Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM 190. ETAP

makeup (69.7/69.2/0.5/0.72%)
teodase ( 73.0/73.0/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67.3/65.7/1.6/2.37%)
cumbo( 59.4/59.4/0.0/%0.0)
ezgıılknur(79.0/78.8/0.2/0,25)
maibeyaz (64.0/63,7/0,3/0,47%)
bucakmagduru( 77.0/75,0/2,0/2,60%)
asl35 (73.9/73,5/0,4/0,54%)
innuk(67.2/66,4/0,8/1,19%)
sudem34(74.2/74.2/0.0/0,0%)
eylulmeltemi (72.5/70,6/1,9/2,62%) yeni üye

1.TAKIM TOPLAM KİLO (777.2/769.5/7.7/%0.99)

canım listenin son hali bu 2 kez kontrol ettim şimdi bi kez daha bakayım..
tamam canım eline sağlık... evet 769,5 muş...çok teşekkür ederim...
canım cumboyu bekliyorum geçen gün giremezsem hala aynı kilodayım demişti belki iki günde bir kaç gr vermiştir...1 e kadar girmezse ekleyelim paylaşıma..

Hıııımmmmm bak ben bunu bilmiyordum yüzde si fazla olan demek ki... Ok anlaşılmıştır...

mrb canım inşş her hafta verirsinn inşş canımmm hepberaber zayıflıyalımmmmmmm

canııımm naabeerr bakıyorum da bu hafta iyisin gayettt

canım imzaya değil profil ayarlarında çizelge var oraya yapıştıracaksın...
kızlar ben çıkıyorum listeyi paylaşıma aktarırım...
size emanet buralar bi sorun olursa ilgilenirsiniz..akşama görüşürüz...

hıııımmmmm bak ben bunu bilmiyordum yüzde si fazla olan demek ki... Ok anlaşılmıştır...

Canııımm naabeerr bakıyorum da bu hafta iyisin gayettt
iyilik canımmm iki çoçukla ugraşş canım sen nasılsın senden naberr ehh şükür almadım ya bunada şükür

bu hafta 1.6 kilo vermişi. ve hiç zorlanmadım canım ne isterse yedim ama 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :) çikolata yedim ,patates kızartp yedim, dondurma yedim.. vs vs :)

iyilik canımmm iki çoçukla ugraşş canım sen nasılsın senden naberr ehh şükür almadım ya bunada şükür

Olarmı kızzz vermişsin bide bakkk...
Ay canım yaww biz bitanesi ile baş edemiyorken sen birde 2 tane ile uğraşıyon işin zor walla anacım..

Son düzenleme:
bu hafta 1.6 kilo vermişi. ve hiç zorlanmadım canım ne isterse yedim ama 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :) çikolata yedim ,patates kızartp yedim, dondurma yedim.. vs vs :)

İşteee buuuduuuurrrrr...

Şimdi neden bu kadar çok konuştuğumu anlıyorsun değilmi gizemcim..
insan hem yiyip hem zayıflayınca mutlu oluyo dimii.. zafer kazanmış hissediyorsun.. Aynenn devam canım. Unutma kilo verdikten sonra aynı yöntemi günlük ihtiyacımızdan devam ettircez ve verdiklerimiz geri gelmeyecek...
Ohhhh ohhh sefamızz olsunnn

evet canım süper morel oldu bana.. hem aç kalmadım herşeyi yedim ve 1.6 kilo verdim.. gerçekten süper bi his :)

TEBRİKLER CANIMMM VALLA SÜPERSİNN YAA HEM YEDİN HEM VERDİMM
Olarmı kızzz vermişsin bide bakkk...
Ay canım yaww biz bitanesi ile baş edemiyorken sen birde 2 tane ile uğraşıyon işin zor walla anacım..
EVET CANIM ŞÜKÜR VERDİM AZDA OLSA
SORMA CANIMM YAA NASIL YAŞIYORUM BİLMİYORUM DELİ OLUYORUM KIZIM ÇOK FENA NE YAPCAGIMI SASIRDIM YENİ KREŞ AÇILMIŞ ONU ARAŞTIRCAM İYİYSE ORAYA YAZDIRCAM ARKAŞ CEVRESİ OLURSA BELKİ SAKİNLEŞİR KAFASI DAGILIR SIKILIYO ARKADAŞIDA YOK YARAMAZLIGA SARIYO

slm kızlarr ben geldimm
bugün diyetisyen randevum vardı az önce geldim veee koca 1 ayda yarım kilo vermişim
aynı listeme devam edcekmişim veremiyorum dedim bana daha az kalori almayı düşünme yoksa verdiğini geri alırsın bırakınca dedi ki çok haklı ben zaten bunu çok tecrübe ettim nerdeyse 10 yıldır verip alıyorum burdaki arkadaşları görüncede gaza gelerek bu hafta kalorimi bayağı düşürdüm daha kötü oldu veeeee karar verdim listem 1800 kal. ama ben yine azcık indirip 1600 kal. almaya karar verdim veee
günlük 1 saat yürüyüş ve 2 dk mekik sporum kalorim 1200 düşüyo bu ayda böyle yapıcam kararım kesindir vaz geçirmeye çalışmayın lütfennnn şaka bi yana inş bu sefer başarıcam başarıcazzz

Canım bence sen bu ay diyetisyen ne verdiyse onu yap hiç ama hiç değiştirme.. yani 1800 cal olarak yap diyetini. Spor yapacaksan yap o ayrı ama diyetisyenin listesinden çıkma.. Yaa bi dene yemekten zarar olmazzz inan bana..
Aslı cım ben başladığında günlük 2200 cal alıyordum 5 ayda 1300 e düştüm ancak ve hala verebiliyorum.. eğer sen diyetisyen seni 1600 e düşürmeden kendin düşersen sonradan çok bocalarsın. Ya sen güven diyetisyene bak gör 2 hafta sonra pıtır pıtır vereceksin kiloları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…