günaydın kızlar hugocuk günaydın canım.grip olmuşumda üzerinize afiyetboğazlarımda bişey yok ama şükür ben sürekli boğazlarımdan rahatsız olurumda hugocuk bilir çok hassastır.2 gündür pek iyi besleniyor sayılmam işten eve gidince halsizlik oluyo hemen yatmak istiyorum onun için menülerimi pek iyi hazırlayamıyorum bugün yumurta vardı ama üşendim haşlamaya halim yok gibiydi.sabah gripin içtim ıhlamur içtim şimdide adaçayı içiyorum.dünkü menümü yazayım hemen
sabah
500 ml ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
iki kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir
bir tane yeşil biber
bir tane tam tahıllı ekmek
ara:
bir tane elma
öğle:
bir kepçe tavuk çorbası
6 yk ıspanak yemeği
1 kepçe yoğurt
1.5 dilim normal ekmek (yemekhanede kepek ekmek kalmamış)
ara:1 portakal
1 saat sonra bir galeta
akşam:
1 kepçe şehriye çorbası
6 yk kereviz yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek
yatıcam diye yemekten yarım saat sonra bir portakal ve bir su bardağı tarçınlı şekersiz süt içtim
ebruli nugya nerdesiniz kızlar. Işleriniz umarım çok değildir
günaydın canım buralardayım ...nasılsın
geçmiş olsun bitanem bende atlattım yeni. canım bu dönemde dikkat etmesende olur. bi kere metabolizma hastalığı yenmek için daha çok çalışıyo. canım tavuksuyu çorba iç. birde dediğim gibi süte karabiber ekle kaynat ve iç. bunu evde yap çünlü çok terletiyo iyi gelir canım. bol meyve ye canım
günaydın kızlar
topik ne kadar neşelenmiş hoşgelmişsiniz kızlar
aslım nerdesin kuzum:26:
evet canım avatardaki yeni sayılır 66-67 kiloyken çekmiştim . spor pek yapamıyorum . günde 30-40 dk yürüyorum 100-200 arası mekik o kadar :)avatarındaki senmisin canımçok güzel kilo vermişsin çok vermişsin bence 60 sana iyi olur sporunda varsa
kızlar bu arada devrimci şeker hastası ayrıldığımız topikte öve öve tatlı anlatıldı yapmayın dedik arkadaşımız etkilenebilir dedik yapıldı resim bile konuldu tatlı resimleri. biz o yüzden ayrıldık arkadaşım etkileniyordu o yüzden bende çıktım başka sebeplerde vardı ama bu bardağı taşırdı. herkes rahat diyet yapamıyo arkadaşımın zaten çoluk çocuk yorucu hayatı var ufak bebeği var üstelik şeker hastası kolay diyet yapamıyor ama bu şartlarda yapıyo emek veriyo doğru dürüst kendine ayıracak vakti yokken üstelik buna saygı duyulmalıydı
düşüncesizlermiş gerçekten :) buraya gelmeniz çok güzel oldu:)
günaydın kızlarrr :)
evet canım avatardaki yeni sayılır 66-67 kiloyken çekmiştim . spor pek yapamıyorum . günde 30-40 dk yürüyorum 100-200 arası mekik o kadar :)
canım yürüyüş yağ yaktırır düzenli yapıyosan yağların gider. tebrik ederim çok güzel zayıflamışsın yani 80 li kiloları düşünürsek arada çok fark vardır canım.
1] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[2] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[3] Salam 1 DİLİM 29
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
Toplam : 241.5 kal.
ekmekler çavdar ekmeğiydi :)
günaydın kızlarrr :)
evet baya fark var bikaç kilo daha verdikten sonra yeni foto çekip eskisiyle karşılaştırıp gösteririm sizlere . insanın yüzü bile değişiyor :)evet canım avatardaki yeni sayılır 66-67 kiloyken çekmiştim . spor pek yapamıyorum . günde 30-40 dk yürüyorum 100-200 arası mekik o kadar :)
canım yürüyüş yağ yaktırır düzenli yapıyosan yağların gider. tebrik ederim çok güzel zayıflamışsın yani 80 li kiloları düşünürsek arada çok fark vardır canım.
teşekkür ederim :)
çok güzel bir kahvaltı canım
öğlen yemeğinde yeşilsalata yağsız yiyeceğim fesleğenli. marul ve turpla yaptım. 1 dilim çavdar ekmeği ve yağsız körili tavuk sote yaptım onu yiyeceğim
güzel menüymüş cnm. salatayı yemekle berabermi yiyorsun. yoksa yemekten öncemi?
beraber yiyorum canım. diyetisyen önce veya sonra demediği için beraber yiyorum
kocam uyuyunca ancak girdim bende 70-79 topiğinde sana ait mesaj varmı dıye bakıyodum bana belkı kankam bısey yazmıstır dedım
ya artık özelden mi yazışsak kızlar çeneli msaj bulamıyom sayfalara baka baka ömrüm geçiyo
nasılsın kızların nasıl psikologa gıtmıstım en son kızınla,hadi şimdiden gözün aydın cuma geliyodur yavrucuğun
diyet nasıl 1800 uyguladınmı?kilo duurmun ,moralin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?