evt ben geldim..çok mutluyum..tartı 70,6 diyor2 kilo vermişim bir haftada..:)))
ok canım ben sabah için öylesine son listeyi buluıp onu eklemiştim. Ok sen bitirmişsin zaten kız işi:))
Make bu ara hırs yaptı.. Du bakalım
Ben hep şöyle düşünüyorum ömür boyu nasıl beslenecek ve nasıl yaşayacaksam öyle kilo vermeliyim yani aç kalıp sabahtan akşama çırpınır kilo verirsem verdiklerimi sonrdan geri alma ihtimalim çok yüksek. Daha önce defalarca başıma geldi.. o yüzden herşeyi kararıda yapmaya çalışıyorum..
Make de bunların farkında herhalde bir dönem sonra düzene sokacaktır kendini.. Yoksa zaten böyle gitmez o da bilyordur ...
Canım çok tebrik ederim maaşşallahhevt ben geldim..çok mutluyum..tartı 70,6 diyor2 kilo vermişim bir haftada..:)))
Canım grup birincisi şu an bucak mağduru 2 tam kilo vermiş kız.. ikincilik meltemde.. puanlamayı make mi yapcak bilgi verdimi sana ??tebrik ederim canım... bakalım şimdilik gurup birincisi görünüyorsun...
canım sen yine de kontrol et... ben hata yapabilirim kendime güvenmiyorum...
canım bide diyetisyenin listesini dene bakalım yengem dıyetısyenın dıyetıyle 7 kılo verdı hafta sonları bozdu sanırım bıde.eşimin kankası 1500 kalorı dıyetıyle 10 kılo verdi bide tombalak bı oglandı düşünsene erkeklerin kılo vermesıde zor göbek ve kas onlardaki o bile verdi.günaydınn kızlarrrr nasılsınız
ben fena değilim ama daha iyi olabilirdim o kadar dikkat ettim sporumu hiç aksatmadım yinede 500 gr zor verdim aslında 600 de yinede 500 olsun düz hesap ben çok fazla stres yapıyorum herhalde ondan diyorum artık başka ne olabilirki bütün tahlillerim yapıldı çünki:18::18:
bugün 11.30 diyetisyen randevum var bakalım o ne diyecek bu sefer ne derse harfiyen uyacağım bu ay kendim denedim olmadı yani kalori sayımıda bende işe yaramadı 2 hafta önceki kiloma döndüm ancayeni kilom ....73.500..
görüşürüz kızlarr
tebrikler sanırım 2. sin mağdure 1. galibaevt ben geldim..çok mutluyum..tartı 70,6 diyor2 kilo vermişim bir haftada..:)))
canım kesinlikle fikrine katılıyorum aynı şeyleribizzat düşümüyorum düşüncelerime tercüman olmuşsun.ok canım ben sabah için öylesine son listeyi buluıp onu eklemiştim. Ok sen bitirmişsin zaten kız işi:))
Make bu ara hırs yaptı.. Du bakalım
Ben hep şöyle düşünüyorum ömür boyu nasıl beslenecek ve nasıl yaşayacaksam öyle kilo vermeliyim yani aç kalıp sabahtan akşama çırpınır kilo verirsem verdiklerimi sonrdan geri alma ihtimalim çok yüksek. Daha önce defalarca başıma geldi.. o yüzden herşeyi kararıda yapmaya çalışıyorum..
Make de bunların farkında herhalde bir dönem sonra düzene sokacaktır kendini.. Yoksa zaten böyle gitmez o da bilyordur ...
Canım çok tebrik ederim maaşşallahhbaşarının devamını bekliyoruz. Aynı başarıyı diğer takım üyesi arkadaşalarımızdan da bekliyoruz.. Bu hafta tüm takım süperr süperr süperrr
Ezgiilknurda kilo almamışsa bu hafta takım derecede bence arkadaşlar..
Canım grup birincisi şu an bucak mağduru 2 tam kilo vermiş kız.. ikincilik meltemde.. puanlamayı make mi yapcak bilgi verdimi sana ??
Estağfirullah canım neden hata yapasın çok güzel hazırlamışsın işte
tebrik ederim canım... bakalım şimdilik gurup birincisi görünüyorsun...
sudem sanada tşkler cnm..1mi 2mi anlamadım ama..neyse farketmez zaten.önemli olan kiloların gitmesi:)))
etapta gitmek nasıl oluyor cnm?cnm püskütün açıklamasına göre yüzdesi çok olan birinci oluyo... ama make listeyi neye göre hazırlıyor bilmiyorum... ama her şekilde ilk 3 tesin... bakalım etapta gidebilecekmisin... inşallah girersin diye umut ediyorum...
tmm anladım cnm sağol:))tüm takımlar arasında ilk üçe girmek canım...
slm kızlarr ..
Liste toplamına bu hafta listede kimler varsa sadece onların kilosu ekleniyor gecen haftaki kilo toplamı iptal yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?