- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
canım maşşallah çok ta gençsin allah sağlık versin bebişlerine kızın kuvezde ne kadar kaldı konyadaydın demi senben düşünmekle kalmadım yaptım canım...
belki hatırlarsın oğlan 3 aylıkken ikinciye hamile kaldım oğlan 10 aylıkken 31. haftamda doğum yaptım aceleci bi kızım oldu...eğer çok sık giriyosan ozamanlar mutlaka görmüşsündür...şimdi oğlan 28 aylık kız 18 aylık oldu...
benim de oğlum çok yaramaz akşama kadar hiç oturamıyorum hep peşindeyim...
evet canım benım kızım da erkencıydı fıziksel olarak 30 gelişimsel olarak 32. haftasında dogdu ve 3 günlük dünyada 3 gün bile yaşayamadı aynı sorun ciğerleri gelişmediği için ciğerlerine biriken havayı temizlmeyemediler iki ciğerine de tüp takıldı derken kalbine vurdu ve veda...sağol canım... boşver sağlıklı olsun da yaramaz olsun...
benim kızım rahatsız... eken doğduğü için ciğerleri gelişmemiş... nefes alamadığı için beyni felç olmuş...şu an engelli durumunda... daha bir kaç gündür emekliyo yürüyemiyo... gözleri de görmüyodu son 15 gündür falan az seçmeye başladı... o da yürüse de yaramazlık yapsa ben razıyım peşinde koşmaya...
canımsın benim ya..Allah şifasını versin inşallah..Allah her anneye bunuda nasip etmez cnm..Herşeyde bir hayır var işte...benimde sağır ve dilsiz kardeşim var..ona annelik yptım denebilir..seni çok iyi anlıyorum..
yaramazlık yaptığı günleride görürsün inşallah annesi..
sağol canım allah razı olsun... evet konyadayım canım... 10 gün kaldı küvezde... sen de mi konyalısın...canım maşşallah çok ta gençsin allah sağlık versin bebişlerine kızın kuvezde ne kadar kaldı konyadaydın demi sen
evet canım benım kızım da erkencıydı fıziksel olarak 30 gelişimsel olarak 32. haftasında dogdu ve 3 günlük dünyada 3 gün bile yaşayamadı aynı sorun ciğerleri gelişmediği için ciğerlerine biriken havayı temizlmeyemediler iki ciğerine de tüp takıldı derken kalbine vurdu ve veda...
herşeyin hayırlısı rabbim herkesin imtihanını farklı veriyo işte hep yaşıyacanı düşünmüştüm 26 gün küvezde kalacak ve evimize gidicez diye düşündüm nerden bilecektımkı 3.gün herşeyin biteceğini....
bu arada tatlım kilo çizelgene bayıldım nerden yaptın banane bende istiyom çok şirin yaaaaa
yok canım konyalı değilim konyada arkadaşlarımız var yazın gelmiştikevet canım haklısın... inşallah rabbim tüm hastalarla beraber bize de şifa verir...
sağol canım allah razı olsun... evet konyadayım canım... 10 gün kaldı küvezde... sen de mi konyalısın...
hoşgeldin kuzumben geldim özledinizmi beniiii
canım benim listeyi gördün mü... 1500 kalorilik ve inanki yemekten çatlıcam diye korkuyorum...
tam uyamıyorum zaten 2 dilim ekmek diyo ben 1 dilim yiyorum ona rağmen çok şişiyorum... demekki işin sırrı bünyeyi aç bırakmamakta bakalım verebilecekmiyim...
Kız bizseni özledikte sen bizi unuttun sandıydık nerelerdesin haftada bir uğrar oldun.. Bi ara gel sohbete.. Özledik vallaa..ben geldim özledinizmi beniiii
Diline sağlık mai cim. Baştan beri hep bunu savunuyoruz make de bende.. bak sen diyetisyenin listesini aynen uygula nasıl güzel vereceksin.. Darısıda Aslımıza inşallah
Kız bizseni özledikte sen bizi unuttun sandıydık nerelerdesin haftada bir uğrar oldun.. Bi ara gel sohbete.. Özledik vallaa..
innukcum make dün benim eklediğim listeyi hazırlayıp gitmişti... ben kendi kilomu yazdım...
merispek yerine eylül meltemini aldı sasnırım...
yanlız make in listelerine bakarsan o da çok dikkat etmiyo ki... çok az yiyo o da ve yediğinden fazla spor yapıyo... hasta olacak diye korkuyorum...ben çok sık hastalanmaya başladım... bakalım 1 haftadır fil gibi yiyorum...pazartesiden beri gr verememişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?