- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
oh ne güzel senin bisikletin var..benim yok ama..haksızlık bu
şaka bi yana veririz inş.ben inanıyorum özellikle sana daha faazla..
ben kızı uyutmaya gidiyorum cnm..geldiğimde olmazsan iii yolculuklar san cnmmm..öpt.seni..
ben kızı uyutmaya gidiyorum cnm..geldiğimde olmazsan iii yolculuklar san cnmmm..öpt.seni..
eet bısıkletım o benım sevgulum almıstı kılo aldım dıye aglıyodum o zman veremıyom dıyeee oda 6 aylık toplu hedıye ve cıceklerın yerıne bunu almıstı bana
tamam canım uyut cadı kızınıı tsk ederım
bu arada bende cuma aksamı sıze dıcem bende GIDIMI uyutmaya gıdıyom dıcemm naberohh ohhh
benim de eşim almış... ben de çok üzülüyodum kilo aldım diye...
ben de kaçıyorum hadi size hayırlı geceler tatlı uykular kızlar...
lıste hazır kızlar ben 2 saat sonrayolla cıkıyorum yarın nette gırp gıremeyecegım muamma ama lısteyı halledıp paylasımda paylasmanızı rıca edıyorum sımdı paylasımada yazıyorum bı sıkıntı herhangı bı yardıma ıhtıyacınız olursa paylasımdan yardım ısteyın mutlaka bırısı yardım edecektır
lıste hazır kızlar ben 2 saat sonrayolla cıkıyorum yarın nette gırp gıremeyecegım muamma ama lısteyı halledıp paylasımda paylasmanızı rıca edıyorum sımdı paylasımada yazıyorum bı sıkıntı herhangı bı yardıma ıhtıyacınız olursa paylasımdan yardım ısteyın mutlaka bırısı yardım edecektır
Oyy gıdısına da gidermiş, hayırlı yolculuklar canım, gıdını bizim yeimize de öpeet bısıkletım o benım sevgulum almıstı kılo aldım dıye aglıyodum o zman veremıyom dıyeee oda 6 aylık toplu hedıye ve cıceklerın yerıne bunu almıstı bana
tamam canım uyut cadı kızınıı tsk ederım
bu arada bende cuma aksamı sıze dıcem bende GIDIMI uyutmaya gıdıyom dıcemm naberohh ohhh
[1] Sundae (Çikolata) 1 ADET 251 251
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100
[4] Çay 2 ADET 10
[5] Omlet 20 GRAM 38.2
[6] Çay 1 ADET 5
[7] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[8] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[9] Salam 1 DİLİM 29
[10] Yoğurt (tam yağlı) 20 GRAM 13.6
[11] Zeytin (Siyah) 3 GRAM 6.21
[12] Patates (kızarmış) 50 gr 140
Toplam : 760.51 kal.
bugünlük bu kadar
belki 100 cal. daha alırım meyve falan
aslında çok yürüdüm bugün istiklal cad. alt üst ettim ama çok hızlı yürümediğim için yazmıyorum :)
hayırlısı canımyok bebeeemm benım sevgulum frankfurtta yuksek lısans yapıyo goethea unıversıtesınde 7 gun once gıttı antep uzerınden ama bu gelısınde gıc gorusemedıkkıı benımkıler bı yerden mesafe bı yerden bızde plan yaptık gizliden buluşcaz ay eskıden ne güzel canımı ısteyince buluşurdukk :85:
neyse 1.5 yıldır orda bu donem bıtcek ıste arada kacıp gelcekkk ole yani
inşallah burda yaşarız ya offf:85:
canım hayırlısı olsun her şerrin altında bi hayır varmış inşallah bu hayrı görür ve biraz olsun rahatlarsınmerhabalar, kızlar yaa çoookk kötüyüm, moralim sıfır 3 aylığına rotasyondaydım ( yani başka bölümde) tezimle uğraşacaktım ne güzel ama bizden polikliniğe bakan kişi istifa edince geri aldılar beni, dün öğlen çağırdılar mezburmuşuz falan filan , ağla ağla bi hal oldum yemek bile yemedim bütün gün
öfffff deli olucam yaaaa
bi de çocuğu memeden kestim uyutamıyorummmmmm saat 1-2 gibi ancak uyuyo sabah 5 te kalkıyoo
uykusuzluk bir yandan moral bozukluğu bir yandan iyice sinirlerim bozuldu
kaptanım ben böyle kaçamak girsem hergün giremiyorum çünkü, ya da ne biliyim geri dönmek üzere ayrılsam , bunu istemiyorum hemen sapıtırım sizden ayrılınca , ara sıra girsem 1-2 hafta olur mu
ay canım benim artık ben bişey istemeye korkuyorum kızım olacagı ıcın cok mutluydum kısmet,ama erken dogum oldugum ıçin ikiz bebekte benim için sıkıntı erken doğum riskini arttıran bi etken çünkü.sadece hayırlısını istiyorum acelemde yok,genelde ınsanın gonlunden kız gecıyo ama hayırlı evlat olsunda kız a da erkege de razıyım sağlıklı ve hayırlı olsungünaydın kızlar gününüz aydın olsunn hz allah umduklarınıza ulaştırsın korktuklarınızdan uzak etsin inş.
sudemcimm çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için her anne gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama ben çok sinirliyim yaa bu huyumdan vaz geçemedim bi türlü kızlarım eşim çok şikayetçi bu yüzden
canım allah en kısa zamanda sanada hayırlı bi evlat verir inş. dediğin gibi benim 3 kızım var keşke biri değişik olsaydı ama hayırlısı böyleymiş
bak şimdi senin 2 hakkın varya şöyle ikiz kızların arkasından bi oğlun olsa ayyyyyyyy ne şeker olur bende ısmarlama sankiiii töbeeeeeeeee hayırlısı beee
dogru düşünüyosun canım benim biz netten araştıra araştıra PSİKOPAT OLCAZ YA NE DUYARSAK İNANIYORUZ birinin doğru dediğine öbürü yanlış diyo.bende kendim için doğruyu bi türlü bulamadım.bi de aç kaldıkça moralim düşüyo agresifleşiyorum.senin evdeki leri paralaman da yüksek ihtimalle bu yüzden çok strese giriyoruz bunu da çevremize böyle yansırıyoruzkızlar buarada yarınnn diyetisyen randevum var bakalım bu sefer diyetimi değiştirecekmi eğer değiştirirse uymayı düşünüyorum vardır bi bildikleri diye düşünüyorum
kızlar buarada yarınnn diyetisyen randevum var bakalım bu sefer diyetimi değiştirecekmi eğer değiştirirse uymayı düşünüyorum vardır bi bildikleri diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?