Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar

kahvaltım: 1 yumurta. 1 dilim çabdar ekmeği. 1 dili peynir. 1 kivi. domates yeşilbiber. 1 kaşık tahinpekmez

kızlar ben ayda 1 kez ölçüm yaptırıyorum tartım doğru tartöıyor o yüzden diyetşsyene gidince öğreniyorum. listeye dahil olmasam olur çünkü her hafta kilo durumumu bilmiyorum.

4 kopil dediğim benim kuşlarım 4 tane muhabbet kuşum var evde

Arkadaşlarım günaydınn..
Bugün yine yoğun geçer.. Sabahdan ilkin kilo bildiriminde bulunayım dedim. Hoş hiç veremedim hatta aldım sayılır ama regl şişkinliği en iyisi siz beni aynı geçin kızlar.. Sohbetinizi özledim. İlk fırsatta gelcem muhabbete..

günaydın canım regl şişliği oluyo o yüzden verememiş gözüküyorsundur. ayrıca almış olsan bile canım yeni alınan kiloyu vermek çok kolaydır bikaç gün dikkat eder azda sporla hemencecik verirsin. yerleşmiş uzun zamanda alınan kiloları vermek güç oluyo zaman alıyo canım

kilomu yazdm cnm ama hesaplamyı blmiyorum bu hafta pek veremedim

sağol cnm teşekkür ederim :)

evet bencede çok güzel ve çok kilo verdin canım. sana tavsiyem sabahları 1 kaşık tahin pekmez yersen gün içinde o kadar tatlı isteği olmaz hem çok sağlıklıdır. tavsiyem harnup pekmezi ve tahini karıştırıp sabahları kahvaltıda yemendir. gün içindede muhakkak 3 porsiyon meyve ye. 3 porsiyonu geçmesen iyi olur meyvedeki şekerin fazlasıda depo oluyo çünkü. birde hergün sütlü türk kahvesi iç canım. süte kahveyi ekle şeker koyma pişir iç. bu da hem çok tokluk veriyo hemde tatlı isteğini bastırıyo. onu içince bişey yemek istemiyosun. akşamları eşim televizyon karşısında sürekli tıkınır. bende bu türk kahvesini içiyorum her akşam ve çok iyi geliyo canım bişey istemiyo. herkese tavsiye ederim. nescafeyi tavsiye etmedi diyetisyenim bıraktırdı bana çünkü yağların yakımını yavaşlatıyo dedi. birde bana ana yemeklerden yani sabah kahvaltıdan öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 3 saat bişey yiyip içmek yasak sadece su hariç. sebebi ise yemeklerden sonra vücut zayıflatıcı bi salgı salgılıyormuş o yüzden kızlar. ama ara öğünlerden sonra yasak yok sadece ana öğünlerden sonra yasak var. örneğin akşam 6 da akşam yemeği yiyorum ve 9 a kadar su hariç bişey yiyip içmek yasak 9 da yasak bitiyo bende o zaman listeme uygun yiyorum kızlar

kızlar ben artık 60-69 topiğinede yazıyorum arkadaşlarım ısrar etti. ama burayada yazıyorum aynı anda hem orda hem burda olacağım artık

[1] Maydanoz 10 gr 4
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Salam 1 DİLİM 29
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Patates (kızarmış) 50 gr 140

Toplam : 345.5 kal.
kahvaltım kızlarr

hepsini deneyeceğim cnm çok teşekkür ederm :)
kızlar ben artık 60-69 topiğinede yazıyorum arkadaşlarım ısrar etti. ama burayada yazıyorum aynı anda hem orda hem burda olacağım artık

burayıda ihmal etme :)

yok yok burdada olacağım. makeuptan sizden maibeyazdan ayrılamam zaten hayatımda makeup kadar eğlenceli birini görmedim

1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/69.2/0.0/0.0%)
teodase ( 73.0/
giz3mmm( 65.7/65.1/0.6/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.8/
maibeyaz (63,7/
bucakmagduru( 75,0/
asl35 (73,5/
innuk(66,4/66,4/
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (70,6/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (769.5/

kızlar lısteyı tazeleyıp kacıyorum gıdımın kahvaltısını hazırlıcam mcukk

hadi bakalım sana kolay gelsin. gıdınla ilgilen. sen seversin kesin diye söylüyorum bende tam 4 tane yaramaz muhabbet kuşu var. erkek olanlardan teki azcık konuşuyo. kopil diyo. birde gülme öğrenmiş gülüyo bizim gibi.

makecim düştüm zayıflama derdine başka bişey yaptığım yok hiçbir kültürel faaliyette yok eşim söylendi dün akşam ve çok haklı. kütüphane oluşturmaya çalışıyorum. arkeoloji ve edebiyat üzerine okuyorum. arkeoloji mesleğim zaten her ne kadar yapamasamda ama edebiyatı sevdiğim için okuyorum. tüm eski edebiyat yazarlarını çok severek okurum inşallah ilerde kocaman bi kütüphanem olur :119:

1. TAKIM 191. ETAP

teodase ( 73.0/
giz3mmm( 65.7/65.1/0.6/0,91%)
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.8/
maibeyaz (63,7/
bucakmagduru( 75,0/74,6/0,4/0,53%)
asl35 (73,5/
innuk(66,4/66,4/0/0%)
sudem34(74.2/
eylulmeltemi (70,6/

slm kızlarrr nasılsınız ben çooooook hastayım heryerim ağrıyo çok fenaa gribimmmm
ama bu hastalık işe yarıyomu ne 2 gündür iştahım sıfır veeeeeeeee tartı ......72.....yigösterdi dün 700 kal ile günü kapattım fazlada wc ye gitmedim inş. su değildir giden

yazdım kilomuuuuuuuu

1. TAKIM 191. ETAP

teodase ( 73.0/
giz3mmm( 65.7/65.1/0.6/0,91%)
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.8/
maibeyaz (63,7/
bucakmagduru( 75,0/74,6/0,4/0,53%)
asl35 (73,5/72/1.5/
innuk(66,4/66,4/0/0%)
sudem34(74.2/74.7/-0.5/
eylulmeltemi (70,6/

aslım seninkini de ekledim acelen vardı kuzum kızlar bi de teodase de kilo bildirimi yapmıştı dün hatırlayamadım kilosunu ekliycektim de...
sanırım pazartesi malum günüm başlıycak onun şişliği olabilir ya da pisboğazlılığımın etkisi bilmiyom bu 500 gram nerden geldi.:26::26::26:

slmmmm hugocukkk naber nasılsın kuşcukların nasıl konuşuyomuşş ne güzellll
canımmm nasılsın hiç karışlasamıyoruz özledim canım senii
ayyyy canımmm benimm çok geçmişş olsunnnnn acil şifalar canımmm dikkat et kendine çokk öptümmmm

sudemmmmmmm nasılsınn şekerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…