Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben kullanmadım ama bir arkadaşım bundan bahsetti bana..o faydasını görmüş cnm..ben hergün yeşil çay ada çayı birde form çayı içiyorum..
kaptanımda gelmiş hoşgelmiş:)

Benimde kocam hala gelmedi eve oğluşta erken uyudu bugün..
uykuda gözümden akıyiii
gidip yatsam mı napsan yarın herkes uyurkene yine işe gidicem bennn off yaa offf haftaya pazara kadarda bi daha izin yok ben ölmüşüm ağlayanım yokkk

kocan hala çalışıyomu innuk

üzülme cnm ya..sen ne iş yapıyosun innuk

ya napım alıstı oda reglıme ı hafta kala uyarıyom son 1 hafta dıyom anlıyoo kavga bılem etsek ıplemıyo pekk sona reglı haftamdada lafı pek uaztmıyoz hemen ıkı satır konusuyoz o kadan kacıyohemen ama been dedımm benım bı esegım bıde esrefım vardır dıye zaten hahah reglımın sonuna geldım normalle donuyom herhall :44: ama yok ben sızıde uyarayım sevgulum uyardıgım gıbı hahahha manyagım ben yaff

evet canım ablamın kızı annesınden cok benım galıba annesıne kafa tutuyo ben teyzemın gıdıyım dıyoo
gıdı ordan kalma yani ne güzeldir teyze olmak kimbilir..benim kız kardeşim yok iki erkek kardeşim var..yaşayamayacağım o duyguyu..:5

ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum canım çağrı merkezinde... Akşama kadar sorunlu kaprisli insalarla uyraşıp duruyom işte..

eyvah eyvahh allah kolaylık versın bacımm mıllet durur duruuur butun sınırını sırketın ıszden cıkarır

gıdı ordan kalma yani ne güzeldir teyze olmak kimbilir..benim kız kardeşim yok iki erkek kardeşim var..yaşayamayacağım o duyguyu..:5

ya annelıgı yasıyom gıbııı annelık baska bıseydır ama cocuk olsun banada eben teyze hala nıne herseyı olurum onların sevıyom cocuklarııı suna bak ya masummm ıste buu bunun ıcın yasar ınsan dıyom hep

ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum canım çağrı merkezinde... Akşama kadar sorunlu kaprisli insalarla uyraşıp duruyom işte..
Anladım cnm..Allah kolaylık versin sana..insanlarla uğraşmak en zoru gerçekten dediğin gibi..aslına bakarsan kolay işde yokya zaten..

çocuk sevgisi olması çok güzel bir duygu..hangi ırktan hangi ülkeden olursa olsun çocuk başka bişey..onların masumiyeti hep aynı..

adetin başlangıcında bende çok asabi oluyorum..etrafımda kim varsa kırıp döküyorum..
bitkisel bir sakinleştirici duydum..ismi Alora..kullanan ya da duyan varsa bilgi verirse sevinirm..ben kullanmayı düşünüyorumda..

sudacim evet daha çok gencim liseye gidiyorum bu arada :)
benim aklım başıma allahtan erken geldi 18 e girmeden hedefe incem inşallahh
sonra vermek çok zorr çokk :)
doğru düşünmüşsün canım sen şimdi ygs ye felanda çalışıyosundur bi yandan canım benim kolay gelsin

desene ben öğretmenlik yapmasam kapıya peceye sığmam

geçen bi filmde müşteri hizmetlerinde çalışanlarla ilgili bişeyler vardı da filmin adı neydi? ben de iyice bunadım hatırlamıyom bişeyiAllah kolaylık versin canım çok zor işin

eylülmeltemi kız ben sana çizelge hazırladım ya niye yapıştırmadın çekiyim mi saçını?

sen de mi yaptıydın ben de yaptıydım 3 tane hangisini beğennirsen yapıştır diye benimkini de yapıştırmamış...
ben yokken baya muhabbet olmuş... ama kahvaltı yapmam lazım geçmişe bakamıcam...

canım ben bu çayı denedim diyetisyenim önermişti ama hiç fayda görmedim hatta burda topiki bile var memnun kalan çok fazla ama bana fayda etmedi zaten bana hiçbişey fayda etmiyo ben uzaylımıyım neyim

kahvaltımıda ettim kızlar ama öğlenle bir arada oldu hem saat hemde kal. bakımından eeeeeeeeeee nede olsa torpilliyim 1800 kal hakkım var akşama dengeliycem artıkgeçen ay az yedim bu ayda
bu ayda çok yiyorum tıka basa tabiri caizse herhalde bidahaki ay doğru yolu bulucamm

canım saatlerine uyman lazım... her öğünü saaitnde yemelisin... ben bu gün tartıldım regl olmama rağmen 300 gr vermişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…