Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet kızlar bakın yine şevke geldim ben yine..verelim valla bu kliloları biran önce..tatilde bikini giycem gariii geçenyaz mayo giymek zorunda kaldım sinir oldum kendime
bende bekliyorum kalorisiz tatlı tariflerini...
ayyy canımmm yaaaa gel şevke hepberaber gelelimmmmm verelimm valla bende kilo verirsem gitcem tatile hemde süper bi mayokini gördüm onu alarakkkkkk heyttttttttttttt çekilinn bennnn kilo vercemmmmm yani hep beraberrrrr

ben geldim
annem bendeydı cumartesiden pazartesiye kadar 2 gündür de kocam yüzünden giremiyorum
ösledim yaf napıyonuz kızlar mai ceza almış biriyle mi atıştı?

ayy canım rakibem benim ya geçmişi okuyamadım ama iyiyim şükür diyet pek güzel gitmiyo ama olsun napim

hoşbuldum canımmmm nasılsınn iyisindir inşşş artıkk buralardayımmm sudemmm nerelerde yok muu:26::26: inşş hasta falan degildirrr
saolasın canım şükür hasta değilim kocam hem tv yi hem interneti zaptediyo yaaaaa

ayy canım rakibem benim ya geçmişi okuyamadım ama iyiyim şükür diyet pek güzel gitmiyo ama olsun napim

saolasın canım şükür hasta değilim kocam hem tv yi hem interneti zaptediyo yaaaaa
ayyy biliyommm benim kide öyle yapıyoda deli oluyomm yaaaa:84::84::84::84::84::84:

şükür kavuşturana kızlar alıştım size görmeyince meraklanıyorum sudemcim hoş geldin biraz önce çınlattım kulağını bilsem hemen geleceğini daha önce çınlatırdım yaaa

şükür kavuşturana kızlar alıştım size görmeyince meraklanıyorum sudemcim hoş geldin biraz önce çınlattım kulağını bilsem hemen geleceğini daha önce çınlatırdım yaaa
kocam uyuyunca ancak girdim bende 70-79 topiğinde sana ait mesaj varmı dıye bakıyodum bana belkı kankam bısey yazmıstır dedım
ya artık özelden mi yazışsak kızlar çeneli msaj bulamıyom sayfalara baka baka ömrüm geçiyo
nasılsın kızların nasıl psikologa gıtmıstım en son kızınla,hadi şimdiden gözün aydın cuma geliyodur yavrucuğun
diyet nasıl 1800 uyguladınmı?kilo duurmun ,moralin nasıl?

yahu bir iki saat tvye daldım muhabbet koyulasmısss kızlar suan bütün ailem karsımda yemek yiyo hemde hepside en sevdiğim seylerden ama yemiyorummmm yemicemdeeee hastalığım azdaha ii yarına daha ii toparlarım sanırsammm herkese ii geceler öptüm hepinizi

günaydım kızlar

kahvaltım: 1 kivi. 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir. 1 tatlı kaşığı tahin pekmez ve 1 yumurta şle 1 kaşık yağda pişmiş menemen. domates biber koydum baharat ekledim

Son düzenleme:
kahvaltıdan sonra salonu sildim havalandırdım. bugün kociş tatlı istedi onu yapacağım ama elbette bana yasak öyle kötü şeyler kızlar sütlü tatlılarınızıda pekmezli yapabilirsiniz şeker pek kullanmayın derim. harnup pekmezi tat olarak üzüm pekmezine göre daha kuvvetli bu yüzden harnup pekmezi kullanıldığı zaman daha az kullanırsınız üzüm pekmezine göre miktar olarak. benim yaramazlar uyandı onları saldım bugün onlarada yumurta maması yapacağım.

nugyam şimdiden günaydın diyorum canım özledim. iyiki işe başladın valla sensiz zor oluyordu. kaç aydır beraber olunca ayrılık zor geliyo insana

