Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oh ne güzel senin bisikletin var..benim yok ama..haksızlık bu
şaka bi yana veririz inş.ben inanıyorum özellikle sana daha faazla..
ben kızı uyutmaya gidiyorum cnm..geldiğimde olmazsan iii yolculuklar san cnmmm..öpt.seni..

tamam canım uyut cadı kızınıı tsk ederım

bu arada bende cuma aksamı sıze dıcem bende GIDIMI uyutmaya gıdıyom dıcemm naber ohh ohhh

bu arada bende cuma aksamı sıze dıcem bende GIDIMI uyutmaya gıdıyom dıcemm naber ohh ohhh

eet bısıkletım o benım sevgulum almıstı kılo aldım dıye aglıyodum o zman veremıyom dıyeee oda 6 aylık toplu hedıye ve cıceklerın yerıne bunu almıstı bana

benim de eşim almış... ben de çok üzülüyodum kilo aldım diye...

ben de kaçıyorum hadi size hayırlı geceler tatlı uykular kızlar...

benim de eşim almış... ben de çok üzülüyodum kilo aldım diye...

ben de kaçıyorum hadi size hayırlı geceler tatlı uykular kızlar...

yazık nennn erkeklere kılo vermemız der suyumuz dert buyumuz dertt kıyamam onlarda bızı mutlu etmek ıcın elleınden gelenı yapıyolarr

ıyı geceler canım mcukkkkkkk

mrb arkadaşlarrr nasılsınız diyettler maşallah süper benimde iyi gidiyoo
makecimmm ooo ne güzell maraşa gidiyomuşsunnn benide götürrr ne zamandır annemlere gitmedim maraşta kuzenlerim var oayada giderdimm ahhhh ahhh inşş bende mayısta antepte olcak ne güzel gıdına gidiyomuşsun özlem gidermeye çok geçmiş olsun gıdına öp yerime bilirim senin kuzun zaten bol bol öpersin biride benden olsunn

1. TAKIM 190. ETAP

makeup (69.7/69.2/0.5/0.72%)
teodase ( 73.0/
giz3mmm( 67.3/65.7/1.6/2.37%)
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(79.0/
maibeyaz (64.0/
bucakmagduru( 77.0/
asl35 (73.9/
innuk(67.2/
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (72.5/ yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (704.7/

lıste hazır kızlar ben 2 saat sonrayolla cıkıyorum yarın nette gırp gıremeyecegım muamma ama lısteyı halledıp paylasımda paylasmanızı rıca edıyorum sımdı paylasımada yazıyorum bı sıkıntı herhangı bı yardıma ıhtıyacınız olursa paylasımdan yardım ısteyın mutlaka bırısı yardım edecektır

güle güle kaptann hayırlı yolculuklarrrr

tmm kaptan ben hallederim sen düşünme burayı hayırlı yolculuklar...

1. TAKIM 190. ETAP

makeup (69.7/69.2/0.5/0.72%)
teodase ( 73.0/73.0/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67.3/65.7/1.6/2.37%)
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(79.0/
maibeyaz (64.0/
bucakmagduru( 77.0/
asl35 (73.9/
innuk(67.2/
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (72.5/ yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (704.7/

Arkadaşlar tartıda yine 73 çıktım, bu hafta çok dikkat ettim ama ben yine de kilo verdiğime eminim, regl döneminden kaynaklanan şişlik olmalı :26: , haftaya semeresini alırım umarım

Oyy gıdısına da gidermiş, hayırlı yolculuklar canım, gıdını bizim yeimize de öp

[1] Sundae (Çikolata) 1 ADET 251 251
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100
[4] Çay 2 ADET 10
[5] Omlet 20 GRAM 38.2
[6] Çay 1 ADET 5
[7] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[8] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[9] Salam 1 DİLİM 29
[10] Yoğurt (tam yağlı) 20 GRAM 13.6
[11] Zeytin (Siyah) 3 GRAM 6.21
[12] Patates (kızarmış) 50 gr 140

Toplam : 760.51 kal.

bugünlük bu kadar
belki 100 cal. daha alırım meyve falan
aslında çok yürüdüm bugün istiklal cad. alt üst ettim ama çok hızlı yürümediğim için yazmıyorum :)

tebrik ederim gizemcimmm.. bu menüylemi verdin 1.6 kiloyu helal olsun valla gençliğin avantajı işte
anam ben yaşlandımmı ne metabolizma çalışmıyo o kadar dikkat ettim ortalama 950 civarı haftalık kalorilerim yine pek verdiğimi düşünmüyorum belki yarım gitmiştir diye ümit ediyorum

kızlar buarada yarınnn diyetisyen randevum var bakalım bu sefer diyetimi değiştirecekmi eğer değiştirirse uymayı düşünüyorum vardır bi bildikleri diye düşünüyorum

hayırlısı canımda senin işin çok uzun ya da düğün hazırlılıkları felan fıstık kolay gelsın valla çok streslı oluyo

canım hayırlısı olsun her şerrin altında bi hayır varmış inşallah bu hayrı görür ve biraz olsun rahatlarsın

ay canım benim artık ben bişey istemeye korkuyorum kızım olacagı ıcın cok mutluydum kısmet,ama erken dogum oldugum ıçin ikiz bebekte benim için sıkıntı erken doğum riskini arttıran bi etken çünkü.sadece hayırlısını istiyorum acelemde yok,genelde ınsanın gonlunden kız gecıyo ama hayırlı evlat olsunda kız a da erkege de razıyım sağlıklı ve hayırlı olsun

kızlar buarada yarınnn diyetisyen randevum var bakalım bu sefer diyetimi değiştirecekmi eğer değiştirirse uymayı düşünüyorum vardır bi bildikleri diye düşünüyorum
dogru düşünüyosun canım benim biz netten araştıra araştıra PSİKOPAT OLCAZ YA NE DUYARSAK İNANIYORUZ birinin doğru dediğine öbürü yanlış diyo.bende kendim için doğruyu bi türlü bulamadım.bi de aç kaldıkça moralim düşüyo agresifleşiyorum.senin evdeki leri paralaman da yüksek ihtimalle bu yüzden çok strese giriyoruz bunu da çevremize böyle yansırıyoruz

canım bu gün benim diyetisyene giden arkadaşın listesine baktım onunki 2200kalorilik... ben şok oldum ama 10 günde 2,5 kilo vermiş... demekki işe yarıyo... bence sen de listene uy.. ben uyuyorum bakalım inşallah ben de veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…