Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bizde bu hafta sinemaya gidecektik..misaafir geldi kaldık( eyvah ayvah 2 güzelse ona gidelim haftaya:))) yarım pide nasıl oluyor kaptan??

atlatamıyoruz tatlım hıc bırımız bunu basarmıs degılız suan bende adet olucam ne yemkden alıkoyabılıyom kendımı nede tatlıdan ama ılk gunu atlattın sona hemen duzeltıyom oyle adetım bıtene kadar surmuyo benımm

tmm cnm ona gidelim ozaman..benimde gülmeye ihtiyacım var zaten:)))

ay evet gulmeye benımde ıhtıyacım vardıı ıyı olduu
hatta ıyı bı degısıklık oldu benım ıcınn ya bugun ben yıne kekı kabarttım yaff 1500 kalorı almısım yuhhh spor yapamadım tabe ablamın yuzunden

hoşgeldinnn kaptanımmmm nsılsınn ohhh keyfinde yerindeeeee çabuk atlat regli kaptannn

ya arkadaşın kocası gitmiş güzel değilmiş filmin ortasında çıkmış beğenmemiş 1 gibi değil dediler bneimde gidesim kaçtı 1. ye gitmiştim çok güzeldi

hoşgeldin canım
tatlı krizi için bi bardak süte çubuk tarçın atınca iyi geliyomuş krizi önlüyomuş.

turist e gitmediysen o çok güzel,av mevsimi vizyonda mı bılmıyorum ama o da çok güzel

ha orası dogru ama beklentı yuksek tutmamak lazım o yuzden bazı espırıler zorakı durmus bazı sahnelerde ama su an sınemada komedı fılmı yokkı

ben genelde turk fılmlerıne gırmem ama ata ve demet olunca sımdı egrı oturup dogru konusalım ıkısıde en kotu fılmı ızletır be yawww

günaydın herlese...
sabah 7 de kalktım 1 bardak ılık suyumu 4 kuru kayısımı yedim...
az sonra kahvaltı yapıcam size bi bakyım dedim...

8:00 Kahvaltı
1 bardak ılık su
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin(tuzlu olunca 3 yedim)
5 yaprak marul..
2 ceviz
yarım greyfurt

slm kızlar nasılsınız ben geldimm kimseler yok
bu hafta çok istikrarlıyım şeytanın bacağını kırıcam herhalde hemn bu saate kadar yediklerimi yazayım

[1] Elma 1 ADET 60
[2] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak 105.12
[3] Yürümek (Asfalt) 30 dak 175.2
[4] Çilek reçeli 5 GRAM 14.25
[5] Kaşar pey. 0.5 dilim 63
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : -33:.07 kal.
amanınn eksilerdeyim benn

nasılım kızlarrr

aynı anda yazmışız... ne güzel güne eksilerle başlamışsın...
böyle devam edersin inşallah canım...

aferim aslıma bu hafta rahat 72 yi görürsün sen

spora ara verınce nasıl hamlamısım yaff 10 dk zor yaptımm ustelık sertlıgınıde dusurdumm nefes nefese kaldımm bıda bu kadar ara vermesem ıyı olcek hem her yerım agrıyo hemde hamlamısım cok fena

Kızlar günaydınnn..
Bu sabah güne agresif başladım şimdiye kadar 1 elma bir dilim etimek üstü labne ve bir paket altınbaşak yedim.. akşama 1000 de kalmayı düşünüyorum..
Oğlanı doktora götürcez hava güzelse azcık yürürüz sahilde belkim.. girebilirsem akşama yazarım öpüldünüz :)

Kilo cetveline baktım da ne güzel kilo vermişsin canım, bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba , maşaallah sana, ben de dünden beri gribim, doğru dürüst bişey yiyemedim, süt ve meyveyle geçiştirdim :2:

yazın 79 dum . ağustosun sonundan beri dyetteyim işte :)

[1] Fındık 8 GRAM 52
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[4] Karnıyarık 1 PORSİYON 270

slm kızlarr buda öğlen yemeğimdi karnıyarık çok gibi k.değeri ama sıfıryağlıydı yani o kadar yoktur olsun yinede öyle hesaplattım
akşama allah kerim sırtım ağrıyo yaa kramp girmiş çok fenaa görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…