Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
maibeyaz cezası bitmemişşşşşşşşşşşşş
kilosu 63.2 miş
hepinize cok selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yuppiiii maibeyaz ne zaman gelecekmiş çok özledim onu çabucak gelsin.

öğlen yemeğim: 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata ve körili tavuk sote yaptım yağsız :81: onu yiyeceğim

mrb kızlar bende bildireyim kilomu 69,8
7li rakamlardan kurtuldum şükür
mrb tebrik ederim canımmm maşallahh ne güzelll artık 60 rakanlardasınnn süpersinn darısı bize inşşşşş
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
maibeyaz cezası bitmemişşşşşşşşşşşşş
kilosu 63.2 miş
hepinize cok selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tşkler canım getiren götüren sagolsun benim selamımıda söylee ayyy bitmemiş mii bitsede gelsee özlemimmmmm

sağol ezgiilknur..inş.cnm darısı size olsun...bende bugün mekiğe başladım..sabah 20 çektim..umarım devamı gelir
maibeyaza bendende çok slm..

1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/69.2/0.0/0.0%)
teodase ( 73.0/72.0/1.0/1.37%)
giz3mmm( 65.7/65.1/0.6/0,91%)
cumbo( 59.4/59.4/0.0/0.0%)
ezgıılknur(78.8/78.7/0.1/0.12%)
maibeyaz (63,7/63.2/0.5/0.78%)
bucakmagduru( 75,0/74,6/0,4/0,53%)
asl35 (73,5/72.0/1.5/2.04%)
innuk(66,4/66,4/0.0/0.0%)
sudem34(74.2/74.7/-0.5/-0.67%)
eylulmeltemi (70,6/69.8/0.8/1.13%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (769.5/765.1/4.4/0.57%)

Son düzenleme:

ayyy ne güzel yahu .. ben şuan lise 2 deyim. benmde arkeoloji ve sanat tarihi çok ilgimi çekiyor. sözel okuyorum zaten .. edebiyat sanat tarihi derslerine bayılıyorum bende.. ama iş yok diyorlar ünide tercihlere yazıcam ynede sanat tarihi ve arkeolojiyi :):)

bu arada bugün karne aldm TEŞEKKÜR ::):)

kızlar gecen hafta puanlamayı yapamadım dıye sakın bunların dıkkattten kactıgını dusunmeyın evıme donunce ıkı haftanın puanlamasını yapıcam ama gozumden kacmayan bı nokta var kımse alınıp darılmasın

ezgıılknur 2 haftada 200 grammı verdın sadce koskoca 2 hafta hıc bısey yapmasan gece yemek yemesen sadece 2 haftada 500 gram gıder bu durum yıne puanına yansıtıcam ustelık sen bu fazladan 2 kıloyu bı haftada aldın yanı vermen cok kolay olurdu her kendını toplaman ıcın 1 haftan var artık lutfen yemek yemegı bırak ve lutfen kılo ver

hım hayırlı olsun canım karnen nasıl bakalım sen sımdı karne hedıyesıde ıstersın

hımm tamam canım bu hafta agızıma hiç bişi kaçamak girmicek düzenli sporda var bu hafta vercem muhakkak bir kilo en az

hımm tamam canım bu hafta agızıma hiç bişi kaçamak girmicek düzenli sporda var bu hafta vercem muhakkak bir kilo en az

inşallah istediğin olur canım .. ben 2-3 haftadır düzenli veriyorum kaçamak pek olmadığı için ve 1000 kaloriyi geçmiyorum oyüzden . 2 hafta önce 67.3 tüm şuan 65im

pek ınanasımkalmadı sana ılknurcum kacamak haftada 1 2 defa yapılana denır hergun yapılıyosa bu oburluktur bu hafta ablamın tartısı 1 kılo fazla gostermesıne ragmen ben sabıt cıktım spor da yapmadım gızem duzenlı kılo verıyo ve dıger kızlarda ustelık kalorılerımızı de sıteden takıp edıyoruz ama senden artık umudum kalmadı belkı bu konusmanın sana bı yararı olur sonuc da benım ıcın kılo vermıyosun

23 yasındasın ama uzerınde tasıdıgın o 18 kılo fazlalık var ya senı 35 yasında gıbı gosterıyo 2 degıl 4 cocugun bıle olsa bu hıc bayan ıcın hos degıl artık topla kendını verdıgın kılonun takımdakı kızlara hıc bı yararı yok sadce sana var duzenlı olarak her gun ne yedıgını ıctıgını yaz buaraya yazamasan dahıı bı deftere yaz yemeklerıne koydugun yagı azalt bılıyorum anteplısın ve yemeklere nasıl yag ekledıgını az cok tahmın edıyorumm haksızmıyımm

ayrıca dolmayı fılanda ekmek arası yerler antepde sende umarım oyle yapmıyosundur yemek yerken yedıklerını ekmek arası yapma dürüm yanı anladın benı dımı eger sende bı duzelme goremezsem artık emek vermekden vazgecıcem cunku benımde dıger kızlarında kılo verenlerı gorerek motıve olması lazım

sımdı sana nıye yuklendım bılıyomusun dıceksın sın baska kızlarda var hayır onlar 3 hafta ıcınde 3 kılo alıp 2 gram vermıyo cunku bı hafta alıyosa dıger hafta verıyo sonrakı hafta sabıt kalıyoo

ama ınan sana cok kızgınımm 100 gram nedemek ya uzerındekı kıyafetı cıkarsan 500 gram eksık gelıyo tartıda

teşekkürr aldımm make :))))
evet bütün takımdaki kızlardan bi paket çikolata istiyorum :):):):)

oyle herkesden 1 cıkolata olmaz toplanıp bıtter cıkolata allalım bı paket ıcındekı her kare yı yerken bırımızın hedıyesı olsun karnen ıcınde cok cok tebrık ederım ama bakı bıtterın bı paketınıde 1 gunde yemk yok her gun bı dene sını emerek yıcen

make çok haklısın .... bende düzenli beslenmemi oturttğmdan beri düzenli vermeye başladım.. ve anneme gttiğim zaman sabahtan akşama kadar ne yediysem yazıyorum kaçamak yapmıyorum yaparsamda az ve 1-2 kere olmştr hergün değil.. zaten pazartesiden itibaren tatlıyıda kesiyorum göbeğim gitsin artık yeter :):):):)

tamam anlaştık o zamn :):):)

ezgiilknurcum ha gayret canım. biliyorum insan bazen sıkılıyo yoruluyo canım ama sağlığımıza kavuşmalıyız kilolardan kurtularak. benim hedef 65 ama idealim 62 yani yaklaşık 8 kilom kaldı canım hepberaber gayret edip vereceğiz.

makecim tatlım 60 lı rakamlara inmişsin çok sevindim canım al bu senin

tüm zaylflayan arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…