dün gece kizimla sectim yeni avatari....kedileride cok severim...esime gecenlerde diyorum..ilerde evimiz uygun olursa kedi almayi düsünüyorum diye..yani türkiyeye kesin dönüs yaparsak bahceli evimiz olursa allahin izniyle...dedemde cok severdi evcil hayvan olarak kedi ve kuslari..
slm kızlar
ay baktım gerı gıtıım sımdı yıne gıtcem kızımla oyun oynuyoz off yoruldum bıde ablam sarma sardırdı ama yemıcem o kadar kalorı almıcem bana ne all alla zaten spor yapamıyorum belım basım agrıyooo
ara olarak daha birşey yemedim portaKal yemeyi dşünüyorum iyimidr?
afiyet olsun canım olur elbette bana diyetisyen öğleden sonraki ara öğünüme 5 badem verdi
slm kızlar
ay baktım gerı gıtıım sımdı yıne gıtcem kızımla oyun oynuyoz off yoruldum bıde ablam sarma sardırdı ama yemıcem o kadar kalorı almıcem bana ne all alla zaten spor yapamıyorum belım basım agrıyooo
canım saolasın canım ne isterse yiyorum bu aralar biri gelince ya da ben bi yere gidince düzenim kaçıyo ahanda 15 tatil abimler,kayınvalidemler gezdikçe yiycemhoşbulduk canım nasılsın iyimisin
canım ya valla biribirimize iyi alıştık senaylada sabah seni konuştuk .ay kaynanama ,abime,anneme gidecem o zaman evde net yok biraz uzak kalıcam ama,fırsat buldukça girerim.diyet demekten nefret ediyorum .pek iyi gitmiyor canım ama çevremdekiler kilo vermişsin diyo çok mutlu oluyorum 3-3.5 kilo bile demekki baya farkettiriyo.hatta bi arkadaşım bel çevresinden yani yanlardan verdiğimi söledicanım benimm seni görünce valla kızkardeşimi görmüş gibi seviniyorum aplam var geçi kardeşim yok olsunvalla meraklandım dedim bu kız bizi bırakmaz ama allah korusun bi sıkıntısımı var diye 70 79 topiğine pek giremiyorum canım sayfalar o kadar çabuk ilerliyoki okuyamıyorum hepsini orda sayıda çok tanıyamıyorum kim kimdi mağlum yaşlılık kafa eskisi gibi değil:
evet canım kızlar cuma karne alıyolar ya 2. hafta gelecek eve kalmaya ama 2 güne bir geliyo yurdu yakınımızda dr seyanslarına birlikte gidiyoruz 15 seans dedmişti dr yarıladık
diyetime bu sefer aynen uymaya çalışıyorum canım ama pek verdiğimi sanmıyorum sanırım bu hafta vücuduma fazla geldi düşük kal. den sonra 1800 kal. ama düşürmüycem dr öyle dedi vardır bi bildiği
sen napıyon canım senin diyet ne alemde anacında gelmiş ohhh hasretlik giderdin karnelerden sonra sende dinlenirsin artık
ama buraları ihmal etme
canım benimde boyum 1.71 bende 65 olsam süper olur ama önce 68 olmak istiyorum.giz3mmcim benim boyum 170. ilk başladığımda 83 kiloydum şuanda bile benim eski halimle arada çok fark var. sende düşünemiyorum bile bambaşka olmuşsundur eski haline göre. aşarı yukarı aynı kilodaymışızdı maşallah canım
4 kopil derken 4 çocuğun mu var?öyleyse maşşallah ne diyim canım onların peşinde koşup döküntülerini toplasan zayıflarsın zaten niye diyetle uğraşıyosun ki?bizimde bahçeli evimiz olursa kedi düşünüyoruz canım. şimdilik bu 4 kopil bana yetiyo
geçmiş olsun kuzum dikket et kendine ....slm kızlar ben çok hastayım yaaaa:2::2: çok fena gribim hapşrıp duruyorum canım bişey istemedi bugün 10 kahvaltı ettim 12 de portakal yedim 3 de yine kahvaltı 2 etimek üzerine peynir ve çay içtim şimdide bi elma yiycem
kızlarrrr ben yarın tartılmasam olurmuuuuuuhiç veremediğimi hissediyorum motivasyonum düşerse yandık
görüşürüz kendinize iyi bakınn
hugocuk canım valla iyiki geldiniz tecrübelerinden faydalanıcaz iyileşiyim ilk işim şu çayı yapmak olacak ben denedim bi ara aslında pek fayda görmemiştim şimdi sende deyince bidaha denemeye karar verdim benimkinde bide limon vardı kabuklarıyla birlikte ve karanfil yoktu
Merhaba kızzlarr, yarın izine ayrılıcam işlerimi toparlamam lazım nete giremeyebilirim, sabah tartı 71.5 gösteriyordu beni kaydedin lütfen , çok sevindim, uzun zamandan sonra kilo verebildim, tam gaz yola devamm
geçmiş olsun kuzum dikket et kendine ....
o kadar dua ettin bende hastalayım dıye desene haftaya 1. sen olcan artık 2.5 kilo verirsin.
ayyy bravo canımm :):)
yakında 60'lı rakamlarıda göreceksin inşallah
ayyy canımmm çokk çokk geçmiş olsunnn dikkat et kendine sen bize lazımsın kuzummmslm kızlar ben çok hastayım yaaaa:2::2: çok fena gribim hapşrıp duruyorum canım bişey istemedi bugün 10 kahvaltı ettim 12 de portakal yedim 3 de yine kahvaltı 2 etimek üzerine peynir ve çay içtim şimdide bi elma yiycem
kızlarrrr ben yarın tartılmasam olurmuuuuuuhiç veremediğimi hissediyorum motivasyonum düşerse yandık
görüşürüz kendinize iyi bakınn
hugocuk canım valla iyiki geldiniz tecrübelerinden faydalanıcaz iyileşiyim ilk işim şu çayı yapmak olacak ben denedim bi ara aslında pek fayda görmemiştim şimdi sende deyince bidaha denemeye karar verdim benimkinde bide limon vardı kabuklarıyla birlikte ve karanfil yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?