- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
mrb canım inşş her hafta verirsinn inşş canımmm hepberaber zayıflıyalımmmmmmmmrb. ezgiilknur..çok sağol cnm..benimde ilk hafta olduğu için bu kadar verdim..birdaha zor veririm 2kiloyuumarım sende verirsin..
tamam canım eline sağlık... evet 769,5 muş...çok teşekkür ederim...canım listenin son hali bu 2 kez kontrol ettim şimdi bi kez daha bakayım..
inş.cnm ya..yaza formda gireriz umarım..:))mrb canım inşş her hafta verirsinn inşş canımmm hepberaber zayıflıyalımmmmmmm
inşşş canımmmm benim mayısa en az 63 62 olmam lazım az annemin yanına gidecemde dövemesininş.cnm ya..yaza formda gireriz umarım..:))
cnm püskütün açıklamasına göre yüzdesi çok olan birinci oluyo... ama make listeyi neye göre hazırlıyor bilmiyorum... ama her şekilde ilk 3 tesin... bakalım etapta gidebilecekmisin... inşallah girersin diye umut ediyorum...
mrb canım inşş her hafta verirsinn inşş canımmm hepberaber zayıflıyalımmmmmmm
beceremedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
eylül meltemi burda püsküt anlatmış... dene yapamazsan şu liste işini hallettikten sonra beraber yapalım...
iyilik canımmm iki çoçukla ugraşş canım sen nasılsın senden naberr ehh şükür almadım ya bunada şükürhıııımmmmm bak ben bunu bilmiyordum yüzde si fazla olan demek ki... Ok anlaşılmıştır...
Canııımm naabeerr bakıyorum da bu hafta iyisin gayettt
tebrik ederim gizemcimmm.. bu menüylemi verdin 1.6 kiloyu helal olsun valla gençliğin avantajı işte
anam ben yaşlandımmı ne metabolizma çalışmıyo o kadar dikkat ettim ortalama 950 civarı haftalık kalorilerim yine pek verdiğimi düşünmüyorum belki yarım gitmiştir diye ümit ediyorum
iyilik canımmm iki çoçukla ugraşş canım sen nasılsın senden naberr ehh şükür almadım ya bunada şükür
bu hafta 1.6 kilo vermişi. ve hiç zorlanmadım canım ne isterse yedim ama 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :) çikolata yedim ,patates kızartp yedim, dondurma yedim.. vs vs :)
İşteee buuuduuuurrrrr...
Şimdi neden bu kadar çok konuştuğumu anlıyorsun değilmi gizemcim..
insan hem yiyip hem zayıflayınca mutlu oluyo dimii.. zafer kazanmış hissediyorsun.. Aynenn devam canım. Unutma kilo verdikten sonra aynı yöntemi günlük ihtiyacımızdan devam ettircez ve verdiklerimiz geri gelmeyecek...
Ohhhh ohhh sefamızz olsunnn
TEBRİKLER CANIMMM VALLA SÜPERSİNN YAA HEM YEDİN HEM VERDİMMbu hafta 1.6 kilo vermişi. ve hiç zorlanmadım canım ne isterse yedim ama 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :) çikolata yedim ,patates kızartp yedim, dondurma yedim.. vs vs :)
EVET CANIM ŞÜKÜR VERDİM AZDA OLSAOlarmı kızzz vermişsin bide bakkk...
Ay canım yaww biz bitanesi ile baş edemiyorken sen birde 2 tane ile uğraşıyon işin zor walla anacım..
slm kızlarr ben geldimm
bugün diyetisyen randevum vardı az önce geldim veee koca 1 ayda yarım kilo vermişim
aynı listeme devam edcekmişim veremiyorum dedim bana daha az kalori almayı düşünme yoksa verdiğini geri alırsın bırakınca dedi ki çok haklı ben zaten bunu çok tecrübe ettim nerdeyse 10 yıldır verip alıyorum burdaki arkadaşları görüncede gaza gelerek bu hafta kalorimi bayağı düşürdüm daha kötü oldu veeeee karar verdim listem 1800 kal. ama ben yine azcık indirip 1600 kal. almaya karar verdim veee
günlük 1 saat yürüyüş ve 2 dk mekik sporum kalorim 1200 düşüyo bu ayda böyle yapıcam kararım kesindir vaz geçirmeye çalışmayın lütfennnnşaka bi yana inş bu sefer başarıcam başarıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?