sükür kavusrurana..tekrar aramiza hosgeldin canim benim...gecmis olsun...şafağımda 113 te kalmış psikolojimi bozmadan değiştirdim... 1 gün bile çok zor geçiyor... offf çok özledim aşkımı çokkk...
kızlar dereceye girmişmiyiz ?
3 cu olmusuz canım
tebrıkler kızlarr kılo verenlerı tebrık edıyom veremeyenlerıde kınıyorum
şafağımda 113 te kalmış psikolojimi bozmadan değiştirdim... 1 gün bile çok zor geçiyor... offf çok özledim aşkımı çokkk...
sükür kavusrurana..tekrar aramiza hosgeldin canim benim...gecmis olsun...
Canım benim, Allah sabır versin sana, ben de bu özlemi yaşadım, yaşam sevincimi kaybetmiş gibiydimm, oyyy oyyy ne günlerdi, geçecek bu günlerde sonasındaaa
kızlar yegenım karne aldı ılk takdırı geldı de kutlayalım dedım evde dun de dedgım gıbı ablam yok nobetcı enıstenınde toplantısı vardı bızde abur cubur alalım dedık ve cıps ve cola vee vee ay neysee
yanıı baya kalorı aldım evıme doneyım hemen erıtcem tum bunlarıı cok cok cokkk uzgunumm
kızlar yegenım karne aldı ılk takdırı geldı de kutlayalım dedım evde dun de dedgım gıbı ablam yok nobetcı enıstenınde toplantısı vardı bızde abur cubur alalım dedık ve cıps ve cola vee vee ay neysee
yanıı baya kalorı aldım evıme doneyım hemen erıtcem tum bunlarıı cok cok cokkk uzgunumm
canım jnaz ve merisi listeden çıkarmısın
onlar geri dönmeyeceklermiii :26::26:
özellikle jnazz :26:
canım jnazın pc sı yok o yuzden baglanamıyo gecende esı pc getırmıstı baglandı ama bıdaha gelemdı
merıste en son te ıngılteredeyım dedı donuyom dedı sona kayboldu kk yada hıc gırmemıs bende beklemeye aldım dıskalıfıye etmedım yanıı
ayy canım senin yeğenin kaç yaşında... gıdın değil dimi...
tebrik ederim bu arad takdirinin... bizim yerimize de ye cipslerden... özellikle koladan benim yerime de iç kalorileri de sen al...
gerçi markası çok önemli... hangi marka kola ve cips tüketiyorsunuz hanım efendi... ben öyle basit markalardan hoşlanmam da...
hmmm anladım canımm tamam ozamn:26:
jnazı özledim yahu oda çok ilgiliydi takımla :)
ınsallah doner canım bende beklıyom hatta bak kaptan yrd cılıgına bılem kımseye vermedım doncem dedıkden sona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?