Canım bence sen bu ay diyetisyen ne verdiyse onu yap hiç ama hiç değiştirme.. yani 1800 cal olarak yap diyetini. Spor yapacaksan yap o ayrı ama diyetisyenin listesinden çıkma.. Yaa bi dene yemekten zarar olmazzz inan bana..
Aslı cım ben başladığında günlük 2200 cal alıyordum 5 ayda 1300 e düştüm ancak ve hala verebiliyorum.. eğer sen diyetisyen seni 1600 e düşürmeden kendin düşersen sonradan çok bocalarsın. Ya sen güven diyetisyene bak gör 2 hafta sonra pıtır pıtır vereceksin kiloları..
Canım bence sen bu ay diyetisyen ne verdiyse onu yap hiç ama hiç değiştirme.. yani 1800 cal olarak yap diyetini. Spor yapacaksan yap o ayrı ama diyetisyenin listesinden çıkma.. Yaa bi dene yemekten zarar olmazzz inan bana..
Aslı cım ben başladığında günlük 2200 cal alıyordum 5 ayda 1300 e düştüm ancak ve hala verebiliyorum.. eğer sen diyetisyen seni 1600 e düşürmeden kendin düşersen sonradan çok bocalarsın. Ya sen güven diyetisyene bak gör 2 hafta sonra pıtır pıtır vereceksin kiloları..
canım başlangıç kilonu hedef kilonu şu anki kilonu yaz hazırlayıp veririz sanaarkadaşlar banada kilo çizelgesi yapmayı öğretirmisiniz??
kız annen kılo alınca kızıyo mu :26::26:inşşş canımmmm benim mayısa en az 63 62 olmam lazım az annemin yanına gidecemde dövemesin
tebrikler canım 1aydır veremiyodun galiba bak yiyerek ne güzel verdinbu hafta 1.6 kilo vermişi. ve hiç zorlanmadım canım ne isterse yedim ama 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :) çikolata yedim ,patates kızartp yedim, dondurma yedim.. vs vs :)
canım bencede sen 1800 kal ye sporla düşer o ya şöyle düşün diyet biitnce nasıl beslenip nkılomuzu koruycaksak şimdide yiyerek zayıflıycaz boşuna okumadı heralde doktor o bölümü vardır bi bildiği bak sen uygula bende izinden gidebilirimslm kızlarr ben geldimm
bugün diyetisyen randevum vardı az önce geldim veee koca 1 ayda yarım kilo vermişim
aynı listeme devam edcekmişim veremiyorum dedim bana daha az kalori almayı düşünme yoksa verdiğini geri alırsın bırakınca dedi ki çok haklı ben zaten bunu çok tecrübe ettim nerdeyse 10 yıldır verip alıyorum burdaki arkadaşları görüncede gaza gelerek bu hafta kalorimi bayağı düşürdüm daha kötü oldu veeeee karar verdim listem 1800 kal. ama ben yine azcık indirip 1600 kal. almaya karar verdim veee
günlük 1 saat yürüyüş ve 2 dk mekik sporum kalorim 1200 düşüyo bu ayda böyle yapıcam kararım kesindir vaz geçirmeye çalışmayın lütfennnnşaka bi yana inş bu sefer başarıcam başarıcazzz
çok sevindim adımıza yakışmış boşuna 1. takım olmadık190. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
14OCAK-21 OCAK
BİRİNCİ (0.99 %) 1. TAKIM
İKİNCİ (0.98 %) 2.TAKIM
ÜÇÜNCÜ (0.92 %) 8.TAKIM
arkadaşlar birinci olmusuz süperizzz hepinzi tebrik ediyorummm kocamannn kocaman öpüyorum aksama muhabbet için burdayımmm
tebrikler sevgili rakibem bak beni geçtintebriklerrrrrrr kızlarrrr kilo veren herkes tabi bende yarım kilo olsada
akşam yemeğimi yedim
1 kepçe çorba
1 tabak etli nohut
2 küçük dolma ve salata
artık yemeye karar verdim yemeyerekte kilo veremedim nasıl olsa
sudemcim..... nasılsın napıyon aşağılarda
tebrikler sevgili rakibem bak beni geçtin
kız daha aramızda 700 gram ver sen hedefe daha yakınsın sömestr geliyo benim kilo vermem artık ta almasam yine iyidiryok canım seni geçmek ne mümkün avunuyoz işte gr larla
ahanda kaptanımız gelmiş hoş gelmişşşşnasıl geçti yolculuğun canım
ben hiç sevmiyorum uzun yolculuğu yaaa bıktım artık
sağol inşallah böyle gider canımm:):)1 olmuşuz kızlar... takımımı ve özellikle birinci olmamızdaki katkısından dolayı eylül meltemi, bucakmağduru ve gizeme çok teşekkür derim... gerçekten süper kilo vermişsiniz kızlar...devamını bekliyoruzzzz:26:
1.olmuşuz..çok sevindim..:)) hep birinci oluruz inş.
ben bugün akşam yemeğini abarttım ama ya..acaip moralim bozuk..
sudem kilo çizelgesini yaparsan çok sevineceğim..çok sağol cnm
başlangıç 72,5
şimdi 70,6
hedef 60
[1] Bolulu Hasan Usta Tavuk Göğsü 1 100 gr 175 175
[2] Börek 1 PORSİYON 330
[3] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[4] Çay 5 ADET 25
[5] Elma 0.75 ADET 45
[6] Çay 1 ADET 5
[7] Yoğurt (tam yağlı) 20 GRAM 13.6
[8] Salam 1 DİLİM 29
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Yürümek (Asfalt) 25 dak 135
[11] Ekmek 2.5 DİLİM 162.5
[12] Simit 0.12 ADET 33
Toplam : 983.1 kal.
bugün yediklerim biraz abartı oldu ama arkadaşıma gittim . birsürü şey yapmş kıramadım malesef ne zamndır görüşmüyorduk.. ama olsun 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :)
yok canım seni geçmek ne mümkün avunuyoz işte gr larla
ahanda kaptanımız gelmiş hoş gelmişşşşnasıl geçti yolculuğun canım
ben hiç sevmiyorum uzun yolculuğu yaaa bıktım artık
KIZLAR BİLİYORSUNUZ uzun zamandır bilgisayarım yokdu şu yediklerimizi yazıp hesaplama işini nerden yapıyoruz biri bana anlatırsa sevinirimmm geçmişi okumam okadar zorkiii
Öyle tabii. diyetisyen dediğin işin kitabını okumuş ilmini almış. heralde senden benden iyi bilecek. zaten iki hafta üst üste aksatmadan uygulasan vermeye başladığını görürsün..öylemi diyosun canım yaaa bilemedim ki napacağımı
190. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
14OCAK-21 OCAK
BİRİNCİ (0.99 %) 1. TAKIM
İKİNCİ (0.98 %) 2.TAKIM
ÜÇÜNCÜ (0.92 %) 8.TAKIM
arkadaşlar birinci olmusuz süperizzz hepinzi tebrik ediyorummm kocamannn kocaman öpüyorum aksama muhabbet için burdayımmm
uyudum cnm ama dogu arablarında kokmusum resmen bıde gıysılerıme bısey sınmıs kokuyo hepsı bavulumun uzerıne bısey koydular galıba neyse gıdıma kavustumm bu bana yettı yanımdan ayrılmıyo wc nın kapısında beklıyokıyamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?