kaptancım nasılsın canım...dünden sonra nasıl hissediyosun kendini...
ıyıyım canımmm gece o kadar guzel uyudum kı uyuyana kadar yatakda gerındım durdumm ay nasıl guzel bı duygu bılemezsınn her yerımı gerdımmm valla cıtır cıtır
sabah kalktım 30 dk yaptım yıne bugunde 90 dk yapcem dun 120 bugun 90 sımdı dısarı cıkıcaz ablma dedım yuruyelımm
ay ben cok sıkıldım bacımm gıtsın artıkk hepsı gıtsınnnnnnnnn cumaya net 500 vermıs olmam lazım
ıyıyım canımmm gece o kadar guzel uyudum kı uyuyana kadar yatakda gerındım durdumm ay nasıl guzel bı duygu bılemezsınn her yerımı gerdımmm valla cıtır cıtır
sabah kalktım 30 dk yaptım yıne bugunde 90 dk yapcem dun 120 bugun 90 sımdı dısarı cıkıcaz ablma dedım yuruyelımm
ay ben cok sıkıldım bacımm gıtsın artıkk hepsı gıtsınnnnnnnnn cumaya net 500 vermıs olmam lazım
hımmm seninki o kadar yormuyo ozaman... ben bi kere 300 kalori yaktım mahvoldum yaa...
hadi bakalım inşallah verirsin enişte gelmeden de bi 65 falan olursan ohh ne güzel olur...
kızlar ben yarın dan itibaren yokum maraşsa gıdımın yanına gidicem yarın 5 de otobusum ertesı gun marasda olurum
yanı cuma gunu yokum lıste ısını nasıl yaparız ben yarın lısteyı cıkmadan buraya koyarım ama hesap kıtap ısını nasıl yapcez paylasımdan yardım ıstıycem sızde sıkısırsanız yardım ısteyın sımıden bılmenızı ıstedım
yegenım yanı ablamın kızı yanı benım gıdımmm çicek cıkardı banada ıkıde bı gel gel dıyo zaten aksama kadar msnde cakılı kalıyom barı gıdeyımde kızımın ve benım ozlemım dınsın
kızlar ben yarın dan itibaren yokum maraşsa gıdımın yanına gidicem yarın 5 de otobusum ertesı gun marasda olurum
yanı cuma gunu yokum lıste ısını nasıl yaparız ben yarın lısteyı cıkmadan buraya koyarım ama hesap kıtap ısını nasıl yapcez paylasımdan yardım ıstıycem sızde sıkısırsanız yardım ısteyın sımıden bılmenızı ıstedım
yegenım yanı ablamın kızı yanı benım gıdımmm çicek cıkardı banada ıkıde bı gel gel dıyo zaten aksama kadar msnde cakılı kalıyom barı gıdeyımde kızımın ve benım ozlemım dınsın
hayırlı yolculuklar o zaman kaptan kız geçerken bizede uğra bak adresi veriyim yada ben seni alırım
neyi olur aslında burdan bi kızla karşılaşmak azçok huyunuzu suyunuzu öğrendim hiç yabancılık çekmem valla
yeğeninede geçmiş olsun aman diyete zeval gelmeye ona göre bak kaptan önden gidrse üyeleri ardından gider sonra make.. 2 ablan var herhalde biri evli biri bekarmı:26:
bende bugün yemek faslını kapattım 1000.... kaloriyle bugün arabayla koşturdum trafikte spor yapamadım
makee 1 e kadar herkes girerse kilosunu ben paylaşıma eklerim...sonra kızı fiziğe götüreceğim... 4.30 da geliyorum ozamana kadar eklenmemiş olursa ve kabul edilirse yine eklerim...sen de dikkat et oralarda kendine... gıdıınaa da geçmiş olsun canım benim yerime de öp prensesi...
tamam canım toplam kilo da kendi kilomuzu hesapladığımız gibi değil mi...
bir de benim senden ricam var... hani bi grafik yapmıştın ya sen ne kadar kilo vermemiz gerektiğine dair.... şimdi benim kilom değişti ya müsait bi zamanında tekrar yaparmısın...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?