Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tünaydın kızlarrrr
kahvaltımı söylesemmi acabaaa valla abarttım napıyım dr suçu ye dedi bana bende simit ve kaşar peynir ve bol söğüş bikaç tuzsuz yağsız zeytin yedim
akşama artık ekmek yemem inş.

[1] Çay 1 ADET 5
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[4] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[5] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[6] Mercimek Çorbası 0.75 KASE 202.5
[7] Ayva 50 gr 31.5

Toplam : 504.35 kal.

bnmde biraz fazla oldu ama akşam dengelerim :)

yaw galiba tartı martı almam lazım baksanıza hepiniz yazdığınızı grmına kadar yazar oldunuz su siteyi çözmeye calısıyorum kalorisepeti bende yazcam bundan sonra yediklerimi gram gram

canım ben takıman once kendı gunlugumu tutuyodum bılen bılır takımdan arkadasların bazıları ıle orda bulusup u takıma geldık yanı agustosdan buyana hep dıyorum kı saglıklı beslenmekden tuaf dıyetlerden uzak duralım dıyorum benım yedıklerımle sporum cok orantılı sıze cok az gozukebılır ama gunluk karbonhıdratım proteınım efendıme soylıyeyım vıtamınlerım yanı kısaca 1 gunde vucudumun ıstedıgı tum yararlı seylerden yıyorum kı hıc bı zaman dıyet lıstesı uygulamadım yanısurda 8 aydır abuk subuk dıyet yapmadım neyse bu yazıyı dunden berı kafamda evırıırpp cevırıp durdum acıkcası bırazda kırıldım herneyse
bu aralar hırs yaptım cunku sıkıldım artık yedıklerımden kısmadan spora agırlık verıp bı an once bu ısı bıtırmek ıstıyorum cunku gercekten sıkıldım ve dedıgını belı baska cumlelerle en az 100 defa bende dedım ornegın gızem mı bı turlu dıyet lıstelerınden vazgecıremedım ama senın sayende duzgun beslenmeye basladı benımıcın saglıklı beslenmek vıtrındekı goruntuden cok daha ıyıı

canım arkadasım sen yazılanlar için takılma kırılma hepimiz zamanında aynı hataları yaptık şok diyetler bu kadar kilolu olmamızın nedeni artık spor yaparak kilo verme zamanı takılma kuzum sen aşkınla beraber olmanın keyfini çıkar

canım benim demek istediğimi yanlış anlama sakın sen zaten ne yaptığının farkındasın ve baştan beri hep aynı fikirdeyiz..Hırs yaptın ve bence bu gayet güzel bir durum çünkü şu anda zayıflama aşamasındayız.Ve hem yediklerin açısından hemde spor sonuçta sağlıksız değil. Benim dışardan bakış açım ki yanlış düşünüyorsam detayını bilmediğim içindir..Özellikle belirteyim. Ömür boyu aynı tempoda spor yapabilme durumun olmamasıdır.. ilerde yaşam şeklin değiştiğinde sen o zamanki yaşam şekline uygun bir tarz tabiki belirlersin çünkü kendinin farkındasın. kastım bu sadece. Bilinçsiz kulaktan dolma diyetler peşinde değilsin.

Ben de aynı açıdan bakıyorum durma. Şu an diyetisyene gitmiyorum daha önce defalarca gittim her defasında gayet güzel kilo verdim ve dediklerine harfiyen uydum. Amaaa asıl önemli olannn kilo verme işi bitince herşeyi bırakıp eski yanlış beslenme alışkanlıklarıma dönüp verdiklerimi misli misli aldım.. İşte ben bu defa bu yanlışı yapmamayı anlatmaya çalışıyorum kilo verme dönemi bitince koruma dönemi bammbaşka bir dönem olacak. şimdi günlük 1000 cal alıyorsak o zaman 1500-1800 herneyse ihtiyacımız o oranda alıcaz. Sporu şimdi 500 cal yapıyorsak o zaman 150-200 cal yapıcaz.
Sanırım kendimi ifade edebilmişimdir..

aaaa aşk olsun ben seni kırmak için söylemedim ki... çok spor yapıyosun gerçekten ben hasta olmandan korktuğum için dedim...yoksa ben sizin kadar da bilmem ki işin doğrusunu.. işte ne zamandır aç kalarak veremediğim için diyetisyene gittim verdiği listeye göre demekki dedim zayıflamak için yemek gerekiyomuş... özür dilerim canım ben seni neden üzmek kırmak istiyim...

