Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah 2 çavdar ekmeğiyle tost yaptım
şimdi öğle yemeğiimi yicemm
yarın tarrıda ne çıkcak bakalımmm:):):)

[1] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 30 dak 130.644
[2] Çay 2 ADET 10
[3] Süt 0.1 LİTRE 68
[4] Kornfleks 50 GRAM 191.5
[5] su 500 ml 0

Toplam : 138.856 kal.

sabah ogunum ve sporum kızlarr

Son düzenleme:
kaptancım nasılsın canım...dünden sonra nasıl hissediyosun kendini...

ıyıyım canımmm gece o kadar guzel uyudum kı uyuyana kadar yatakda gerındım durdumm ay nasıl guzel bı duygu bılemezsınn her yerımı gerdımmm valla cıtır cıtır

sabah kalktım 30 dk yaptım yıne bugunde 90 dk yapcem dun 120 bugun 90 sımdı dısarı cıkıcaz ablma dedım yuruyelımm

ay ben cok sıkıldım bacımm gıtsın artıkk hepsı gıtsınnnnnnnnn cumaya net 500 vermıs olmam lazım

ayy make çok haklısın bende sıkıldım artık diyet modundan . biran önce btün hepsini atmak istiyorum

hımmm seninki o kadar yormuyo ozaman... ben bi kere 300 kalori yaktım mahvoldum yaa...
hadi bakalım inşallah verirsin enişte gelmeden de bi 65 falan olursan ohh ne güzel olur...

hımmm seninki o kadar yormuyo ozaman... ben bi kere 300 kalori yaktım mahvoldum yaa...
hadi bakalım inşallah verirsin enişte gelmeden de bi 65 falan olursan ohh ne güzel olur...

yok canım benımkı manyetık pedalları elıptık bısıklet yprmuyo hemde ust tarafıda kolları sayesınde calıstırıyo bak bu

[1] Süt 0.15 LİTRE 102
[2] Cornflakes 50 GRAM 193
[3] Yürümek (Asfalt) 55 dak 336.16
[4] Su 500 ml 0
[5] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 30 dak 130.644
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Süt 0.1 LİTRE 68
[8] Kornfleks 50 GRAM 191.5
Toplam : 97.696 kal.

son durumum suan cornfleks yıyomm

ınnukum nasılsınn kuzumm

senın sıstemı uyguluyom hala ama salata ıle baslayamıyorum bunun yerıne yemekden once yesıl cay ıcıyorum reglı oluyorum ve canım tatlı ıstıyo o yuzden kornflekse dadandım 2 gundur yoksa dolapda tatlılar varr neysekı kendımı tutuyorumm ay reglı sıkınlıgımle 300 gram eksık cıktım ben yaf

[1] Su 500 ml 0
ara
[2] Muz 2 ADET 200
[3] Yürümek (Asfalt) 45 dak 275.04
oglen
[4] Süt 0.15 LİTRE 102
[5] Cornflakes 50 GRAM 193
ara
[6] portakal 1 ADET 50
[7] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 30 dak 130.644
sabah
[8] Çay 2 ADET 10
[9] Süt 0.1 LİTRE 68
[10] Kornfleks 50 GRAM 191.5
Toplam : 408.816 kal.

[1] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
[4] Portakal 1 ADET 50
[5] Muz 2 ADET 200
[6] Yürümek (Asfalt) 45 dak 275.04
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Cornflakes 50 GRAM 193
[9] Su 500 ml 0
[10] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 30 dak 130.644
[11] Çay 2 ADET 10
[12] Süt 0.1 LİTRE 68
[13] Kornfleks 50 GRAM 191.5
Toplam : 673.566 kal.

gün bitmiştir kızlar belkı 1 elma portakal yerım

Son düzenleme:
[1] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[3] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[4] Portakal 1 ADET 50
[5] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[6] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[7] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[8] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Yürümek (Asfalt) 25 dak 135

Toplam : 791 kal.

