Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bizimde bahçeli evimiz olursa kedi düşünüyoruz canım. şimdilik bu 4 kopil bana yetiyo

slm kızlar

ay baktım gerı gıtıım sımdı yıne gıtcem kızımla oyun oynuyoz off yoruldum bıde ablam sarma sardırdı ama yemıcem o kadar kalorı almıcem bana ne all alla zaten spor yapamıyorum belım basım agrıyooo

içi bulgurlu olsaydı yerdin aslında canım

make yarın listeyi yapacaksın dimii gıdından zamn buluppppp bak maide yokkk ona göreee :))))

selam hugocum başbaşayız ..
Bugünkü yediklerim

uyanınca 2 bardak ılık su 1 t.k bal 1.ç k tarçın 1.ç.k çörek otu 1 ceviz
kahvaltı 2 kepek ekmeğine tost yaptım arasına salça biberi sürdüm ben öyle seviyorum çay kahve

ara 2 bardak su 1yeşil çay 1 tarçın çayı 1 aktiva

öğle 2 kepçe mercimek çorbası 7 y.k kuru libye salata 1 dilim ekmek
1 bardak limonlu su

arada yarım simit 1 ayran 1 doğadan form çayı 2 bardak su

akşama 1 dilim ekmek 6 yemek kaşığı kuru libye bol salata 1 bardak sirkeli su

gece 1 meyve 1 süt 2 bardak maydonoz suyu

mrb kızlar benim yediklerimde bugün bunlar..
[1] Yulaf 30 GRAM 109.2 109.2
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[3] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80 80
[4] Piko 1 PAKET 107 107
[5] Domates 1 ADET 14 14
[6] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05 31.05
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50 50
[8] Bal 10 GRAM 31.5 31.5
[9] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 545.75 kal.

akşam yemeğim kızlarr . ekmek yok çorba var :)

Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 0.5 PORSİYON 134
Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183

maşallah kızlar çok güzel gidiyorsunuz bu kalori hesabı güzelmiş diyetten sonra bende yaparım

hoşbulduk canım nasılsın iyimisin
canım saolasın canım ne isterse yiyorum bu aralar biri gelince ya da ben bi yere gidince düzenim kaçıyo ahanda 15 tatil abimler,kayınvalidemler gezdikçe yiycem
canım ya valla biribirimize iyi alıştık senaylada sabah seni konuştuk .ay kaynanama ,abime,anneme gidecem o zaman evde net yok biraz uzak kalıcam ama,fırsat buldukça girerim.diyet demekten nefret ediyorum .pek iyi gitmiyor canım ama çevremdekiler kilo vermişsin diyo çok mutlu oluyorum 3-3.5 kilo bile demekki baya farkettiriyo.hatta bi arkadaşım bel çevresinden yani yanlardan verdiğimi söledi

canım benimde boyum 1.71 bende 65 olsam süper olur ama önce 68 olmak istiyorum.
hugocuk iyiki geldin canım hem topiğimiz şenlendi hemde tecrübelerinden yararlanıcaz

bizimde bahçeli evimiz olursa kedi düşünüyoruz canım. şimdilik bu 4 kopil bana yetiyo
4 kopil derken 4 çocuğun mu var?öyleyse maşşallah ne diyim canım onların peşinde koşup döküntülerini toplasan zayıflarsın zaten niye diyetle uğraşıyosun ki?

Merhaba kızzlarr, yarın izine ayrılıcam işlerimi toparlamam lazım nete giremeyebilirim, sabah tartı 71.5 gösteriyordu beni kaydedin lütfen , çok sevindim , uzun zamandan sonra kilo verebildim, tam gaz yola devamm

Son düzenleme:
slm kızlar ben çok hastayım yaaaa:2::2: çok fena gribim hapşrıp duruyorum canım bişey istemedi bugün 10 kahvaltı ettim 12 de portakal yedim 3 de yine kahvaltı 2 etimek üzerine peynir ve çay içtim şimdide bi elma yiycem

kızlarrrr ben yarın tartılmasam olurmuuuuuuhiç veremediğimi hissediyorum motivasyonum düşerse yandık

görüşürüz kendinize iyi bakınn

hugocuk canım valla iyiki geldiniz tecrübelerinden faydalanıcaz iyileşiyim ilk işim şu çayı yapmak olacak ben denedim bi ara aslında pek fayda görmemiştim şimdi sende deyince bidaha denemeye karar verdim benimkinde bide limon vardı kabuklarıyla birlikte ve karanfil yoktu

geçmiş olsun kuzum dikket et kendine ....
o kadar dua ettin bende hastalayım dıye desene haftaya 1. sen olcan artık 2.5 kilo verirsin.

ayy kızlar bende o kadar şişklinimki yarın tartıda + çıkmak istemiyorumm ((
ama ocak sonu 65 olmak istiyordum hedefime ulaştım sayılır :) bu çok güzel oldu 2. hedefim şubat sonu 62 :)

Merhaba kızzlarr, yarın izine ayrılıcam işlerimi toparlamam lazım nete giremeyebilirim, sabah tartı 71.5 gösteriyordu beni kaydedin lütfen , çok sevindim , uzun zamandan sonra kilo verebildim, tam gaz yola devamm

ayyy bravo canımm :):)
yakında 60'lı rakamlarıda göreceksin inşallah

geçmiş olsun kuzum dikket et kendine ....
o kadar dua ettin bende hastalayım dıye desene haftaya 1. sen olcan artık 2.5 kilo verirsin.

sağol canımm nerdeee keşke verebilsem ama çok iyi bakıyo kızım 13 yaşında ama akşamdan beri çaylar limon port. suları filan yarına kalkarım ayağa
inşallaaaaaaaah sanada tez zamanda hayırlı bi kız evlat verir allah

ayyy canımmm çokk çokk geçmiş olsunnn dikkat et kendine sen bize lazımsın kuzummm

bugunkü menümmmm kıslarrr
saat 11 (bebegim hastaydıı hastenedeydim ondan geç oldu)
sabah ballı sirkeli sıcak su büyük bardak
3 dilim kepek ekmegi
1 tatlı kaşıgı reçel
2 parca yumurta
3 kare peynir

saat 3 te k-flaks sütlü
akşam 6 gibi 1 tabak kıymalı makarna
5 -6 kaşık kadar yogurt
3 bardak su
simdide meyveli soda içecegim
3 litre kadar su içtim
sporlar 1 saat normal tempolu yürüyüş
5 mil lesilei
100 ip
100 twister
100 mekik bugunlük bu kadar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…