- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
mrb tebrik ederim canımmm maşallahh ne güzelll artık 60 rakanlardasınnn süpersinnmrb kızlar bende bildireyim kilomu 69,8
7li rakamlardan kurtuldum şükür
tşkler canım getiren götüren sagolsunkızlarrrrrrrrrrrrrrr
maibeyaz cezası bitmemişşşşşşşşşşşşş
kilosu 63.2 miş
hepinize cok selamı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun canımmmmmmyuppiiiimaibeyaz ne zaman gelecekmiş çok özledim onu çabucak gelsin.
öğlen yemeğim: 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata ve körili tavuk sote yaptım yağsız :81: onu yiyeceğim
canım yazmıştım oraya listeleyip 78.7 canımılknurum kılon kac canım bı sen kaldın onuda ekleyelım hadı
slm kızla r
makecim düştüm zayıflama derdine başka bişey yaptığım yok hiçbir kültürel faaliyette yok eşim söylendi dün akşam ve çok haklı. kütüphane oluşturmaya çalışıyorum. arkeoloji ve edebiyat üzerine okuyorum. arkeoloji mesleğim zaten her ne kadar yapamasamda ama edebiyatı sevdiğim için okuyorum. tüm eski edebiyat yazarlarını çok severek okurum inşallah ilerde kocaman bi kütüphanem olur :119:
1. TAKIM 191. ETAP
makeup (69.2/69.2/0.0/0.0%)
teodase ( 73.0/72.0/1.0/1.37%)
giz3mmm( 65.7/65.1/0.6/0,91%)
cumbo( 59.4/59.4/0.0/0.0%)
ezgıılknur(78.8/78.7/0.1/0.12%)
maibeyaz (63,7/63.2/0.5/0.78%)
bucakmagduru( 75,0/74,6/0,4/0,53%)
asl35 (73,5/72.0/1.5/2.04%)
innuk(66,4/66,4/0.0/0.0%)
sudem34(74.2/74.7/-0.5/-0.67%)
eylulmeltemi (70,6/69.8/0.8/1.13%)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (769.5/765.1/4.4/0.57%)
ayyy ne güzel yahu .. ben şuan lise 2 deyim. benmde arkeoloji ve sanat tarihi çok ilgimi çekiyor. sözel okuyorum zaten .. edebiyat sanat tarihi derslerine bayılıyorum bende.. ama iş yok diyorlar ünide tercihlere yazıcam ynede sanat tarihi ve arkeolojiyi :):)
bu arada bugün karne aldmTEŞEKKÜR ::):)
hım hayırlı olsun canım karnen nasıl bakalım sen sımdı karne hedıyesıde ıstersın
hımm tamam canım bu hafta agızıma hiç bişi kaçamak girmicek düzenli sporda var bu hafta vercem muhakkak bir kilo en azkızlar gecen hafta puanlamayı yapamadım dıye sakın bunların dıkkattten kactıgını dusunmeyın evıme donunce ıkı haftanın puanlamasını yapıcam ama gozumden kacmayan bı nokta var kımse alınıp darılmasın
ezgıılknur 2 haftada 200 grammı verdın sadcekoskoca 2 hafta hıc bısey yapmasan gece yemek yemesen sadece 2 haftada 500 gram gıder bu durum yıne puanına yansıtıcam ustelık sen bu fazladan 2 kıloyu bı haftada aldın yanı vermen cok kolay olurdu he r kendını toplaman ıcın 1 haftan var artık lutfen yemek yemegı bırak ve lutfen kılo ver
hımm tamam canım bu hafta agızıma hiç bişi kaçamak girmicek düzenli sporda var bu hafta vercem muhakkak bir kilo en az
hımm tamam canım bu hafta agızıma hiç bişi kaçamak girmicek düzenli sporda var bu hafta vercem muhakkak bir kilo en az
teşekkürr aldımm make :))))
evet bütün takımdaki kızlardan bi paket çikolata istiyorum :):):):)
oyle herkesden 1 cıkolata olmaz toplanıp bıtter cıkolata allalım bı paket ıcındekı her kare yı yerken bırımızın hedıyesı olsun karnen ıcınde cok cok tebrık ederım ama bakı bıtterın bı paketınıde 1 gunde yemk yok her gun bı dene sını emerek yıcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?