Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok sevindim spora yoğunlaştın dimi. bişey sorcam sen böyle spor yapıyosun falan kayınvaliden mızmızlanmıyormu benimki olsa yapma spor hep yanımda dur der

afiyet olsun bebemmm yine süper bi kahvaltı...

çok sevindim spora yoğunlaştın dimi. bişey sorcam sen böyle spor yapıyosun falan kayınvaliden mızmızlanmıyormu benimki olsa yapma spor hep yanımda dur der

yok cnm benim kayınvalidem bir melektir... bi tek kanatları eksiktir...
gerçekten çok anlayışlıdır... hatta benim stepperda kendi bile spor yapardı...
ama sonra kalbinden rahatsızlandı anjiyo falan oldu şimdi bıraktı...

edebiyatla ilgilendiğin nasıl belli... ben bu kadar cümleyi hayatta bi araya getiremem getirsem de ne demek istediğimi kimse anlamaz...

sağol canım yine çok faydalı cümleler paylaşıyosun bizimle... senle konuşunca bi gaza geliyorum...

hımm iyiymiş o zaman. benimkisi çok kilolu kalp büyümesi şeker tansiyon hepsi var. eskiden zayıfmış ama kansere yakalanmış atlatmış ama kortizonlar ilaçlar falan çok şişmiş şimdide yediklerine hiç dikkat eetmez. 63 yaşında. bu kadar dahamı yaşayacağım yerim der. et yemeği çok sever yağlı yağlı yer. sonrada tansiyonu çıkar uyur hemen laf dinlemez hiç doktorada asla gitmez zamanında çok gitmiş korkuyo. böyle işte çok kilolu yerinden zor kalkar merdiven çıksa yorulur. ya kilodan ziyade çok yağlı malesef.

günaydın kızlarrr :)
yürüyüş yapamadım malesef..
sabah kalkınca 1 bardak su içtim
birazdan kahvaltımı yaparım :)
nasılsnz ?

ya diyet değil diyetten sonrası önemli birde ben sanırım azcık rahatım yani sıkıntıya gelemiyorum yasak sevmiyorum o yüzden bunları yapıyorum. sağlıksız yiyecekleri sağlıksız yapan biziz. patates kızartması sağlıksız sebebi biziz. kızartmasak sağlıksız olmaz o zaman fırınlayalım. sağlıksız şeyleri yasak şeyleri sağlıklı hale getirelim yasak olmasın. rahat olmayı seviyorum. annem yazdan kızılcık atmış dolaba. ekşi oluyo çok. onu kaynattım içine karanfil attım sonra yanına yağsız mercimek köftesi yaptım köfteler oluna yerken 1 yemek kaşığı yağ gezdirdim üzerine marulla yedim içtim valla bayramda diyet yapmamıştım öyle yedim içtim çok güzeldi. eskiden olsa colayla içerdim artık bıraktım değiştirdim kendi yaptığım şekersiz doğal meyve suyuyla içiyorum alıştım şimdi bu lezzetli geliyo bana

hımmm benim anaannem ve 3 teyzem de öyle... hepsi 100 kilodan çok fazla...anaannem ben küçükken vefat etmişti... bir sürü ilacı vardı her hastalığı vardı ben de öyle olmaktan korkuyorum...

sağol bebişim. senin kontrol ne zaman. diyetisyene ne zaman gideceksin birde canım sende şeker hastalığı çıkmamıştı dimi

canım şekerim biraz yüksek çıkmıştı... dr eğer şeker yemeye devam edersem şekerimin ilerleyeceğini eğer bırakırsam düşeceğini söyledi...başlangıç aşamasındaymış yani... ben de dünkü yediğim 1 kk helvayı ondan önceki yediğim 2 dankeki saymazsam şekeri bıraktım...
bazen tatlı krizim tutuyo sdayanamıyorum... ama artık hiç kaçamak yapmıcam şafak git gide azalıyo benim göbek aynı duruyo.. dün kızımın okulunda gülüyolardı bana karpuz yutmuş gibisin diye... her yanım iyi ama önümde koca bi göbeğim var...

diyetisye kontrolüm bu pazartesi ama ben bidaha ki pazartesi gideceğim canım... 15 günde bir olunca baya masraflı oluyo özele gidiyorum ben....

