Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyiyim bi tanesi ohh mis gibi karneleri de verdik kurtuldum bi güzel bebelerden.15 gün kafa dinleyim .bedenimde inşallah dinlenir

mrb kızlar bende bildireyim kilomu 69,8
7li rakamlardan kurtuldum şükür
darısı bize inş

tebrikler canım

teşekkürr aldımm make :))))
evet bütün takımdaki kızlardan bi paket çikolata istiyorum :):):):)
ben bebelere kitap hediye ediyom ama diyet topiğinde olsa çikolata olurdu ödül heralde

ay canım benim boy uzun iplerde 2.5 metre bi de bu istanbulun evlerinin tavanları pek yüksek değil sankim anamın evi olaydı at koştur ,tavanı da yüksek

evet bizde isteriz tatlı krizine çözüm
pazar günü yazarim canim.. pazar günü biraz daha vaktim oluyo..bizim ev bayagi bi stressli..haftasonlari büyük kizlarim evde oluyo yardimci oluyorlar ev islerine falan..

ılknurum kılon kac canım bı sen kaldın onuda ekleyelım hadı

slm kızla r

canim beni listeye almasanda olur..bu sabah tartildim hala ayni kilodayim..zaten 15 günde bir tartiliyorum..her hafta tartilpta motivasyonumu azmimi bozmayim..zaten cok yavasladi kilo vermem..artik ayda 1 kilo versem yine sükredeceyim..ama pes etmicem tabi..yola devam..

slm kızlarrr

eeee mapıstan çıkıyom hani hiç harşılamaya gelen yok beni..

akşam yemeğim 6 kaşık haşlanmış karnıbahar 4 kaşık bulgur salata 1 dilim ekmek ve yarım bardakta yoğurt

yaşasın geldin en sonunda çok özledik çok üzüldük bizde ceza aldık ama benimki 1 gündü sadece

hee sizin sicil temizdi galiba... benimki baya bi kabarık olunca çok yattım bu kez... bi daha kazen bun kadarla da kalmaz postalar beni siteden... uslu durucam o yüzden karışmıcam kimseye...

hee sizin sicil temizdi galiba... benimki baya bi kabarık olunca çok yattım bu kez... bi daha kazen bun kadarla da kalmaz postalar beni siteden... uslu durucam o yüzden karışmıcam kimseye...

hee temizdi canım ama alıştım artık mapustan korkmam çok özledim seni ya valla gördüğüme çok sevindim. bu arada kociş dediki onla bunla orda dalaşacağına kitap oku ne zamandır elinde kitap görmedim dedi ehehe çok utandım çok doğru ne zamandır kitap okumuyorum artık eskisi kadar takılmam buraya ama her geldiğimde 1. takıma muhakkak gelirim özlerim sizi. makede çok eğlenceli

tabi haklı kocişin... ben yatmadan mutlaka okurum kitap...
ben hiç bişeyden geri kalmam yaa... örgümü de örerim, çocuğuma da bakarım, kitabımı da okurum, kavgamıda ederim...çok becerikliyimdir... her yere yetişirim...
evet her gün gel canım... ben de sizi çok özledim ama şimdi çıkmam lazım... gece gelirim inşallah... görüşürüz cnm.. bu arada mapısta bana çok iyi baktılar diyet miyet kalmadı ama sizin hasretinizden 500 gr erimişim...

tatlım senın ısmındemı ılknur bızım ezgı ılknura yazmıstım ben hahaaa kılo veremeyıp kızdıgımda ezgıılknur

slm kızlarrr

eeee mapıstan çıkıyom hani hiç harşılamaya gelen yok beni..

kız hosgeldın arka kapıdan mı kactın ne ben on kapıda beklıyodum senı kuzum hosgeldın mapıs ellerınde erımıs suzulmusun kıyamam sana :44:

tabı gelcen nen burasıda senın topıkın

ayy nasıl gıdıyo 60 topıkı hangı markalar revansta

çok becerikli olduğunu biliyorum. bende 2 haftadır popişimi devirip hastayım diye kocişe naz yapıyodum. ama ayın 22.sinde diyetisyen kontrolu var kilo vermezsem diyetisyen kızar bana ayın 22.sine kadar harfi harfine uymalıyım kontrolden sonra ödül günü. esmer undan şöyle pekmezli kuru meyveli cevizli bi kek yapar ödüllendiririm kendimi. merak etme hergün gelirim zaten burayada diğer topikteki gibi yazıyorum burda oluyorum

he valla hasretinize dayanamadım valla... çok canım sıkıldı... güya sen yanlız bırakmıcaktın beni ama heç göremedim seni...

he he ödülünü yesinler senin... ben ödül olarak mercimek köfte veririm herhalde kendime...

maibeyaz hoşgeldin cnm..gözünaydın kurtulmuşsun..yokluğun belli oluyordu
hugocuk canım senin ödülün bile az kalorili kek.ne güzel ya..ben ödül versem şöle iskender falan isterdim sanırım..ben henüz diyet bilincine ulaşamadım sanırım
sudem umarım sende düşersin cnm..ama benim irdemde azalmaya başladı ilk günlerdeki gibi değilim..fellik fellikyiyecekler bişeyler arama modundayım..toparlanmam gerek

[1] Muz 1 ADET 100
[2] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
[3] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104
[4] Karnıbahar Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 248
[5] Kivi (76gr) 1 adet 46
[6] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[7] Ülker altınbaşak light kraker 8 adet 144
[8] Patates Kızartması (küçük) 1 ADET 210
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1085.1 kal.
bu da benim bugün yediklerim kızlar..umarım sadece meyve ile kapatırım

sağol canım çok şükür kurtuldum... allah bi daha düşürmesin inşallah...

kızlarrr bu arada ben mapısta bol bol spor yaptım... her gün 1500 adım stepper ve callenetics yaptım... call çok etkili bir spor biliyosunuz bu gün 5. günüm az sonra yine yapacağım ve gerçekten hemen farkediyo insan farkı... kesinlikle tavsiye ederim...

şafağımda 113 te kalmış psikolojimi bozmadan değiştirdim... 1 gün bile çok zor geçiyor... offf çok özledim aşkımı çokkk...

sonuçlara baktım bu haftada ilk 3 e girmişiz kızlar... hepinizi tebrik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…