Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hımmm eğer ben bu listedeki gibi kilo verebilirsem martta 56 kilo olacağım... kocişim gelmeden 53 e falan düşerim inşallah...

1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[2] Roka 20 GRAM 6.2 6.2
[3] Balık Tava 1 PORSİYON 370 370
[4] Piko 1 PAKET 107 107
[5] Elma 1 ADET 60 60
[6] Portakal 1 ADET 50 50
[7] dereotu 10 gr 22 22
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[9] Beyaz Peynir 10 GRAM 25 25
[10] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70 70
Toplam : 875.2
make sana hayırlı yolculuklar..kaptan ne güzel 300gr gitmiş..sevindim senin adına:))9ben daha tartılmadım cumayı bekliyorum

tatlım tesekkur ederım ne guzel butun kızlar bu hafta hep dıkkatlı oldunuz senınde menun sahane olmus afıyet olsun canımm

benım suan yıyesım var ama cornfleks aldım onu yıcemm tatlı yemek ıstemıyom kuzumm

bu arada senı bu hafta lısteye almamı ıstermısın yoksa hafta ya mı eklıyeyım senı kuzum

sanada afiyet olsun kaptanım..bu hafta eğer uygun olursa gelmek isterim..benim için daha fazla motive olur..yinede sen bilirsin..o tatlıları hç sorma bana..deli dana gibi geziniyom tatlı diye ama şükür pikoyla idare ediyoruz:))

hımmm eğer ben bu listedeki gibi kilo verebilirsem martta 56 kilo olacağım... kocişim gelmeden 53 e falan düşerim inşallah...
2 asagı 3 yukarı olursun tatlım hee pardon mayısda gelcek enıste hımm ooo rahat olursun bacım yaaa ama bozmadan gıdersen guzel gıdıyoo 2 haftadır masallahım var benımm bıde tatlım ogunlerınden yarım saat kadar once veya sonra yesıl cay ıc 3 ogun de bunu yap bak 1 hafta sonra nasıl fark oluyooo pazar gununden bu yana ustelık reglı sıskınlıgım var ama 300 gram eksık cıktım yoksa 500 fazlam cıkıyodu en az bak bı dene sende

hadı artık mezun olalım yaw cok sıkıldım bennnnnnnnnnnnnnnn artık sacıma rofle yaptırmak sona kucuk potısıme dar blue jeansmı gıymek istiyorummm sona sonaaa topuklu pabuc gıymek ıstıyomm

tamam canım yarın lısteye eklerım ama baslangıc kılon 73 du dımı onuda bıleyımde maı ye kolaylık olsun malum ben olamıycam cuma yarından lıstenın kabasını hazırlarım

ay sendemı reglısın ben karnımın agrısından geberıyom tatlı dıye bende tırmanıyorum ama yok bacım abur cubura yklasmıyom markette bılemmm

çaylar konusunda çok haklısın make..bende çok faydasını gördüm..doğadanın formunu kullanıyorum birde yeşil çaya ilave..kabızlık sorunu için birebir...

başlangıç kilom 72,5 du..geçen hafta cuma başladım..daha tartılmadım..ben uzun zamandan sonra ilkdefa diyet yapıyorum..bu hafta bu yemeye 2kilo gitmiştir diyorum umarım:)))

çaylar konusunda çok haklısın make..bende çok faydasını gördüm..doğadanın formunu kullanıyorum birde yeşil çaya ilave..kabızlık sorunu için birebir...

evet bende bı ara kullandım onu ama yesıl cay a alısmak ıcın dıgerlerını bıraktım canım sımdı yesıl cayımı ıcebılıyom tadınada alıstım ama ıste bende dogadanın gıngolu yesıl cayı harıcınde ıcemıyomm pek bı uyuzumdur

ya aslında meltemcım son 1 2 aydır sunu fark ettım kıloyu cok dert edıp stres yaparsanda gıtmıyo ne yaparsan yap bıraz rahat olmakda lazım butun yaz stresden 1 gram dahı veremedım yazın gıydıgım yakısmıyo sevdıgım olmuyo oyle stres vs derken koca yaz 1 gram veremdım 78 kıloydum dusun sona yıne gram gram gıtttı ama son gunlerde oyle degıl daha rahatımm ve daha cok gıdıyoo

başlangıç kilom 72,5 du..geçen hafta cuma başladım..daha tartılmadım..ben uzun zamandan sonra ilkdefa diyet yapıyorum..bu hafta bu yemeye 2kilo gitmiştir diyorum umarım:)))

tamamcanımyarın lısteye eklıyorum baslangıc kılonu cuma gunu 12.30 a kadar kılonuda bıldırıdınmı ok dır tatlım