ya hep ya hiç var bende. 2 tane patates kızartması yetmez kesmez beni onun yerine sağlıklısını yapıp daha fazla hem çok kalori almam yağ almam hemde karnım doyar. hiç öyle ucundan tadayım bir insan değilim ya hep ya hiç. ama şeker tatlı konusunda dediğim gibi evde yapıyorum dışarda yemiyorum sorun olmuyo

dikkatli ol canım başlangıçsa atlatırsın tatlıyı ve şekeri tamamenn bırak canım göbişinin gitmesine izin ver. dediğin gibi çok istemesi şeker hastalığı şle alakalı o zamanlarda sütlü türk kahvesi iç şekersiz. meyve ye. birde o kadar paranı alıyo o zaman sor ona tatlı krizlerinde ne yapacaksın sana çare bulsun doktor sonuçta /FONT]

ahh bu mercimek köfteyle başım belada...hani filmlerde görürüz ya uyuşturucu kullananlar krize girer deli gibi uyuşturucu arar inanki öyleyim... canım istedimi gözüm dönüyo hiç bişey göremiyorum az yaparım ama dopymam hiç üşenmem yenisini yaparım... çatlayana kadar yerim sonra pişman olurum... acayip bişey benimki...:111:

şimdi çıkayım bugün dişçi randevum var yine kesecek dişimi off 1 ay oldu daha bitmedi yarın gelir,m yine erkencikten

şimdi çıkayım bugün dişçi randevum var yine kesecek dişimi off 1 ay oldu daha bitmedi yarın gelir,m yine erkencikten

aahh canım hadi kolay gelsin sana çok geçmiş olsun bitanem... benim de bi kırık var dolgu olacak ama korkuyom gitmeye...

yağsız yap yağ koyma ayda bir ye bence çokta yüklenme kendine. diyetisyenine söyle o kadar paranı alıyo. sevdiğin şeyleri listene göre ayarlasın söyle. tatlı krizlerini sonra mercimek köftesini söyle. sen söylemezsn ses etmez o da tatlı krizlerin yüzünden belki kilo vermen bile yavaşlar söyle kontrolde

evet ben sormadan pek bişey söylemedi... ama ben şekeri bıraktım demiştim belki ondandır... mercimek köfteye de çok canın çekerse 5-6 tane yiyebilirsin onun zararı olmaz abartmazsan dedi...
ama bana bulguru da fazla tüketme dedi... esmer pirinç yemeye çalış dedi... normal pirinç zaten yasak bulgur da fazla tüketilmeyecekmiş... şaşırdım ben... diğer arkadaşa bulguru tamamen yasaklamış... bulgurun ne zararı olabilir ki...

aslında tıp fakültesine gidebilseydim hem daha iyidir hem de ücretsiz daha iyi olurdu ama işte çok uzakta 1 saate anca varabiliyoruz... benim eşim de çok kıskanç tek başıma göndermiyo... zaten yolları da bilmem de sora sora bulurdum... ama işte eş kıskanç olunca böyle oluyo... bu diyetisyen yakın 10 dk da gidebiliyorum...ben de madem göndermiyon özele gitcem dedim o da git yoksa iyice kafayı yicen dedi...

o yönden şanslıyım ben istanbul tıp fakültesi (çapa) yürüyerek 5-10 dk evimize. ama ben 1 kere bile diyetsyene gitmedim. özel olmadığı için ilgilenmezler gbi geliyor. ve onların verdkleri liste benm yedklerimn 2 katı olacak ve versemde çok yavaş veririm o zman . şimdi bile yavaş yavaş gidiyor zaten

kahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 bardak yeşil çay

Günaydın kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz ohhh valla kıskandım şimdi benn..
Hugocuk canım yazdıklarına canı gönülden katılıyorum. Anlattıkların başarının altın anahtarı bence bende aynı yöntemleri kullanıyorum hemen hemen ama bazı yöntemlerin çok hoşuma gitti bende aynen hayata geçireceğim..
Bende de tadına bakma alışkanlığı yok ya hepsini yiycem doyana kadar ya da hiç ağzıma lokma almıycam..
ay ne güzel oldu şenlendi burası ohhhh beeeaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…