son durum bu .
öğle ve akşamda salatayı yemekten önce yiyorum bnde
2 lt su

kızlar ben yarın dan itibaren yokum maraşsa gıdımın yanına gidicem yarın 5 de otobusum ertesı gun marasda olurum

yanı cuma gunu yokum lıste ısını nasıl yaparız ben yarın lısteyı cıkmadan buraya koyarım ama hesap kıtap ısını nasıl yapcez paylasımdan yardım ıstıycem sızde sıkısırsanız yardım ısteyın sımıden bılmenızı ıstedım

yegenım yanı ablamın kızı yanı benım gıdımmm çicek cıkardı banada ıkıde bı gel gel dıyo zaten aksama kadar msnde cakılı kalıyom barı gıdeyımde kızımın ve benım ozlemım dınsın

Son düzenleme:

ne zamn dönceksin makee

hayırlı yolculuklar o zaman kaptan kız geçerken bizede uğra bak adresi veriyim yada ben seni alırım
neyi olur aslında burdan bi kızla karşılaşmak azçok huyunuzu suyunuzu öğrendim hiç yabancılık çekmem valla
yeğeninede geçmiş olsun aman diyete zeval gelmeye ona göre bak kaptan önden gidrse üyeleri ardından gider sonra make.. 2 ablan var herhalde biri evli biri bekarmı:26:
bende bugün yemek faslını kapattım 1000.... kaloriyle bugün arabayla koşturdum trafikte spor yapamadım

ay adana dan gecıyo bebeemm mersın den gecsek valla ugrarımm nolcekkk hem ne guzel :85lurduuu :85: yaza ınsallah mersınde tanıdıklar var bazen gecıyoz mersıne ugrarımm o zmann

4 kız kardesız canımm 2 sı evlı 2 sı bekar ben ve benım buyugum bekar 3 tane yegınım var bırı 18 yasında kız en buyuk ablamın kızı bı tane oglan var maras takı ablamın 10 yasında bıde 3 yasında gıdım var elifimm benım adasız hım o kadar sımdı 3 yegenımde ordaa en guccuk teyzede gıtcek cıcek cıkaran gıdın yanına dıyokı bahar geldı cıcek actım ben
hımm dıyetı bozmak yok ben sadece yarın gece yokum cuma oglene kadar ulasmıs olurum aaa evet ya 4 de kadar orda oluruumm lısteyı tehlıkeye atmam ınsallah ama yınede temkınlı olalım kız bırakmaz benı pc ye gecımm dıyetlerı bozmak yokkk ona gore

gızemcımm 10 gun fılan kalaıyım dıyorum ama burdakı kadar sık sık giremesemde yınede aksamları kontrolle gırerımm hahah benden kacıs yokk

Son düzenleme:
makee 1 e kadar herkes girerse kilosunu ben paylaşıma eklerim...sonra kızı fiziğe götüreceğim... 4.30 da geliyorum ozamana kadar eklenmemiş olursa ve kabul edilirse yine eklerim...sen de dikkat et oralarda kendine... gıdıınaa da geçmiş olsun canım benim yerime de öp prensesi...

tamam canım herkes 1 e kadar bıldırım yapsın yapmayanlarada 0.0 yaparsın hatta 12.30 a kadar bıldırım bıtsın sen lısteyı yap paylasımdan da yardım ıstersın hesaplamada ben de yazcem zaten

operım teyzesıı tesekkur ederız cıcekler gectı ama nazı gecmedı teyzelık zor sekerım gıtcez mecbur

tamam canım toplam kilo da kendi kilomuzu hesapladığımız gibi değil mi...

bir de benim senden ricam var... hani bi grafik yapmıştın ya sen ne kadar kilo vermemiz gerektiğine dair.... şimdi benim kilom değişti ya müsait bi zamanında tekrar yaparmısın...:26:

evet canım aynen kendı kılomuzu hesaplar gıbı toplam kıloda oyle hesaplanıyoo

yapayım canım sımdı yapayım ama benım sana baska bı tavsıyem var ben sana ılgılı sıteyı vereyım sen oraya kendı degerlerını gır 2 3 gunde bı tartılorda asagı yukarı kılo hareketlerını grafıkten de goruyosun baslangıcdan hedefıne kadar haftalık hedef kılonuda goruru ona gore hedef tutturmayada calısırsın sen bı bak eger yok dersen ben yaparım ıkı dakkada san a

Hekimce.com

hemen sag tarafda hafıf alta dogru onlıne zayıflama klınıgı dıye bı yer var ordan tıkla devam et bı bak bakalım bence hosuna gıtcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…