bu hafta cok ıyı gıttınn genelde 1300 uzerın kalorı alımlarında daha cok dıkkat edıyom kızlarda ama senın o kadar abarttıgın durum pek olmadı ck ıyı gıdıyosun dedım ya kısa zmanda 6 lı rakamları gorusun sen belkı herkeseden once mezun olursun hos sana bırakmaya nıyetım yok ben once olcemm heheheh

geçen günde söylemiştin o gingolu çayı bende merak ettim gidip alıp bende deneyim bari:))dediğin çok doğru kafaya takmadan istikrarlı olmakla gidiyor kilolar...kafaya taktığın sürece yeme hisssin artıyo..ben sırf takıntı olması diye haftada bir tartılayım dedim:))

gingo bılıyosun hafızaya cokıyı gelıyo ozellıkle gıngo ekstrelı ılaclar var hafıza ıcın bende o yuzden ıcıyorum tadı once mntolu gıbı degısık gelıyo ama sona alısınca guzel oluyoo ben sevdım ama ılk basta gıngo nun faydasından dolayı almıstım bazen balık hafızam oluyoo ama bazen delı edıyo benı oysa hafızam cok ıyıdır ama ne olduysa bu yıl boyle kısa devre yapıyo hafızam

ayy canımsın çok sağol ya..iyiki seni tanımışım..gerçekten çok mutlu oldum..6lı rakamları görsemde benim asıl hedef 50ler..onun için beni zor mezun edersin.. ben sevdim burayı mezun olmayım..tek kiloları verelimde korumak için takılalım buraya

ay inamıyorum bilmiyordum..ozaman bu gingo tam benlikmiş..sigarayı bıraktıktan sonra unutma ve konsantre bozukluğu yaşıyorum bende..hmn alıyorum yarın:)) ay sana nasıl tşk etsem az valla

bızde senı sevdık kuzum bız mezun olalım 1 takım mezunları dıye toplama kampı accez sen merak etme ama artık bu takımı bosaltatlım mezun olup baska sıskolar gelsın bız ıncelelimm

ama sende sanlısın sımdı oyle deme 2 hafta once full doluydu takım 2 arkadas mazeretınden ayrıldı j naz ve merıpek pc sorunları var ıkısınde bıde benım esrefıme geldınn hahahah yok saka bı yana bende senı sevdım valla hele ılk gunku yulafla yaptıgın kahvaltı tamam dedım az motıvasyona ıhtıyacı var bu hatunun

bende hedefı 58 mı yapsem acepp manken gıbım olurumm

saçına röfle yaptırmakla potişinin ne alakası var canım...
ben zaten her ara öğünümde yeşil çay içiyom bi bardak...onlar olmaz mı canım... illa yarım saat sonra mı olması lazım...:44:

şu bir gerçek gerçekten motive ettin beni..gerçekten çok tşk.ederim sana evt 58 yapalım hedefi bencede sonradan 1-2 kilo alsak bile en fazla 60 oluruz ay söylemesi bile ne hoş ya:))

ay inamıyorum bilmiyordum..ozaman bu gingo tam benlikmiş..sigarayı bıraktıktan sonra unutma ve konsantre bozukluğu yaşıyorum bende..hmn alıyorum yarın:)) ay sana nasıl tşk etsem az valla

ay rıca ederım canım benım nolcak bılgı paylastıkca buyurr al bencede ya aslında zehır gıbıdır hafızamınsallah sende memnun kalırsın

şu bir gerçek gerçekten motive ettin beni..gerçekten çok tşk.ederim sana evt 58 yapalım hedefi bencede sonradan 1-2 kilo alsak bile en fazla 60 oluruz ay söylemesi bile ne hoş ya:))

ıyı sen pılavdan donenın kasıgı kırılsınn hadıı 58 hedef kos make kos bı bısıkletıme atlımm bennn yaff 58 neyse yavv kaybettıgımı su mu olursa dedıgın gıbı onlar yerıne glırı 60oluruz sona zaten yaz gelıyo karpuz kıraz ıncelırız

saçına röfle yaptırmakla potişinin ne alakası var canım...
ben zaten her ara öğünümde yeşil çay içiyom bi bardak...onlar olmaz mı canım... illa yarım saat sonra mı olması lazım...:44:

yok nen olur oda olur bacısııı

he soyle potısım kuculunce kendımı eskısı gıbıı bıcırık hissedicemm o zman rofle cok yakısıyodu sısko olunca roflelı sac cok yaslı gosterdı resmen 10 yas daha yaslı gosterdı ondan ondan hem potısım kuculmelı rofle ıcınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…