giz3mmcim benim boyum 170. ilk başladığımda 83 kiloydum şuanda bile benim eski halimle arada çok fark var. sende düşünemiyorum bile bambaşka olmuşsundur eski haline göre. aşarı yukarı aynı kilodaymışızdı maşallah canım
hmm anladım cnm sağol. ne kadar su içiyorsun günde ?
ve diyetisyenin önerdiği başka neler var gün içerisinde
ilk başladığımda günde 3 litreydi şimdi birbuçuk 2 litre dedi canım. et yemeklerimi yağsız yapıyorum. sebze yemeklerimide yağsız yapıyorum yiyeceğim zaman 1 yemek kaşığı ekliyorum canım. günde 4 yemek kaşığını geçmesin dedi. sporu gün aşırı yaptırdı şimdi ise birgün kardiyo yani yürüyüş diğer gün pilates verdi canım toparlanma için. birde çatlak için susamyağı sür dedi. kullandım iyi geliyo çaltlaklar kayboldu sayılır sürdüğüm yerlerde. işte birde şeker yok kesinlikle. sakarin bile yok yani. tatlıda yok göbeğim gitsin insülin direncinden kurtulayım diye canım. onun dışında evde sağlıklı yemekler sebzeler pişiryorum aç kalmıyorum canım. dışarda olursam ızgara salata falan oluyo
bende tatlıyı keseyim o zamn göebeğimden çok şikayetçiyim. ayrıca evde yemekleri ben yapmadığım için ve sadece ben diyette oldğm için yağsz yaptıramıyorum ama 1-2 yemek kaşığı koyduttryorum onlarıda alştrdm artık.zaten pirinç pilavı asla yemem sevmiyorum çünkü. makarnayıda bıraktım olursa bulgur yiyorum sadece .
şimdi sen çok kilo verdiğin için muhakkak göbeğinde yumuşama sarkma olmuştur canım tavsiyem yürürken karnını içeri çekerek yürü ordaki kaslar çalışsın. sonra birde canım gün aşırı pilates yap karnın toplansın toplanınca daha zayıf gözükeceksin bazen yumuşama çok gösteriyor karnı. bendede oldu bilirim. yağlarda kilo verdikçe gider sorun kalmaz canım
makecim nasılsın bebişim
platesi nerden yapıyorsun canım ?videodn flnmı
make gıdısından zaman bulamıyor okuyup çıkyor heraldeeolsun ayda yılda bir görüyor bırakalım onunla olsunn eheheh
sabahları 10 buçukta ebru tv 8 de canlı yaptırıyo ama internettede bolca var videoları vakti olmayan oradanda yapabilir canım
ya ben 1-2 kere deneyeyim dedim ama beceremedim bazı hareketleri
bide çok temposuz ama gerçekten işe yarıyor demekki
oof hemde nasıl işe yarıyor karın için ondan iyisi yok. zor zaten kolay değil ondan etkili. yağlar kardiyo yani yürüyüşünle erir ama toparlanma için karnı düzleştirmek için pilates gibisi yoktur hem yağların çabuk atılmasını kolaylaştırır bende bile 1 ayda fark oldu canım topladı şekillendirdi süper etkili kesinlikle ısrarla tavsiye ederim. yapamam diye bırakma ısrarla devam et ilk baş zor gelir zamanla alışıyosun canım
nugyacım kzın düzeldimi canım nasıl oldu
o zamn pazartesi kesin başlayayım ben . yapabildiğim kadar yaparım
bide birşey sorcam günde ne kadar yapmalıyız. ve haftada kaçkere =?
pazar günü düştü nihayet canım ateşi şu anda iyi şükürler olsun
hugocuk nasilsin canim...bende sabah pilatesimi yaptim..burda saat 9.30 da basliyo ebruli..ama ebru salli gercekten iyi yapiyo isini..kardiyoda en iyi olan leslie..pilateste en iyi olan ebru salli...
bu arada özeline bak canim..sana cok ilginc bir yazi gönderdim..gecenlerde tesdüfen buldum o yaziyi..
dün gece kizimla sectim yeni avatariokudum canım ve çok doğru bizide kısaca özetlemiş sanki değilmi canım avatarına bayıldım. kedili olanda süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?