Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gece bacakların ağrımaz inşallah... geçen ben de abarttım biraz gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım...

bır 40 dak sınıda eklememısım ayıp olmasın dıyeee 10 dk kaldı tamamlıcam yatmadan totatlde 120 dk spor yapmıs oldum haha gunduz ev temızledıgımıde eklemdım
make abartamışsın öle yapana kadar her gun düzenli 1 saat yap bugunkü yorgunluğundan canın yarın spor yapmak istemiycek hiç

make abartamışsın öle yapana kadar her gun düzenli 1 saat yap bugunkü yorgunluğundan canın yarın spor yapmak istemiycek hiç

kız yok ben her gun yapıyodum cuma gununden hatta ne cumartesı den berı yapamadım hastaydım ya ondan yoksa hergun en az 30 dk yapıyom sen merak etme kuzum cokmus olan metobolızmam spor sayesınde duzeldı bırakmam artık onumuzdekı 40 gun ıcınde 64 olmayı planlıyom hatta dahada azı cok sıkıldım dıyet modundan bıtsın gıtsın artık bacımm cok sıkıldım

bu gün de herkes karnıyarık mı yaptı yaw..
hayırdır canım dr a neden gittin hasta falan değilsindir inşallah...

bizim ev halkı bayılıyo karnıyarığa hergün yeseler bıkmıyolarda ben kışın fazla yapmıyorum patlıcanlar hormonlu diye yazın herhafta mutlaka yaparım
sağol canım yaa dert bi değilki büyük kızımı götürdüm dr biz 16 sendir istanbuldaydık buraya geleli 1 buçuk sene oldu çocuklar alışamadı 3 kızım var benim büyük kızım 16sına giriyo onu pskoloğa götürdüm
ist. özlemi derslerini etkiledi sözlüler hep 100 yazılılar düşük stresli çok inş. faydası olur dua edin lütfen

noldu yıne 40 gun sonra enişte mi geliyoya spor güzel formada tutuyo da bırakınca kılo alıyo ınsan bi de vucut sporada alışıyo artık bi yerde tepki vermiyo,kocam evlenmeden önce spor yapıyodu kılosu cok guzeldi.82 dı evlendık sporu bıraktı oldu 96 şimdi hergün 4km yürüyo ama kilo veremiyo çunku sürekli yürüdüğü için vucudu alıştı etki etmiyo.

ayyyyy bende bayılıırm karnıyarığa yaaaa ama pişirmeye üşeniyorum çok üşengeç bi kadın oldum ben yaa yemek pişirmeye üşendiğimden her gün çorba içiyom

aslım ya hayalimdeki annesin 3 çocuklu 3 ü de kız aslında 1 tanesi erkek olabilirdi ama.
ay ben çok anaçım ya yine kızım olsun istiyorum ama tabiki herşeyden önce hayırlısı.artık 2 doğum hakkım kaldı erkek çocuklarını pek sevemiyom.:26::26::26:
canım kızlarının da senin de hakkınızda hayırlısı olsun.ya seni tebrik etmek istiyorum maşşallah bu genç yaşında 3 tane çocuğun var eminim pırlanta gibidir onlarda çok güzel yetiştirmişsindir evlatlarını
eli öpülesi kadınsın canım benim

benımde kızımm olsun ıstıyomm bana neee bana nee

ya evet eger sartları ayarlaya bılırsek bu gelısınde gorusemedık malum aıller yuzunden martta 1 gunlugune ızmıre gelıp gerı doncek az trıp cok naz heheheh :76:

kız seninki avrupalı değil mi ne zman döncek avrupaya? düğünden sona mı?

kız seninki avrupalı değil mi ne zman döncek avrupaya? düğünden sona mı?

yok bebeeemm benım sevgulum frankfurtta yuksek lısans yapıyo goethea unıversıtesınde 7 gun once gıttı antep uzerınden ama bu gelısınde gıc gorusemedıkkıı benımkıler bı yerden mesafe bı yerden bızde plan yaptık gizliden buluşcaz ay eskıden ne güzel canımı ısteyince buluşurdukk :85:

neyse 1.5 yıldır orda bu donem bıtcek ıste arada kacıp gelcekkk ole yani
inşallah burda yaşarız ya offf:85:

Son düzenleme:
merhabalar, kızlar yaa çoookk kötüyüm, moralim sıfır 3 aylığına rotasyondaydım ( yani başka bölümde) tezimle uğraşacaktım ne güzel ama bizden polikliniğe bakan kişi istifa edince geri aldılar beni, dün öğlen çağırdılar mezburmuşuz falan filan , ağla ağla bi hal oldum yemek bile yemedim bütün gün
öfffff deli olucam yaaaa
bi de çocuğu memeden kestim uyutamıyorummmmmm saat 1-2 gibi ancak uyuyo sabah 5 te kalkıyoo
uykusuzluk bir yandan moral bozukluğu bir yandan iyice sinirlerim bozuldu
kaptanım ben böyle kaçamak girsem hergün giremiyorum çünkü, ya da ne biliyim geri dönmek üzere ayrılsam , bunu istemiyorum hemen sapıtırım sizden ayrılınca , ara sıra girsem 1-2 hafta olur mu

günaydın kızlar gününüz aydın olsunn hz allah umduklarınıza ulaştırsın korktuklarınızdan uzak etsin inş.
sudemcimm çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için her anne gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama ben çok sinirliyim yaa bu huyumdan vaz geçemedim bi türlü kızlarım eşim çok şikayetçi bu yüzden

canım allah en kısa zamanda sanada hayırlı bi evlat verir inş. dediğin gibi benim 3 kızım var keşke biri değişik olsaydı ama hayırlısı böyleymiş

bak şimdi senin 2 hakkın varya şöyle ikiz kızların arkasından bi oğlun olsa ayyyyyyyy ne şeker olur bende ısmarlama sankiiii töbeeeeeeeee hayırlısı beee

sabah kahvaltımıda arzedeyim sonra gideyim belkiii çoooooooooook merak edersiniz bu kadın sabah sabah ne yedi diye demiii sizi merakta bırakmayım

1] Elma 1 ADET 60
[2] Fındık 8 GRAM 52
[3] İrmik 16 GRAM 59.2
[4] pınar light süt 2 100 ml 70
Toplam : 241.2 kal.

değişik bi kahvaltı oldu ama canım böyle çekti hepsini karıştırıp elma hariç muhallebi yaptım şekersiz tadlandırıyla kalorisi bayağı düşük oldu

günadın kızlar...
sabah kahvaltım dünküyle aynı...
3 kayısı
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
1 dilim kepek ekmeği
5 yaprak marul

şimdiye kadar 750 ml su içtim.. çok susuyorum nedense bu gün

kaptancım nasılsın canım...dünden sonra nasıl hissediyosun kendini...

günaydın kızlarr reglı oldum ve sbah buna ragmen tartıldım 300 gram eksık cıktımm reglı donemınde sıskınım ustelıkk acayıpp ıyı geldı bu bana yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…