hayırlısı canımda senin işin çok uzun ya da düğün hazırlılıkları felan fıstık kolay gelsın valla çok streslı oluyo
canım hayırlısı olsun her şerrin altında bi hayır varmış inşallah bu hayrı görür ve biraz olsun rahatlarsın
ay canım benim artık ben bişey istemeye korkuyorum kızım olacagı ıcın cok mutluydum kısmet,ama erken dogum oldugum ıçin ikiz bebekte benim için sıkıntı erken doğum riskini arttıran bi etken çünkü.sadece hayırlısını istiyorum acelemde yok,genelde ınsanın gonlunden kız gecıyo ama hayırlı evlat olsunda kız a da erkege de razıyım sağlıklı ve hayırlı olsun
dogru düşünüyosun canım benim biz netten araştıra araştıra PSİKOPAT OLCAZ YA NE DUYARSAK İNANIYORUZ birinin doğru dediğine öbürü yanlış diyo.bende kendim için doğruyu bi türlü bulamadım.bi de aç kaldıkça moralim düşüyo agresifleşiyorum.senin evdeki leri paralaman da yüksek ihtimalle bu yüzden çok strese giriyoruz bunu da çevremize böyle yansırıyoruz
1] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[4] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 PAKET 198
[5] Portakal 1 ADET 50
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 947 kal.
Ben bugünkü menümü tamamladım:))) ay çok heyecanlıyım ..ilk haftayı bitirdim şükür ..bakalım ne kadar verdim..kendi kendime diyorumki birde hiç vermemişse
1] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[4] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 PAKET 198
[5] Portakal 1 ADET 50
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 947 kal.
Ben bugünkü menümü tamamladım:))) ay çok heyecanlıyım ..ilk haftayı bitirdim şükür ..bakalım ne kadar verdim..kendi kendime diyorumki birde hiç vermemişse
inşallah canım verirsincanım bu gün benim diyetisyene giden arkadaşın listesine baktım onunki 2200kalorilik...ben şok oldum ama 10 günde 2,5 kilo vermiş... demekki işe yarıyo... bence sen de listene uy.. ben uyuyorum bakalım inşallah ben de veririm...
ya bende aç kalarak kilo vermek istemiyorum çok agresifleşiyorum aç kalınca o yüzden bakalım ya bi listey uyacam ya sadece yemeyi kısıp sporla desteklıycem bakalım arayış içerisindeyim.bi de sömestr da geliyo yemek yemeyi de özledim ya zaten eşim 3öğün dışarda yiyo tek basıma kahvaltı yapmaktan aksam yemek yemekten sıkıldım oda adam gibi lezzetli şeylerde yemiyorum.boğa burcu olunca yemek yemeyi çok seviyorum yaaaacanım benim listeyi gördün mü... 1500 kalorilik ve inanki yemekten çatlıcam diye korkuyorum...
tam uyamıyorum zaten 2 dilim ekmek diyo ben 1 dilim yiyorum ona rağmen çok şişiyorum... demekki işin sırrı bünyeyi aç bırakmamakta bakalım verebilecekmiyim...
bsanıyorum verdim..karnım içine çekildi biraz..uzun zamandır diyet yapmıyordum..o yüzden bu hafta iyi sonuç bekliyorum..1000 kalorinin üstüne fazla çkımadım
benim kızım 2,5 yaşında cnm..
git canım av mesvimi de güzel hiç öyle sıradan türk filmi değil içinde herşey var.ben öyle her türk filmine beğenmem ama av mevsimi çok güzel pişman olmazsın.sudem turisti araştırdım çok beğenilmiş..sanırım bu hafta ona gitcez..tşkler ilgin için..:))
canım ben aç kalarak baya verdim... 57 e kadar düştüm ama aynen geri aldım ömür boyu aç kalamayız ya.. lahana suyu soğan suyu ıvır zıvır hepsini denedim ama yok veremedim.. bir de diyetisyene gideyim dedim bakalım çatlamazsam inşallah veririm...inşallah canım verirsin
ya bende aç kalarak kilo vermek istemiyorum çok agresifleşiyorum aç kalınca o yüzden bakalım ya bi listey uyacam ya sadece yemeyi kısıp sporla desteklıycem bakalım arayış içerisindeyim.bi de sömestr da geliyo yemek yemeyi de özledim ya zaten eşim 3öğün dışarda yiyo tek basıma kahvaltı yapmaktan aksam yemek yemekten sıkıldım oda adam gibi lezzetli şeylerde yemiyorum.boğa burcu olunca yemek yemeyi çok seviyorum yaaaa
bi kere çetin tekindor var ben onun bütün filmlerini seviyorum...git canım av mesvimi de güzel hiç öyle sıradan türk filmi değil içinde herşey var.ben öyle her türk filmine beğenmem ama av mevsimi çok güzel pişman olmazsın.
turist de güzel angelina yı seviyorum ben avatarımdan anlaşılacağı gibi film de güzel kankamla gitmiştik sen de gidersen konusuruz aksiyon seviyorum ben
ozaman bu hafta etap birincisi bile olabilirsin... genelde yeni katılanlar o hafta etap birincisi oluyo da... belki de bu hafta sen olursun...
umarım olurum cnm..motive olurumben sigarayı bıraktıktan sonra aldım bu kiloları..tam 7 kilo aldım 2,5 ayda..ama şükür sigaradan kurtuldum ya..
bende aksiyon filmlerini sewverim sudem..
mai beyaz zaten ismin yabancı gelmemişti bana..ne güzel..evt cnm fazla giredim nete..takip edemedm..ne güzel tekrar karşlaşmak..senin çocuğunda eylül doğumlu ozaman cinsiyeti ne?
yok be güzelim..aslında 30 yaşındayım düşünmemde gerek ama düşünemiyorum ne bilim ya..göze alamıyorum..benim kızım çok yaramaz teyzesi..inan canımı okudu 2,5yılda..gözüm korktu..sen düşünüyomusun??cnm ikinciyi bebeği düşünüyomusun...
yok be güzelim..aslında 30 yaşındayım düşünmemde gerek ama düşünemiyorum ne bilim ya..göze alamıyorum..benim kızım çok yaramaz teyzesi..inan canımı okudu 2,5yılda..gözüm korktu..sen düşünüyomusun??
Aaaa çok şaşırdım cnm ya görmedim hiçben düşünmekle kalmadım yaptım canım...
belki hatırlarsın oğlan 3 aylıkken ikinciye hamile kaldım oğlan 10 aylıkken 31. haftamda doğum yaptım aceleci bi kızım oldu...eğer çok sık giriyosan ozamanlar mutlaka görmüşsündür...şimdi oğlan 28 aylık kız 18 aylık oldu...
benim de oğlum çok yaramaz akşama kadar hiç oturamıyorum hep peşindeyim...
sağol canım... boşver sağlıklı olsun da yaramaz olsun...Aaaa çok şaşırdım cnm ya görmedim hiçay ne güzel bak şimdi imrendim sana..ikisini birarada büyütüyorsun işte ne güzel..umarım bnm 2de uslu olur..
Allah bağışlasın cnm yavrularını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?