Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

makee bugün piko yedim bitane ama 107 kalorymiş

yemek yiyemedim ama salata yedim 1 dlim çavdarla doydum hemnck
küçüldümü midem ne

kız bana mı dıyosun sen benım 2000 kalorıyı gecmıs bu gun yedıgım get bıde gelmıs bana ne dıyoo sen vıcdanmı yaptırcan bana yaww

kız bana mı dıyosun sen benım 2000 kalorıyı gecmıs bu gun yedıgım get bıde gelmıs bana ne dıyoo sen vıcdanmı yaptırcan bana yaww

ama gıdınn varr 1 kereckten bişey olmaz gıdının gönlü olsn onunla ymessen oda yemez küçükler öyle oluyo mecbur kalıyon sendeee

make farkındamısın kaç haftadr veriyomm heppp hiç sabit kalmadımm
puanlamayıda unutmaaaaa

düzenli devam edersen gelmezler canımm:)
bu hafta 1.5 kilo mu verdn sen bravooo
hiç beklemiyodun bukadarını

anam sen elma portakal mı yiyon... ben kividen, ananstan başka meyve bilmem...
ayy hala aklıma geldikçe sinir oluyorum ama artık içimde yaşıcam herşeyi... bi daha ceza elmak istemiyorum... takımın uslu çocuğu olucam...:78:

ne olduki cnm ben blmiyorum:26:

bılıyorum canımgecen haftanın lıstesı ıle bu haftanın lıstesı nın puanlamasını yapıcam

ve sureklı verdıgını ogleyınde yazdımya canım ezgıılknurla yazısırken gozumden kacmıyo hedefın ocak sonunda 65 olur kesın bastan berı dedıgımızı yapsaydın o kadar cefa cekmıycektın

ya ben ıste bazen halka karısmak ıstıyom o yuzden canım yaww yoksa bılmem ne kedısının yedıgı s..ctıgı bılmem ne kahvesınden baska kahvede ıcmek ıstemezdım ama hayvanın p..kunu ıcmektense neskahvesıne talım edıyomm

make senin yaptığın listede 1. nasıl belli oluyor... takımlardaki gibi yüzdesi yüksek olan mı... yoksa verdiği kilo yüksek olan mıi...

allah seni o ne la öyle heç de duymadım vallahi...
essah mı şaka mı ediyon...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

2 ziyaretcimiz varmış... 1 haftadır ben de böyle ziyaretci olaraktan aranıza katılıyordum...heç yanlız bırakmadım sizi...

kaptanım hiç karşılaşamıyorum artık senle..yediğin cipslerden bende isterim zaten bugün canım şöle tuzlu tuzlu bişeler çekiyor

çok sağol hayatım bende bu nasıl değişecek diye soracaktım..isabet oldu

cnm ben de bilmiyorum tickerfatoryden nasıl değiştiğini..baştan yaptım ben...
7910 ticker da imzandan değiştiriyosun hemen ama ordan yapmayada site izin vermiyo nedense...

günaydın herkese...
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içtim..
4 dene de kayısı yedim...
şimdi klasik kahvaltımı yapacağım...

canım damak tadı değişiyo zamanla ben bunu 2 yılda oturttum şöyleki patates kızartmasını çok sever dayanamazdım kızartıp çerez yerine colayla yerdim. düşündüm formul buldum çünkü çok seviyodum tamam diyette yemesem sabrediyodum ama ya diyet bittikten sonra ne olacaktı ondan korkuyordum. sonra fırınlamaya başladım. baharatlayıp fırınlıyordum canım istedikçe böyle yaptım çokta doyurucu oluyodu ama kan şekerini yükseltmesin diye yanında muhakkak salata yiyordum böyle böyle tamamen bırakabildim kızartmayı. bazen eşim ister bi restorantta bi tane alır tadına bakarım ama inan hiç lezzet almıyorum bu şekilde unuttum kızartmasını.
yazın patlıcan kabak biber vs.. karışık kızartma yoğurtlu gzel olur değilmi. bende çok severim onada formul buldum bu sebzeleri fırınlıyorum ardından sarımsaklı yoğurtla yiyorum. mesela dışardayız genelde ızgara alırım ama bazen olmuyor o zaman yağlı bişey bile istesem muhakkak peçeteyle yağını alırım çünkü yağlı yemeklerde iştah açar.
tatlı olayına gelince ilk baş insülin direncini yenmek için 5 ay boyunca ağzıma tatlı ve şekerli bişey sürmedim. salarinde yasaktı light içecekler yiyeceklerde yasaktı. ilkgün zor oldu ikinci gün geçti. sütlü türk kahvesi şekersiz en büyük zevkim oldu hem tatlı isteğinide azaltıyordu. şimdi pekmez yiyorum sabahları 1 çay kaşığı veya 2. o bana o kadar güzel geliyorki anlatamam. eğer bişeyi yasaklarsanız onun sağlıklısı size çok lezzetli gelmeye başlar. şimdi ben bi daha şekerli yani içinde beyaz şekerden olan şeyler yemeyeceğim içmeyeceğim ama pekmezli tatlılar yapacağım ve bunlar bana güzel gelecek. diğerini yemediğim için. bir örnek daha vereyim osmanlıda belli döneme kadar şeker yoktu ve tatlılar pekmezle tatlandırılıyordu ve çok seviliyordu nasılki beyaz şeker çıktı herşey altüst oldu. diyeceğim siz eğer şöyle en sevdiğiniz pastaneye gidipte en lezzetli tatlıları yemiyorsanız kızlar inanın evde yapacağınız pekmezli kekler size dünyanın en lezzetli tatlısı gelecek. ama dışarda yerseniz o zaman elbette kendi yapacağınız light pekmezli kekleri beyenmezsiniz. ben pastanede genelde şekersiz türk kahvesi içerim bazen sıkma portakal suyu içerim şekersiz. yanımda tatlı yerler üzülmem canım çekmez zaten evde aynısını yapabilirim burda bunu yiyip herşeyi altüst etmeye gerek yok derim çünkü yersem tekrar alışırsam şekere evde pekmezli tatlılarımı beyenmeyeceğim bunu biliyorum o yüzden yemem dışarda. işte ben böyle bir yöntem geliştirdim kızlar işe yarıyo bende 5 bitti. sizdede işe yarar. alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz. yine sevdiğimiz şeyleri yemeliyiz ancak değişiklikler yaparak yemeliyizki bidaha kilo almayalım.. şu var örneğin 1 porsiyon sütlü tatlıda yenir diyette ama hem iştahınızı açar hemde tatlı yemek malesef yağ yakımını olumsuz etkiliyo. yani ben tatlı yiyerek rejim yaptım 5 kilo verdim hiç göbeğim gitmedi valla. ama şekeri tatlıyı bırakır bırakmaz göbeğim erimeye başladı. şeker tatlı alkol direk göbeği besliyor malesef

günaydın herkese kahvaltım: yeşilsoğan yeşilbiber domatesle menemen yaptım 1 yumurtadan içine 1 yemek kaşığı yağ koydum :81:
1 .ay kaşığı tahinpekmez, 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilimde peynir yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…