Günaydın kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz ohhh valla kıskandım şimdi benn..
Hugocuk canım yazdıklarına canı gönülden katılıyorum. Anlattıkların başarının altın anahtarı bence bende aynı yöntemleri kullanıyorum hemen hemen ama bazı yöntemlerin çok hoşuma gitti bende aynen hayata geçireceğim..
Bende de tadına bakma alışkanlığı yok ya hepsini yiycem doyana kadar ya da hiç ağzıma lokma almıycam..
ay ne güzel oldu şenlendi burası ohhhh beeeaaa
o yönden şanslıyım ben istanbul tıp fakültesi (çapa) yürüyerek 5-10 dk evimize. ama ben 1 kere bile diyetsyene gitmedim. özel olmadığı için ilgilenmezler gbi geliyor. ve onların verdkleri liste benm yedklerimn 2 katı olacak ve versemde çok yavaş veririm o zman . şimdi bile yavaş yavaş gidiyor zaten
Günaydın kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz ohhh valla kıskandım şimdi benn..
Hugocuk canım yazdıklarına canı gönülden katılıyorum. Anlattıkların başarının altın anahtarı bence bende aynı yöntemleri kullanıyorum hemen hemen ama bazı yöntemlerin çok hoşuma gitti bende aynen hayata geçireceğim..
Bende de tadına bakma alışkanlığı yok ya hepsini yiycem doyana kadar ya da hiç ağzıma lokma almıycam..
ay ne güzel oldu şenlendi burası ohhhh beeeaaa
ayy gerçekten mi ne güzel yaa... biz de eşim geldikten sonra çapaya gelmeyi düşünüyoruz kızımı nörolojiye göstereceğim...
günaydın kıslar sabah arkadasımı karsılamak için erken kalktım onu aldım fırından sıcacık simit alıp çay bakçesine koştuk ama çay okadar iğrencdiki iştahım kapandı yarım simit yedim tıkandımm gerisinide martılarımız afiyetle yediler
bende dışarda çay içmekten nefret ederim.. çok acı oluyorlar.. bde şekersiz içince berbatt.. ben içtğim zamn özellikle açık olsun diyorum
şekersiz ve demli çayı çok severim ben kuzum ama çay geceden mi kalmaydı karbonatınımı fazla basmıslardı anlamadım öle berbat caydıki anlatamam şimdi annem mis gibi demledi ondan içicem fincan fincann
evet canım şenlendi vallaa...
senin nasıl gidiyor diyet ..?
sen nasılsın canım... görüşemiyoruz bayadır özled,m sizi...
gunaydın canımgünaydın makeee
napıyosunnn gıdın napıyoo
canım malum donem yakın ya ben ona yoruyorum bu pisbogazlıgımımaibeyaz hoşgeldin cnm..gözünaydın kurtulmuşsun..yokluğun belli oluyordu
hugocuk canım senin ödülün bile az kalorili kek.ne güzel ya..ben ödül versem şöle iskender falan isterdim sanırım..ben henüz diyet bilincine ulaşamadım sanırım
sudem umarım sende düşersin cnm..ama benim irdemde azalmaya başladı ilk günlerdeki gibi değilim..fellik fellikyiyecekler bişeyler arama modundayım..toparlanmam gerek
tek kılo alan ben olduguma göre beni kınadın teşekkürlerimi borç bilirim3 cu olmusuz canım
tebrıkler kızlarr kılo verenlerı tebrık edıyom veremeyenlerıde kınıyorum
aynen devam et canım 1800 caliyi akşamlar kızlarr
dereceye girmişiz çok sevindim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
özelliklede kendimi düne kadar 1800 kal beslendim dün 700lerde kaldım canım bişey istemedi bugünde öyle tartıda 1.5 kiloyu görünce gözüm yaşardı
inş. hastalıktan sonra geri gelmezler ::18::18:
mai ya sen naptın da ceza aldın daha ben anlamış değilim
anam sen elma portakal mı yiyon... ben kividen, ananstan başka meyve bilmem...
ayy hala aklıma geldikçe sinir oluyorum ama artık içimde yaşıcam herşeyi... bi daha ceza elmak istemiyorum... takımın uslu çocuğu olucam...:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?