ayyy canımmm yaaaa gel şevke hepberaber gelelimmmmm verelimm valla bende kilo verirsem gitcem tatile hemde süper bi mayokini gördüm onu alarakkkkkk heyttttttttttttt çekilinn bennnn kilo vercemmmmm yani hep beraberrrrrevet kızlar bakın yine şevke geldim ben yine..verelim valla bu kliloları biran önce..tatilde bikini giycem gariiigeçenyaz mayo giymek zorunda kaldım sinir oldum kendime
bende bekliyorum kalorisiz tatlı tariflerini...
hoşgeldin canımmmm hımm anladımm tatlımm valla bilmiyorumm bu aralar sık giremedigimdennben geldim
annem bendeydı cumartesiden pazartesiye kadar 2 gündür de kocam yüzünden giremiyorum
ösledim yaf napıyonuz kızlar mai ceza almış biriyle mi atıştı?
ayy canım rakibem benim ya geçmişi okuyamadım ama iyiyim şükür diyet pek güzel gitmiyo ama olsun napimslm kızlar nasılsınız ohhh ohhh bayağı şenlendi topiğimiz gidenlerde gelmeye başlamış ezgiilknur.... hoş geldin canım sudem34... nerelerde acabaa:26::26:rakibem benim
bende tatlıyı çok seviyorum kızlarr amaa 2 haftadır ağzıma koymadım demekki dayanabiliyormuşum
ben bazen bol kepekli yağsız bol kuş üzüm ve tadlandırıcıyla kek yapıyorum özellikle ikindi sütlü kahveyle çok süper oluyo tavsiye ederim
hugocukkk.. listemi beğendiğine sevindim canım geçmişte alıntılıyamadım ama evt diyetisyen verdi listemi canım bende ona göre değişim uyguluyorum
saolasın canım şükür hasta değilim kocam hem tv yi hem interneti zaptediyo yaaaaahoşbuldum canımmmm nasılsınn iyisindir inşşş artıkk buralardayımmm sudemmm nerelerde yok muu:26::26: inşş hasta falan degildirrr
benim koca da seninkine çekti nerden çektiyse akrabalıkları mı var bunların?hoşgeldin canımmmm hımm anladımm tatlımm valla bilmiyorumm bu aralar sık giremedigimdenn
ayyy biliyommm benim kide öyle yapıyoda deli oluyomm yaaaaayy canım rakibem benim ya geçmişi okuyamadım ama iyiyim şükür diyet pek güzel gitmiyo ama olsun napim
saolasın canım şükür hasta değilim kocam hem tv yi hem interneti zaptediyo yaaaaa
iyi geceler canım Allah rahatlık versinbende çıkıyorumm canım çoçuklar durmuyodaaa görüşürüzz:79::79::79::79::79:
ayy canım rakibem benim ya geçmişi okuyamadım ama iyiyim şükür diyet pek güzel gitmiyo ama olsun napim
saolasın canım şükür hasta değilim kocam hem tv yi hem interneti zaptediyo yaaaaa
kocam uyuyunca ancak girdim bende 70-79 topiğinde sana ait mesaj varmı dıye bakıyodum bana belkı kankam bısey yazmıstır dedımşükür kavuşturana kızlar alıştım size görmeyince meraklanıyorum sudemcim hoş geldin biraz önce çınlattım kulağını bilsem hemen geleceğini daha önce çınlatırdım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?