Adaşımmm napiinnnn
acil şifalar canımm kuzucuguna ohh ne güzel iyi yapmış koçişin aferin onaNası olsun işte iyileşti biraz biraz..
bende yeni uyuttum ev halkına çay dağıttım geldim uyumadan önce azcık bakiim dedim..
kocişim bana terk etti PC yi bende fırsattan istifade kızlar nappmış bi bakıyım dedim öyylee iştee
hoşgeldinn canımmm nasılsın bende yaa bayadır böyle müsait olamıyodumm ohh ne güzelmiş sizinle olmakkkılzar muhabbeti paylasımı özlemişim valla su kalori sepetini ama pek bişey anlamadım neyse zamanla cözerim
ne kusuru canımm iyi geceler allah rahatlık versinn işindede kolaylıklar canımmm öptüm hem seni hemde bebeişini canım k.i.b görüşürüzKızlar ben yatıyom kusura bakmayınn..
yarın iş var yine sabahtan erken kalkcam.. öptüm hepiniziiii
hoşgeldinn canımmm nasılsın bende yaa bayadır böyle müsait olamıyodumm ohh ne güzelmiş sizinle olmakk
canım üye oldun demi üye olduktan sonra sayfada kalorimi ekle diyosun orda kutucuklar var ordan yediginı tıklıyım küçük kare gibi bişe yedigin mikter yazdın mı oluyo inşşş anlatabilmişimdir canımmm
anladım tatlımmm yarın bi bak kesin çözersin seninde işin zor hayatım iş ders bir sürü ugraşıyon canımm tabi ondandır tabi canım ne istersen sor elimden geldigince her zamana yardımcı olurum canımmbu saatten sonra uğrasmıcam yarın bakarım kuzumm çok saol gene takılırsam sorarım sana :) bu aralar kafamı hiçbişiye veremiyorum belkide ondan anlamadım bu aksam
anladım tatlımmm yarın bi bak kesin çözersin seninde işin zor hayatım iş ders bir sürü ugraşıyon canımm tabi ondandır tabi canım ne istersen sor elimden geldigince her zamana yardımcı olurum canımm
evet canımmm karışır allah kolaylık versin allahım emeklerinin karılıgını versin inşş tatlımmm ohhhh maşallah canımm masallah hep böyle verirsin inşşş bitanemsaol bitanem valla okadar kosturuyorum ki kafam karısdı iice ne yediğimi biliyom ne yaptıklarımı bu arada gıdım gıdım eriyom :) bide dikkat etsem daha ii olacak demekki
canım ben hazırladım kaydedersin1.olmuşuz..çok sevindim..:)) hep birinci oluruz inş.
ben bugün akşam yemeğini abarttım ama ya..acaip moralim bozuk..
sudem kilo çizelgesini yaparsan çok sevineceğim..çok sağol cnm
başlangıç 72,5
şimdi 70,6
hedef 60
ay canım daha çok gençsin ne güzel yaaaaaa.liseye mi gidiyorsun ünv mi?sağol inşallah böyle gider canımm:):)
evet 1. olmuşuzz yuppiiiii
sudecim yaşımı sormuşsun 17 yaşındayım :)))
saol bitanem valla okadar kosturuyorum ki kafam karısdı iice ne yediğimi biliyom ne yaptıklarımı bu arada gıdım gıdım eriyom :) bide dikkat etsem daha ii olacak demekki
gıdım gıdım dediğin ikişer ikişer mi...ben de istiyom o gıdımdan...
sudacim evet daha çok gencim liseye gidiyorum bu arada :)
benim aklım başıma allahtan erken geldi 18 e girmeden hedefe incem inşallahh
sonra vermek çok zorr çokk :)
çok ii yapmıssın kuzum ben senin yasındayken cok sallamıyodum hatta en kilolu olduğum zamanlar ünvli halimdi şimdi bakıyorumda ne aptalmısım ozaman daha kolay verirdim gene cok geç kalmıs sayılmam yasım 25 ama genede bi 8 senelik fark baya bi zorluyo insanı insallah hep çıtır kal kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?