- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
canım yediklerin çok güzel maşallahslm kızlar..aslı çok geçmiş olsun..sudem sende hoşgeldin..teodesa sanda tebrikler kilo vermişsin..bende çok merak ediyorum..yarın bakıcaz..ayy keşke 1 kilo vermiş olsam süper moral olucak..hugocuk kalori hesabı benimde çok hoşuma gitti..bu şeklide yazmak eeğlenceli geliyor
akşamı yazayım hemen
[1] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Haşlama Tavuk 1 PORSİYON 259
hoşbuldum canımmm evet canım eskiden çok daha fazla yapıyodum da az ara verince hamlamışımmezgilknur hoşgeldn cnm..ya ne güzel spor yapabiliyosun sen..benim çok enerjim olmuyo diyet yaparken..aslında mekik falan çeksem süper olacak
canım hayırlısı derım eşim kız cocugu olsa çok bunaltır ya benim tiyatroda sinemada gülmemi bile kıskanıyo kızı olsa nasıl kıskanır düşünmek istemem.o yüzden herşeyin hayırlısısağol canımm nerdeee keşke verebilsem ama çok iyi bakıyo kızım 13 yaşında ama akşamdan beri çaylar limon port. suları filan yarına kalkarım ayağa
inşallaaaaaaaah sanada tez zamanda hayırlı bi kız evlat verir allah
saol canım çizelgeni sonunda yapıştyırmışsın inş en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsınslm kızlar..aslı çok geçmiş olsun..sudem sende hoşgeldin..teodesa sanda tebrikler kilo vermişsin..bende çok merak ediyorum..yarın bakıcaz..ayy keşke 1 kilo vermiş olsam süper moral olucak..hugocuk kalori hesabı benimde çok hoşuma gitti..bu şeklide yazmak eeğlenceli geliyor
akşamı yazayım hemen
[1] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Haşlama Tavuk 1 PORSİYON 259
bende yarın başlamayı düşünüyorum sabah bi deneyim bi dönem pilates e gitmiştim hareketleri çok zor ama bütün vucudu çalıştırıyo ve güzel sıkılaştırıyo hatta topunu lastiğini bile aldımsabahları 10 buçukta ebru tv 8 de canlı yaptırıyo ama internettede bolca var videoları vakti olmayan oradanda yapabilir canım
bende yarın başlamayı düşünüyorum sabah bi deneyim bi dönem pilates e gitmiştim hareketleri çok zor ama bütün vucudu çalıştırıyo ve güzel sıkılaştırıyo hatta topunu lastiğini bile aldım
ya kızlar aranızda ıp atlayanlar vardı maıydı galıba bide gizemmi atlıyo du
evde nasıl atlıyosunuz ıp almayı düşündüm fakat her odada korıdorda bıle avize var ip atlarken avizeye değdirmeden nasıl atlıycam siz nasıl yapıyosunuz nerde atlıyosunuz?
iyim canimcim..bende gecmisi okuyordum biraz...seninde pek zamanin yok galiba..bende eyer kismet olursa diyer topikten bilgi edindigimiz tatli krizlerine karsi bi kac tarifler vereceyim..burdaki kizlarda faydalansin....benimde vaktim cok kisitli..bikac mesaj yazip hemen cikiyorum..bazen hic yazma firsatim bile olmuyoslm kızlar aybugun nette sıkıntı vardı sıteye cok gec baglanıyodu gelemdım
nasılsın bakımm oo masallahh harıkasın
devrımc kuzumm yalnızmı kaldın sen nasılsın bakım bugun
lısteyı hazırlayıp yataga gıdıcem yarın ablam nobetcı ve butun gun yegenlerleyım hızlarına yetısemıyorum hahahah yaslandım mı ne :26:
iyim canimcim..bende gecmisi okuyordum biraz...seninde pek zamanin yok galiba..bende eyer kismet olursa diyer topikten bilgi edindigimiz tatli krizlerine karsi bi kac tarifler vereceyim..burdaki kizlarda faydalansin....benimde vaktim cok kisitli..bikac mesaj yazip hemen cikiyorum..bazen hic yazma firsatim bile olmuyo
mailbeyaz yarin aksam gelir insallah..cok özledik onu
o liste nasil oluyo canim..kilo bildirimimi yapiliyo haftada bir..:26:
ilahi..gelır canım du msn e bakım ordamı mapısda ıhtıyacı varmı ıc camasırı gazete su bu hahahha
benim kilo vermede bayagi bi yavasladi...son kilocuklar gidince yavasliyormus...ama merak ettim o listeyi..evet dıger takımlarla en cok kılo veren takım bıreyselde kılo veren arkadas ı secıyoz her cuma
ama bızım baska bı lıstemız var puanlı gecen hafta yapamadım yoldaydım bu hafta sızıde dahıl ederek lısteyı yenılıcem ama kendı pc mde o lıste o yuzden evıme donmem lazım
ıyı geceer canım mck
ay canım benim boy uzun iplerde 2.5 metre bi de bu istanbulun evlerinin tavanları pek yüksek değil sankim anamın evi olaydı at koştur ,tavanı da yüksekcanım ben atlıyodum benim odamdada avizeler var ama tam kirişin altına denk getirip atladım zor olmadı
evet bizde isteriz tatlı krizine çözümiyim canimcim..bende gecmisi okuyordum biraz...seninde pek zamanin yok galiba..bende eyer kismet olursa diyer topikten bilgi edindigimiz tatli krizlerine karsi bi kac tarifler vereceyim..burdaki kizlarda faydalansin....benimde vaktim cok kisitli..bikac mesaj yazip hemen cikiyorum..bazen hic yazma firsatim bile olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?