- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
ben kullanmadım ama bir arkadaşım bundan bahsetti bana..o faydasını görmüş cnm..ben hergün yeşil çay ada çayı birde form çayı içiyorum..kimsecikler yok arkadaslar bitki çaylarını arıyodum nette metabolizma hızlandırıcı cay tarifi buldum
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak içiliyormus
bi deneyim dedim deneyen var mıı aceppppp bizim aramızda zararlı bişiye benzemiyo elmayıda yemeyi sevmiyom belki bu sayede tüketirim ne dersiniz
kocan hala çalışıyomu innukBenimde kocam hala gelmedi eve oğluşta erken uyudu bugün..
uykuda gözümden akıyiii
gidip yatsam mı napsan yarın herkes uyurkene yine işe gidicem bennn off yaa offf haftaya pazara kadarda bi daha izin yok ben ölmüşüm ağlayanım yokkk
üzülme cnm ya..sen ne iş yapıyosun innukBenimde kocam hala gelmedi eve oğluşta erken uyudu bugün..
uykuda gözümden akıyiii
gidip yatsam mı napsan yarın herkes uyurkene yine işe gidicem bennn off yaa offf haftaya pazara kadarda bi daha izin yok ben ölmüşüm ağlayanım yokkk
kocan hala çalışıyomu innuk
Allah iyiliğini versin makeee
walla allah sevgulune sabır selamet versin.. bunun hamileliği varr allaaahhh loğusalık var dahaa ühüüüüüüüüü işi var eniştenin..
İyi bir tarife benziyo ama ben denemedim yani uğraşamıyom öyle karıştır demle falan filanla..
ama yeşilçayımı tek geçerim.. heleki çilenklisi bayılıyomm..
hem metabolizma hızlandırıyor hemde yağ yakıyo güzell güzelll
gıdı ablanın kızımı make?
üzülme cnm ya..sen ne iş yapıyosun innuk
gıdı ordan kalma yanievet canım ablamın kızı annesınden cok benım galıba annesıne kafa tutuyo ben teyzemın gıdıyım dıyoo
ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum canım çağrı merkezinde... Akşama kadar sorunlu kaprisli insalarla uyraşıp duruyom işte..
gıdı ordan kalma yanine güzeldir teyze olmak kimbilir..benim kız kardeşim yok iki erkek kardeşim var..yaşayamayacağım o duyguyu.. :5
Anladım cnm..Allah kolaylık versin sana..insanlarla uğraşmak en zoru gerçekten dediğin gibi..aslına bakarsan kolay işde yokya zaten..ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum canım çağrı merkezinde... Akşama kadar sorunlu kaprisli insalarla uyraşıp duruyom işte..
çocuk sevgisi olması çok güzel bir duygu..hangi ırktan hangi ülkeden olursa olsun çocuk başka bişey..onların masumiyeti hep aynı..ya annelıgı yasıyom gıbııı annelık baska bıseydır ama cocuk olsun banada eben teyze hala nıne herseyı olurum onların sevıyom cocuklarııı suna bak ya masummm ıste buu bunun ıcın yasar ınsan dıyom hep
doğru düşünmüşsün canım sen şimdi ygs ye felanda çalışıyosundur bi yandan canım benim kolay gelsinsudacim evet daha çok gencim liseye gidiyorum bu arada :)
benim aklım başıma allahtan erken geldi 18 e girmeden hedefe incem inşallahh
sonra vermek çok zorr çokk :)
desene ben öğretmenlik yapmasam kapıya peceye sığmamkuzum gıdım gıdım dediğim kaç zamandır guruptayım ilk kez oluyo bu tempo öldürecek beniii ondan gidiyo kilolarrr hepinize öğretmenliği tavsiye ediyorum yoğunluktan yemek yemek unutuluyo insallah söyle mezun olduğum günleri görebileyim
geçen bi filmde müşteri hizmetlerinde çalışanlarla ilgili bişeyler vardı da filmin adı neydi? ben de iyice bunadım hatırlamıyom bişeyiben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum canım çağrı merkezinde... Akşama kadar sorunlu kaprisli insalarla uyraşıp duruyom işte..
doğru düşünmüşsün canım sen şimdi ygs ye felanda çalışıyosundur bi yandan canım benim kolay gelsin
desene ben öğretmenlik yapmasam kapıya peceye sığmam
geçen bi filmde müşteri hizmetlerinde çalışanlarla ilgili bişeyler vardı da filmin adı neydi? ben de iyice bunadım hatırlamıyom bişeyiAllah kolaylık versin canım çok zor işin
eylülmeltemi kız ben sana çizelge hazırladım ya niye yapıştırmadın çekiyim mi saçını?
kimsecikler yok arkadaslar bitki çaylarını arıyodum nette metabolizma hızlandırıcı cay tarifi buldum
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak içiliyormus
bi deneyim dedim deneyen var mıı aceppppp bizim aramızda zararlı bişiye benzemiyo elmayıda yemeyi sevmiyom belki bu sayede tüketirim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?