Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öylemi diyosun canım yaaa bilemedim ki napacağımı

190. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

14OCAK-21 OCAK
BİRİNCİ (0.99 %) 1. TAKIM
İKİNCİ (0.98 %) 2.TAKIM
ÜÇÜNCÜ (0.92 %) 8.TAKIM

arkadaşlar birinci olmusuz süperizzz hepinzi tebrik ediyorummm kocamannn kocaman öpüyorum aksama muhabbet için burdayımmm

1 olmuşuz kızlar... takımımı ve özellikle birinci olmamızdaki katkısından dolayı eylül meltemi, bucakmağduru ve gizeme çok teşekkür derim... gerçekten süper kilo vermişsiniz kızlar...devamını bekliyoruzzzz:26:

bu arada ben bu gün sabah kahvaltısını geç yaptım o yüzden öğlen çıkmadan cnm yemek istemedi... akşam kızın okulundan geldikten sonra herşeye saldırdım... 2 öğün atlamanın cezası... inşallah almamışımdır... offf yiyorum sonra pişman oluyorum...

acaba ben de tam uymadığım için mi veremedim bu hafta...
her öğün 2 dilim bir de ara öğünümde 1 dilim ekmek vardı ama ben yiyememiştim hepsini... ama şişiyorum yani midem almıyo... zorla yesem mi acaba...

tebriklerrrrrrr kızlarrrr kilo veren herkes tabi bende yarım kilo olsada
akşam yemeğimi yedim
1 kepçe çorba
1 tabak etli nohut
2 küçük dolma ve salata
artık yemeye karar verdim yemeyerekte kilo veremedim nasıl olsa

sudemcim..... nasılsın napıyon aşağılarda

arkadaşlar banada kilo çizelgesi yapmayı öğretirmisiniz??
canım başlangıç kilonu hedef kilonu şu anki kilonu yaz hazırlayıp veririz sana

inşşş canımmmm benim mayısa en az 63 62 olmam lazım az annemin yanına gidecemde dövemesin
kız annen kılo alınca kızıyo mu :26::26:

bu hafta 1.6 kilo vermişi. ve hiç zorlanmadım canım ne isterse yedim ama 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :) çikolata yedim ,patates kızartp yedim, dondurma yedim.. vs vs :)
tebrikler canım 1aydır veremiyodun galiba bak yiyerek ne güzel verdincanım kaç yaşındasın?

canım bencede sen 1800 kal ye sporla düşer o ya şöyle düşün diyet biitnce nasıl beslenip nkılomuzu koruycaksak şimdide yiyerek zayıflıycaz boşuna okumadı heralde doktor o bölümü vardır bi bildiği bak sen uygula bende izinden gidebilirim

çok sevindim adımıza yakışmış boşuna 1. takım olmadık
meltem ,mağdure ve gizem kızlar tebrikler

tebrikler sevgili rakibem bak beni geçtin

yok canım seni geçmek ne mümkün avunuyoz işte gr larla

ahanda kaptanımız gelmiş hoş gelmişşşş nasıl geçti yolculuğun canım
ben hiç sevmiyorum uzun yolculuğu yaaa bıktım artık
kız daha aramızda 700 gram ver sen hedefe daha yakınsın sömestr geliyo benim kilo vermem artık ta almasam yine iyidir

1.olmuşuz..çok sevindim..:)) hep birinci oluruz inş.
ben bugün akşam yemeğini abarttım ama ya..acaip moralim bozuk..
sudem kilo çizelgesini yaparsan çok sevineceğim..çok sağol cnm
başlangıç 72,5
şimdi 70,6
hedef 60

sağol inşallah böyle gider canımm:):)

evet 1. olmuşuzz yuppiiiii

sudecim yaşımı sormuşsun 17 yaşındayım :)))

[1] Bolulu Hasan Usta Tavuk Göğsü 1 100 gr 175 175
[2] Börek 1 PORSİYON 330
[3] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[4] Çay 5 ADET 25
[5] Elma 0.75 ADET 45
[6] Çay 1 ADET 5
[7] Yoğurt (tam yağlı) 20 GRAM 13.6
[8] Salam 1 DİLİM 29
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Yürümek (Asfalt) 25 dak 135
[11] Ekmek 2.5 DİLİM 162.5
[12] Simit 0.12 ADET 33

Toplam : 983.1 kal.

bugün yediklerim biraz abartı oldu ama arkadaşıma gittim . birsürü şey yapmş kıramadım malesef ne zamndır görüşmüyorduk.. ama olsun 1000 kaloriyi geçmedim kızlar :)

KIZLAR BİLİYORSUNUZ uzun zamandır bilgisayarım yokdu şu yediklerimizi yazıp hesaplama işini nerden yapıyoruz biri bana anlatırsa sevinirimmm geçmişi okumam okadar zorkiii

17 mi inasnmıyorummm yaszxık casnım bu yasştas neden o kasdasr şok diyet yasptın ben aseni 25 faslasn asnıyorum...

yok canım seni geçmek ne mümkün avunuyoz işte gr larla

ahanda kaptanımız gelmiş hoş gelmişşşş nasıl geçti yolculuğun canım
ben hiç sevmiyorum uzun yolculuğu yaaa bıktım artık

uyudum cnm ama dogu arablarında kokmusum resmen bıde gıysılerıme bısey sınmıs kokuyo hepsı bavulumun uzerıne bısey koydular galıba neyse gıdıma kavustumm bu bana yettı yanımdan ayrılmıyo wc nın kapısında beklıyokıyamm

yahuuu sizden ayrı kalmak ne fena bi durummus makecimmm gıdısının yanına gitmiş haberim yokkkk çok sevindim kuzum adına darısı basımaaaaaaaaa

KIZLAR BİLİYORSUNUZ uzun zamandır bilgisayarım yokdu şu yediklerimizi yazıp hesaplama işini nerden yapıyoruz biri bana anlatırsa sevinirimmm geçmişi okumam okadar zorkiii

canım daha sık uğra bak burda hayat var nası motive olucaksın gör..
hesaplama işini kalorisepeti die bir site var oraya üyü olup ordan yapıyorsun google dan ara çıkıyor :))

öylemi diyosun canım yaaa bilemedim ki napacağımı
Öyle tabii. diyetisyen dediğin işin kitabını okumuş ilmini almış. heralde senden benden iyi bilecek. zaten iki hafta üst üste aksatmadan uygulasan vermeye başladığını görürsün..
Ben diyetisyene gittiğim dönemde verdiğinden eksik yesem kızardı bana..işimizi zorlaştırıyorsun derdi..
Vardır bir bildiği 1800 kal. diyet çok değil yani..

TEBRİKLER
Herkesin emeği var kızlar birincilikte kimse kilo almadı bu hafta ve birinci oldukk harikayızz..
hepimize teşekkürler

Makeeee kavuştun demek gıdına annaaammm öp onu bizim içindeee
bak bu hafta süperiz.. sakın daatma oralarda gelince saçını ben çekerim bu defaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…