makee bugün piko yedim bitane ama 107 kalorymiş
yemek yiyemedim ama salata yedim 1 dlim çavdarla doydum hemnck
küçüldümü midem ne
kız bana mı dıyosun sen benım 2000 kalorıyı gecmıs bu gun yedıgım get bıde gelmıs bana ne dıyoo sen vıcdanmı yaptırcan bana yaww
döncem dediyse gelir heralde.. hiç knştnmu kilo durumu nasılmış.. devam edyrmu dyete?
iyi akşamlar kızlarr
dereceye girmişiz çok sevindim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
özelliklede kendimi düne kadar 1800 kal beslendim dün 700lerde kaldım canım bişey istemedi bugünde öyle tartıda 1.5 kiloyu görünce gözüm yaşardı
inş. hastalıktan sonra geri gelmezler ::18::18:
kız benım 3 tane yegınm var 1 tanesı 19 yasında kız en buyuk ablamın kızı
sona ortanca ablamın 2 tane cocugu var 1 tanesı erkek 10 yasında ve dıgerı ıste herkesın bıldıgı gıdım dıgerlerı dana kadar oldu gıdımdan baska gozum gormuyoo
canım oyle ben her markasın cıpsını colasını ıcmem yurt dısından getırtırım ozellıklen lutfen ben burjuvayım carsamba pazarının elmaları washıngton portakalı harıcınde meyve yemem oyle yanı
bıde suyum mutlaka beledıye sebeke suyu olmalıı
anam sen elma portakal mı yiyon... ben kividen, ananstan başka meyve bilmem...
ayy hala aklıma geldikçe sinir oluyorum ama artık içimde yaşıcam herşeyi... bi daha ceza elmak istemiyorum... takımın uslu çocuğu olucam...:78:
ama gıdınn varr 1 kereckten bişey olmaz gıdının gönlü olsn onunla ymessen oda yemez küçükler öyle oluyo mecbur kalıyon sendeee
make farkındamısın kaç haftadr veriyomm heppp hiç sabit kalmadımm
puanlamayıda unutmaaaaa
anam sen elma portakal mı yiyon... ben kividen, ananstan başka meyve bilmem...
ayy hala aklıma geldikçe sinir oluyorum ama artık içimde yaşıcam herşeyi... bi daha ceza elmak istemiyorum... takımın uslu çocuğu olucam...:78:
ya ben ıste bazen halka karısmak ıstıyom o yuzden canım yaww yoksa bılmem ne kedısının yedıgı s..ctıgı bılmem ne kahvesınden baska kahvede ıcmek ıstemezdım ama hayvanın p..kunu ıcmektense neskahvesıne talım edıyomm
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
2 ziyaretcimiz varmış... 1 haftadır ben de böyle ziyaretci olaraktan aranıza katılıyordum...heç yanlız bırakmadım sizi...
çok sağol hayatım bende bu nasıl değişecek diye soracaktım..isabet olduhttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w80uq2J/weight.png
eylül meltemi tickerini değiştirdim cnm bunu yapıştır profiline biraz daha motive olmana faydası olur belki...
çok sağol hayatım bende bu nasıl değişecek diye soracaktım..isabet oldu
maibeyaz hoşgeldin cnm..gözünaydın kurtulmuşsun..yokluğun belli oluyordu
hugocuk canım senin ödülün bile az kalorili kek.ne güzel ya..ben ödül versem şöle iskender falan isterdim sanırım..ben henüz diyet bilincine ulaşamadım sanırım
sudem umarım sende düşersin cnm..ama benim irdemde azalmaya başladı ilk günlerdeki gibi değilim..fellik fellikyiyecekler bişeyler arama modundayım..toparlanmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?