan oldum çünkü sezeryandan sonra dümdüz olmuyomuş... buna üzüldüm...
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45 45
[2] Haşlanmış Tavuk 0.5 PORSİYON 129.5
[3] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[4] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[5] Mandalina 1 ADET 50
[6] Armut 0.5 ADET 35
[7] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[8] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[10] Tavuk 50 GRAM 107.5
[11] Lahana Sarması 0.5 PORSİYON 116
[12] Omlet 20 GRAM 38.2
Toplam : 757.2 kal.
son durum bu :)
bu saatten sonra birşey yemem zaten
en fazla 100 kalori alırım
ve 1000inide geçmedim bugün
2 lt su içtim ayrıca :)
ya işte ne haldeyim gör utandım:26::26::26:
aslım harikasın canım
doğru yolu bulmuşsun inşallah bende buluurm yaaaaaaaa
sapıttım yine
yaaaa bende üzüldüm bende sezeryan oldum benimdemi göbüş tümsek li olacak
neyse artık olduğu kadar napalım boyun uzun galiba ?Ben 2 normal doğum yaptım ama bende tümsekten çok tepe var, gerçi bekarken de göbişim vardı, tek fark şu anda göbeğim daha yumu.ak, 2 çizgi halinde de çatlağım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?