Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canım şenlendi vallaa...
senin nasıl gidiyor diyet ..?

ayy gerçekten mi ne güzel yaa... biz de eşim geldikten sonra çapaya gelmeyi düşünüyoruz kızımı nörolojiye göstereceğim...

sen nasılsın canım... görüşemiyoruz bayadır özled,m sizi...

günaydın kıslar sabah arkadasımı karsılamak için erken kalktım onu aldım fırından sıcacık simit alıp çay bakçesine koştuk ama çay okadar iğrencdiki iştahım kapandı yarım simit yedim tıkandımm gerisinide martılarımız afiyetle yediler

kahvaltım
[1] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[2] Salam 1 DİLİM 29
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70

Toplam : 171.85 kal.

bende dışarda çay içmekten nefret ederim.. çok acı oluyorlar.. bde şekersiz içince berbatt.. ben içtğim zamn özellikle açık olsun diyorum

bende dışarda çay içmekten nefret ederim.. çok acı oluyorlar.. bde şekersiz içince berbatt.. ben içtğim zamn özellikle açık olsun diyorum

şekersiz ve demli çayı çok severim ben kuzum ama çay geceden mi kalmaydı karbonatınımı fazla basmıslardı anlamadım öle berbat caydıki anlatamam şimdi annem mis gibi demledi ondan içicem fincan fincann

evet canım şenlendi vallaa...
senin nasıl gidiyor diyet ..?

Nee diyet mii o nekiiii.. :))))
Şaka bi yana zaten ben diyet tabirini hiç kullanmıyorum. Ama şu aralar spor yapamadığım ve malum günüm geciktiği için 2-3 kilo birden fazlaçıkmaya başladım hedefim benimde ocak sonu 65 görebilmekti ama yalanm oldu.. Bi olsamda kurtulsam motivasyonum gidiyor böyyleee

sen nasılsın canım... görüşemiyoruz bayadır özled,m sizi...

Canım mapıstaydın gelmişsin hoş geldin.. Allah düşürmesin bidaha canım. Bizde seni özledik kızzz

günaydın makeee
napıyosunnn gıdın napıyoo
gunaydın canım
yanımda teyzesı dora ızlıyo bı yandan ben sıze yazıyorum

sabah 1 buyuk kıbrıt kutusu kadar su boregı yedım kalorı sıne bakınca pısman oldum baskada bısey yemedım

ya su seren serengılın 3 ayda 20 kılo vermesını merak ettım de bakındım spor cok onemlı kadın

sabah yurumus oglen su da bı spor yapmıs aksam bıda yurumus bende doneyım aynısını uygulamaya calısıcamm

sabah aksam yurucem tabı o kadar yuruyemem ama ıste 30 dk 45 dk yurucem oglen 45 dk bısıklet yapcem kalan su kılolardan kurtulcam hala kendımı begenmıyorum suratım cok eblek gelıyoo fotolara gırmekden nefret edıyomm

gunaydın kızlar
maihoşgeldın canım ya çenenizi tuutn da mapusa düşmeyın anacım ya özlüyoz sonra
aslım kuzuum nasılsın
ınnukcum tatlım senınde pek sesın solugun cıkmıyo sen nasılsın

canım malum donem yakın ya ben ona yoruyorum bu pisbogazlıgımı

3 cu olmusuz canım

tebrıkler kızlarr kılo verenlerı tebrık edıyom veremeyenlerıde kınıyorum
tek kılo alan ben olduguma göre beni kınadın teşekkürlerimi borç bilirim

aynen devam et canım 1800 cal

mai ya sen naptın da ceza aldın daha ben anlamış değilim

huhu ben geldim kimsecikler yok mu soğuk olmasına rağmen az pazarda dolandım şimdide bi dilim tost yedim birazdan gene cıkıcam kuzenim ve kızları geliyo onları karsılamam gerek ayrıca cok sinirliyim sevgülüme yürümek ii gelecekdir bende zayıflayım onu eşekten düşmüşe çevirmessem banada filiz demesinlerrrrrrrrrrr

kızlar çok hastyımmmmm 2 gündür ful yatıyorum ayy ben böylede hiç olmamıştımm heryerim zongluyo sanki üstümden dozer geçmiş
bugünde hiç bişey yemedim sayılır sabah
2 dil ekmek üzerine lor peynir
1 elma 1 portakal

çorba içmeyi düşünüyorum akşamada

hoşbulduk innuk ve sudem...
sedemcim 60-69 topiğinde atıştık biraz kızlarla... kazende etnik temizlik yaptı hepimizi mapısa attı...
ama akıllandım artık...laftan anlamayana laf anlatmaya çalışmak yok bundan böyle... puanım gitgide yükseliyo....yakında üyeliğim silincek...

hahaha
ay gülesim geldi make halamı diyet anam kaç ay oldu yazdan beri
ay şimdi yarılcam gülmekten

slm kızlar aramıza baya yeniler katılmş,siz beni tanımazsınz bn çok eskidenim make çok iyi bilir.
birde gizem var sanırım bizden.jnaz,severone falan nerelerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…