temam kızlar kucuk bıyanlıs anlama oldu sanırım hem reglı donemındeyım alınganlıgım uzerımde ama make de anlıcak vs gıbı yazılar olunca alla alla dedım ben bastan berı aynı seylerı soyluyom noldu kı sımdı dedım ee bıraz alınganlıkla kırıldım sandım ama oyle kolay kusmem kolaymı nenn hem zayıflamadan kımse bı yere kacamaz buna bende dahıll bırde burda herkesın bılgısı bırımızden fazla degıl konunun asla uzmanı degılız

benım tek sporu fazla yapmamın nedenı elıptık bısıklet kullanıyorum nette arastırırsanız hem fazla kalorı yaktırıyo hemde yormaz pedalları manyetık oldugu ıcın vucuda fazla yuk bındırmıyo oyuzden spor um fazla duuruyoo ama elıptıgımı kullanmadna once kıcımı kaldıramazdım hahah zor yanı

Son düzenleme:
nerde bu millet nerde bu devletttt
bugün ben diyete ara verme günümdü yarın tam gaz başlıyorum listeme kızlarr ara dediysem bozacak bişey yemedim 2 piko yedim daha doğrusu birini yedim birinide akşam yemeyi düşünüyom toplamda 180 kal. filan ama sabahtan beri 2 e yakın simit yedim işte kaçamağımın hepsi buu

walla kuzumm bu dönemlerinde sana heçç bişe demem gariii
yani bu başıma ikinci kez geliyoo aman allah üçüncüden korusun diyomm eheheehhehhe
seninde tersin çok fena beaaa bu dönemde gözünün önünden kaçılalım en iyisi

evet sevgulum bu donemlerde ozellıkle gorusmememye calısır benlehahha esegımdeyım yıne

he he allah iyiliğini versin ozaman hamileliğinde yandı enişte...
ben de bu gün regl oldum... hiç kilo veremeyişim ondanmış sanırım..
bu gün yediklerim...
sabahı yazmıştım
öğle 8 kaşık taze fasulye
3 kaşık tarhana çorbası
2 dilim kepek ekmeği

ara
3 tane altınbaşak bisküvi
1 bardak yeşil çay
1 kk peynir

akşam
8 kaşık patlıcan yemeği
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk eti
2 kaşık pilav
1 dilim kepek ekmeği

yemekten sonra 500 ml su içtim bu gün toplam 1,5 litre su içtim... baya alışıyorum suya çok şükür...

Son düzenleyen: Moderatör:
regl dolayısıyla belim dehşet ağrıyor bu gün spor yapamadım o yüzden...
offf bi çare bulınsa şu hastalığıma da rahatlasam artık...15 gündür yoktu kurtuldum demiştim ne güzel...

ben bugun bıssyler yedıöm dozu da astım ama ne yedım bılmıyorum kabız oldum yolculugu bı tek bu yuzden sevmıyorum yaaa

kızlar verdiğim 2 kilonun acısını resmen cıkardım bugünn sabah hersey normaldi ama öğleden sonra öğrencime oturmaya gittik okadar cok sey vardıki salata ağırlık yemeye çalıssamda poğca ve pastalardan kendimi alamadım yemiş bulundum neyse yarın spor ve dengeli yemeyle toparlarım durumuu söz veriyorummm

kimsecikler yok arkadaslar bitki çaylarını arıyodum nette metabolizma hızlandırıcı cay tarifi buldum

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak içiliyormus

bi deneyim dedim deneyen var mıı aceppppp bizim aramızda zararlı bişiye benzemiyo elmayıda yemeyi sevmiyom belki bu sayede tüketirim ne dersiniz

bende gıdımı uyuttum geldımm kızlar hahahahah hemıde yanımda yatıyo pamuksekerımmmm benım

ben geldim..şansıma kimse kalmamış..kızımdan dolayı bu saate kalıyorum..bu saatlerde make oluyordu o da yok..( umarım herkesin keyfi yerindedir..diyetler bozulmamıştır
[1] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Sulu Köfte 1 PORSİYON 256
[4] Portakal 1 ADET 50
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[7] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85
[8] pınar light süt 2 100 ml 70
[9] Domates 1 ADET 14
[10] dankek poti meyveli 1 paket 192
[11] Ülker altınbaşak light kraker 4 adet 72 72
Toplam : 1017 kal.

evet sevgulum bu donemlerde ozellıkle gorusmememye calısır benlehahha esegımdeyım yıne
Allah iyiliğini versin makeee
walla allah sevgulune sabır selamet versin.. bunun hamileliği varr allaaahhh loğusalık var dahaa ühüüüüüüüüü işi var eniştenin..

İyi bir tarife benziyo ama ben denemedim yani uğraşamıyom öyle karıştır demle falan filanla..
ama yeşilçayımı tek geçerim.. heleki çilenklisi bayılıyomm..
hem metabolizma hızlandırıyor hemde yağ yakıyo güzell güzelll

ben burdayım gıdımı bende uyuttummm cok sevıyom ben bu gıdııı dun gece uyandıuyandı baktı bana gerı yattı kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…