Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmiş olsun bitanem bende atlattım yeni. canım bu dönemde dikkat etmesende olur. bi kere metabolizma hastalığı yenmek için daha çok çalışıyo. canım tavuksuyu çorba iç. birde dediğim gibi süte karabiber ekle kaynat ve iç. bunu evde yap çünlü çok terletiyo iyi gelir canım. bol meyve ye canım

benim kocişin muayyen günü geldi galiba cann tatlı çekmiş bende regliyim. tatlı istedi yapacağım ama elbette bize göre değil. biz sonra nasılsa yiyeceğiz istediğimiz gibi sağlıklı iştah açmayacak şekilde yapıp değilmi canım.

günaydın canım buralardayım ...nasılsın

iyiyim tatlı ev işleri işte. dün iş ilanı bulduk ama istanbuldu eşim istemedi başvurmadım bende. bakıyoruz takip ediyoruz belki bulurum. kpss düşük benim 58 geldi ama belli olmaz belki bulurm. şu kopya olayı olmayaydı yüksek gelirdi puanlar ama kopya bizide mahvetti.

aslında akşam aklıma geldi sütü yaparken canım ama katarin atmıştım oda terletti beni onun için karabiber eklemedim süte

ben hayatımda hep dombilik olduğumdan ilkkez vitamin aldım. doktor vücudun zayıf düşmüş falan dedi şaşırdım valla garip geldi hayatım boyunca hep tosuncuk olduğumdan garip geldi. eşim bile nişanlıyken beni tosunum diye severdi tosuno şarkısını söylerdi. vay vay tosuno derdi hastalınca artık diyor eski halin yokya o yüzden hastalığı geç atlattın diyor. valla çenesi sustuya başka bişeycik istemem. millet kadın dırdırından çeker bende adam dırdırından çektim

günaydın kızlar
topik ne kadar neşelenmiş hoşgelmişsiniz kızlar
aslım nerdesin kuzum:26:

ömrüm yemek yapmakla geçecek. kocişe yahni yapıyorum. kendime tavuk sote. daha birde pilavı var tatlısı var yapılacak

günaydın kızlarrr :)

1] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[2] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[3] Salam 1 DİLİM 29
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70

Toplam : 241.5 kal.
ekmekler çavdar ekmeğiydi :)

çok güzel bir kahvaltı canım

öğlen yemeğinde yeşilsalata yağsız yiyeceğim fesleğenli. marul ve turpla yaptım. 1 dilim çavdar ekmeği ve yağsız körili tavuk sote yaptım onu yiyeceğim

Son düzenleme:

canım benimm seni görünce valla kızkardeşimi görmüş gibi seviniyorum aplam var geçi kardeşim yok olsun valla meraklandım dedim bu kız bizi bırakmaz ama allah korusun bi sıkıntısımı var diye 70 79 topiğine pek giremiyorum canım sayfalar o kadar çabuk ilerliyoki okuyamıyorum hepsini orda sayıda çok tanıyamıyorum kim kimdi mağlum yaşlılık kafa eskisi gibi değil:
evet canım kızlar cuma karne alıyolar ya 2. hafta gelecek eve kalmaya ama 2 güne bir geliyo yurdu yakınımızda dr seyanslarına birlikte gidiyoruz 15 seans dedmişti dr yarıladık
diyetime bu sefer aynen uymaya çalışıyorum canım ama pek verdiğimi sanmıyorum sanırım bu hafta vücuduma fazla geldi düşük kal. den sonra 1800 kal. ama düşürmüycem dr öyle dedi vardır bi bildiği

sen napıyon canım senin diyet ne alemde anacında gelmiş ohhh hasretlik giderdin karnelerden sonra sende dinlenirsin artık
ama buraları ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…