Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar..aslı çok geçmiş olsun..sudem sende hoşgeldin..teodesa sanda tebrikler kilo vermişsin..bende çok merak ediyorum..yarın bakıcaz..ayy keşke 1 kilo vermiş olsam süper moral olucak..hugocuk kalori hesabı benimde çok hoşuma gitti..bu şeklide yazmak eeğlenceli geliyor
akşamı yazayım hemen

[1] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Haşlama Tavuk 1 PORSİYON 259

ezgilknur hoşgeldn cnm..ya ne güzel spor yapabiliyosun sen..benim çok enerjim olmuyo diyet yaparken..aslında mekik falan çeksem süper olacak

canım yediklerin çok güzel maşallah
ezgilknur hoşgeldn cnm..ya ne güzel spor yapabiliyosun sen..benim çok enerjim olmuyo diyet yaparken..aslında mekik falan çeksem süper olacak
hoşbuldum canımmm evet canım eskiden çok daha fazla yapıyodum da az ara verince hamlamışımm ama yapmaya başladımya alışırım evet canımm yapsan ne güzel olur akşam yatmadan mesela yat yapabildigin kadar 10 dan başlayıp fazlalaştrsan baya farkı oluyo canımm bence dene derim

kızlar ben geldim hala hastayım yediklerimi yazıyorumm

sabah
2 dilimi kepek ekmeği
2 kk peynir
20 gr kadar sucuk

öğlen:
tadelle bitter çikolata (dün burda bitterin daha az kalorili olduğunu duydum)
10 adet çubuk kraker

aksam:

işte bu fenaydı ekmek arası patates kızartması yedim ama çok açtımm bişi bulamadımmm salatalık malzeme vardı ama hasta ve işten yorgun gelmiş olunca hazır olan seye saldırıverdim

canım hayırlısı derım eşim kız cocugu olsa çok bunaltır ya benim tiyatroda sinemada gülmemi bile kıskanıyo kızı olsa nasıl kıskanır düşünmek istemem.o yüzden herşeyin hayırlısı

saol canım çizelgeni sonunda yapıştyırmışsın inş en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın

sabahları 10 buçukta ebru tv 8 de canlı yaptırıyo ama internettede bolca var videoları vakti olmayan oradanda yapabilir canım
bende yarın başlamayı düşünüyorum sabah bi deneyim bi dönem pilates e gitmiştim hareketleri çok zor ama bütün vucudu çalıştırıyo ve güzel sıkılaştırıyo hatta topunu lastiğini bile aldım
ya kızlar aranızda ıp atlayanlar vardı maıydı galıba bi de gizemmi atlıyo du
evde nasıl atlıyosunuz ıp almayı düşündüm fakat her odada korıdorda bıle avize var ip atlarken avizeye değdirmeden nasıl atlıycam siz nasıl yapıyosunuz nerde atlıyosunuz?

canım ben atlıyodum benim odamdada avizeler var ama tam kirişin altına denk getirip atladım zor olmadı

slm kızlar aybugun nette sıkıntı vardı sıteye cok gec baglanıyodu gelemdım

nasılsın bakımm oo masallahh harıkasın

devrımc kuzumm yalnızmı kaldın sen nasılsın bakım bugun

lısteyı hazırlayıp yataga gıdıcem yarın ablam nobetcı ve butun gun yegenlerleyım hızlarına yetısemıyorum hahahah yaslandım mı ne :26:

1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/69.2/0.0/0.0%)
teodase ( 73.0/
giz3mmm( 65.7/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.8/
maibeyaz (63,7/
bucakmagduru( 75,0/
asl35 (73,5/
innuk(66,4/
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (70,6/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (769.5/

iyim canimcim..bende gecmisi okuyordum biraz...seninde pek zamanin yok galiba..bende eyer kismet olursa diyer topikten bilgi edindigimiz tatli krizlerine karsi bi kac tarifler vereceyim..burdaki kizlarda faydalansin....benimde vaktim cok kisitli..bikac mesaj yazip hemen cikiyorum..bazen hic yazma firsatim bile olmuyo

hugocuk devrımc66 , nugya ve henuz tanısmadıgımız dıger yenı gelen arkadaslarımız hepınız hosgeldınız tekrar

cuma yarısmasın aktılmak ıstersenız lısteye 1 2 kısı alabılırım bunu yazıyorum cunku teklıf etmezsem kendımı kotu hıssedıcem ama burası ıster lısteye gırın ıster gırmeyın sızın topıkınız dıleyen ıstedıgını yapabılır yenı fıkırlere herzman acıgız bırlıkte yapmak ıstedıgınız olabılır vs vs tepe tepe topıkı yazın cızın karalayın canlarım

lıstede olan kızlar da lkılosunu lısteye eklerse cok memnun olurum normaldede dıkkatımden bazen kacıyo yarın gıdım yanımda ıken dusunun halımı artıkk

ay sızı cok ozledımm pazartesı kavuscaz ınsallah ama gıdımdan ayrılcemm off ulen of boyle kaderın su gıd benım kızım olaydı yaa:2:

evet canım ben bu hafta marasa ablama geldım normalde ızmırde yasıyorum gıdım yanı yegenım cıce cıkardı teyzesı nazlanınca geldım yanına o yuzden sımdılık pek vaktım yok pazartesı donucem o zman burda daha sık oluyorum

aa ıyı fıkır bızde yararlanırız ben bugun yasadım o krızı hıc de yazasım bılem yok

sımdık ben yataga gecıyorum yarın ablam nobetcı yorucu bı gun benı beklıyo

ıyı geceler fıstıgım

bu arada sızın kılo takıbınızı 60 69 da nasıl yapıyodunuz onuda bı duzene oturtalım hugocukla konusup

o liste nasil oluyo canim..kilo bildirimimi yapiliyo haftada bir..:26:

evet dıger takımlarla en cok kılo veren takım bıreyselde kılo veren arkadas ı secıyoz her cuma

ama bızım baska bı lıstemız var puanlı gecen hafta yapamadım yoldaydım bu hafta sızıde dahıl ederek lısteyı yenılıcem ama kendı pc mde o lıste o yuzden evıme donmem lazım

ıyı geceer canım mck

benim kilo vermede bayagi bi yavasladi...son kilocuklar gidince yavasliyormus...ama merak ettim o listeyi..

iyi geceler canim bende cikacagim birazdan..

canım ben atlıyodum benim odamdada avizeler var ama tam kirişin altına denk getirip atladım zor olmadı
ay canım benim boy uzun iplerde 2.5 metre bi de bu istanbulun evlerinin tavanları pek yüksek değil sankim anamın evi olaydı at koştur ,tavanı da yüksek

evet bizde isteriz tatlı krizine çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…