Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canımsın benim ya..Allah şifasını versin inşallah..Allah her anneye bunuda nasip etmez cnm..Herşeyde bir hayır var işte...benimde sağır ve dilsiz kardeşim var..ona annelik yptım denebilir..seni çok iyi anlıyorum..
yaramazlık yaptığı günleride görürsün inşallah annesi..

canım maşşallah çok ta gençsin allah sağlık versin bebişlerine kızın kuvezde ne kadar kaldı konyadaydın demi sen

evet canım benım kızım da erkencıydı fıziksel olarak 30 gelişimsel olarak 32. haftasında dogdu ve 3 günlük dünyada 3 gün bile yaşayamadı aynı sorun ciğerleri gelişmediği için ciğerlerine biriken havayı temizlmeyemediler iki ciğerine de tüp takıldı derken kalbine vurdu ve veda...
herşeyin hayırlısı rabbim herkesin imtihanını farklı veriyo işte hep yaşıyacanı düşünmüştüm 26 gün küvezde kalacak ve evimize gidicez diye düşündüm nerden bilecektımkı 3.gün herşeyin biteceğini....

bu arada tatlım kilo çizelgene bayıldım nerden yaptın banane bende istiyom çok şirin yaaaaa

Son düzenleme:
sende zor günler yaşamışsın sudemcim..cennet anneleri olursunuz inş..inannıyorum ki öbür dünyada bunun mükafatını fazlasıyla alacaksınız..
dediğin gibi herkes farklı bir şekilde imtihanda maalesef..Rabbim hepimizin sabrını artırsın inşallah..

evet canım haklısın... inşallah rabbim tüm hastalarla beraber bize de şifa verir...

canım maşşallah çok ta gençsin allah sağlık versin bebişlerine kızın kuvezde ne kadar kaldı konyadaydın demi sen
sağol canım allah razı olsun... evet konyadayım canım... 10 gün kaldı küvezde... sen de mi konyalısın...

ahhh canım çok üzüldüm... ama allahın izniyle şefaatcin olacak canım... seni cennette bekliyor meleğin...
biz hastanedeyken de çok bebek dayanamadı gözümün önünden hala gitmez... her telefon çaldığında açmaya korkar birbirimize bakardık acaba kötü haber mi var diye... çok zor gerçekten canım... rabbim diğer çocuklarına uzun ömür versin inşallah...

cnm ben 7910 ticker dan yapıyorum ama sitede kullanımı yasak.. ben imzama ekliyorum öyle çıkıyo... profildeki kısma ekleyince izin vermior site...sadece tickerfactory dekine izin veriyo...

kızlar yarın 1 e kadar kilolarınızı bildirirseniz ben listeyi hazırlar paylaşıma eklerim
şimdi çıkıyorum hepinize hayırlı geceler...

Diline sağlık mai cim. Baştan beri hep bunu savunuyoruz make de bende.. bak sen diyetisyenin listesini aynen uygula nasıl güzel vereceksin.. Darısıda Aslımıza inşallah

ben geldim özledinizmi beniiii
Kız bizseni özledikte sen bizi unuttun sandıydık nerelerdesin haftada bir uğrar oldun.. Bi ara gel sohbete.. Özledik vallaa..

slm kızlar ben 4. Takımdanım kaptanınız paylasıma bu gün olamıcağını bildirmemiş herhangi bi yardıma ihtiyacız olursa yardım ederiz.. şimdiden kilo veren herkesi tebrik ediyorum

günaydınn kızlarrrr nasılsınız
ben fena değilim ama daha iyi olabilirdim o kadar dikkat ettim sporumu hiç aksatmadım yinede 500 gr zor verdim aslında 600 de yinede 500 olsun düz hesap ben çok fazla stres yapıyorum herhalde ondan diyorum artık başka ne olabilirki bütün tahlillerim yapıldı çünki:18::18:
bugün 11.30 diyetisyen randevum var bakalım o ne diyecek bu sefer ne derse harfiyen uyacağım bu ay kendim denedim olmadı yani kalori sayımıda bende işe yaramadı 2 hafta önceki kiloma döndüm anca yeni kilom ....73.500..
görüşürüz kızlarr

Son düzenleme:
makeup (/69.7/0.0/)
teodase (73.0/0.0/)
giz3mmm(67.3/0.0/)
cumbo(59.4/0.0/)
merıspek( 80) gerı donmek uzere ayrıldı
ezgıılknur(79.0/0.0/)
maibeyaz (64.0/0.0/)
bucakmagduru(77.0/75.0/)
asl35 (73.9/73.5/)
innuk(67.2/66.4/)
sudem34(74.2/0.0/)

Kızlar ben listeyi ekledim.. Herkes kilosunu bu liste üzerinden bildirebilirmi.. Hesaplamalar için paylaşımdan yardım alır hallederiz. Make e karşı yüzümüz kara çıkmasın.. Mai de gelince birlikte hazırlarız listeyi..,
Hadi bakalım şimdilik takım birinciliği bucakmagdurunda gibi görünüyor haydin bakem kızlarrrr..

Son düzenleme:
1. TAKIM 190. ETAP

makeup (69.7/69.2/0.5/0.72%)
teodase ( 73.0/73.0/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67.3/65.7/1.6/2.37%)
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(79.0/
maibeyaz (64.0/63,7/0,3/0,46%)
bucakmagduru( 77.0/
asl35 (73.9/
innuk(67.2/
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (72.5/ yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (704.7/

Son düzenleyen: Moderatör:
innukcum make dün benim eklediğim listeyi hazırlayıp gitmişti... ben kendi kilomu yazdım...
merispek yerine eylül meltemini aldı sasnırım...

1. TAKIM 190. ETAP

makeup (69.7/69.2/0.5/0.72%)
teodase ( 73.0/73.0/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67.3/65.7/1.6/2.37%)
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(79.0/
maibeyaz (64.0/63,7/0,3/0,46%)
bucakmagduru( 77.0/75,0/2,0/2,59%)
asl35 (73.9/73,5/0,4/0,54%)
innuk(67.2/66,4/0,8/1,19%)
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (72.5/ yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (704.7/

Son düzenleyen: Moderatör:

yanlız make in listelerine bakarsan o da çok dikkat etmiyo ki... çok az yiyo o da ve yediğinden fazla spor yapıyo... hasta olacak diye korkuyorum...ben çok sık hastalanmaya başladım... bakalım 1 haftadır fil gibi yiyorum...pazartesiden beri gr verememişim...

innukcum make dün benim eklediğim listeyi hazırlayıp gitmişti... ben kendi kilomu yazdım...
merispek yerine eylül meltemini aldı sasnırım...

ok canım ben sabah için öylesine son listeyi buluıp onu eklemiştim. Ok sen bitirmişsin zaten kız işi:))

Make bu ara hırs yaptı.. Du bakalım
Ben hep şöyle düşünüyorum ömür boyu nasıl beslenecek ve nasıl yaşayacaksam öyle kilo vermeliyim yani aç kalıp sabahtan akşama çırpınır kilo verirsem verdiklerimi sonrdan geri alma ihtimalim çok yüksek. Daha önce defalarca başıma geldi.. o yüzden herşeyi kararıda yapmaya çalışıyorum..
Make de bunların farkında herhalde bir dönem sonra düzene sokacaktır kendini.. Yoksa zaten böyle gitmez o da bilyordur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…