Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün dışardaydım akşam yemeği yiyemedim . başım döndü markete girdim hiçbişey bulamadım kalori az olan piko dan aldm 107 kaloriymiş. ondn yedim. eve gelincede bir porsiyon salata ve 1 dlim çavdar ekmeği yedim kzlar

şafağımda 113 te kalmış psikolojimi bozmadan değiştirdim... 1 gün bile çok zor geçiyor... offf çok özledim aşkımı çokkk...

Canım benim, Allah sabır versin sana, ben de bu özlemi yaşadım, yaşam sevincimi kaybetmiş gibiydimm, oyyy oyyy ne günlerdi , geçecek bu günlerde sonasındaaa

Canım benim, Allah sabır versin sana, ben de bu özlemi yaşadım, yaşam sevincimi kaybetmiş gibiydimm, oyyy oyyy ne günlerdi , geçecek bu günlerde sonasındaaa

sağol canım inşallah... gerçekten çok zormuş... bir de benim kimsem yok konyada bütün akrabalarım arkadaşlarım başka şehirlerde... tek başıma çok sıkılıorum gerçekten...neyse ki sizler varsınız...

kızlar yegenım karne aldı ılk takdırı geldı de kutlayalım dedım evde dun de dedgım gıbı ablam yok nobetcı enıstenınde toplantısı vardı bızde abur cubur alalım dedık ve cıps ve cola vee vee ay neysee

yanıı baya kalorı aldım evıme doneyım hemen erıtcem tum bunlarıı cok cok cokkk uzgunumm

canım jnaz ve merisi listeden çıkarmısın
onlar geri dönmeyeceklermiii :26::26:
özellikle jnazz :26:

ayy canım senin yeğenin kaç yaşında... gıdın değil dimi...
tebrik ederim bu arad takdirinin... bizim yerimize de ye cipslerden... özellikle koladan benim yerime de iç kalorileri de sen al...

gerçi markası çok önemli... hangi marka kola ve cips tüketiyorsunuz hanım efendi... ben öyle basit markalardan hoşlanmam da...

canım jnaz ve merisi listeden çıkarmısın
onlar geri dönmeyeceklermiii :26::26:
özellikle jnazz :26:

canım jnazın pc sı yok o yuzden baglanamıyo gecende esı pc getırmıstı baglandı ama bıdaha gelemdı

merıste en son te ıngılteredeyım dedı donuyom dedı sona kayboldu kk yada hıc gırmemıs bende beklemeye aldım dıskalıfıye etmedım yanıı

hmmm anladım canımm tamam ozamn:26:
jnazı özledim yahu oda çok ilgiliydi takımla :)

ayy canım senin yeğenin kaç yaşında... gıdın değil dimi...
tebrik ederim bu arad takdirinin... bizim yerimize de ye cipslerden... özellikle koladan benim yerime de iç kalorileri de sen al...

kız benım 3 tane yegınm var 1 tanesı 19 yasında kız en buyuk ablamın kızı

sona ortanca ablamın 2 tane cocugu var 1 tanesı erkek 10 yasında ve dıgerı ıste herkesın bıldıgı gıdım dıgerlerı dana kadar oldu gıdımdan baska gozum gormuyoo
gerçi markası çok önemli... hangi marka kola ve cips tüketiyorsunuz hanım efendi... ben öyle basit markalardan hoşlanmam da...

canım oyle ben her markasın cıpsını colasını ıcmem yurt dısından getırtırım ozellıklen lutfen ben burjuvayım carsamba pazarının elmaları washıngton portakalı harıcınde meyve yemem oyle yanı

bıde suyum mutlaka beledıye sebeke suyu olmalıı

makee bugün piko yedim bitane ama 107 kalorymiş

yemek yiyemedim ama salata yedim 1 dlim çavdarla doydum hemnck
küçüldümü midem ne

iyi akşamlar kızlarr
dereceye girmişiz çok sevindim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
özelliklede kendimi düne kadar 1800 kal beslendim dün 700lerde kaldım canım bişey istemedi bugünde öyle tartıda 1.5 kiloyu görünce gözüm yaşardı
inş. hastalıktan sonra geri gelmezler ::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…