Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım benim listeyi gördün mü... 1500 kalorilik ve inanki yemekten çatlıcam diye korkuyorum...
tam uyamıyorum zaten 2 dilim ekmek diyo ben 1 dilim yiyorum ona rağmen çok şişiyorum... demekki işin sırrı bünyeyi aç bırakmamakta bakalım verebilecekmiyim...

1] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[4] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 PAKET 198
[5] Portakal 1 ADET 50
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 947 kal.
Ben bugünkü menümü tamamladım:))) ay çok heyecanlıyım ..ilk haftayı bitirdim şükür ..bakalım ne kadar verdim..kendi kendime diyorumki birde hiç vermemişse

vermişsindir inşallah canım... kızın kaç yaşında canım...

bsanıyorum verdim..karnım içine çekildi biraz..uzun zamandır diyet yapmıyordum..o yüzden bu hafta iyi sonuç bekliyorum..1000 kalorinin üstüne fazla çkımadım
benim kızım 2,5 yaşında cnm..

ayy şimdi mesajlarına baktımda biz hamileliğimizi beraber geçirmişiz kız...
ben de 2008 eylül anneleri topiğindeydim... ama hatırlayamadım seni... sonradan fazla girmedin sanırım...

inşallah canım verirsin

ya bende aç kalarak kilo vermek istemiyorum çok agresifleşiyorum aç kalınca o yüzden bakalım ya bi listey uyacam ya sadece yemeyi kısıp sporla desteklıycem bakalım arayış içerisindeyim.bi de sömestr da geliyo yemek yemeyi de özledim ya zaten eşim 3öğün dışarda yiyo tek basıma kahvaltı yapmaktan aksam yemek yemekten sıkıldım oda adam gibi lezzetli şeylerde yemiyorum.boğa burcu olunca yemek yemeyi çok seviyorum yaaaa

sudem turisti araştırdım çok beğenilmiş..sanırım bu hafta ona gitcez..tşkler ilgin için..:))

bsanıyorum verdim..karnım içine çekildi biraz..uzun zamandır diyet yapmıyordum..o yüzden bu hafta iyi sonuç bekliyorum..1000 kalorinin üstüne fazla çkımadım
benim kızım 2,5 yaşında cnm..

ozaman bu hafta etap birincisi bile olabilirsin... genelde yeni katılanlar o hafta etap birincisi oluyo da... belki de bu hafta sen olursun...

sudem turisti araştırdım çok beğenilmiş..sanırım bu hafta ona gitcez..tşkler ilgin için..:))
git canım av mesvimi de güzel hiç öyle sıradan türk filmi değil içinde herşey var.ben öyle her türk filmine beğenmem ama av mevsimi çok güzel pişman olmazsın.
turist de güzel angelina yı seviyorum ben avatarımdan anlaşılacağı gibi film de güzel kankamla gitmiştik sen de gidersen konusuruz aksiyon seviyorum ben

canım ben aç kalarak baya verdim... 57 e kadar düştüm ama aynen geri aldım ömür boyu aç kalamayız ya.. lahana suyu soğan suyu ıvır zıvır hepsini denedim ama yok veremedim.. bir de diyetisyene gideyim dedim bakalım çatlamazsam inşallah veririm...

bi kere çetin tekindor var ben onun bütün filmlerini seviyorum...

ozaman bu hafta etap birincisi bile olabilirsin... genelde yeni katılanlar o hafta etap birincisi oluyo da... belki de bu hafta sen olursun...

umarım olurum cnm..motive olurum ben sigarayı bıraktıktan sonra aldım bu kiloları..tam 7 kilo aldım 2,5 ayda..ama şükür sigaradan kurtuldum ya..

bende aksiyon filmlerini sewverim sudem..
mai beyaz zaten ismin yabancı gelmemişti bana..ne güzel..evt cnm fazla giredim nete..takip edemedm..ne güzel tekrar karşlaşmak..senin çocuğunda eylül doğumlu ozaman cinsiyeti ne?

bende aksiyon filmlerini sewverim sudem..
mai beyaz zaten ismin yabancı gelmemişti bana..ne güzel..evt cnm fazla giredim nete..takip edemedm..ne güzel tekrar karşlaşmak..senin çocuğunda eylül doğumlu ozaman cinsiyeti ne?

evet cnm eylül doğumlu... erkek benimki... adı mustafa...

cnm ikinciyi bebeği düşünüyomusun...
yok be güzelim..aslında 30 yaşındayım düşünmemde gerek ama düşünemiyorum ne bilim ya..göze alamıyorum..benim kızım çok yaramaz teyzesi..inan canımı okudu 2,5yılda..gözüm korktu..sen düşünüyomusun??

ben düşünmekle kalmadım yaptım canım...
belki hatırlarsın oğlan 3 aylıkken ikinciye hamile kaldım oğlan 10 aylıkken 31. haftamda doğum yaptım aceleci bi kızım oldu...eğer çok sık giriyosan ozamanlar mutlaka görmüşsündür...şimdi oğlan 28 aylık kız 18 aylık oldu...
benim de oğlum çok yaramaz akşama kadar hiç oturamıyorum hep peşindeyim...

Aaaa çok şaşırdım cnm ya görmedim hiç ay ne güzel bak şimdi imrendim sana..ikisini birarada büyütüyorsun işte ne güzel..umarım bnm 2de uslu olur..
Allah bağışlasın cnm yavrularını...

Aaaa çok şaşırdım cnm ya görmedim hiç ay ne güzel bak şimdi imrendim sana..ikisini birarada büyütüyorsun işte ne güzel..umarım bnm 2de uslu olur..
Allah bağışlasın cnm yavrularını...
sağol canım... boşver sağlıklı olsun da yaramaz olsun...
benim kızım rahatsız... eken doğduğü için ciğerleri gelişmemiş... nefes alamadığı için beyni felç olmuş...şu an engelli durumunda... daha bir kaç gündür emekliyo yürüyemiyo... gözleri de görmüyodu son 15 gündür falan az seçmeye başladı... o da yürüse de yaramazlık yapsa ben razıyım peşinde koşmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…