öğlen yemeği için bugün tavuk sote yapacağım içine köride eklerim yağsız baharatlı sotelerim yanına yağsız bol ekşili feseğenli bir yeşil salatam olur artık. salata tarifini diyetisyen verdi. içine nar ekşisi fesleğen koy dedi. enginarda koy dedi ama bulamadım burda. konserve enginarı doğra demişti ama bulamadım. neyse artık o da olmayıversin. listemde pekmezde yok ama ben kendim ekledim sabahları bir tatlı kaşığı keçiboynuzu ve tahin karışımı yiyorum 1 tatlı kaşığı ne yapacak değilmi demir eksikliği için falan iyi gelir diye yiyorum.

nugyacım evelsi gün pancar saltası yaptım. pancarı doğrayıp haşladım içine sarımsak dövdüm ve sirke ekledim. yerken yoğurtta koydum mükemmel oldu canım sanada tavsiye edrim hem çok doyurucu oldu canım. hemde faydalı tamda mevsimi. sen ebegümeci yemeği diyordun pazardan aldım ebegümeci labada ve kuşotu karşık yağsız soğanla salçayla pişirdim çok güzel oldu sevdim. sende görüyodum burda pazardada oluyodu ama alıp yapmamıştım denedim çok beyendim. hatta eşime ıspanak yapmıştım az geldi ıspanak onada ekledim bu ot karışımından anlamadı ıspanak diye yedi yumurtada kırdım içine eşime yaptığıma. yanlız arı polenini beyenmedi yemiyor sadece ben kullanıyorum. dün kendim için iş başvurusu buldum. istanbuldaydı. bin lira maaş vardı devlet işi ama eşim istanbulda zor yaşamak başka şehir olsun dedi başvuru yapmadım. darulacuzeye 4 yıılık lisans mezunu kpss ile alıyorlar arkadaşlar haberiniz olsun puan barajı yoktu. başvuru yapmak isteyen baksın kızlar. büro işleri için arıyorlar ama bölüm şartı yok 4 yıllık lisans mezunu olmak ve kpps şartı var sadece

kızlar hani bazen arada diyetinizi bırakıyosunuz sporunuzu falan o zaman kilo aldığınızda korkmayın çünkü o kiloları vermek daha kolay oluyo yerleşmemiş oluyo çünkü ve hemen diyet ve sporla geri verirsiniz yeterki sağlıksız beslenip kas kaybetmeyin giden yağlarınız olsun değilmi. kas verdikten sonra kıymeti yok vücudu bozan yağdır. az yağlı kaslı hatunlar olalım değilmi

günaydın innukcum nasılsın canım. ben erkenciğim erken başlarım güne. şimdi arada ev işlerimi yapıyorum arada buraya bakıyorum. eşime yemek yapacağım ayrı şeyler yiyoruz çünkü o benim sağlıklı yemeklerimi beyenmez

günaydın kızlar hugocuk günaydın canım.grip olmuşumda üzerinize afiyet boğazlarımda bişey yok ama şükür ben sürekli boğazlarımdan rahatsız olurumda hugocuk bilir çok hassastır.2 gündür pek iyi besleniyor sayılmam işten eve gidince halsizlik oluyo hemen yatmak istiyorum onun için menülerimi pek iyi hazırlayamıyorum bugün yumurta vardı ama üşendim haşlamaya halim yok gibiydi.sabah gripin içtim ıhlamur içtim şimdide adaçayı içiyorum.dünkü menümü yazayım hemen
sabah
500 ml ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
iki kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir
bir tane yeşil biber
bir tane tam tahıllı ekmek
ara:
bir tane elma
öğle:
bir kepçe tavuk çorbası
6 yk ıspanak yemeği
1 kepçe yoğurt
1.5 dilim normal ekmek (yemekhanede kepek ekmek kalmamış)
ara:1 portakal
1 saat sonra bir galeta
akşam:
1 kepçe şehriye çorbası
6 yk kereviz yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek
yatıcam diye yemekten yarım saat sonra bir portakal ve bir su bardağı tarçınlı şekersiz süt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…